Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: [1] 2 
4x Taison auto 125w cfl - Klikni zde pro originální téma
SarumanCZ
Nazdárek vy všichni tady

letní sklizeň je už skoro fuč a tak jsem se rozhodl spíchnout si doma menší boxík z toho co dům dal.

Rozměry jsou zhruba 50x50x110,vytapetováno diamantovou folií,no neni to žádná krasavice,ale co,auto na lak taky nejezdí :D

větrání boxu zajištujou dva pc větroně,jeden valí dovnitř a větroň z pc zdroje odtahuje pryč.Chtělo by to ale něco promakanějšího,tak pomalu roztačím mozkový závity začínám přemýšlet co a jak udělám,minimálně přidám na klipsnu dovnitř ofuk ten je potřeba jak sůl.

co se osádky týče,díky skvělýmu cannafestu jsem u stánku VIP SEEDS vyhrál v tombole za 150kč 10ks jejich semínek (5x auto Taison,2ks automix,3 cheese) a rozhodl jsem se,že zkusím zasadit 4x taisona

http://original-ssc.com/taison-auto-seeds-vip.html

Trošku sem váhal jestli jich nemám zasadit víc,místo v boxu mám až pro 9ks 4l květináčů,ale auta sem nikdy nepěstoval,tak nemám představu kolik místa jedna kvítko zabere.Na porpvé teda pojedu jen 4 kousky v 6L květináčich.

Jako zeminu jsem zvolil Canna terra professional a každej 6l květník jsem obohatil o velkýho panáka bat guana

http://www.canna-cz.com/terra_professional

Na květ jsem si připravil tyhle hnojky od General organics Biothrive a Bio bud (snad vydrží do příštího roku a nezkazí se)

http://www.growmania.cz/general-org...0ml-p-3555.html
http://www.growmania.cz/general-org...0ml-p-3570.html

Jestli s těma hnojkama máte někdo zkušenosti tak neváhejte a sdílejte :)

mno a konečně co se světla týče chtěl jsem zkusit CFL a tak na fázi růstu jsem si pořídil 125wattovku,hlavně kvůli teplu,přeci jen to tolik netopí jako výbojka a ja mám malý pokojíček kde navíc vedou stoupačky tak je tam vedro samo o sobě :-)

http://www.growmania.cz/Usporna-lam...grow-p-686.html

Ovšem ještě přemýšlím jakou lampu na květ,rozhoduju se mezi 200/250w cfl bo 100w výbojka+40w cfl bo 150w hps (tu si nejsem jistej tou teplotou jestli to zvládnu uchladit :(

rady tipy? díky :-)

říkají,že prý 60 dní do sklizně,to se mi moc nezdá,tak schválně :-) každý třetí den sem nahraju fotku s progresem,tajně doufám,že by na jedný kytce mohlo být 10g :frog:
SarumanCZ
takhle to je řešený moc sem tomu nedal...
SarumanCZ
teď je to čtvrtý den co svítím 18/6,píšou že eště lepší je 20/6 ale u toho boxiku přímo spím tak těch 6h spánku pro kvítka je ideální i pro mě pojedem stejnej režím :leaf:

Klíčení seminek od VIP seed banky uplně supr,dal jsem 4 kousky do panáku s vodou nechal je tam 2 dny ,měly vsechny 1 cm klíček,šli rovnou do země kde den vegetily a druhý den už se dral na povrch zelený lístek :bravo:
Lokinek
na to bys musel bejt gandalf aby si mohl svitit 20/6 :-D
koles
citace:
Původní příspěvek od Lokinek
na to bys musel bejt gandalf aby si mohl svitit 20/6 :-D


Ale tak může, co by ne, jen ten cyklus nebude 24-hodinový :rolleyes:
SarumanCZ
no jo chybička se stane :-)
SarumanCZ
osmý den růstu a kytičky se začínaj rozjíždět,sem překvapenej že to pod tou úsporkou celkem jede,přidělal dva větráčky jako ofuk , tak snad to neni na holky moc....každopádně nemohl by toto forko přesunout všemocný admín do sekce mikrogrow?? :-)
nokian
ty jo pěkně rostou ...takový lupeny na tak malý kytičky fakt hezký sleduju držím palce
Darsilius
Zdravím, taky jsem si z cannafestu přivez vip seeds a to konkretne cheese, jak jsi psal a jeste vip auto, tak jsem zvedavý na kvalitu strainu, aspon pro porovnání, jestli porostou stejně a jak to maji ustaleny, protože tady o vip seeds moc příspěvků není...at vím co s nima na jaře :D

jinak jedu podobnou skřínku tady v teto sekci, akorát o polovinu nižžší, stejna wataž...tak kdyžtak mrkni;)
SarumanCZ
Jojo Vip seeds hral si tombolu? za 150kč jsem vyhrál 10 semínek 5x taisona,2ks autofloweru mixu a 3cheese a ten si necham na balkonek :-) takze luxus.

Mno o VIp seeds toho moc neni tak jsem byl n vážkách co z toho bude a jestli vůbec něco vykličí ...roste to jak z vody až jsem překvapenej je to přeci jen můj první autoflower indoor,přikládám fotku po 24hodinach od poslední fotky zde.Mění se to před očima.

POmalu začínám přemýšlet jakou lampu dám na květ.Když jsem tuhle akci rozjížděj chtěl jsem zkusit CFL,ted mám na růst 125w a na květ dám buď 200w bo 250w cfl ale váhám,leží mi tu 150whps tak se ještě rozhoduju...

všude jsem četl něco jinýho ohledně spotřeby,neměřili jste to někdo?150w hps se vším všudy prý žere 160w za hoďku kdežto 250w cfl prý kolem 180 ...má k tomu někdo bližší info?
Darsilius
Jojo, hral sem tombolu, padlo mi 5 semen cheese :)) a k te lampe na květ, záleží jak to uchladíš...to je vetšinou limitující :) budu sledovat a at rostou
SarumanCZ
20.11 mely holky sotva pul cm na vejšku,teď,přesně po deseti dnech no náádhera :)
SarumanCZ
den 14. -Jedna kytiška je o trošku menší než její kolegyňe a tak mě napadlo ustřihnout ji dva vrchní lístky :bandit: pro vetší sunshine na boční patýrka a tím ji zkusit víc nakošatit :guitarist....co myslíte má to cenu?
Darsilius
Rostou jak z vody....měříš pH? a ostatní hodnoty? jinak listy ani nic jineho bych u automatů nestříhal, potřebují toho stihnout co nejvíce, než začnou kvést, stíní-li ty listy, zkus rostliny přemístit, nebo něco jiného, co není moc intenzivní, zelenou plochu bych ale zanechal...
SarumanCZ
jojo neveřil jsem že takhle pojedou a to jsem je ani jednou nepohnojil na růst,přemejšlim ale že bych zaběhl pro hnojku na rust a aspoň 1-2x je pohnojil...

Měřil jsem jen ph vody těma pírovejma testama,kupuju balenou vodu z teska v5l plastu páč od dob co dělám ve vodárnach sem tu vodu pražskou přestal pít,když jsem zjistil jak vypadaj ty trubky a jak se to chloruje no hnus,pokaždý co sem pěstil balkonek tak kdytky mely fleky rezaty ruzny dalši neduchy a myslim,že za to může železitá a težce chlorovaná voda u který se ph pohybuje od 7,8-7..., od dob co ji nepiju se mi celkově zdravi zlepšilo :-)

a voda z teska má bajvočko ph 6,2 kytičkám se daří tak to dál neřeším a jak budu hnojit na květ tak to ještě trošku klesne :-)
Darsilius
Jestli má pH 6,2, tak je úplně ideální člověče, že bych si zajel pro pár desítek litrů... hele jestli máš hnojivo v půdě, automaty to ani moc nepotřebují, sám jsem měl venku auto somango a autocream caremel a zkoušel sem rozdíly, tzn. dvě dostávaly atami A+B a ty druhé nic a rozdíl jsem nepoznal... základ je ta kvalitní půda, třeba už předhnojena :)
SarumanCZ
hele hlinu mam canna profesional a ta by mela bejt prehnojena asi na tri tejdny nebo dva ja nevim uz ale pridal jsem do kazdyho kvetinace bad guano v pomeru jakym tam psali a holky vypadaj spokojene.Koupil jsem si i hnojky na kvet uz rovnou na jaro tak je pouziju i na tohle,vzal jsem general organics Biothrive(hnojka) a Biobud(bud stimulator),slysel jsem na to chvalu tak je vyzkousim :-) a prej je to vsecko bio a kdyz hnojit af tak jedine biem,ze...

tu vodu doporucju koupit tim shitem z kohoutku se sotva umeju...
Darsilius
Tak to dnes asi zajedu do tesca :) jinak ja sem z Brna, tady ta voda stojí taky za prd. no jestli más cannu s guanem, tak grow hnojky vůbec neřeš, s tím ostatním souhlas, bio je nejlepší volba, ale taky většinou nejdražší...hlavně to pořádně propláchnout :)
SarumanCZ
zkus ji a vsadim se že uvidíš rozdíl :-)

Jinak bytem se line už vůně pěstovaných rostlinek,zatím žádnej extrém ale už to poznám :-)

přikládám foto holky jsou zas o dva dny starší a je to fakt znát,na dvou jsem už našel holčíčí trichomek či jak to nazvat,celkové stáří rostlinek,mno nevím od kdy to počítat,bud od semínka v hlíně tj 17.11 nebo od prvního lístku nad zemí tj 20.11,bajvočko řeknu teda 16dní,hádám že do deseti dnů začnout kvést :)
petr616
zdarec,zatim to vypada dobre ale hodne bych si daval bacha na ph kdyz to zalivas jenom 6,2.
Darsilius
Ja myslím, že 6,2 je cajk ikdyž lehce nahoru by neuškodilo :)
petr616
no nevim zalezi hodne na substratu,hnojky to srazi taky dolu,ja to jedu od zacatku z poctivou vodou z kohoutku ph 7.2-.7.5,po proliti zeminou a pridanim hnojiv mam na vytoku kolem 6.5 ph, navic ph smerem k 7 kytce evidentne nevadi,naopak jak to klesne pod 6 je vetsinou problem,nepoznas to hned pac substrat a ph menis postupne zalivkou,v tvem pripade niz a niz.
petr616
Ma vetsi ucinek postrik rozprasovacem pri pouziti bloom boosteru nebo je to naprosto srovnatelne s pouzitim v zalevce ?
SarumanCZ
Ja myslim,ze to je v pohode,hlina je dobra,hlavne kupuju vodu,pac pokazdy kdyz jsem zalejval kohotkovou tak mi tochcipalo v praze jsme namerili vode od 7,8 do 7,2 a to uz je moc,ideal by mel bejt 5,5-6,5 takze kdyz to budu drzet kolem 6 porad tak cajk.navic toto jsou AF tak bych to ani moc neresil...

s tím bloombasterem si nejsem jistej,ale myslim,ze typek z growmanie rikal,ze ten psotrik se strika jen na listy a ne na palice takze myslim ze je to lepsi pres zalivku...

uz ted ale premejslim nad druhym kolem nejakej peknej strain neco jako afghnaskej skunk mala kosata rostlinka idelani do maleho boxu ale jeste jsem se uplne nerozhodl :-)
SarumanCZ
DEN 18. holky začaly kvést,takže zítra pobežím pro 200w cfl redku a hned je přepnu pod lepši spektrum,doufal jsem že začnou kvést později aby se trošku ještě vytáhly ale tak nevadí :-)

výška : 17cm
šířka:25cm

uvídíme jestli poporostou pod tou silnější lampou...
SarumanCZ
Takže holky dneska dostaly novou úsporku 200w red eletrox a zárověň jsem jim do zálivky přidal:

General Organics 1ml do 1,5l vody bloomthrive-zakl. květová hnojka
GO 2ml/1,5l vody biobud-květovej stimulator

Uvidíme co to s nima udělá.Překvapila mi jedna věc a to ta,že tahle silnější lampa nehřeje tolik jako ta 125watovka :confused:...to přece není možný :rejp:

:smash:
plyn
poporostou ti ještě hádám minimalně o 1/3 i víc taky sem jel automaty pod 125 cflkem a jak je dano i u klasiky v květu se vytáhnou kolikrát víc než o polovinu své vížky a kort automaty,doporučím si změřit jakou máš rezervu lampa a vrcholek ještě aby jsi je třeba stihl ještě ohnout dokat nezdřevnatí,a zdá se mi že máš moc vysoko světlo a to je škoda protože red spektrum bívá v nejbližším bodě lampy sleduju od začátku máš to pěkné holky netrpí jen tak dál maš karmu.:) :) :) :)
SarumanCZ
uběhlo sotva 30 hodin co sem holkám dal květovou úsporku a ty mršky se vytáhly o 7 čísel!!! naneštěstí si prošly menším stresem bo jsem včera nespal doma a tak přes noc zůstalo okno v pokoji otevřené na mikroklimu,takže teplota v pokoji mohla být nějakých 12 stupňů a v boxiku možná o trošku víc...strachoval jsem se jestli to holky rozdejchaj,ale vypadaj v pohodě,tak snad jejich ruderalis geny jsou na tohle v rusku zvyklý...mno uvídíme :-)

Díky počasí,co panuje venku a okno otevřený na mikroklimu,dělaj v pokoji příjemnej chládek,navíc jsem přidělal extra větráček na ofuk lampy a výsledkem je,že se dá na ní v půlce dne klidně šáhnout a moc nehřeje takže jsem lampu dal takových 6cm od vrcholků což se holkám moc libí :cox:

nechám uběhnout pár dní a pak tu lampu otočím ať si i holky na zadních pozicích užijou to nejlepší světlo na špici lampy,holka ve předu na pravo je asi z nich nejhezčí a to díky právě svoji pozici :-)

už se dělají paličky tak přikládám foto nevalný kvality :-) musím sehnat lepší foťák :)
SarumanCZ
:help: :help: :help:

prosím řěkněte mi někdo,že tohle je jen nějaká retardace a že to není hermína...
sWei
nevypadá že by v tom byl pyl
SarumanCZ
nevím no, moc se mi to nelíbí ...závání to vyhermením :hanged:
breakbeat
bud v klidu tohle na hermace nevypada, taky se mi tam delaj tyhle listecky na patrech
SarumanCZ
nevím co si o tom myslet,dneska jsem objevil na té samé kytce ještě dalši podivnosti,problém je že to vyložene nevypada jako kluk ale určitě to tam nemá bejt co si o tom myslíte?snad z tech fotek pujde něco vidět...



tak beru zpět je to jasnej hermafrodit když to porovnáms fotkama hermáčů na jinejch stránkách...škoda podchlazení předevčírem mě přislo draho,nejhezčí kytička asi půjde pryč...
sWei
ještě určitě počkej neni kam chvátat zas tak zřetelný to ještě furt neni
SarumanCZ
ať je to hermina nebo neni,určitě ji nechám,když už nic tak bude mít psík aspon listí do žrádla,dělá ji to dobře na žaludek :-) ...trošku se ale bojím aby to nevykvetlo,o víkendu jedu pryč a nerad bych si opiloval ostatní holky...semínka by byly jistě fajn,ale to neni můj cíl :)
sWei
semínka z hermíny nebrat budou jen hermíny
SarumanCZ
je mi to jasný,ale herminu bych si asi stejne nechal jeste povyrust pro listi pro psa...každopadně přikládám ještě celkovej pohled na věc :)
SarumanCZ
pátej den květu,začínaj se dělat malý paličky i to docela hezky voní...z tej o který si myslim,že je hermína jsem pro jistotu ty divný patvary ostříhal a uvdíme co z toho vejde,přikladám náký fotky ...


tak bohužel nějak to nejde tak až po víkendu,snad to holky tři dny beze mě zvladnou :-)
SarumanCZ
povíkendový update,dnes by to měl být 8. den na květu.Holky se dost povytáhly maj v průměru 40cm.Hnojim pravidelně a už maj i malý paličky,ale zatím nic světobornýho na to jak to rychle rostlo tak to pokvete normálně,doufám že se jeěte hodně napaličkujou zatim to jsou takový nicmoc šušně

zitra jak bude čas je trošku pozohýbám aby se prostor lepší využil,jen se chci zeptat,ty načervenalé stonky listů značí co přesně?není to horší ph?
sWei
načervenalé stonky znamenají nízkou teplotu mám to běžně když v zimě v noci větrám, co ten hermáč (nehermáč) ?

a s těma paličkama :D co čekáš na začátku květu že to budou hned bomby? :D neboj se nic oni se nafouknou až půjde do finále
Darsilius
Náhodou to nakvíta hodně rychle...se podívej ke mně, mám měsíc na květu sou skoro stejne velke :D
SarumanCZ
teplota to me taky mohlo napadnout :D tak to necham okno jen na mikro klimu pac ta lampa ten boxik , jak to tak vypada,neprohreje...sakra mel sem vzit 250w :D

Hermina mno-ja porad doufam ze to byla spis jen nejaka retardace,ty divnotvary sem ostrihal :D a nechal ji dal zit uvidime co vzejde,zatim je to nejhezci holka v boxu :)

jasne ze sem necekal atomovy hriby :) ale mohlo by to kvést trosku rychleji :D , ja vim sem nedockavej :D

Darsilie : mozna z toho pozohejbani dostaly holky malej stress a kvet se tim zpomalil taky to mas pod slabsi lampou , ale co sem tak koukal,zacinaj se ti obsypavat :) myslim ze budes pokojenej :)
SarumanCZ
doufám,že dnešní svazovaní holky moc nebolelo :angel: a rovnou jsem je i nafotil jednu po druhé :)
SarumanCZ
citace:
Původní příspěvek od SarumanCZ
doufám,že dnešní svazovaní holky moc nebolelo :angel: a rovnou jsem je i nafotil jednu po druhé :)


tak zas nic opet to nejde :-)
SarumanCZ
Pokus o nahraní fotek z dneška :-) 9. květu
SarumanCZ
tak nevím,ted se mi podařilo nahrát sem dvě fotky,ale když chci nahrát 4 tak mi to píše no post specified aaaaargh nemám na to nervy :-D ...každopádně mám radost holky rostou maj 45cm,zatím místo v boxu ještě je tak snad se moc nepovytáhnou,šištičky se zvětšujou každej den tak snad 10g na kytce bude :-D


trochu lepši fotka ...btw tohle je hrozna stranka co se tyce nahravani obrazku :-D
sWei
mě jdou nahrávat fotky úplně normálně a že je mám hooodně veliký :D a co se týče svých kytek moc zohybaný mi na tý fotce nepřijdou
SarumanCZ
nechapu to kdyz chci nahrat 3 a vic fotek tak to bud napise no post speciefied obratte se na admina nebo to napise ok fotky nahrany a nejsou tam...VETSINOU jdou nahrat jen dve fotky bez problemu...

mno tri kytky jsem svazal tak aby ty bocni patra mely aspon nakou fazonu a rosytly smerem jakym ja chci a nesli moc do boku a jednu kytku jsem vypodlozil bo mela asi 7cm min nez ostatni,jinak sem nic hrube neohybal ci jinak nemucil :D
sWei
to nahrávej po jedný můžeš sem šoupnout až pět obrázků
Dr_paradox69
zdur,fotky nahravej po jedne a de to...a hermac o neco vys je hermac...peace
SarumanCZ
kytiška č.1 hermína-škoda jí,měla velkej potenciál,samčí znaky stříhám uvídíme jak to dopadne,ikdyž bude osemeněná tak ji zpracuju jinak,snad to uhlídám o neopýlí ostatní
SarumanCZ
kytiška č.2
SarumanCZ
kvítko č.3
SarumanCZ
květinka č.4
petr616
Proc si to nezastrihnul ? nebo se pletu ?
SarumanCZ
samonakvétačky se prej nezařihujou tak jsem je nechal růst jak sami chtěly :-)
petr616
no priste bych byt tebou volil klasiku...
SarumanCZ
Chtěl jsem vidět co jsou ty afka vůbec zač jedu to poprvé-jsem ten typ co si rád všechno vyzkouší na vlastní pěst :) ale druhý kolo už bude normalní strain jen sháním správnej model...

sháním něco máleho ale zárověň rozvětvenýho máte někdo ňákej tip??šup sem sním

:bravo: :bravo: :bravo:
sWei
ICE od royal queen seeds
SarumanCZ
ICE nevypadá špatně :love: ...má někdo zkušenosti s Cheesem?
yabasta
citace:
Původní příspěvek od SarumanCZ
Chtěl jsem vidět co jsou ty afka vůbec zač jedu to poprvé-jsem ten typ co si rád všechno vyzkouší na vlastní pěst :) ale druhý kolo už bude normalní strain jen sháním správnej model...

sháním něco máleho ale zárověň rozvětvenýho máte někdo ňákej tip??šup sem sním

:bravo: :bravo: :bravo:



Wappa ,paradis seeds.male nizke fajne
Darsilius
Záleží, co očekáváš od výsledku, ale zpravidla se při zemi drží indiky, nejlepší na ukorygování by bylo asi začít s řízky, které se větví hned od prvního parta, dává ti to mnohem víc možností, než jet ze semen... sám asi v příštím kole prubnu něco jako white widow a podobne :)
SarumanCZ
dík za tipy,mno chtěl bych malý pěkný roztomilý keřiky :) tak se rozhoduju,mam doma 3ks cheese ale shanim jeste jedno seminko at tam jsou 4 a pekne si je posmikam at se to rozvetvi,na vejsku mam jen metr mista bez stinitka takze asi zvolim i mensi kvetniky nez 6,5l co mam,bo ty afka uz maj pul metru...
petr616
Metr je v pohode, toho bych se nebal. Ale mit 3 +1 jinej model neni idealni, bude to jinak rust, vyska atd, tezko se to odhaduje. Ja osobne seminka uz asi moc ne, pokud mas pristup k dobrejm rezum nekomplikoval bych si zivot.
Darsilius
Metr sice má, ale mínus stínítko to je 75cm a mínus květináče další výška mínus,pokud nepočítal od kvetináču :)
SarumanCZ
celkově jako metr no,stínítko i slampou zabere,když vyndam joja a zaháknu to přimo za stinídlo,tak 25cm i slampou,mínus ty květníky 6,5l má na vejšku 23cm a co zbyte je užítná vejška :-)

řezy by byly fajn,ale to neni v moji moci sehnat :( ..už to beru tak nějak,že semínka k tomu pěstu patři :)

muj nejvetší problém je,že se nedokážu rozhodnout,všechny ty modely vypadaj hrozně dobře :) ...teď sem koukal na afghánskej skunk :D tak nevím ku*va :-D
Darsilius
Máš ty semínka od VIP seeds že? ja jich mam doma 5 myslím... taky jsem je vyhrál na cannafestu a do skříně se mi vlezou max 4 kytky, ale nikdy nevíš zda bude klíčivost stoprocentní ;)
SarumanCZ
jojo z toho festu,ale mám jen tři :D tak je asi nechám na balkon :-)

docela uvažuju nad "8 Ball Kush" http://www.semena-marihuany.cz/cs/s...rney-farms.html


je moc pěkná :-D ale to rozhodování,je to boj ... :starwars:
SarumanCZ
dnes den č.32 (bajvočko,nevím jestli to počitaj od semínka vykličenýho v hlíně,bo prvního listku nad zemí :) ) ze 60 udávaných bankou,do kterých má být hotovo šmitec kosa :-)
SarumanCZ
pokus o detajl vršků,druhá je ta hermína ale pořád nejlíp vypadá :-D
SarumanCZ
noční nakouknutí :)

boky nekterých listů se točej nahoru - že by mo jim bylo teplo od lampy nebo jsem to přehnojil?
SarumanCZ
foto po dalších třed dnech , den č 35 v boxu je snad všechno špatně :-D
vysoká teplota od lampy,holky sem zalejval míň než sem mel a navíc mě příjde že jedna holka už zraje...
Mitch Buchannon
K+ pěkné, takhle bych si představoval i svůj pěst ;)
Skaff
Zkus přidat ještě nějakej ofuk na lampu, uplně by měl stačil klipsnovej větrák a uvidíš že teplota pude dolu
SarumanCZ
Díky za K+,ale abych se přiznal,tak vlastně nevím k čemu ta karma vlastně je :-D
jsem rád,že se ti pěst libí,ale osobně se už nemužu dočkat na druhý kolo,až si holky pošmikám a zkusim si je namotat do scrogu :punk:

co se týče té teploty,s tím,asi už nic neudělám,boxik mám v malý místnosti,kde navíc vedou stoupačky takže pěkně na prd holt to holky budou muset zvládnlout tak jak jsou,nebo ještě zvednu stínítko,ale lampu mám teď 7 cm od vrcholků a top šišky evidetně zrajou rychlejš než ty spodky,kam až tak slunko nešajní...Přemýšlím jak by se AFka tvářily na to,kdybych šmiknul nejdřív top paličky a pak nechal dozrát spodní šíštičky...

každopadně se s váma musim podělit o fotky,holky sem zalil každou pul litrem s aditivama 1ml bio thrive a 4ml bio budem a na to jště pul litřík čistý vody a odešel jsem na nákup,co Jsem dorazil bytem vonělo kafičko a sami kooukněte na listy jak je holky natáhly se sluníčkem,evidentně jim to chutnalo :-)
SarumanCZ
a pohled do pralesa :)
SarumanCZ
mezitím o tři dny později se paličky pomalu ale jistě nafukujou,rozhodl jsem se,že už je hnojit nebudu a dostávat budou už jen čistou vodu.

Nemá někdo tip jak jim pomoc ještě větší šišky?Někde jsem slšel,že když ke konci květu zalejte perlivou vodou tak to CO ve vodě pomůže nafouknout palice,ale nevím,příde mi to trošku jako blbost...
SarumanCZ
davam holkám tak dva tejdny maximalně 3 :-)
SarumanCZ
celkem spokojenost neco na tom bude a vo tom to je ne? :)
SarumanCZ
Přeju všem do nového roku hlavně zdraví a štestí,lásku a pohodu :)

juchů kosa už je za dveřma nemůžu se dočkat :bounce: :beer::drools:
SarumanCZ
2.
SarumanCZ
3.
SarumanCZ
nemilá zpráva :( ...začal nám kolabovat jistič,tak jsem musel boxik vypnout a počkat do přístího týdne až nám je eletrikář vymění což me dost nakrklo páč holkám chybělo do finiše ani né 8 dní,tak jsou aspoň za oknem když už nic...chloupky jsou už na jedné z více než poloviny hnědé,ta už by se dala sklidit ale na zbylých třech jen tak z třetiny,těch pár dní co zbývá je holt znát :(
SarumanCZ
prikladam fotky palic jak na tom asi kytky jsou,co myslite sklidit to uz ted?za oknem to stejne nedozraje :(
SarumanCZ
nebo je nechat do prsitiho tejdne a pak znova dat pod lampu?babo rad :(
SarumanCZ
kdyz uz nic tak to aspon hezky voni :-)
SarumanCZ
ja to asi kurva sklidim :D
sWei
ještě je brzo, měly by se ještě nafouknout ale za tim oknem to asi moc nepůjde
SarumanCZ
snad to aspon za oknem prezije do pristiho tejdne kdy budu moct rozsviti slunicko...je to nemile toto :(
Darsilius
No ještě by ten týden určo chtěly... to je pech teda, nemáš možnost to prdnout někam jinam ?
SarumanCZ
je to nejvetší pech ty jo,bohužel nemam páč žijem v malým bytě a neni to prostě kam dát a jak bych to řekl,politická situace teď není nejlepší (jistič bzuči,matka panikaří vyhoříme-musim počkat na elektrikáře,kerej příde někdy přístí týden achjo
yabasta
Zkus to dat do ji.eho zasuvkoveho okruhu.nebo zjisti proc ten jistic pada mikrovlnka pracka atd
sWei
navíc 125w je oproti všem spotřebičům prd
SarumanCZ
jistič už je za hranou svoji životnosti vada je v magnetickým odepinači (jistič nepadá,ale pokud by nastal průser neodepl by) když vznikne přepetí,bohužel na jinej okruh v bytě to dát nemůžu,rád bych natáhl prodlužku a píchnul to do obýváku,ale vysvětlete to ženský,která nemá páru co se děje :-D proste vyhoříme a tak to je :-D ...halt musim počkat na výměnu jističů,jinak bych se tu zhádal do krve a což nestojim....holky musej prostě přežít u okna :( ...čím se samožrejmě posouvá doba zrání o pár dní navíc...

naštestí dorazily semínka na druhý kolo Critical Kush od Barnyho

http://www.barneysfarm.com/?l=&i=248

sami uznejte,že to vypadá zajímavě :-)
SarumanCZ
citace:
Původní příspěvek od sWei
navíc 125w je oproti všem spotřebičům prd


125w byla růst,na květ používám 200w :-) to jen pro upřesnění :-)
Darsilius
Dobrej zmašťovač sis vybral 😃 indica 25% thc, navic critical vykazuje pekne vynosy, no tesim se na tve druhe kolo...
SarumanCZ
pořád sem si nemohl vybrat ale jak sem zahlídl 25% thc :-D řekl jsem si když to má takovej potenciál tak snad pod tou bludičkou mi vyroste aspoň 18%matro :-D navíc na metr čtvereční to má nákejch 750g a to je dost slušný,mám zruba půlku a 200w na květ řikal sem si že by 130g bylo pěknejch... chci experimentovat se šmikáním atd tak uvidíme co z toho bude :-)
Darsilius
Jo hele s indikou se bude uplne jinak pracovat nez s af, muzes si to poradne zaplnit v optimal vysce a tech 130 tam bude;)
SarumanCZ
mno je to realny,ted ctu o topingu a fimingu tak uvidime jestli se zadari...jak se rika chybama se clovek uci :) ...hlavne me ani nejde o ten vynos, jakoz tak o to samotny pestovani,je to peknej konicek :-)...hlavne u normalniho strejnu si to nechas na rustu treba mesic takze to zasmikas do kere,kdyz ti to nepojde :-D.. to afko je opravdu pro lidi ktery k tomu nemaj cit a pro uplny zacatecniky jen zalejvas a kytka se o vsechno postara sama ...tesim se na druhy kolo :)...hele libi se mi co si vypestoval,co udelat vymenej obchod? :D
SarumanCZ
PO delší době update...Co se týče elektriky vypadá to hodně bledě bude se úředělávat v celym bytě komplet,takže holky budou muset aspoň trošku dozrát za oknem což asi nepůjde,bo teď už jsou u okna deset dní a veškerý dozrávání se zastavilo,což je neuveřitelně na prd...

každopádně jedný holce se už začaly kroutit listy a vypadala,že už chce jít pod kudlu (proč taky živořit za oknem,že?) tak jsem ji dneska pokosil,byla nejmenší ze všech a šla jako první...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma