Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nějaký jsem kdysi odjel,ten shaman je fajnej,ale nej pro mě byla Early pearl,píšou 75% sativa,mě přišla trochu vííc a taky trochu pozdějš dojela..Avšak stalo to zato!
Ať se daří..
do skleníku/foliaku bych ti doporucil powerplant od dutch de do kvetu pozdejc nez durban.. ale trouf bych si rict ze je to vic ,,zivejsi" naklada fakt moc
No ještě 100%sativa by měl být orange bud od dutch passion i když se mě to moc nezdá že by to byla 100%. Nějaký ten rok sem tento model pěstoval. Do skleníku bych ti poradil vysadit spíš klony a nasadit je až někdy v červnu. Orange bud moc dobře nereaguje na nějaké zastříhávání a podobně. Pak se tvoří sice víc vrcholů ale ty květy jsou takové malé a řidší. Ale pokud ho necháš růst bez zásahu tak tvoří pořádnou centrální palici.
Já jel letos Bushmans venku, klon z Vídně(hanf hanf) a dojíždělo to ke konci října. Jejich tip na outdoor sativu. Vzhledem k počasí mi chytali dost plíseň(ale to i ostatní), ale ve skleníku by se to dalo myslím korigovat lépe. Jinač jsem to ještě pořádně netestoval,ale fakčí to myslim dobře
Super Silver Haze, lepší vyselektovaný rychlý feno, dalo se tu sehnat a jinak je taky důležitý věnovat tomu čas a větrat, hnojit podle potřeb tý rostliny (v květu stáhnout uplně dusík až když si kytka řekne světlejšíma listama, tak trochu přidat) jinak tyhle rostliny prostě furt rostou..