Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Osvědčený tip na sativu do skleníku - Klikni zde pro originální téma
aviator
Prosím o osvědčený tip na 100% sativu ( 90/10, 80/20/) do skleníku ve stř.Čechách + případné rady (pouze z vlastních zkušeností)..... Dík
Subatomic
Starej dobrej Durban Poison (100%), Shaman (80%), Sacra Frasca ( do skleniku v poho, odolna proti plisnim)
2echy
Nějaký jsem kdysi odjel,ten shaman je fajnej,ale nej pro mě byla Early pearl,píšou 75% sativa,mě přišla trochu vííc a taky trochu pozdějš dojela..Avšak stalo to zato!
Ať se daří..
suares
do skleníku/foliaku bych ti doporucil powerplant od dutch de do kvetu pozdejc nez durban.. ale trouf bych si rict ze je to vic ,,zivejsi" naklada fakt moc
Mr.PlchCZ
No ještě 100%sativa by měl být orange bud od dutch passion i když se mě to moc nezdá že by to byla 100%. Nějaký ten rok sem tento model pěstoval. Do skleníku bych ti poradil vysadit spíš klony a nasadit je až někdy v červnu. Orange bud moc dobře nereaguje na nějaké zastříhávání a podobně. Pak se tvoří sice víc vrcholů ale ty květy jsou takové malé a řidší. Ale pokud ho necháš růst bez zásahu tak tvoří pořádnou centrální palici.
Karlík
Já jel letos Bushmans venku, klon z Vídně(hanf hanf) a dojíždělo to ke konci října. Jejich tip na outdoor sativu. Vzhledem k počasí mi chytali dost plíseň(ale to i ostatní), ale ve skleníku by se to dalo myslím korigovat lépe. Jinač jsem to ještě pořádně netestoval,ale fakčí to myslim dobře:)
Sir_Major
Já jedu letos mexican sativa od dutch passion ve skleníku. Tak uvidíme...
zelenymuz
Super Silver Haze, lepší vyselektovaný rychlý feno, dalo se tu sehnat a jinak je taky důležitý věnovat tomu čas a větrat, hnojit podle potřeb tý rostliny (v květu stáhnout uplně dusík až když si kytka řekne světlejšíma listama, tak trochu přidat) jinak tyhle rostliny prostě furt rostou..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma