Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Pomoc prosim :) - Klikni zde pro originální téma
Holdfast
Caute :) omlouvam se jestli je tento prispevek nevhodny a nepatri sem, ale sem opravdu trosku v nouzi. Jsem zacatecnik a koupil sem si kvalitni vybaveni ale bohuzel sem to nedomyslel do konce s odtahem vzduchu a vsechno vybaveni sem musel vratit a mezi tim uz my vyklicili bile vdovy. Ziju v irsku a nemam ani moznost je dat ven, tady si moc slunicka clovek neuzije. Rychle chci zvolit variantu mikro pěstování ve skříni a potřeboval bych poradit, předem dekuju. Mám skříň vysokou přes jeden metr obdelnikoveho tvaru, chci ji vylepit mylarem a dat do ni jednu z těchto zářivek http://growshop.ie/index.php/equipm...-cfl-bulbs.html , první asi jestli mi můžete doporučit kterou, na ceně nezáleží, proud vzduchu chci vyřešit dvouma vetraky z pc, jestli mi muže někdo doporučit jaké a jaky rozměr, prosím. Jeden na přitah a druhy na odtah vzduchu. Stačí kdyz jeden dam opačně na pritah vzduchu ? A ten druhy nechám normálně ? Jak to potom prosím vás propojím abych je mohl zapojit do zásuvky ? A jak je mám v te skříni umístit ? Opravdu vám moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za tohle téma , opravdu nemám moc času kvůli pracovnímu vytížení a potřebuji to dat co nejrychlej dohromady. Potom to téma klidně smazte, jestli je nevhodne. Děkuji nebylo to úmyslně ale opravdu z nouze.
EVER
Zdarec, tohle se opakuje snad v každém třetím příspěvku u začátečníků.
Místo cekání na odpověd jsi si to měl pročíst všechno a hned by si věděl a měl několik řešení. Nenapsal si rozměry skříně, těžko ti někdo poradí jaký větráky.
Podle toho co si napsal si opravdu začátečník (bez urážky, nemyslim to zle)... Doporučim ti to sám za sebe, pročti si tady pár trýdů o MikroPěstování a taky FAQ, hned budeš vědět víc a uvidíš že tvůj příspěvěk byl zbytečný :beer:
nice bloom
Zdarec

Ta zářivka pokud tam das jednu podle me nic moc, jedna 55w ma svetelny tok 3800LM to by mohlo stačit tak na řízky nebo na ty malý vdovy. Já na tvem miste bych koupil aspon 70w HPS 6600LM co je skoro dvounasobek proti te zarivce . a kdyz uz ne jinak tak kup na rust tu zarivku ale ve kvetu pod jednou zarivkou?? z toho moc mít nebudes leda ze si zakouris 2g za mesic :) kolik mas rostlinek?? peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma