Holdfast
Nový Člen
|
Pomoc prosim :) |
Příspěvek č. 1 |
Caute omlouvam se jestli je tento prispevek nevhodny a nepatri sem, ale sem opravdu trosku v nouzi. Jsem zacatecnik a koupil sem si kvalitni vybaveni ale bohuzel sem to nedomyslel do konce s odtahem vzduchu a vsechno vybaveni sem musel vratit a mezi tim uz my vyklicili bile vdovy. Ziju v irsku a nemam ani moznost je dat ven, tady si moc slunicka clovek neuzije. Rychle chci zvolit variantu mikro pěstování ve skříni a potřeboval bych poradit, předem dekuju. Mám skříň vysokou přes jeden metr obdelnikoveho tvaru, chci ji vylepit mylarem a dat do ni jednu z těchto zářivek http://growshop.ie/index.php/equipm...-cfl-bulbs.html , první asi jestli mi můžete doporučit kterou, na ceně nezáleží, proud vzduchu chci vyřešit dvouma vetraky z pc, jestli mi muže někdo doporučit jaké a jaky rozměr, prosím. Jeden na přitah a druhy na odtah vzduchu. Stačí kdyz jeden dam opačně na pritah vzduchu ? A ten druhy nechám normálně ? Jak to potom prosím vás propojím abych je mohl zapojit do zásuvky ? A jak je mám v te skříni umístit ? Opravdu vám moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za tohle téma , opravdu nemám moc času kvůli pracovnímu vytížení a potřebuji to dat co nejrychlej dohromady. Potom to téma klidně smazte, jestli je nevhodne. Děkuji nebylo to úmyslně ale opravdu z nouze.
|