Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
před začatkem par otazek - Klikni zde pro originální téma
bigh
cau lidi, procetl jsem tady dost prispevku ale i presto bych se vas rad zeptal na par veci, mam v planu si udelat "skrin" 165x90x200, spis se jedna o takovy prostor. chci na ten prostor 600w a asi tak 9 rostlinek a nejspis chci automaty - hydro... moje otazky jsou tedy:

1- je treba filtr? kdyz se jede bez asi to jde hodne citit po baraku ze?
2- na automaty je treba svitit svetlem na rust a pak na kvet nebo staci jen kvet? nekde jsem snad cetl ze staci jen kvet ale jisty si nejsem...
3- popripade jestli by se semnou o tom nemohl pobavit nejaky zkuseny grower, byl bych vdecny

zatim moc dekuju
koles
1 - záleží na odrůdě, ale v květu smrdí míň nebo víc skoro všechny
2 - to si asi pleteš se světelnou periodou, poroste ti to po růstovým i květovým spektrem, samozřejmě ideál je růstové spektrum na růst a květové na květ
kozzy
a proč pod lampu dávat automaty? Na automaty se má optimálně svítit 20hod denně po celou dobu (jsem to nekde vyčetl). když dáš obyčejný semínka a třeba i femky tak na rust svítíš 18hod a na květ 12hod.
bigh
nejak jsem se domnival ze staci celou dobu svitit lampou na kvet, ale asi jsem se zminil, dalsi duvod byl ze neni treba se o ne tak starat- zastrihavat atd. ale zase by se AF mely pestovat v hline, coz pro " automaticke zavlazovani nevim jestli je dobre - zpetne odkapavani a bordel z hliny, stane se ze nekdy treba den nejsem doma, co by jste mi teda doporucili??
nice bloom
Proč af??? Je ti jedno kolik porsvítis??? já bych nechal af na out neříkám že nejdou vypěstovat in ale je to neekonomicke, pojedeš hydro poprvé, jakou máš výbavu??? Normální kytky taky nemusíš stříhat u af se to spíš nedoporučuje také jsou náchylnější na nemoci a plísně. posrat se to dá ale u všeho no myslím ze klony jsou jistota pokud jsou od správného člověka. Můj názor je že to s af v hydru nedopadne dobře.

Peace ať se daří.
bigh
no asi jsem si vymyslel blbost takze to vidim normalne kvuli zavlazovani jelikoz nejsem porad doma na system s cerpadlem,kerazitem... a normalni kytky..
jeste se chci zeptat, z klonu dostanes stejny vynos jak ze semen nebo kdyz budu mit treba tri kytky ze semen tak bude vetsi nez z klonu?
diky
sWei
klony nemusíš nechat tak douho na růstu takže ušetříš hodně na energii
bigh
mam prostor cca 170x100x200, je 18 rostlin ze semen hodne?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma