davidos |
Každý má jiný pohled na Led technologii,nikomu nic nevnucuji,jen jsem dal tady par obrazku jak to jelo.Toť vše.
Ať si každy pěstuje pod čím uzná za vhodné. Doufam ,že vyjde aspon ten test panelu a sodíku v jedné mistnosti a vše bude zdokumentováno na youtube ,at si sami groweři pak udělají obrázek zdali je lepší pěstovat pod sodíkem a nebo pod LED.Už se jen čeká na dobrou genetiku.Stači dat 4 rostlinky do každeho boxu,stejne řezy,nějake rozestupy at vidime jakou plochu to pokryje.
To bude asi nejlepší,řešení si myslím .Mam už zakoupeno i toto ,kdyby jste měli někdo nějaký nápad ohledně rozestaveni květin a nebo jak to udělat co nejlíp ,tak napište,dík. |
|
|
toomuch4crack |
......
.....................
zajimavej thread, budu se snazit taky neco prihodit.
jmenuje se to LED vs Sodik, a presne to sedi.
jede se A-winged HPS400W & Growblu Super UFO140W
check the operation ------ http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=73619 |
|
|
scars22 |
Jak dojedu něco k tomu sem napíšu, nebo spíš postnu, jedu 4. kolo pod led a zase to vypadá líp.
Jasný že hps se to nevyrovná :-) ale baví mě to a proto se těším až pod led pojedu další kolo,ale víc jak g/w nedám, takže bez obav :-) |
|
|
davidos |
Takže dneska už mam vše komplet přichystano.Dneska na doporučení dlouholeteho pěstitele a přitele s cofe shopu Eindhovnu The Wall,jsem byl zakoupit 5 semen viz foto.
Ted udělam matku ,aby bylo vše ferove a 3 boxy již jsou přichystany.
V jednom boxu je 600W philips master green power,předřadník lumatek přepinatelny(děkuji growshopu jamaica), v druhem led panel 600W LG,a ve třetím ChloroBa C2 255W
Hlina :plangron royal mix a hnojiva Biobizz obrazek nahoře.
V každem boxu budou 4 květiny stejnoměrně rozložene.Jedna uprostřed a dalši tři v ruznych dalkách od zdroje světla.Fotky budou pořizovany co 12 hodin automaticky nastaveny fotak.Vše budu postupně hazet na youtube po celou dobu rustu a květu.U každeho světla bude měřič (wattmetr) abychom viděli kolik je realna spotřeba.Doufam že to všechno stihnu,nebot musím byt koncem řijna zpatky v česku. |
|
|
davidos |
Bohužel,jsem se musel přesunout do Česka a z duvodu maleho mista tak mužu zapnout jen panel ChloroBa C2.
S 5 semen co jsem koupil v Holansku,tak mi vylezli jen dvě,takže budu muset koupit řezy na bazaru.Dal jsem za 5 semen 27 eur ,tak jsem dost nasraný.K tomu ješte ten Biotabs za 1500kč ,tak jsem hned uletěl přes dvojku.Box doplním do fullu řezama a uvídíme.Semínka jsem zasadil 4.8 a včera jsem udělal první foto. |
|
|
davidos |
Box mam 120x120,tak to dokonce tydne doplním řezy.5 kytek bude na Biobizz a zbytek na Plangronu. |
|
|
davidos |
Foceno 18.8 Ještě jsem se nedostal k tomu abych doplnil growbox.
Zítra to doplním a neděli dam dalši foto.Nemam teď moc času ,ale holkam se vydařeně daří. |
|
|
davidos |
22 dní v rustu od zasazení semínka.Box jsem doplnil jen o jednu kytku co jsem měl na balkoně.Nechce se mi už schanět řezy(není čas). V pátek přepinačka na květ. |
|
|
davidos |
Tak jsem měl panel 30cm od rostliny a listy se mi začínaly mirně kroutit.Panel jsem dal 50cm nad rostlinky a zase se za dva dny dali do puvodního stavu.Dnes přepinam na květ.Rostlinky mají 42-44 cm,tak doufam že to bude stačit. |
|
|
fikus37 |
davidos,objednaval jsi ChlorobuC2 na ebay,nebo to maš s česka?Muj kamoš ji ma taky a jede už druhe kolo.První kolo měl na jednom panelu 500g na 1,5 m2 takže 2g nawatt a ted přes leto neměl žadne problemy s chlazením.Da se sehnat levněji než 1500USD? |
|
|
davidos |
Mam tu ChloroBu C2 půjčenou.Nevím jestli jde sehnat levněji.Sam jsem zvědav jak to pod tím pokvete.Za par týdnu se už to dozvím.Až spadne cena pod 20,000 ,tak se to oplatí.Zatím je cena moc vysoká. |
|
|
carlos |
Ucet uzivatele fikus37 byl odstranen, jelikoz se jedna o nepovolenou komercni reklamu ... Pokud davidosi pouzijes jmeno teto firmy jeste jednou v tomto threadu, mazu kvuli reklame i tvuj ucet...
Tyhle radoby "klientske" recenze ve skutecnosti zaplacene firmou co prodava ledky uz mne prestavaji bavit. |
|
|
davidos |
carlos,ja žadne firmě reklamu nedělam.Jestli považuješ ChlorobuC2 za firmu což je,tak mě klidně smaž. Je to tvuj web a maš na to právo. Nepotřebuji si tady nic dokazovat ,akorad jsem chtěl ukazat že pod led to jede. Mir s vami a ať se vam všem daří |
|
|
carlos |
Chapu ze si nepotrebujes nic dokazovat. Potrebujes prodat produkty jedne firmy, takze tu vytvarite fiktivni testy a fiktivni uzivatele (kteri jsou ve skutecnosti zamestnanci dane firmy)... Zda se ti to normalni? Nekdo si zapujcenim produktu kupuje vysledek testu... |
|
|
davidos |
To není žadný fiktivní test ,ale realita.Dokumentuji to co mam v boxu.Jak to dopadne nevím.Jestli se ti zda nenormalni to že jsem si pujčil panel(nebylo to zadarmo) a zkoušim jestli to pod nim pojede,tak jak výrobce s Činy deklaruje,tak pak jsem asi blázen. Jestli mi chceš dat BAN ,tak si posluš,ale chtěl jsem jenom zdokumentovat jak to pod tím panelem jede.
Skoro v každem přispěvku je reklama na Plangron,metrop,growboxy,osvětleni ,ale vy jste si vybrali mě.
Nechcete slyšet pravdu ,že led osvětlení předčí HPS,tak mě raději zabanujete.Jsem tady už 10 let mě je 40,ale co se tady poslední dobou děje už nechapu.
Než mě vymažete,tak se podivejte jakou sem měl sledovanost,za tak krátky čas.Prvně jste mi přesunuli téma a ted mě chcete zabanovat,za to že tady grow komunitě ukazuji led technologii.
Dělam v Holansku v zahradnictví a nepotřebuji prodat žadne produkty a vytvářet nějake fiktivní testy!
Tohle je realita |
|
|
carlos |
Fakta: panely Ti "zapujcila" stejna firma, ktera se tu registrovala jako fiktivni "grower" fikus37 a vede tu s tebou fiktivni "dialog", ktery je ve skutecnosti reklamou firmy.
To co zde prezentoval fikus37 lze se 100% urcitosti oznacit za fikci, slouzici pro prodej.
Firma si vyzadala, abys zminil jeji adresu v prispevku. Nechci se te dotknout, ale dost vyrazne to vse snizuje tvou duveryhodnost.
Takže laskavě netvrď, že tě chci zabanovat za to že ukazuješ LED technologii.
Soucasne prosim netvrd, ze nevis ze fikus37 je z firmy, ktera ti panel pujcila, urcite jste strategii propagace ve foru konzultovali!
V podstate jsou jiz jasne indicie, ktere potvrzuji ze se jedna o fiktivni test slouzici jako reklama... viz http://grower.cz/forum/showthread....752#post1122752
|
|
|
davidos |
Panel mi zapujčila firma s Česka,to je pravda.Chce vyzkoušet jestli ten panel jede.Ja jsem jim řekl,že test bude probíhat u mě v praci v Holansku,protože muj šef má i legalní pěstirnu.Boužel,jsem musel odjet zpatky do Česka,tak nemužu udělat srovnáni s HPS,jak jsem jim to puvodně slíbil.
To že fikus37,tady psal chujoviny,za to ja nemužu.Nevěděl jsem že to je zaměstnanec firmy a už vubec nic nevím o strategii propagace.
Mám jen panel zapujčeny a mam zjistit jestli to jede.To že to mam zveřejnit na netu byla podmínka zapujčení+3000kč jsem platil za zapujčení. Jsem rad za to ,že mi to pujčily,ale oni sami jsou zvědavy jestli je to taková převratná novinka,jak píšou výrobci.
Fiktivní test,to myslíš jako že panel tam mam jen vyfocený a jedu pod HPS?Nebo že mam panely dva?
Jestli je někdo s groweru s Havířova,tak mě muže kdykoliv navštívit a ja mu ukažu muj box.
Prostě to jen zkouším.Už jsem domluveny dokonce se zdejším členem,že jakmile to dojedu,tak prubnem u mě a u něho nové čipy.
Nebudu tady uvádět jaká firma to zapujčila a bude klid,ne?
carlos,myslel jsem si že si zaslepeny do HPS a že neuznávaš,žadne jine věci,ale s tveho přispěvku ted usuzuji že to tak není.
zatím zdar a hlavně ať to roste |
|
|
marw |
Dělam v Holansku v zahradnictví a nepotřebuji prodat žadne produkty a vytvářet nějake fiktivní testy!
Tohle je realita
Jestli je někdo s groweru s Havířova,tak mě muže kdykoliv navštívit a ja mu ukažu muj box.
Tak to sem z toho jelen? |
|
|
sWei |
se jako nebojiš tu zveřejňovat odkud seš a ještě nabízet že jim ukážeš box? Odvážný skaut :D |
|
|
carlos |
Tvoje duveryhodnost klesla pod bod mrazu... |
|
|
|