Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim pestitelé venkacu.pokouším se tu rozjet své téma jelikož sem dostal vynadáno že cpu fota k jiným účastníkům.tak mi držte palce ať se mi to povede
tak se povedlo foto č1.je myslím afghanec,foto č.2 pamer gold a číslo 3 je zřejmě kusch ale nevím přesně jakej možná vanila.hnojeno bio biz,hnojky na jahody a nějaké granule bio biz.
Čau
To jedeš asi z řezu ,že? Máš je krásný,zdravý.
Chtěl bych se zeptat ,co plánuješ na květ. Koukám ,že máš skleník ,tak proč sis nedal něco do skleníku?
Edit: dej si stím trochu práce. Fotky otoč na rovinu,napiš k tomu něco. Ať to trochu vypadá!
čau.jo zapoměl sem,jsou to řízky z pameru foto č.2 mám toho mnohem víc ale kyticky jsou rozsazene na třech místech.měl sem 20rizku nejakej mix.vanila kusch,afghán kusch a ještě mám diesla kterej už kvete.foto ještě přidám.jinak skleník je narvanej taky foto taky dodám.na květ mám připraveno hnojiv alga blom od plagronu a k tomu ještě pridávám hnojky na jahody a papryky.slyšel sem že tyhle obyč.hnojiva udělají větší palice ty drahé hnojiva jsou spíš na sladkou chuť vonavou
nevím jak ty fotky otočit.foto č1.diesel v květu,č2 také diesel ale je v kvetinaci.foto č.3 afghan kusch.ve skleníku je to strasne zarostlé jsou tam odrudy o kterých už sem se zminoval plus jedna matka Blue mistic z které pojedu zřejmě další kolo indor.nevím co k tomu dále říct.klidně se ptejte na co chcete.kritiku také snesu.
chtěl bych se zeptat všech kdo se sem podívá jakej názor a zkusenosti máte na tu to otázku: stříhat velké listy pod vetvickama nebo ne???týká se to jak před kvetem tak při květu.díky za reakce
ok díky sice ste se chytli jen dva,ale aspoň něco.sem zvedav jak to letos matka příroda zařídí snad to bude lepší než minulý rok,to sem měl semena od Eva seeds (veneno a wait dragon a skoronic na tom nebylo a ještě to úplně plesnivelo to je jen jedna z míchat zkušeností rak že nedoporučuji.semínka už asi nikdy na pěst ven nepojedu.díky a zatím ať se vede
zdar všem.včera mi kamarad pěstitel přinesl ukázat list kde jsou ze zdola nějaká vajicka za mich 13let pěstování sem tohle ještě neviděl.pokusím se sem dat foto snad to bude dobře vidět.tím bych se chtěl zeptat jestli ste se s tím někdy někdo setkal pripadne co to je za zmetky díky za odpovedi.
zdravim.tak už mám opravdu velké obavy že z toho letoška bude opět pěkný hov..
zatím kvete jen diesel jinak vůbec žádný náznak květu na kuschovkach.posílám foto vedoucího disla.