Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
3,5 deci mlíka a po 3 hodínách jízda autem??? Děkuji, už nechci :D . - Klikni zde pro originální téma
Hicks
V neděli sme dělali s Gizmem mlíko pro 4 lidi (spíš vypadalo tak pro 8 :D ). Nakonec kámoš, co si už jednou mužně odflusl z mlíka, tak nepil vůbec, druhej skoro taky ne.
Takže já a Gizmo sme do sebe každej kopli zhruba 3,5 deci hardcore mlíka :D .
Hmmm a pak to přišlo. Musel sem po 3 hodinách vodvízt káru asi 3 kiláky přes město. Lidi, řeknu Vám, nikdy to nedělejte. Vodřídil sem v pohodě, to jo, ale nemoch sem skoro ani chodit :D .
Stará mi pak řekla, že sem řídil nejlíp, co mě zná :D . Prostě sem byl tak pos*anej z toho, že sem jel fakt, jak kdyby vedle mě seděl dopravní inspektor.
No, vobčas sem viděl takový divný záblesky..... a měl občas pocit, že auto zapadává do asfaltu....., ale jinak f klidu :D .

Rada: fakt to nedělejte, nestojí to za to.
:smoker:
deno
ty sis teda dal ty kluku jeden :D
ovšem jednou sem se taky zmastil tak, že sem myslel, že nedojedu domu - co 10 metrů sem chtěl zastavit, nechat káru svýmu osudu a jít radši bezpečně pěšky.. Ale pak sem si řek, když sem dojel až sem, tak eště pár metrů zvládnu... a zas..., že zastavim.. a tak furt dokola až z toho byl takovej zásek, že sem se probral až jak se snažim zaparkovat před barákem a fšechno ok :D Blbý ovšem bylo, že sem měl fuckt velůký problémy s rovnováhou, chůzí a vůbec existencí a musel sem dojít k baráku... no a před barákem důchodci na lavičce a teď koukali jak se motám a nemůžu zamknout auto.. no zkrátka na mě bylo vidět, že sem uplně v pr... Trapásek pak kolem nich jít důstojně a eště vodemknout barák... UF


jéé já sem zas ukecanej.... :crazy:
Jo jo, dobrý mlíko to už je docela Proudová záležitost .. taky sme teďko dávali až sme se probrali ráno v posteli jaksi vychechtaní, zbytek je zamrazenej po deckách (do kafe v práci atak) .. doporučuju odzkoušet dávkování a pak teprve cokoliv .. :D :D :D
Hicks
2 Realist:

No, právě že ten odvoz byl nutnej.
Vono jako sme vycházeli z toho, že to mlíko budem vařit "jen" 1,5 hoďky, prostě, že to tak ve 2-3 hodiny odpoledne vykalíme, jenže kámoš co měl to listí u sebe, přivalil až po 3, takže mlíko bylo hotový až v 5. No a zas abych Gizma nechal aby to chlastal sám, to sem mu radči pomoh :D . Byla to pipovina, proto to tu taky píšu a varuju všecky.

Dalo se to tak nějak zvládnout, ale bylo to jak nějakej horor :D .
johnykrnda
souhlas s Bohourem, nebo je dobrý když se dete jen projít pěšky
eMson
tak to si me pripomel kamosovu storku... :satan: ... proste jel autickem (priznavam, ze auto jsem znal a bylo vzdy v takovem "luxusnim stavu")
No a nejak za nim jeli delsi dobu cajti, kamos na to, ze byl udajne celou cestu v rausi zacal pojednou vice a vice nervoznet a v hlave si prehraval takovy ty "rozhovory na kameru" ;) typu:
dobry den pane ridici, vite, ze predjizdet na plne care (ridit pod vlivem, prekracovat povolenou rychlost - navic v osade, auto je v hroznem stavu, .... blablabla ....)
ano, samozrejme vim, ale snad nebude hned tak zle .... blablabla ...

Az ho najednou predjeli a okamzite stopka a tak dale - kamos vyleze ztvrdlej z auta s vedomim, ze ted nastava konec sveta nebo jinej zkurvenej detail, kterej ho bude stat v lepsim pripade pokutu... Oni prohlednou automobil, podivaji se do motoru, zkontrolujou doklady, vyptaji se na cestu a tak, pricemz kamosovi steka neviditelnej pot po obliceji a najednou reknou:
Pane ridici, jak je mozne, ze na ridicskem prukazu jste oholen a ve skutecnosti nikoli???
To ho tak odrovnalo, ze se po navratu za volant malem smichy zlomil

:rolleyes:
Hicks
2 eMson:
jojo, naši gumídci, když nemaj co dělat, tak sou taky takový votravný :D .
To je jak když sem jel jednou na nákup s máti, jedem k vobchodu a kus od něj stáli gumy. Tak si říkám, kuwa, až pojedem zpátky, tak si musím dát pásy, nesmím na to zapomenout :D .
Jeli sme zpátky a já samo pásy vedle sedačky....
Tak mě stopli, začli něco valit, že nemám pásy, tak jim říkám, že stejnak bydlím 200 m vodtud. Tak na mě chvilu čuměl a nechal mě bejt :D .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma