Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
zahradka 2014 afghan kusch,pamer gold atd. - Klikni zde pro originální téma
stalada
zdravim pestitelé venkacu.pokouším se tu rozjet své téma jelikož sem dostal vynadáno že cpu fota k jiným účastníkům.tak mi držte palce ať se mi to povede
stalada
tak se povedlo foto č1.je myslím afghanec,foto č.2 pamer gold a číslo 3 je zřejmě kusch ale nevím přesně jakej možná vanila.hnojeno bio biz,hnojky na jahody a nějaké granule bio biz.
Čau
To jedeš asi z řezu ,že? Máš je krásný,zdravý.
Chtěl bych se zeptat ,co plánuješ na květ. Koukám ,že máš skleník ,tak proč sis nedal něco do skleníku?


Edit: dej si stím trochu práce. Fotky otoč na rovinu,napiš k tomu něco. Ať to trochu vypadá!
stalada
čau.jo zapoměl sem,jsou to řízky z pameru foto č.2 mám toho mnohem víc ale kyticky jsou rozsazene na třech místech.měl sem 20rizku nejakej mix.vanila kusch,afghán kusch a ještě mám diesla kterej už kvete.foto ještě přidám.jinak skleník je narvanej taky foto taky dodám.na květ mám připraveno hnojiv alga blom od plagronu a k tomu ještě pridávám hnojky na jahody a papryky.slyšel sem že tyhle obyč.hnojiva udělají větší palice ty drahé hnojiva jsou spíš na sladkou chuť vonavou
stalada
tak nějaké slíbené foto,doufám že to tam nebude víckrát za sebou.
stalada
nevím jak ty fotky otočit.foto č1.diesel v květu,č2 také diesel ale je v kvetinaci.foto č.3 afghan kusch.ve skleníku je to strasne zarostlé jsou tam odrudy o kterých už sem se zminoval plus jedna matka Blue mistic z které pojedu zřejmě další kolo indor.nevím co k tomu dále říct.klidně se ptejte na co chcete.kritiku také snesu.
stalada
chtěl bych se zeptat všech kdo se sem podívá jakej názor a zkusenosti máte na tu to otázku: stříhat velké listy pod vetvickama nebo ne???týká se to jak před kvetem tak při květu.díky za reakce
Alpinestars
nestrihej nic, kdyztak do pulky velke pri vketu aby lip prosvitilo, nic vic
vousac
Přes list kytka dýchá atd pokud nemusíš netrhej , až ti pokvete můžeš protrhat pro slunko aby se dostalo na co nejvíc květů .(všeho s mírou)
stalada
ok díky sice ste se chytli jen dva,ale aspoň něco.sem zvedav jak to letos matka příroda zařídí snad to bude lepší než minulý rok,to sem měl semena od Eva seeds (veneno a wait dragon a skoronic na tom nebylo a ještě to úplně plesnivelo to je jen jedna z míchat zkušeností rak že nedoporučuji.semínka už asi nikdy na pěst ven nepojedu.díky a zatím ať se vede
zfiře
čau....ta tujka vedle hafana je zastřihlá nebo tak hezky narostla?
stalada
není zastipla ale nějaké listy jsem schodil.z rizku mám vždy takovej ve a i mnohem větší ale minulosí už to tu nechci z.s.r.t
stalada
zdar všem.včera mi kamarad pěstitel přinesl ukázat list kde jsou ze zdola nějaká vajicka za mich 13let pěstování sem tohle ještě neviděl.pokusím se sem dat foto snad to bude dobře vidět.tím bych se chtěl zeptat jestli ste se s tím někdy někdo setkal pripadne co to je za zmetky díky za odpovedi.
Zedy
Vypadá to na Štětconoše.

citace:
Původní příspěvek od Postřehy z přírody
Housenky jsou navíc polyfágy. Totiž žerou kromě trnky i listí jiných dřevin, včetně některých jehličnatých!


....a vzpadá to, že se živí listím převážně z dřevin, takže by neměli bejt hrozbou pro konopí, však si to tam přečti ;)
stalada
díky Zedy.na tebe je spoleh.du číst.
stalada
zdravim.tak už mám opravdu velké obavy že z toho letoška bude opět pěkný hov..
zatím kvete jen diesel jinak vůbec žádný náznak květu na kuschovkach.posílám foto vedoucího disla.
stalada
zdar.hnojim bio-bloom a top max od biobizz dnes sem to prohlížel a vypadá to že už začínají pomalu nakvitat tak snad něco bude.pridávám pár fotek jak povyrostli.
stalada
a ještě nějaké
stalada
pořád nechápu proč tam ty fotky jsou špatně otocene.zasr.... telefon.tady je kámoše kytka je to z bonusoveho semínka.nádherný to má co.?
stalada
zdar a květ.dnes sem musel trochu zkrotit kytky ve skleníku,už sem se nemohl dostat na druhou stranu.už to konečně pustilo nějaké ty chlupy včera sem zalil destovkou s hnojim bio bllom.zítra něco vyfotim pořádně.dnes nebyl čas.
stalada
jinak ta kytka kámoše se jmenuje Auto demon tao.je to bonus o kterém jsem psal v minulém příspěvku.dovoluji si doporučit všem.jestli máte někdo něco podobného ta k se s tím pochlub te.díky zdar a květ
stalada
zdar a květ.počasí stojí za ho... ale zítra už bude zase řádit sluníčko nebo alespoň to tvrdili v počasí.ve skleníku už to trochu kvete tak snad na tom nějaké to gecko bude.už sem úplně na suchu hulil bych jak svi.. posílám nějaké fota
stalada
zdar a květ.včera sem prohlížel kyti a už jsou vidět chloupky,u některých míň a u nejakych víc.když bude odpoledne čas a chuť udělám nějaké nové fotky zkusím i nějaké makro.
stalada
zdar a květ.tak konečně začínají kvést i ty ostatní.ve skleníku je to prerostle větve se lepí na plexi a bojím se že mě brzy navštíví plíseň ale co se dá delat.kdyby nebyli všude kolem sousedí tak ten vršek skleníku rozeberu ale takhle to nejde znate lidí jsou svině a ještě bych šel sedět,venku mám kyticek až až tak snad to nikdo neocoruje a dobre to dopadne.letos bude hlídat pes.posílám foto na ukázku.a piste jak ste na tom vy. a jaké vycjytavky používáte proti zlodějům zeleného zlata.ať se daří
stalada
zdar a květ.malej diesel z květináče už je sklizenej druhej v zemi ještě zraje ale je to krasna kytka.už aby holky vysely na půdě.posílám nějaké fotecky.
stalada
zdar a květ.tak že včera sklizena vrcholovka z druhého diesla objevila se plíseň a po tomhle počasí pujde k zemi celá asi už zítra,salámy jsou na tom moc pěkný,nejsou úplně tvrde ale to kylo suchého z toho bude.další skutkové krasavice by potřebovali minimálně ještě měsíc babiho léta.posílám nějaké fotky.
Praseone
Tak jestli z toho sklidíš "KYLO" tak ti postavíme sochu.... ;)
stalada
tu kytku tady nemám celou nejde to vyfotit ale zítra pujde pod kosu tak snad se nějaké to foto povede.vrcholovka šla pod nůžky už včera kvůli plísní.
stalada
Praseone-tady už je kylovka v garáži.a dvě pěkně větve chybí pač nebylo zo hulit.ještě s tím bude spousta práce.
stalada
spodní větev
stalada
čau tak tady je další kytička v kvetinaci.pomalu dozralej Pamer gold.nechám zřejmě do pátka a rozhodnu se jestli ho pokosim nebo mu ještě prodlouzim život o další týden tady má bejt pár dní ošklivé počasí ale pak se má opět vrátit sluníčko.tak uvidime.
benjichaouat
citace:
Původní příspěvek od stalada
Praseone-tady už je kylovka v garáži.a dvě pěkně větve chybí pač nebylo zo hulit.ještě s tím bude spousta práce.

pul kila bych veril, ale jestli z tohohle nastrihas kilo, tak jsme tady vsichni amateri :-)
stalada
no trochu sem to přehnal.dost se to scvrklo.vy amatéři rozhodně nejste.ja v outdoru taky ne ale odhad mám hodně špatný.omlouvám se za prehnanost ale z rizku mám většinou kolem kyla ale letos to zraje hodně pomalu.
stalada
zdravim dnes sem seknul další dvě malé pamergoldky,zjistil sem že v kvetinacich dozrávání mnohem rychleji než v půdě ale jsou o hodně menší a taky mnohem menší výnos.zde fotecky
stalada
sakra
stalada
omlouvám se.opět mi začal blbnutí telefon.
Ruprecht
citace:
Původní příspěvek od stalada
no trochu sem to přehnal.dost se to scvrklo.vy amatéři rozhodně nejste.ja v outdoru taky ne ale odhad mám hodně špatný.omlouvám se za prehnanost ale z rizku mám většinou kolem kyla ale letos to zraje hodně pomalu.



většinou kolem kila??? ty vole u toho tvého vážení bych ctěl být...pěstuju to 20 let, ale kilovou kytku jsem ještě neviděl.. ona i půlkilovka bývá zřídka...(když se bavíme o opravdu přebraném matrošu)
stalada
zdravim.včera kosa ve skleníku ještě to nedohrál ale plíseň zamorila půlku. kytek tak že ty největší sisky sem ostrihal a zbytek sem sekackou dočekal na sra..y a hodil do komposteru.
falešnou sklizen pamer gold krasne sisky bez plísně.v zemi zůstává prozatím afghan a vanila kusch.ale už přemýšlím o kose kvůli počasí je to už skoro hotové je to strasne podobně Amsterdamu...tak jestli někdo máte nějakou pěknou fotku :Amsterdamu tak mi ji sem hodte na porovnání.pár fotek na ukázku a zbytek až bude více času.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma