Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letní sklizeň je už skoro fuč a tak jsem se rozhodl spíchnout si doma menší boxík z toho co dům dal.
Rozměry jsou zhruba 50x50x110,vytapetováno diamantovou folií,no neni to žádná krasavice,ale co,auto na lak taky nejezdí
větrání boxu zajištujou dva pc větroně,jeden valí dovnitř a větroň z pc zdroje odtahuje pryč.Chtělo by to ale něco promakanějšího,tak pomalu roztačím mozkový závity začínám přemýšlet co a jak udělám,minimálně přidám na klipsnu dovnitř ofuk ten je potřeba jak sůl.
co se osádky týče,díky skvělýmu cannafestu jsem u stánku VIP SEEDS vyhrál v tombole za 150kč 10ks jejich semínek (5x auto Taison,2ks automix,3 cheese) a rozhodl jsem se,že zkusím zasadit 4x taisona
Trošku sem váhal jestli jich nemám zasadit víc,místo v boxu mám až pro 9ks 4l květináčů,ale auta sem nikdy nepěstoval,tak nemám představu kolik místa jedna kvítko zabere.Na porpvé teda pojedu jen 4 kousky v 6L květináčich.
Jako zeminu jsem zvolil Canna terra professional a každej 6l květník jsem obohatil o velkýho panáka bat guana
Jestli s těma hnojkama máte někdo zkušenosti tak neváhejte a sdílejte
mno a konečně co se světla týče chtěl jsem zkusit CFL a tak na fázi růstu jsem si pořídil 125wattovku,hlavně kvůli teplu,přeci jen to tolik netopí jako výbojka a ja mám malý pokojíček kde navíc vedou stoupačky tak je tam vedro samo o sobě :-)
Ovšem ještě přemýšlím jakou lampu na květ,rozhoduju se mezi 200/250w cfl bo 100w výbojka+40w cfl bo 150w hps (tu si nejsem jistej tou teplotou jestli to zvládnu uchladit
rady tipy? díky :-)
říkají,že prý 60 dní do sklizně,to se mi moc nezdá,tak schválně :-) každý třetí den sem nahraju fotku s progresem,tajně doufám,že by na jedný kytce mohlo být 10g
teď je to čtvrtý den co svítím 18/6,píšou že eště lepší je 20/6 ale u toho boxiku přímo spím tak těch 6h spánku pro kvítka je ideální i pro mě pojedem stejnej režím
Klíčení seminek od VIP seed banky uplně supr,dal jsem 4 kousky do panáku s vodou nechal je tam 2 dny ,měly vsechny 1 cm klíček,šli rovnou do země kde den vegetily a druhý den už se dral na povrch zelený lístek
Původní příspěvek od Lokinek na to bys musel bejt gandalf aby si mohl svitit 20/6 :-D
Ale tak může, co by ne, jen ten cyklus nebude 24-hodinový
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
osmý den růstu a kytičky se začínaj rozjíždět,sem překvapenej že to pod tou úsporkou celkem jede,přidělal dva větráčky jako ofuk , tak snad to neni na holky moc....každopádně nemohl by toto forko přesunout všemocný admín do sekce mikrogrow?? :-)
Jojo Vip seeds hral si tombolu? za 150kč jsem vyhrál 10 semínek 5x taisona,2ks autofloweru mixu a 3cheese a ten si necham na balkonek :-) takze luxus.
Mno o VIp seeds toho moc neni tak jsem byl n vážkách co z toho bude a jestli vůbec něco vykličí ...roste to jak z vody až jsem překvapenej je to přeci jen můj první autoflower indoor,přikládám fotku po 24hodinach od poslední fotky zde.Mění se to před očima.
POmalu začínám přemýšlet jakou lampu dám na květ.Když jsem tuhle akci rozjížděj chtěl jsem zkusit CFL,ted mám na růst 125w a na květ dám buď 200w bo 250w cfl ale váhám,leží mi tu 150whps tak se ještě rozhoduju...
všude jsem četl něco jinýho ohledně spotřeby,neměřili jste to někdo?150w hps se vším všudy prý žere 160w za hoďku kdežto 250w cfl prý kolem 180 ...má k tomu někdo bližší info?
den 14. -Jedna kytiška je o trošku menší než její kolegyňe a tak mě napadlo ustřihnout ji dva vrchní lístky pro vetší sunshine na boční patýrka a tím ji zkusit víc nakošatit ....co myslíte má to cenu?
jojo neveřil jsem že takhle pojedou a to jsem je ani jednou nepohnojil na růst,přemejšlim ale že bych zaběhl pro hnojku na rust a aspoň 1-2x je pohnojil...
Měřil jsem jen ph vody těma pírovejma testama,kupuju balenou vodu z teska v5l plastu páč od dob co dělám ve vodárnach sem tu vodu pražskou přestal pít,když jsem zjistil jak vypadaj ty trubky a jak se to chloruje no hnus,pokaždý co sem pěstil balkonek tak kdytky mely fleky rezaty ruzny dalši neduchy a myslim,že za to může železitá a težce chlorovaná voda u který se ph pohybuje od 7,8-7..., od dob co ji nepiju se mi celkově zdravi zlepšilo :-)
a voda z teska má bajvočko ph 6,2 kytičkám se daří tak to dál neřeším a jak budu hnojit na květ tak to ještě trošku klesne :-)