Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Komplet hnojiv k pestu - Klikni zde pro originální téma
haveco
Zdravim. Chci se zeptat, mam nejakou sestavu hnojiv, a chtel bych se zeptat co mi tam chybi nebo eventuelne co je spatne..
Setup se 600w svetlo a substrat hlina.

Hnojky : advanced hydroponics of holl. 1, 2, 3.
Advanced Enzymy
Advanced root
Postrik vita race (plagron)
A na kvet:
Pk 13-14
A blossom builder liquid od b.cuzz

Jsem vdecny za vsechny rady. Diky
guerilla
Ahoj,

není toho moc, co by se dalo na tvůj dotaz odpověděť, vesměs při hledání či nakouknutí do jiných threadů zjistíš dokonce i to, že se dá úspěšně kultivovat i s obyčejným NPK...

Za mne základní věc, která je špatně je, že sis vybral Advanced Hydroponics. V dnešní době horší hnojiva nenajdeš - jsou prostě specificky cítit ve výsledném produktu ať se proplachuje jakkoliv... A kdo tvrdí že ne, s největší pravděpodobností nezkusil jiná hnojiva. Dalšími nevýhodami jsou: docházejí různě => zahradník je v pasti "je jich škoda"; špatně oproti konkurenci drží hodnoty ; jsou málo koncentrovaná = vycházejí dráž jak konkurence...

Jinak máš vše potřebné, nic jiného potřeba není, ba dokonce i část věcí, které máš, mně osobně přijdou zbytečné - postřik vita race, nezaznamenal jsem žádný rozdíl na vitalitě... Zprvu se zdálo, že tam rozdíl je, ale ukázalo se, že hlavním důvodem bylo zvýšení vzdušné vlhkosti tím postřikem... což dobře dělá i zvlhčovačka, např SPS 818A (neblery nefungují příliš efektivně, lepší přístroj s integrovaným ventilátorem). S tím od B'cuzz zkušenost nemám.

A ještě k AH, co se týče doplňků od AH, jsou stejně řídké jako samotná hnojiva. Osobně nejhorší zkušenost s AH z následujících hnojiv: General H., Metrop, Biogreen, Canna, Plagron, Advanced Nutrients.

Pěstovat se s nima samozřejmě dá, ale je to uživatelsky - pro mne - velmi nepříjemné a je mi ta značka dosti nesympatická - jednak že jsou kopií General Hydroponics a též tím, že se za tu dobu na trhu vůůůbec nevyvíjí (nulové inovace). Prostě zaspali dobu.

Je to samozřejmě moje zkušenost, ale nejsem jediný, kdo to vidí stejně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma