Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,jedu první indoor a dnes jsem koupil 4 klony,no tak nějak v tom záchvatu nadšení atd jsem si nějak neuvědomil,že ty klony jsou hrozně vytáhlý a vůbec se nekošatí,přitom schválně jsem si koupil 200W CFL aby se pěkne větvily a netáhly se za světlem,když tady vidím v galerkách jak má někdo 15cm kytku rozvětvenou a podívám se na ty moje 30cm tak si řikám jestli je to v pořádku,vrch už jsem samozřejmě zastřihl..zkuste posoudit sami,box je 60x60x140.Děkuji za rady. http://www.imghosting.cz/images/52IMG_20141015_225547.jpg
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Přesně tak, můžeš je i zatočit jakoby do kruhu, aby zůstaly plus mínus v prostoru vlastního květináče. Ale dělej to postupně.. jeden den ohnout (jak jsi to udělal), další den zatočit. Kdyby toho bylo moc najednou, mohl bys zlomit stonek a to nechceš.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Hele já to mam i cca 5cm.. a někdy se mě skoro i listy už dotýkají lampy.. taky mam stejný cflko.. Dej si na stínidlo pc větrák ať ti ofukuje cflko a můžeš ho spustit ještě o pár centimetrů blíž.. určitě to bude v pohodě..
A pozna nekdo kde je problem v tech nazloutlych listech?Cetl jsem na tohle tema dost ale zkusenosti jsou v tomhle asi lepsi,hnojim canna biovega ale jen mininalne a rostliny rosim cistou odstatou vodou.http://www.imghosting.cz/images/87rps20141020_094658.jpg
No tohle je aktualni fotka,uz se to zlepsilo ale ten hlavni vrchol se porad tahne nahoru a ty vetve tezce zaostavaji,tak nevim jestli ji dal ohybat podel kvetinacu fokud je ty vetve nedorostou?
Jak jsou stare nevim,ja je mam tyden a kdyz jsem je koupil tak vypadaly jako v prvnim prispevku,jinak snazil jsem se je zastrihnout metodou fim,zatim nevim jestli uspesne nebo ne.