Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V neděli sme dělali s Gizmem mlíko pro 4 lidi (spíš vypadalo tak pro 8 ). Nakonec kámoš, co si už jednou mužně odflusl z mlíka, tak nepil vůbec, druhej skoro taky ne.
Takže já a Gizmo sme do sebe každej kopli zhruba 3,5 deci hardcore mlíka .
Hmmm a pak to přišlo. Musel sem po 3 hodinách vodvízt káru asi 3 kiláky přes město. Lidi, řeknu Vám, nikdy to nedělejte. Vodřídil sem v pohodě, to jo, ale nemoch sem skoro ani chodit .
Stará mi pak řekla, že sem řídil nejlíp, co mě zná . Prostě sem byl tak pos*anej z toho, že sem jel fakt, jak kdyby vedle mě seděl dopravní inspektor.
No, vobčas sem viděl takový divný záblesky..... a měl občas pocit, že auto zapadává do asfaltu....., ale jinak f klidu .
ty sis teda dal ty kluku jeden
ovšem jednou sem se taky zmastil tak, že sem myslel, že nedojedu domu - co 10 metrů sem chtěl zastavit, nechat káru svýmu osudu a jít radši bezpečně pěšky.. Ale pak sem si řek, když sem dojel až sem, tak eště pár metrů zvládnu... a zas..., že zastavim.. a tak furt dokola až z toho byl takovej zásek, že sem se probral až jak se snažim zaparkovat před barákem a fšechno ok Blbý ovšem bylo, že sem měl fuckt velůký problémy s rovnováhou, chůzí a vůbec existencí a musel sem dojít k baráku... no a před barákem důchodci na lavičce a teď koukali jak se motám a nemůžu zamknout auto.. no zkrátka na mě bylo vidět, že sem uplně v pr... Trapásek pak kolem nich jít důstojně a eště vodemknout barák... UF
Jo jo, dobrý mlíko to už je docela Proudová záležitost .. taky sme teďko dávali až sme se probrali ráno v posteli jaksi vychechtaní, zbytek je zamrazenej po deckách (do kafe v práci atak) .. doporučuju odzkoušet dávkování a pak teprve cokoliv ..
No, právě že ten odvoz byl nutnej.
Vono jako sme vycházeli z toho, že to mlíko budem vařit "jen" 1,5 hoďky, prostě, že to tak ve 2-3 hodiny odpoledne vykalíme, jenže kámoš co měl to listí u sebe, přivalil až po 3, takže mlíko bylo hotový až v 5. No a zas abych Gizma nechal aby to chlastal sám, to sem mu radči pomoh . Byla to pipovina, proto to tu taky píšu a varuju všecky.
Dalo se to tak nějak zvládnout, ale bylo to jak nějakej horor .
tak to si me pripomel kamosovu storku... ... proste jel autickem (priznavam, ze auto jsem znal a bylo vzdy v takovem "luxusnim stavu")
No a nejak za nim jeli delsi dobu cajti, kamos na to, ze byl udajne celou cestu v rausi zacal pojednou vice a vice nervoznet a v hlave si prehraval takovy ty "rozhovory na kameru" typu: dobry den pane ridici, vite, ze predjizdet na plne care (ridit pod vlivem, prekracovat povolenou rychlost - navic v osade, auto je v hroznem stavu, .... blablabla ....)
ano, samozrejme vim, ale snad nebude hned tak zle .... blablabla ...
Az ho najednou predjeli a okamzite stopka a tak dale - kamos vyleze ztvrdlej z auta s vedomim, ze ted nastava konec sveta nebo jinej zkurvenej detail, kterej ho bude stat v lepsim pripade pokutu... Oni prohlednou automobil, podivaji se do motoru, zkontrolujou doklady, vyptaji se na cestu a tak, pricemz kamosovi steka neviditelnej pot po obliceji a najednou reknou: Pane ridici, jak je mozne, ze na ridicskem prukazu jste oholen a ve skutecnosti nikoli???
To ho tak odrovnalo, ze se po navratu za volant malem smichy zlomil
Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet
2 eMson:
jojo, naši gumídci, když nemaj co dělat, tak sou taky takový votravný .
To je jak když sem jel jednou na nákup s máti, jedem k vobchodu a kus od něj stáli gumy. Tak si říkám, kuwa, až pojedem zpátky, tak si musím dát pásy, nesmím na to zapomenout .
Jeli sme zpátky a já samo pásy vedle sedačky....
Tak mě stopli, začli něco valit, že nemám pásy, tak jim říkám, že stejnak bydlím 200 m vodtud. Tak na mě chvilu čuměl a nechal mě bejt .