Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Účinky - Klikni zde pro originální téma
Kristina-CZ
Zdravím, chci se zeptat, jak to máte.Píšu k poctivým huličům co si dávaj na pohodu každý den, jak jste na tom s účinky?Asi každý po čase hulení, zjistí, že už stavy nejsou jako dřív, občas mi dokonce přijde, jako by účinky nepřicházely vůbec a to i po kýblu. Já to začala s přítelem řešit následovně místo hulení přes den, si dát až večer, pořádně až budem mít vše hotovo, ale chci se zeptat, jestli je tu někdo nám podobný? a jak to řešíte vy? experimentujete s trávou i jinak aby jste dosáhly zhulenosti jako dřív? Určitě budu ráda za nějaké tipy přímo od vás.
Mitch Buchannon
Já třeba skoro každý odpoledne dávám bong, jen tak napohodu. Občas jointy ale ty jenom s kámošema a když chci mít opravdu zážitek, nebo už mi to moc nedává tak si dám tejden, 14 dní pauzu, člověk si mezitím hezky odvykne a pak je to zase ono :D
nikolaj 01
Kristino myslím že jste to vyřešili uplně nejlíp. Dobrý je taky udělat máslo - mě hodně překvapilo o kolik to je jinej (lepší) stav.
Já střídám modely, každej tejden jinej. A hulim to od spoda ...pak mám +-záruku že tě i poslední brko zmastí. Jinak jak píše Mitch na stavy jako "ze začátku" jedině pauza 14dní a víc.
Skaff
Hulim fakt moc a dlouho a čím víc mě zhuluje i menší množství (Takže si dam fajfku a sem v pi*i :D ) ale zase sem schopnej těch fajfek dát klidně 20 za večer :D
Já to asi vyřešim tak že z celejch sklizní budu dělat olej a pak si budu jenom spokojeně "dabbovat" :D
smoke85
Ahoj, doporučím nedávat denně kýbl. :teef:

Tolerance určo je, první prd to dávno není. :D
Ale, že by to nezhulovalo. No některý strain-model je někdy takový, že při delším pálení je to jako nic, pro mě např. Diesel - dobrý nakuřovák, sativa co dodá energii, ale po měsíci fuj, fuj, fuj.
U indik se mi to snad nestalo, jako vzniká tolerance, jenže to záleží od modelu a druhá věc je, že každý z nás je jiný a vnímá to jinak.
Všeobecně bych IMHO řekl, že u silných modelů indik to nebude tak horké. (Prostě to musí být gaučák.) U nějakého venečku to už může být znát.
Jináč já pálím z kotlíků od dýmek a sklíček a nemám problém i jeden prd modelu co hulím 3 měsíce mě vždy zhulí. Např. můj oblíbený L.A. Confidential :D
Ono kýble, bongy, špeky mají IMHO velkou spotřebu, myslím tím nic moc poměr spotřeba/výkon a hlavně následnou megatoleranci, při dalším hulení ze skel atd. To to potom už člověk nemusí pár dní hulit. Ale neříkám, že je to zase mazec hc stav takovej kyblík :teef:

Prostě aby to bylo jako dřív, tak si musíš dát pauzu. Silnější dávka ti nedá stejný stav, jako po pauze.
A pokud chceš něco jíst, tak si vykuť nějaký výtažek - Fénixovy slzy, BHO atd. z toho můžeš dělat všechno i to jíst samotné. Jsou to nové obzory. ;) Ale zase pozor na tu toleranci - čím silnější, častější extrakty a aplikace, tím rychlejší, vyšší tolerance.

Dle nějakého dotazníku jsem chronický hulič :teef: Ráno bez vypálení, není ráno :teef: a nějaký ten rok to už je co jsem s tím začal. :teef: Něco jako: Od rána do úmoru, pálím ganju z indooru :teef: a stále se zhuluju, byť skoro nebonguju...

Snad jsem ti trochu pomohl. GL
Skaff
Za ten poslední odstavec si zasloužíš karmu! :D Sem rád že nejsem jedinej kdo to tak má. S těma indikama je to taky pravda.. Akorát čím víc se nahulím z indiky, tím mám větší stav, tím víc mám chuť na jídlo a čím víc se najím tím mám menší stav.. Nevíte někdo jak tohle vyřešit? :D
Dr_paradox69
skaffe na to je jenom jedinej lek,musis pred jidlem hulit vic :-D,aby to min opadalo,a nebo zer jenom mango,jak sme se tu docet mango(zraly)dava az o 50 procent vic na stavu...:-D
smoke85
Jj, zažírání stavů. No já hulím skoro kontinuálně, před jídlem i po jídle. Řekl bych, že se to chce po jídle tak nějak dohulit. Nebo hulit až po jídle.
Já mám pocit, že i blbá žvýkačka bez cukru mi zažírá stav :teef:, prostě mi stačí jenom žvýkat :teef:
IMHO je to spíš o tom prostě hulit, hulit, hulit.

S tím mangem je to fakt zajímavé, osobně mám mango moc rád. Připomíná mi trochu broskev. Škoda, že není i v broskvích.
Ten myrcen je i v konopí a v chmelu např. http://www.svoboda-frankova.cz/kate...egorie-chmely/. Takový mangový salát s fenixovou slzou - fénixův mangový salát by nemusel být vůbec špatný.
Se prodává i v konzervě nakládané mango http://son-vnprodukty.cz/718-home_d...kousky-425g.jpg kolem 60Kč/ks musím to taky zkusit ;)
Dr_paradox69
kurva ty budes dobrej strelec :-D,fenixuv mangovy salat...vole abys pak povstal z popela ty:-D
SarumanCZ
čest ve spolek :-) ...já osobně jsem našel zalíbení v brkovici,to se veme 1L kvalitní moravský slivovice a nechá se v ní vylouhovat 10g ( nebo dle uvážení) dobrýho modelu,počká se až to celý zezelená (nebo zhnědne jak louhujete haš :)) a pak už záleží jen na vašem alkoholismu kolik si dáte kol :-D-tenhle způsob aplikace zdá se mi nejštastnější,bo nejsem kuřák a po 4. brku mám plíce jak malej černej uhlík.jen ta rána,když to přeženete,bejvaj krušnější :-) ..
Maxeaux
jj, ten fenixuv mangovy salat zapit 0,5l mleka z nejakej hc indiky a skuste este hodku pred tym narvat do seba nejaky MAO inhibitor, at to kope...
Tellur
Já su přímo z Valašska a brkovici děláme tak, že napálíme pár litrů slívy na víc, třeba 60-70% alkoholu... Vemeš prázdého pulase, naplníš brkem, a pak to zaleješ tou slivovicí... No moc lidí 2 kalíšky nedá :-D Samosebou, čím déle je to uležené tím lépe... Nejlepší je to tak po roku... Chuť otřesná, ale opravdu, jeden kalíšek a vymalováno.
blackfatjesus
Zdravím Growerstvo, obracím se k vám s žádostí o radu.
Poslední +/- půlrok pálim denně, poslední dva měsíce hodně, byly i chvilky kdy jsem dával 3-4g za den. Problém je, že už prostě nepociťuji stavy. Jak kdybych hulil hodně drahé cigáro. I když sám zbombím gramového špeka, deset minut mám přivřené oči a konce.
Je vůbec možné vybudovat si až takovou dočasnou imunitu vůči THC? Modely střídám, většině volnočasových a víkendových huličů by to co hulim urvalo palice...
Lze nějak urychlit snížení tolerance? Popř. Může být problém jinde? Většinou hulím indiky, nebo hybridy s dominantní indikou, vždycky indoor, většinou hydroponie.
ribo
2 blackfatjesus: Jedine detox. Minimálne týždeň, ideálne aspoň mesiac. To sú potom znovu srandovné stavy. Poprípadne mne pomohlo húliť až po práci večer, najlepšie až po jedle.

Pálim už 7. rok a v podstate dennodenne (s výnimkov pár malých páuz) a ten stav už naozaj nie je to čo kedysi. Celkovo mám vyššiu toleranciu na všetky psychoaktívne látky, takže spáliť hoc aj 20 kýblov denne mi nerobí problém popri normálnom fungovaní.
Teraz budem mať po 2-3 rokoch 2 týždňoví a možno aj dlhší detox kvôli operácii, tak som zvedavý čo to spraví. :)
Alpinestars
citace:
Původní příspěvek od ribo
2 blackfatjesus: Jedine detox. Minimálne týždeň, ideálne aspoň mesiac. To sú potom znovu srandovné stavy. Poprípadne mne pomohlo húliť až po práci večer, najlepšie až po jedle.

Pálim už 7. rok a v podstate dennodenne (s výnimkov pár malých páuz) a ten stav už naozaj nie je to čo kedysi. Celkovo mám vyššiu toleranciu na všetky psychoaktívne látky, takže spáliť hoc aj 20 kýblov denne mi nerobí problém popri normálnom fungovaní.
Teraz budem mať po 2-3 rokoch 2 týždňoví a možno aj dlhší detox kvôli operácii, tak som zvedavý čo to spraví. :)


kurva chlape co to mas za matros? cannabis ruderalis nebo technical ? :DDD
ribo
Zvýšená tolerancia + zvyk. Fajčivo priemerný až top indoor, som jednoducho kontajner :D
blackfatjesus
Hehe, detox, to je s psychickou závislostí docela problém, navíc když ti denně projde rukama alespoň 10g trávy. :D Ale jo, hecl jsem se a prvních 24h detoxu už mám za sebou. :) Minimálně do začátku prázdnin, ať pak můžu dunit celé léto v režimu 20 dní pálení/4 dny detox. :D

Mě to přivádí k židokapitalistickému nápadu pánové - což takhle vyvinout látku, po které se tělo zbaví tolerance vůči THC a pak to dodávat do Hollandu? Bude na hulení. :frog:
PeeKay
citace:
Původní příspěvek od blackfatjesus

Mě to přivádí k židokapitalistickému nápadu pánové - což takhle vyvinout látku, po které se tělo zbaví tolerance vůči THC a pak to dodávat do Hollandu? Bude na hulení. :frog: [/B]


Detox je zadarmo a navíc alespoň na chvíli zase trochu ulevíš plícím, mozku a tělu celkově. Zvláště u dorostenci by na to neměli zapomínat ;)

Nehledě na to, že v rámci testování byste vy vyhulové byli ochotná testovací grupa, ale na vývoj by vás užilo, jako krávě brusle :D
blackfatjesus
Já ti dám vyhula a dorostence, je mi 2014 let a hulit mě naučil fotr. :jumper: :rasta:
ribo
2014? Ty si asi vážne Jesus :D
blackfatjesus
Black Jesus - went to jail for your sins. :afro:

Aby jsme tu nesrali jen samý OT, máte nějaké zkušenosti s tzv. "proléváním-se"? Urychlí to, společně s častým vylučováním tekutin a omezením kouření (nikotin se vyplavuje rychleji než THC, čímž ho spomaluje na odchodu), vylučování THC z těla?
ten_hodnej
samozrejme tomu muzes pomoci tim ze budes casteji chodit na zachod, stejnetak se to thc se i vypoti pri zvysene aktivite, takze je urcite dobry se obcas taky hejbat ne jenom sedet doma na gauci a hulit jedno za druhym... jinak plice samy zvladaji funkci obnovy, napriklad 1 vykourena cigareta se vam z plic vycisti na cistem vzduchu za priblizne 8 hodin, ale dal tomu napomahaj i hleny ktery vykaslavame, kdyz jsme napriklad nemocny nebo proste hulime tak moc ze jsme zahleneni (jeden cas jsem to mel kdyz jsem hulil cca 15-20 brk denne ovsem vetsinou s nejakym kamosem/a takze to neni az tak vysoky cislo jak se zda)
hellfire
Hulím několikrát denně už tak 9 let každej den, před tím nějakou dobu rekreačně a takovej ten pocit, že mě to nezhuluje, to je tak krize u druhýho nebo třetího roku kouření ne? Když je v tom člověk ještě nevyzrálej a diví se, že se po špeku neválí smíchy po zemi a tak si asi připadá, že ho to nezhuluje. Momentálně si nedokážu představit, že by mě dobrej model nezhulil to bych ho musel hulit několik měsíců bez změny, jen ten jeden model, pak bych si tak možná připadal. Stále po těch rokách totiž potkávám hulení, kde si dám jednoho práska a jsem zhulenej jak papuč a že jich není málo. Věřím, že každej to máme jinak a já třeba zrovna patřím k těm šťastným ale znám lidi co kouří i dýl a problémy, že by je to nezhulovalo rozhodně nemaj. To spíš maj adolescenti, kteří se čertí, že za svůj koupenej gram nejsou tak zhulený jak by si představovali (tím se nechci nikoho dotknout, to jsou jen moje životní zkušenosti). Pokud si někdo sám pěstuje a nezhuluje ho to možná by se měl zamyslet jestli není chyba v genetice nebo v tom pěstu a sušení. Dobrá stará známá rada na závěr, pěstovat co nejvíc modelů a střídat je. A ještě lepší rada, hulte střídmě.
smoke85
hellfire to vystihl. Možná máš jen jinou představu o rauši - stavu "zhulení", on to prostě herák, perník, trip není a nebude. A pokud máš tu nevýhodu, že ti to nic nedělá, tak nehul. K čemu ti to pak je.
RoyalHarvest
blackfatjesus - Četl jsem o "prolévání se" nejen ve souvislosti s marihuanou, ale s čistěním těla všeobecně. Prostě jednou za čas máš den, kdy nic nejíš a jen do sebe leješ tekutiny. Ve zkratce - vydržel jsem do oběda a pak se nadlábl:D Asi na tyhle detoxikační kůry nejsem stavěnej...
Mard
citace:
Původní příspěvek od hellfire
Dobrá stará známá rada na závěr, pěstovat co nejvíc modelů a střídat je. A ještě lepší rada, hulte střídmě.


No nevím, já mám dva, jednoho uspávače a jednoho povzbuzovače a novinky moc nehledám. Po kolika letech to má člověka omrzet?
Myslím že by dokonce mohl stačit jeden druh a po sklizení půlky úrody nechat zbytek přezrát a udělat z toho šlofíkový typ.
RoyalHarvest
Ačkoliv jsem občasný kuřák, mám dobu každodenního hulení za sebou, proto si i já dovolím přispět svoji troškou "do mlýna".

Když jsem hulíval denně, bylo to jiné. Především v tom, že jsem přestal zažívat opravdový stav (kdy jej výrazně pociťujete fyzicky i psychicky), ale konopí mi dávalo určitý pohled na svět, který mě bavil a proto jsem to dělal. Čím víc jsem toho kouřil, tím dřív tento pohled končil, takže jsem musel užívat větší množství (změna vzorku pomáhá jen na prvních pár zkouření). Jsem rád, že si konopí dokážu stále užít, ale při běhu všedních dnů si raději dopřávám čistou hlavu.
hellfire
citace:
Původní příspěvek od Mard


No nevím, já mám dva, jednoho uspávače a jednoho povzbuzovače a novinky moc nehledám. Po kolika letech to má člověka omrzet?
Myslím že by dokonce mohl stačit jeden druh a po sklizení půlky úrody nechat zbytek přezrát a udělat z toho šlofíkový typ.


Mard: tak to k tomu máš zajímavý přístup a můžu ti říct, že naprosto jinej než já ale je to tvoje volba. Neberu ti to. Já naopak rád ochutnávám co nejvíc modelů a užívám si ty rozdílný stavy a chutě.
Vypěstovat si jeden a nechat způlky přezrát a pak to kouřít celej rok dokola? Podobně si představuju peklo. Ta chuť se zhulit ale muset zase sáhnout po tom stejným hulení co hulím furt dokola až dokonce věčnosti. Horší než síra a vidle.
Vždyť je to taková krása, ochutnávat ty ruzné chutě čekat na ty různý stavy. Jednou si dát ovocnou svěží mňamku co tě nakopne, podruhé zas šutr se zemitou chutí, kterej udeří silně jako kladivo a už se těšit na třetí. To je to moje nebe na zemi.
Severus
souhlasim s hellfirem, taky mam radsi ochutnavani vice modylku;;; i co jsem si kupoval treba driv, tak me to po patnacti geckach omrzelo hulit.. a ta chut ti taky casem zacne lizt krkem, dle me tedy
MocnyOkurek
Mard je jeden z mala u ktereho vidim spokojenost z jendim modelem. Dyt hulo je jako hudba ma se kourit podle nalady a ucelu. JInak funguje cista sativa jinak cista indika. Nektere sou ovocne, jine jak naftaky. Me osobne nejvice z me produkce zatim chutnal Apple jack. Za me totalni chut i stav. A pak SSH kvuli takovy citrusovy chuti. Pak mam jeste dobre vzpominky na WW na tu pachut :). Ostatni co jsem zkousel critical mass, chronic, black domina, blue berry, ak47, ed uz pestovat nikda nemusim. Pristi kolo bych chtel prave dat zas nejakyho ovocnaka. Me prave trosku sere na te wilme ze nemuzu uz pestovat 3 odrudy to bylo fajn..
Mard
Možná je to tím že mi už není pětadvacet ale dvojnásobek :-) Nicméně modely mám dva. Jednu gaučovku a veselou sativku. I když letos mi to vyšlo na tu uspávací indiku a sativy jsem se zatím nedočkal :-( Ale neříkám že s chutí neochutnám i něco jiného. Ono taky pěstovat nové druhy outdoor není moc legrace, člověk hlavně musí koukat co dozraje. Ideální by byl letní byt v Itálii :D
PS: vážně uvažuji že bych zkusil indoor alespoň tak, že bych rozkvetl kytky indoor a pak je v srpnu hodil ven. Připadá mi hřích nevyužít slunce, které venku svítí zdarma.
rezistor
K tomu se asi hodí tohle https://www.youtube.com/watch?v=1HiBtXdUztY :-)
RoyalHarvest
rezistor: Jakou má ten song, ač se mi líbí, spojitost s tímto tématem? Co se týče hudby, je tu x ostatních threadů.

Při intervalu kouření konopí jednou měsíčně, vystačím si s jedním modelem, kterej mě sedí:)
smoke85
citace:
Původní příspěvek od Mard
Možná je to tím že mi už není pětadvacet ale dvojnásobek :-) Nicméně modely mám dva. Jednu gaučovku a veselou sativku. I když letos mi to vyšlo na tu uspávací indiku a sativy jsem se zatím nedočkal :-( Ale neříkám že s chutí neochutnám i něco jiného. Ono taky pěstovat nové druhy outdoor není moc legrace, člověk hlavně musí koukat co dozraje. Ideální by byl letní byt v Itálii :D
PS: vážně uvažuji že bych zkusil indoor alespoň tak, že bych rozkvetl kytky indoor a pak je v srpnu hodil ven. Připadá mi hřích nevyužít slunce, které venku svítí zdarma.


A nebo růst venku a kvést uvnitř, v Essenissii byl seriál o GreatWhiteSharkovi a mazec... Ale každopádně máš pravdu, to slunce se musí využívat.

K těm různým strainům bych řekl, že musí "fungovat" a taky chutnat. Ono kdekdo pěstuje zkuřováky, ale aby to chutnalo to už je věc jiná. A pokud najdu svatý grál, tak proč to měnit... :) A zase 5 let hledat něco extra... :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma