Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Přerostlé klony? - Klikni zde pro originální téma
Ahoj,jedu první indoor a dnes jsem koupil 4 klony,no tak nějak v tom záchvatu nadšení atd jsem si nějak neuvědomil,že ty klony jsou hrozně vytáhlý a vůbec se nekošatí,přitom schválně jsem si koupil 200W CFL aby se pěkne větvily a netáhly se za světlem,když tady vidím v galerkách jak má někdo 15cm kytku rozvětvenou a podívám se na ty moje 30cm tak si řikám jestli je to v pořádku,vrch už jsem samozřejmě zastřihl..zkuste posoudit sami,box je 60x60x140.Děkuji za rady.
http://www.imghosting.cz/images/52IMG_20141015_225547.jpg
koles
Ohýbej.. :) hledej LST

Asi nějaká odrůda s větší vzdáleností mezi patry
To je dobry napad,akorat nevim jestli je mam zohnout spis do kraju boxu nebo lehce posunout kvetinace do rohu a spis je ohybat ke stredu.
Je to takhle OK nebo je to moc drastický?Budu rád za každou radu,díky.
http://www.imghosting.cz/view-21IMG_20141016_161433.jpg
koles
Přesně tak, můžeš je i zatočit jakoby do kruhu, aby zůstaly plus mínus v prostoru vlastního květináče. Ale dělej to postupně.. jeden den ohnout (jak jsi to udělal), další den zatočit. Kdyby toho bylo moc najednou, mohl bys zlomit stonek a to nechceš.
Tomsio
Zkus si dát i lampu co blíže ke kytkám.. jestli se ti netahají z nedostatku světla.. :) ale možná je to i klony.. držim palce.. ;)
Lampa je min jak 10cm od kytek,to jsem mel jen kvuli tomu ohybani,vytahly uz to prave bylo kdyz jsem je koupil,diky snad se to takhle nekam hne.. :)
Tomsio
Hele já to mam i cca 5cm.. a někdy se mě skoro i listy už dotýkají lampy.. :) taky mam stejný cflko.. Dej si na stínidlo pc větrák ať ti ofukuje cflko a můžeš ho spustit ještě o pár centimetrů blíž.. ;) určitě to bude v pohodě.. :)
Bylo by vhodný udělat tam scrog?Popř kdy tam tu mříž dát?Díky :)
A pozna nekdo kde je problem v tech nazloutlych listech?Cetl jsem na tohle tema dost ale zkusenosti jsou v tomhle asi lepsi,hnojim canna biovega ale jen mininalne a rostliny rosim cistou odstatou vodou.http://www.imghosting.cz/images/87rps20141020_094658.jpg
C21H30O2
nevyzeraju boh vie ako. kolko dni ich mas na raste?

boli uz zastrihnute? z foto vyzera, ze nie. ak si nezastrihol, urob to. podpori to rast bocnych vetiev.
No tohle je aktualni fotka,uz se to zlepsilo ale ten hlavni vrchol se porad tahne nahoru a ty vetve tezce zaostavaji,tak nevim jestli ji dal ohybat podel kvetinacu fokud je ty vetve nedorostou?
C21H30O2
stale si neodpovedal, kolko dni maju a ci si ich zastrihol
Jak jsou stare nevim,ja je mam tyden a kdyz jsem je koupil tak vypadaly jako v prvnim prispevku,jinak snazil jsem se je zastrihnout metodou fim,zatim nevim jestli uspesne nebo ne.
C21H30O2
tak na tyzden na raste su myslim v poriadku. dostal si ich cerstvo zakorenene?
Prave ze asi uplne cerstve ne,vsak se podivej na prvni prispevek v tomhle tematu je tam fotka tak jak jsem je prinesl a zasadil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma