Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pro NovÁČky NovÁČkovskej PĚst - Klikni zde pro originální téma
Tazy'cz
Na Úvod:

Tohle je total brutal návod pro nováčky, či experiment pro zkušené groweri, zda se dá vypěstovat něco dobrého, z klasiky za pár korun.
Před třemi měsíci jsem o pěstování konopí nevěděl vůbec nic, jen že se to pěstuje buď venku, nebo pod žárovkama, tuším že podlampy :D tak sem sehnal semínka od kámoše, nechal vyklíčit, zasadil, mamce rozmontoval lampičku (v tý době jsem bydlel ještě u mamky, cca 3-4roky zpět) a svítil a kytka rostla 14dní a šla ven na sluníčko, hluboko do lesa, na malinké políčko co jsme s kamarádem hledali týdny, vysadili a druhej den jsem se přišel podívat na kytku a místo ní byl zasazenej bodlák a kamarád telefon nebral a od tý doby se spolu nebavíme :D
Před zhruba třemi měsíci jsem začal po googlu hledat návody a rady a tipy jak pěstovat. Tak jsem si řekl, hej chci pěstovat, sklidit a něco vyd***t.. Koupil jsem 3 semínka z royal quens seeds, nechal vyklíčit podle nějakého návodu (miska, vlhkej toaleťák, překrýt a nazdar) a do 48ti hodin byli všechny v hlíně, v boxu ze skříně polepený alobalem s jednou trubicí (zářivkou) co jsem vyšrouboval z kuchyňský linky, cool tube 800lm a po týdnu jsem koupil spořivku za stovku v kauflandu 1400lm warm whitte.
A přesně v tuhle chvíli to začlo...
Začal jsem číst grower.cz, koukal jsem na ostatní thready, a nabíral různý nápady a hlavně stále roustoucí chuť pěstovat.. Tak to začalo, našetřil jsem si peníze a koupil toto:

-Komplet lampa 400W sodík výbojka superplant, nějakej 400W předřadník a nějaký stínidlo s objímkou, plus cca 12 m2 odrazový PE folie a to všechno za 2.000,-Kč

- 3Ks semínek Special Kush 200,-Kč i s dopravou

-Zatím 2ks (plánuji zakoupit 3tí) 13l květináče 140Kč, 30l substrátu z OBI pro pokojový rostliny 100Kč, 3l Perlitu 30Kč, el. spínač 100,-Kč (Mají teď akci v Kauflandu- šlape dobře), hnojivo KRISTALON START 80,-Kč, celkem 450,-Kč

-1x PC větráček 80,-Kč, 1x větráček pro ofuk (ten jsem doma našel) a dnes mi přišlo 4x odtah. ventilátor SUNON 150m3/h co jsem koupil na jednom grow bazaru od týpka za 600,-Kč. Celkem 680,-Kč

Kytky pod zářivkama hrozně špatně rostly a moje chuť pěstovat hasla (proto se k tomu moc vracet nechci), ale pak mi grower.cz dal chuť pěstovat, přišlo na řadu čtení a čtení a po 14ti dnech růstu jsem se rozhodl sestavit co nejlevnější komplet a postupně šetřit na lepší vybaveníčko. Do budoucna bych to viděl tak na 3boxy po 120x120x240cm :)

Sehnal jsem si jeden silnější trám a 4 prkna. Na soustruhu jsem z trámu udělal 4 menší po 170cm a z prken latě po 110cm. Z prken a trámů jsem udělal konstrukci, 160výška a metr čtvereční dokola (100x100x160cm), na vrch jsem dal prkno aby drželo lampu, celý jsem to nabouchal hřebíkama, zpevnil a polepil folii bílou stranou dovnitř, udělal jsem si dveře tak, že jednu stranu boxu jsem nelepil, ale nechal jsem ji volně, aby držela jen nahoře a dospod k folii jsem přilepil dlouhou lať která svou zátěží šponuje dveře, z malých odřezků dřeva jsem si na míru vyráběl rámečky, do kterých jsem dal odtah a přítah ventilátory. Zašrouboval lampu a od 16.2 svítím.

Ze začátku jsem hodně experimentoval a jednu kytku jsem zaštípnul hned nad těma matečníma listama sotva pod prvním patrem, prostě rostlinku co měla sotva deser cm a jedno patro (pokus). To bylo cca 6dní po zasazení semínka. Semínko zasazeno 6.2., rostlinka pokus cca 13.2. Rostlinka přestala růst a až včera jsem si všimnul, že se na ni dělají opět listy (foto nedám kvůli údajnému mučení rostlin :D ). Pod sodíkem rostlinky krásně rostou, snažím se je experimentálně zastřihávat, tu jednu jedu na techniku poblázněnej FIM, kde po prvním zaštipnutí před 3 dny (24.2.) vyjeli jen dva vršky :( Dnes jsem po delším studování zaštipnul další vršek s rozestupem jednoho patra.
Druhou kytku zkouším zaštipávat ve spod v listech, a drátkama natahuju listy aby byl stonek a vršek krásně osvícenej :) Dál už asi nebudu kecat, ale přidávat fotky od začátku, po součastnost.

Prosím o ne-ekritiku, je to můj první pěst a takřka v půlce z půlky pěstu jsem to začal brát vážně. Takže jsem rozhodl o thread pro úplný nováčky, kteří ví o tom málo (tak je nabádám na víc čtení zde na fóru) a nemají xKč na rozhazování. Budu se tedy snažit i za pomocí malého nářadí, vypěstovat tři bohaté bonsaie :)

Tak držte palce, experimentujeme! :D
Tazy'cz
Cca 6.den růstu

Ta 3tí je zaštipnutá, proto na fotce není kvůli tomu podezření na týrání dětí :D
Tazy'cz
10.den růstu pak šly pod sodík

1 slabá, 1stále se udržící na nohou.
Tazy'cz
Tuším že 16.den na růstu, tento den sem poblázněně štipal a štipal :D
Tazy'cz
Po zaštipnutí, 20. den růstu
Tazy'cz
Foto1(aktuálněj focený před 15ti min.)
Po prvním zastřižení FIM a neúspěšnému nalezení pouze dvou vršků dnes zastřižen hned jeden vršek, druhý zastřihnu až nad prvním patrem (mám s rostlinkou plány), resp. až uvidím co to udělá.

Foto2(--||--)
Kytka s pevným stonkem, líbí se mi jak mohutní ale celkově je nějaká pozadu

Foto3(--||--)
Týraná kytka, že by se po tak dlouhý době vzpamatovala?

Foto4(--||--)
Celek..

Fota (1-4) focena 27.2.2015 v 11:45hod.
Cca 21. den růstu
Pajas
Proč máš na tak velkým prostoru jen 2-3 kytky?
zaštipovat tak malé?
proč jsi to dělal na soustruhu, když stačí koupit za pár korun laťky?
Tazy'cz
Protože je chci ranec zaštipávat a udělat z nich takovy keře, že by se tam 4 nevešli.

Ano, psal jsem že jde o pokus

Protože si věci dělám rád sám :)
smoke85
pěkné :) sic newim jestli návod? ale každý začátek je nějaký a lépe takhle, alespoň poznáš rostliny a jejich chování a potřeby. než do toho vletět rovnýma nohama za Xk Kč pod X kW s pravděpodobností neúspěchu blížící se ke 100%. :eek: :rolleyes: :teef:

ze začátku se snaž okoukat jak to dělají ostatní a moc neexperimentuj, není to ta pravá cesta k úspěchu, pokud chceš mít i něco jiného než jen Xp. na to budeš mít hodně času potom, teď se snaž pochopit co a jak. (ten FIM třeba je rozhodně dobrý nápad, spíš jde o to když si nejsi jistý, hledej, dokud si nebudeš jistý a ne jen tak nějak, pak můžeš být tak nějak zklamaný) :wink:

doporučuji ti si pročíst i něco o fungování metabolismu rostlin a fotosyntéze - učivo zákl. školy :punk: , mi to dost pomohlo a osvěžilo info. :punk: + taková Weedology, nebo Jak pěstovat indoor už obsahuje ranec infa pohromadě. luxus je i Ultimate Growing sérka 3 DVD od Jorge Cervantese :pimp: :rasta: :einstein: na uloz.to ke stazeni.

řekl bych, že to 0,4kW je na ty prcky plýtvání, ale to nemusí být nutně problém (125-250W pohoda na mimina)

v příspěvku č. 6 ta 3. fotka - newim, newim, jestli to zvládne asi bych jí v rámci selekce vyvalil, někdy je to nejlepší. ono zaštipovat semenáček je píčovina,:confused: musí mít min. 3-4 patra, neboli internodia. když jí vezmeš třeba 30% listů strašně ji zpomalíš a stresuješ.

k tomu kristalonu si dokup třeba české guano, kolem 100,- za kilo a nebo raději nějakou lepšejší hnojku na Ganju - např. HeSi - dobrá cena, výkon
IMHO v tom K. Startu neni moc P - Fosforu :wink:

a jinak slibné, základní equip., to půjde neboj dej tomu čas a nebuď příliš horlivý to se taky nemusí vyplatit. chce se to naladit na rytmus těch kytek. přeji hodně štěstí a úspěchů a mega výnos. ;) :leaf:

edit: smajlíci :wink:
trip88
Čau kdy si dělal ten FIM kolik to melo pater..???
Tazy'cz
To smoke:

Diky za koment, vazim si toho a urcite si z toho neco vezmu. Minimalne to tri dilny dvd :) Hodně pozuruji ostatní thready a pozoruji a kocham se nad ostatnima, jak jim to krasne roste a snazim se pozorovat chyby ktery u toho delali, nemoci jaky kytka mela, plisne atd. Vše se dozvídám tady na webu. Hodně mě to zajímá, proto si dnes stáhnu to dvd. Jsem rad za kazdej nazor a radu, takze dekuji! Tu treti kytku dam asi pod cfl, protoze ta je uz nedoroste a vyhazovat mi ji je lito, treba ji pouziju na rizky a sup s nima na outdoor :) ..

To trip:

Čau, u tý první kytky cca 6 dní zpět a kytka měla sotva tři patra, bohužel mi vyjeli jen dva vršky, plánuji pak oba znova střihnout :)
U tý nr.2 jsem to střihal včera a tu kytku vidíš u příspěvku č.6 druhá fotka.
Tazy'cz
Zdarec, zdarec, zdarec..dnes je 1.3.2015 a svátek má Bedřich, takže všechno nejlepší posíláme hubana Béďovi do Ulice. Nechť se daří

23.Den růstu

Foto 1 (George), kytka kterou jsem předevčírem šmiknul FIMkem, nicméně jsem to buď opět nevychytal, nebo mi na víc jak dva vršky kytky serou.. Takže opravdu pomalinku se ukazují dva vršky, tak uvidíme zítra, třeba něco přibude. Kytku jsem všemožně drátky zohýbal aby vršky měly dost světla, viz foto 2..

Foto 3 (Julius), kytka, která už od začátku roste jak čert, dneska jsem čuměl jak Pepa od námořnictva.. Po minulém FIMku, kytka hodila dva vršky, který fakt po 0,5cm tvoří patra, ve spod se dělají pořád nový listy, jede to jak na speedu.. Hnojeno včera Kristalonem START, asi jim chutná. Nicméně rozhodl jsem se takto:
Oba vršky jsem opět vzal na FIM, takže při nejhorším bych měl mít 4vršky, což mi jako začátečníkovi stačí. Kdyby nebyl grower.cz tak ty kytky nechám růst a zaštípnu maximálně sobě nehty.. Uvidíme, kytku jsem též zdrátoval, kvůli světlu, protože se mi zdá že nejede do výšky, jako by se sekla a jela jen do šířky, viz foto 4. Já tedy předpokládám že roste jen dobře, protože co jsem koukal na ostatní thready, ve 20. dni růstu už měly kytky obry, ale mnohem chudší (semenáče)..

Foto nr.5, kytka po dlouhém uvažování dostala jméno po mém zdegenerovaným bratrovi, kterej je stejný dežo jako kytka (Martin). Nevím co s ní, je mi jí líto vyhazovat, roste ale jak degeš :) abych z toho neměl hybrida, to už by byl fakt celej bratr.. :( Mám jí dát šanci, nebo je v haj**u? Kytka je z fem. bratrovo semene, v mládí byla brutal týraná, jak ji vidíte, tak byla zastřižená :(

Mám pár otázek...
1. Nechám je povyrůst a pokud i u Juliuse se FIM nepovede, tak plánuji FIM zarazit, buď jim to neprospívá, nebo to dělám blbě. Pak bych asi zkusil LST, chci zaplnit prostor s těma dvouma kytkama, dát tomu chci tak 2 týdny, pak bych rád přepnul. Otázka zní, mám šanci sklidit +200gé? Rady jakou metodu zkusit, aby byl výnos maximální?

2. Hnojiva na květ? Nějaký cenově přijatelný, s dobrým výsledkem?

Díky, díky a díky.. Pěstu zdar
Tazy'cz
Edit:
foto 1-2 George
foto 5 Julius před FIM s dvěma vršky
Foto 4 Julius po FIM
Foto 3=foto 1

+Přidávám official foto č.5 (Martin)
oak
ahoj
nejsem zadnej borec,ale mam takove tuseni ze za 12 tydny kdyz prepnes,tak +200 neudelas...
Tazy'cz
Ahoj, tak za týden to ještě nevidím, ale ty dva už bych chtěl. Nicméné nebudu přepínat, když bych sklidil málo, takže mám pokračovat ve FIM a udělat co nejvíc vršků? Třeba 15 na kytku, hodit to pod síť (SCROG) a přepnout? Třeba začátkem Dubna? Jde mi fakt o max výnos.

Díky za rady
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Tazy'cz
Jde mi fakt o max výnos.

Nejde o kvantitu,ale o kvalitu!
fedousek
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

Nejde o kvantitu,ale o kvalitu!



s tím nemohu souhlasit... máš sice trochu pravdu, ale optimální je něco mezi kvalitou a kvantitou... ovšem efektivní je maximální výnos a super kvailta :-)
Tazy'cz
Tož rady chlapci jak dosáhnout kvality s dobrým výnosem?
TommyGun
Kvalitu mas danou seminkama zbytek je na tobe.. ja bych doporucil jedan zasttich nad tretim patrem a nechal bych je po zastrihu 14 dni na rust a prepinal bych na kvet.. na zacatku kvetu trochu promasirovat kytky a mas vyreseno zaplneny prostor a g/w..'jednoduchy ne?!
Tazy'cz
To Tommygun:
Myslíš že po jednom zástřihu zaplním dvěma kytkama prostor 100x100x160cm? Jak jsi to myslel promasírovat? Jinak jedna kytka už má za sebou dávno jeden zástřih(dva vršky) + dnes jsem zastřihl oba vršky znova.. a druhá kytka byla zastřižená předevčírem. Takže i když mám 2 kytky, tak platí g/w?
Rednilias
citace:
Původní příspěvek od Tazy'cz
Myslíš že po jednom zástřihu zaplním dvěma kytkama prostor 100x100x160cm? Jak jsi to myslel promasírovat? Jinak jedna kytka už má za sebou dávno jeden zástřih(dva vršky) + dnes jsem zastřihl oba vršky znova.. a druhá kytka byla zastřižená předevčírem. Takže i když mám 2 kytky, tak platí g/w?


zdarec,urcite dvoma kitkama zaplnis priestor 100 x 100 ale urcite ne ked ich budes kazdy den ,alebo kazdy druhy den zastrihavat,a to by si ich musel nechat na raste este aspon mesiac,ked nie dlhsie... a trochu ich potrapis a pohyckas LST + scrog by to slo,hodne pevnu ruku na hnojiva,aby si to neprehnal...
Chikoo
jak dloho už páliš na prcky 400w ? a máš nakou představu jak dlouho ještě budeš než přepneš ? můj odhad je že mrtě dlouho a vyplnit prostor 2 ks je blbost,
řekni mě alespon jeden důvod proč ?

není jednoduší pořídit řízky trošku nasbírat zkušenosti a pak dělat naky pokusy
ted bys měl už dávno přepnuto ...
Tazy'cz
To rednilias:
Ok, dík za radu. Takže je nechám trochu růst, lst určitě pojedu a síť na scrog už taky mám.. uvidíme jak to pojede..

To Chikoo:
Hele svítím na ně 13dní, asi 10dní byli pod úsporkou a zářivkou. Hele představu mám takovou, že začátkem dubna přepínám a uvidíme. Proč jen dvě kytky? Protože jsem nikdy nepěstoval, vím jen to co je na internetu. Nechci být ve finále nasranej když mi chcípne 10 kytek. Chci si s kytkama pohrát a zaplnit prostor. Chci mít bonsaie, velký klacky s velkou gramáží. S řízkama je sraní, ohledně vlhkosti. Nemám vlhkoměr ani zvlhčovač, snažím se to vypěstovat jednoduše. Třeba budu zklamanej, třeba ne. Za pokus to určitě stojí a pokud se to povede, trochu víc nad míru zainvestuju a udělám si pořádnou pěstírnu, takže asi tak :)

Dík a čus
Pajas
Tazy hele sorry... psal si jak jsi studoval tady příspěvky od lidí apod..
ale děláš vše uplně zbytečně... proč větvíš už 10cm vysokou kytku? nebo kolik má cm... ta má světla i bez drátků...
nemáš zvhlčovač ani vlhkoměr?? já zvhlčovač prodal a používal sem ho jen 1*kolo ...proč? sral mě...
nemáš snad na ostřikovač?? 40kč. stačí když to 3-5* denně postříkaš a je to, dělá to takhle většina, kelímky s vodou a dáš do toho hadr... těch fíglů je miliony ale ty to nevíš...
Zbytečně pálíš 400w na tyhle 2-3 chudiny..kdyby sis koupil řezy, tak za tu tvojí dobu pokusů už jsi mohl být v květu,...
chceš mít bonsaie? velký klacky? velkou gramáž?? to chce asi každej, ale touhle cestou se tam nedostaneš.. dáš třeba 45g/ks a budeš rád...
nechceš utrácet za zbytečnosti, ale koupil sis třeba síť... ze začátku sis tam měl dát třeba bambusové tyčky- aby sis ty kytky mohl vytahovat, a lépe větvit,pěkně k tyčkám apod.. ze sítě to pak už nevymotáš..ne tvé 3 kytky...

Já být tebou... vytáhnu tyhle kytky ven z boxu, dám je za okno,koupím řízky,hodím je do boxu a 5dní před stejnou velikostí tam prdni ty z okna.a máš po problému.

To aby se ti vyplatili i 3 kytky s dlouhým růstem bys je musel dát třeba i do 30l nádoby...čím větší tím lepší ,nakoupit pořádné hnojky,boostery apod... takhle... kup řezy...
TommyGun
Sorac jsem nejak prehlidnul ze mas jenom dve kyti.. tak to vidim na mesic rustu a tri-ctyti zastrihy..
Tazy'cz
To Pajas: Pro řezy si jedu v pátek, už mě taky přešla nálada "velký hladový oči", beru jich 6, 3x Bubbe Kush a 3x Special Skunk. Dám je povyrůst a přepínám na květ, nechci čekat bůh ví jak dlouho. Kelímky s vodou a misku s mokrým hadrem tam mám od začátku + rosim co to jde. Každopádně dík za názor :)

Btw: síť jsem nekupoval ale vyrobil jsem si jí..
Tazy'cz
Tak pro řezy jedu zítra.
smoke85
přepínej až budeš mít vyplněný prostor, nebo se k tomu budeš velmi blížit.

nemusíš jet jen FIM, IMHO dost to zdržuje a stresuje kytku.
lepší IMHO je třeba LST, ohýbání, lámání - zesílí stonky a nebrzdí je to tolik.

za dva týdny to nebude vyplněné, si myslím :teef:
na stogramovou kytku musíš mít buď rychlou genetiku, nebo čas. tzn. měsíc a víc

na SCROG chceš topů i víc než 15 na kytku klidně i 30 a i 50 a opravdu to roztahovat a dát nejlépe síť. snaž se docílit toho aby byly topy osvětlené stejně jako spodky, pokud to tak nejde spodek odstraň - ať máš potom jen pěkné pálky.

univerzální nejlepší metoda neexistuje - chce to prostě kvalitu (tzn. dobré světlo a jeho odraz, dobrá ventilace, dobrý systém - hydro, aero, kvalitní výživu, samo. GENETIKU a taky člověk nesmí mít erotické ruce - že na co šáhnó, to pomrdajó :teef: )

no dohodíš řezy k tomu a je to. řezy jsou prostě lepší, jelikož jsou rychlejší a stálejší.
jen si dávej pozor potom u těch kytek ze semen, aby se to nehermilo a neprclo zbytek.
Tazy'cz
Neboj, to bych pak prcnul ty dvě ze semene já :D když budu mít řezy, tak to jen roztahám lst a pak přepnu ;)
Chikoo
takže nakonec řezy pojedeš :)
jak si psal že z řezama je sraní ohledně vlhkosti, si myslel jak ? :)
nic v pohodě .
trošku víc to tady projed a studuj a radši se zeptej dřív než něco udělaš a pak to musíš měnit to je daleko horší
Tazy'cz
Že řezy jsou oproti semenáčům náchylnější na vhlkost, pro řezy jsem se rozhodl protože nechci jet jedno kolo půl roku :D
Chikoo
a todle si myslíš nebo si to někde vyčetl ?
Tazy'cz
Vyčetl.. a takovej názor má víc lidí..
Pajas
Hele podle mě je úplně jedno kytce jestli je ze semínka nebo řez co se týče nějaké vlhkosti :) koukni na jabloně apod.. co se roubuje :) já mám odjeto 2roky v kuse a vždy řezy...párkrát sem pomyslel ohledně semene, ale jen abych porovnal rozdíl co se týče výnosu... řez máš myslím -10% :-)
Pajas
Jinak těch řezů..kup si minimálně 9ks... nebo třeba 16 na 100*100*100
ale vzhledem k prvnímu kolu jeť 9kytek :-) na tom není co zkazit , krásná manipulace, málo zalévání ,ohlídáš si to dobře .. a stejně pojedeš růst třeba 2-3týdny..
přepni fakt na vypněný prostor.. mrkni třeba ke mě na pěst :) tam pod 600w mám vyplněný prostor na 100% :) až mě to teď i sere že sem to enchal takhle, až to budu tahat ven a stříhat ,narovnávat, tak se větve do sebe budou zaplétat :)
Tazy'cz
25.den 18/6

1. foto George
2. foto Julius
3. foto Martin

Zatím vše OK! Zítra zalívám vodou, bez hnojiva..
Astronautr
no jesli je budes takhle trapit kkazdej den strihat zalejvat dratkovat listy a kdovi co este... tak asi jedno kolo pul roku pojedes....
Pajas
Astronautrmá pravdu :) nech ty kytky být... teď je zalívej hnojiem na podporu růstu kořenů,vitalitu kořenů, já kupuju třeba kapky s podporou stříbra proti plísni a jiným škůdcům...až jebudeš mít třeba 15-20cm.. teprve začni štípat,drátkovat.. nech si vyrůst větve, rozhodni se pak které si necháš a které ne.. oni ti budou růst větve i když přepneš do květu...
ono zase když se o kytky staráš až moc tak je to horší než vůbec...
těm kytkám když to řeknu blbě, stačí voda, je to plevel... takže jen zalévat a dělat fotoperiodu...a vše už nějak dopadne..
Já měl třeba nejlepší kolo na 8 kytkách, v boxu 80*80*160 -400w ...žádné zastřihávání,větvení apod.. jen sem je nechal a hnojil... a měl sem palice větší než plechovky od enrgyťáku Monster... i délší... na každé kytce sem měl průměr přes 40g.. :-)
Tazy'cz
Díky za rady...
Teď už je nechám na pokoji ať se po tom mučení vzpamatujou. Asi máš pravdu Pajas, teď jsem to někde četl, v nějakým threadu borec dvě kytky nezaštipoval a měl na nich největší gramáž. Třeba na tom něco bude, zítra si jedu pro 7 řezů, tak pak nafotim jak to vypadá.
Zatím dík a čus T.
smoke85
citace:
Původní příspěvek od Pajas

ono zase když se o kytky staráš až moc tak je to horší než vůbec...
těm kytkám když to řeknu blbě, stačí voda, je to plevel... takže jen zalévat a dělat fotoperiodu...a vše už nějak dopadne..


S první větou absolutní souhlas - lidi pamatujte AKTIVNÍ BLB JE HORŠÍ NEŽ TŘÍDNÍ NEPŘÍTEL :wink:

Kytky prostě vnímají pomaleji než my a co je pro nás doba dlouhá je pro mě přirozené.

Ale ta druhá věta zase... No já třeba nechci plevel, já chci topmodelky. :teef: Takže ano máš pravdu stačí voda, na plevel.
Když chci ovšem top, tak už voda opravdu nestačí. A prostě to chce jisté znalosti a investice. :wink:

Každopádně Tazy'cz znova opakuji, je mi jasné jsi toho plný, chtěl by jsi nejlépe už teď sklízet, asi jako každý, ale opravdu moc neblbni, leč se ti může lehce stát, že celá tvá práce přijde v niveč.

Prostě sprostě kopíruj :teef: ostatní a snaž se jim dát co nejstálejší prostředí.
A znova opakuji - starej se, ale s Mírou. A dej jim čas, aby mohly reagovat.

Peace
Tazy'cz
Hej hou, menší update...
30.den 18/6 teplota den max 28°, noc max 22°
vlhkost nevím, nemám vlhkoměr, plánuji ho tento týden koupit. Ec ani ph neměřím, nemám čím a tak nějak je to o štěstí, kytkám se daří. V pátek přibyli 4 řezy, Shiva Skunk. Dnes ráno jsem je našel uvadlé, poradil jsem se s tuffgognem a problém byl nejspíš se zalitím (do teď jsem je nezalil). Dnes jsem Juliuse a George zalil s kristalonem, Martin dostal taky ale jen minimum (stále je malý ale už roste kluk paťatej), řezy jsem zalil obyč. odstát. vodou :)

Abych řezům dopřál maximální vlhkost, dovolil jsem si do boxu přidat další misku s hadrem a velkej pekáč s tričkem :D Vše pod vodou :) .. Taky jsem nad prckama udělal z klasik pytle na odpadky takovej menší fóliovník a.k.a. Tazy :) viz. foto č.1

Foto 2 (Julius César)
- Až čumím, jak se za pět dní rozjela. Zatím vše bez problémů :) Trochu jsem ho poroztahal drátky, foto č.3

George a Martin na selfie fotce nejsou, neradi se fotí, Martin není fotogenickej a George má na foťák alergii :D
Příště nafotím..

Dále.... od bráchy jsem nafasoval 3x fem. semeno Bubbe Kush auto#, dal jsem je klíčit a plánuji je přidat do boxu (čistě na ochutnávku a porovnání dvou kushů). Ve středu plánuji přidat dalších pět řezů a pak bude velký finále. Nějak moc neplánuju ale chtěl bych ještě tento měsíc přepnout. Samozřejmě prioritou je zaplnit box ale myslím že s 15ti kytkami to půjde samo od sebe :) uvidíme..

Rady, tipy, názory?

Díku dík a pěstu zdar!
Tazy'cz
Z těch fotek mě jednou jebne :D
Tazy'cz
Zdravím,, po delší době update..

Foto 1: Julius (Special Kush)
Foto 2: George (Special Kush)
Foto 3: Martin (Special Kush)

Hnojeno, hnojeno, zalito.. teplota den max 29° (cca 25)/ noc max 24° (cca 20°)

42.den růstu
Tazy'cz
Foto 1, 2, 3 a 4 jsou řízci od místního typa... SHIVA SKUNK
14.den růstu
Tazy'cz
Foto 1,2 a 3: autoflower Bubbe Kush, semenáče..
11.den růstu

Foto 4 celek :)

Vše zatím jen s menšími problémy, jako je přehnojení, přelití a málo vody.. ale to bylo většinou v samotným začátku.. Teď už holky krásně rostou..

Vlhkost neměřím, snažím se jí udržet mokrým hadrem v misce s vodou.
Ec ani pH neměřím, nemám čím.
Tazy'cz
Zdar, foto celku v 46.dni růstu Special Kushe, Juliuse a George, 18.den růstu řízků Shiva Skunk a 15.den růstu automatů Bubbe Kush.. Dnes jsem kytky zalil obyč studní vodou, která kytkám už od začátku prospívá.. Vše zatím roste jak má, viz další příspěvek.
Tazy'cz
Julius:
Z něj jsem asi 3 dny zpátky nadělal asi 9 řízků kteří se mají zatím k světu, jsou v mini skleníku alias Tazy, kterej je na fotce v příspěvku výš..
Dnes jsem ho naposled potrápil, roztahal sem větve, tak jako to dělám už 14 dní, něco jsem zastřihnul, něco promasíroval.. Teď už ho nechám krásně růst, za dva dny sundám drátky a počítám že v pondělí přepínám na květ.. Využil jsem příležitosti, kdy jsem zastřihnul dva řízky který měli nad 25cm, dva menší je mezitím dorostou (ty se víc větví a netáhnou se tolik za světlem, jako by to byla úplně jiná kytka.)...
Tazy'cz
George:
Též jsem ho potrápil, stejně jako u Juliuse, i zde sem natahoval do stran drátky, zbavil pár listů a pouze masíroval, nic jsem nezastřihával..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma