Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Ganja leze ne mozek??? - Klikni zde pro originální téma
Gorgano
Czus huliči...!!Chci se zeptat, hulim asi rok a nechce se mi prestavat!!Stojim ale pred velkym rozhodnutim!!!Bud bejt zhulenej a vymáslenej, nebo bejt zdravej a úspěsnej!!!A tak se ptam, leze ganja na mozek????Urcite jste videli samotare, ale ja takhle dopadnout nechci!!!V zari mam nastoupit na gympl, a bojim se ze huleni a uceni nejde moc dohromady....Dik za vse cest!!!GORGANO:smoker: :smoker:
hashlerka
No jasný, že to dohromady jde!!! Navíc na gymplu hulení asi neunikneš:)) (pokud se teda zase nebudeš ňák extra snažit;)
I když před maturou to asi pak chce menší pohov - znáš to s tou krátkodobou pamětí.. ;)
Gorgano
A kdyz uz jsme u tohoho, mívate taky obcas druhej den jakoby opici???Ja jsem se tudle tak zpraskal, a druhej den jsem mel problem se soustredenim a byl jsem prej nejakej jetej!!!Proste vymáslení se asi nevyhnu.......:frog:
nacochatu
souhlasim s BohouRem uz jen proto ze mam podobnou zkusenost. taky hulim zhruba 2 roky celkem festovne. na karieru jsem se taky vykaslal. je to tu o vlastnim zivote a ne o tom nekomu slouzit a ja chci zit cim dal tim vic.
a co se huleni tyce, tak jako pracujici v praci nehulim. je fakt lepsi si pekne v klidu odpoledne nebo na vecer ubalit a zahulit, nez se zhulit hned rano a pak bejt pul dne ve stresu. se skolou to bude podobny ale s tim zkusenost nemam, protoze jako skolou povinny jsem nehulil a uprimne receno jsem rad.
Pako
2 Gargono:

A cobys chte jako slyset ze mas hulit o sto set a nic ti to smozeckem neudela?

Ja hulim fest us skoro 3 roky a myslim si ze me to tak nejak ovlivnilo ale ne zas tak moc kdys, si dam pauzu treba na tejden tak pak zacnu uplne jinak uvazoavt.
Vratim se zpatky do realu a to je fakt HNUS a tak si toho spicka zase dam ale hulit ve skole nebo pred skolou je shit prece jenom do skoli chodis prota abyses tam neco naucil a nee abys tam sedel a cumel ja pul prdele z krovi.
Na brcko si musis udelat cas a ten stav vychutanvat od zacatku do konce je nahovno si zahulit a pak ses stresovat co si zapomel nakoupit atd...
oton
"ZDRAVEJ A ÚSPĚŠNEJ" no tak to seru :D :D, to je jak z reklamy na tipickej prototip konzumentního člověka v dnešní prachama posedlý konzumentní společnosti!!!!!!!§§§ fuck it

škola a hulení se moc nevylučuje, jen musíš vědět kde jsou tvoje hranice, je jasný, že když budeš ve škole dávat každej den 3 brka skéra, tak se asi k maturitě nedopracuješ, je to jen na tobě, a neni to o tom, že když hulíš tak budeš blbej!
Gorgano
Nono...pockat, kdo tu rikal, ze hulim pred skolou....na to fakt nemam nervy ani ja...ja myslel jestli kdyz budu hulit dejme tomu 1-2x tejdne, jestli me to ovlivni navzdycky...nebo jestli se me nic nestane...ale to je ale asi u kazdyho jiny co...nemam pravdu???
Pako
Tak jestli si budes davat brcko timhle zpusobem tak to natobe ani nikdo nepozna ale as se ti THC dostane pod kuyi tak to brko si budes davat castejc:smoker:
Brunclo
Ak budes hulit 1-2x tyzdenne tak si na tom dost dobre. Nic sa ti nestane ale ako si napisal zavisi to od konkretnej osoby.
Napr. mam kamosov na gymply, kt. hulia asi tak 3x do dna a su uplne vymlety. Ja napr. som na VS (aj kamarat) a zvladame to v pohode, dokonca som hulil jedno skuskove obdobie co je tak 1+1/2 mesiaca a zvladal som to v pohode, ale hulil som az vecer po uceni.
Co sa tyka opice, to su normalne abstinecne priznaky z hulenia, ty hulis rok ja uz 4 a rano to "dost" citim som taky akoby spomaleny, a nic sa mi nechce a neviem sa sustredit. Najlesi liek: dat si na par dni pauzu, povedzme tyzden a da sa aj potom cosika naucit.

Kolko mas rokov ze ides iba na gympel?
To su roky kde sa mozes najviac pokazit, ale na to prides sam, a vsetko zavisi len od teba.

PS: nehul casto, "leze to na mozog"
alebo akoby kamarat povedal a snim sa stotoznujem: "Milujem drogy (Marihuanu), ale mam ich plne zuby!"
Gorgano
No bude mi 16....ale myslim ze to hulenitrochu omezim, jelikož to asi nikam nevede a navíc já jsem celkem spolecenskej tvor, a tak mi nedela problemy se zasmat a pobavit i bez ganjy...diky moc
nazdárek, takže já chodím taky na gympl, momentálně půjdu do septimy, hulím skoro jen o víkendu (o prázdninách mnohem častěji:)). No jestli chceš, aby ti šlo líp se učit, tak samozřejmě hulení omez. Osobně vím, že když sem tak dva týdny nehulil, tak mně to všechno lezlo daleko líp do hlavy. No ale přestávat kvůli tomu fakt nemusíš! zdarec
vsvadlenka
Je to jako s jinejma dobrejma věcma - nepřehánět a je to pak v pohodě.
ten co moc hulí
Ja abych rekl pravdu me hrozne bavi ucit se zhulenej treba nedavno musel sem se nechta preskouset na cely pololeti to vite zameskane hodiny tak sedim v parku se sesitem a vubec se mi do toho nechce rikam si toho je hafo no co umatam jointa a uvidim byl sem fakt nervozni takz sem ubalil hodne velky johna dohulim vezmu sesit a za 3 hodky sem to jakztakz mel dal sem dalsiho a naucil sem se to....druhej den sem si to akorat zopakoval a hadejte co sem dostal s preskouseni 2 ale stejne mi ten zmrd dal za 4 na viso kvuli jiz zminovanym zameskanym hodinam takze me to de....
Hulim už rok a zatim v poho. Sice trochu zapomínam, ale to sem zapomínal eště před tim, než sem začal hulit. Když už to zapomínání začíná nabejvat na intenzitě, tak na tejden vysadim a klídek.
greedy23
Zalezi na osobnosti cloweka...typek co si strilel pernik nejakou dobu udelal tedka maturitu (he?)
...jestli chces bejt "zdravej a uspesnejj" tak nehul ve skole...po prvaku sem si rek koncim s blantama ve skole (takze si dam tak 1 za tejden) no a ted me vyhodili:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ...
drinker hulič
tak chlapce, esli des na gympl, tak podobny plany zahod... teda aspon esli des na statni, na soukromych vetsinou nehuli - ja chodim na jeden brnenskej a hulise o sto pero - i kdyz ja napr sem oproti zakladce spotrebu omezil - tam sme hulili z nudy, ale zase sme sportovali takze to nevadi a ted uy hulime zas "na vyssi urovni". ale jakmile zacnes zit "studentskej zivot" (starky, pivo za trinact, faja v kapse -ze co kdybys nekoho potkal-holky, patecni vecery po hospudkach, vikendy v prirode, koncerty, chaty, ... kurva ja tohle miluju!!!!!!) tak ses obrazne receno "v prdeli" :D ale zas na gymplu potkas mezi hulicama jen inteligentni lidi, to znam, a nikdo z nich neni tak vymastenej, takze se neboj ze tak skoncis, to tam nikdo nedovoli.
oton: 1000% souhlas - zrovna ted sem se o tom s kamoskou na chate bavili, jak ji matka nadava ze nema "ty cile, nema vytceny ty cile" hahahahaha. studovani je od toho abys uzil odchazejici detsvi a oddalil nadchazejici "dospelost". makat a uspesit budes po zbytek zivota -
sakra vaz si toho gymplu kdyz se dostanes mezi dobry lidi tak je to skvelej zivot, ja tam poznal tolik skvelejch lidi ze kdybych byl nekde jinde tak sem asi uplne v prdeli - ale skveli lidi sou vsude. ale ja je mam desne rad. sere ze to desne utika...
sory ze melu kraviny, to v posledni dobe furt :)) a to od chaty nehulim - tak sem motal ostopéro :))) uz umim motat brcka, sakra kdyz to porovnam s tim jak levej sem byl driv... jo gympl nauci (ne dejepis, spis huleni)
mejte se
Gorgano
A co třeba kontroly na školách??Neprobíhaj nějaký přepadovky ohledně drog??Víte, pocházim z celkem dobrý rodiny, a nechci aby ven vylezlo, že hulim!!Za 1 by to byla ostuda jak sviň a za 2 bych asi dlouho nežil, protože otec by zaúřadoval....:-(
Martini
Slysel jsem ze na jedny zakladce v HK testy byli. Prej dost THC pozitivnich. Nevim co z toho meli, jeste se pozeptam. (ani uz nevim kde jsem to slysel, nejak zapominam :-)) )

Jinak u nas na SPSHK se moc nehuli.. v nasi tride asi 4 lidi z 28 ... :-(((((

Ale v jinych tridach, to je jiny kafe...-))))
fasmos
hul uvidíš že stejně nepřestaneš...to uděláš neboj
tohohle se každej hulič bojí:)
Tutti Frutti
Hul podla seba, a nie podla toho ako ti radia ostatni. Len ty sam najlepsie vies, kedy mas na to chut, cas, priestor. Skratka len ty vies, kedy si to mozes dovolit. Musi ti byt jasne, ze cim viac hulis, tym sprostejsi z toho budes, to vsak plati skor ked hulis intenzivne, povedzme kazdy den a to niekolkokrat. Osobne si myslim, ze hulenie 2x za tyzden ti nijako silne neuskodi, ale zase je to len o tebe, to si musis vychytat ty sam.
Ak chces zistit skody napachane na pamati, skus si stanovit nejake limity, napr. niekolko telefonnych cisel alebo inych veci, PIN kodov, passwordov, datumov narodenia apod. Ked budes mat pocit, ze zacinas moc zabudat, jednoducho hulo odstav, taky tyzden abstinencie robi zazraky (tie robia tiez nootropika). Je to na tebe.
negzi
Pokud budeš hulit takovym štýlem, že za celej život vlastně ani nevystřízlivíš, tak budeš sice spokojenej, ale úplně vymaštěnej.
Taker
Někde tady byl vodkaz na nějakej vědeckej článek v angličtině kde se psalo něco ftom smyslu, že hulení sice leze na mozek, ale nepoškozuje ho natrvalo. Prej když fšechny ty látky z těla vyprchaj (tušim že max do 3 měsíců), tak potom je člověk zas v normálu.
Mias
citace:
Původní příspěvek od Taker
Někde tady byl vodkaz na nějakej vědeckej článek v angličtině kde se psalo něco ftom smyslu, že hulení sice leze na mozek, ale nepoškozuje ho natrvalo. Prej když fšechny ty látky z těla vyprchaj (tušim že max do 3 měsíců), tak potom je člověk zas v normálu.
Z nas uz to newyprcha:smoker:takowe marasakry :crazy: nejsou jen tak za tri mesice pryc.............:smoker:
adihash
2 Gorgano: Myslim,že si docela blázen. Stejně když budeš chtít hulit, tak prostě hulit budeš, i přes všechny reálný rizika. Tvý otázky fakt nemaj žádnej smysl , protože odpovědi znáš už teď. Nebo ne?
Beowulf
Mne nekdo rikal, ze s dlouhodobym hulenim se na stari - nebo strarsi dospelost zvysuje pravdepodobnost depresi (jako nemoci) a nachylnost ke schizofrenii. A holky sou prej na to nachylnejsi :(
...to dost nasere, kdyz clovek huli, aby se tech depek zbavil
PiosOne
Beowulf: když člověk hulí proto, aby se zbavil depresí, tak je to magor a neví o trávě nic. k tomuhle tráva není. pokud se chceš rychle zbavit depresí, tak se radši ožer.
nozdra
také hulim 6 let, začal jsem ve 4. ročníku, jelikož před tím jsem neměl o trávě ani páru. když si to teď tak přeberu, tak jsem za to moc rád, protože jak se znám, maturu a tak dále bych určitě neudělal. teď jako pracující se mocmoc těším na ten podvečerní špek, kdy absolutně vypínám a nechávám se vozit po vlnách mysli.strááášně moc to miluju.z toho plyne,až dozraje čas, může dozrát i travička
Womitor
pozri sa kamo.prides na gymko (co je inac podla mna najlepsia cast zivota) a uvidis ako to tam bezi, uvidis ci ti hulenie prospieva alebo ta dostava do sraciek.Nemozes byt taky blbcek aby si to nerospoznal.Takze sam uvidis ci ti bude na gymku ganjy liezt na mozog alebo nie. A bud rad ze ides na gymko lebo to je uplne super.Skoda ze to mam za sebou:(
Womitor
pozri sa kamo.prides na gymko (co je inac podla mna najlepsia cast zivota) a uvidis ako to tam bezi, uvidis ci ti hulenie prospieva alebo ta dostava do sraciek.Nemozes byt taky blbcek aby si to nerospoznal.Takze sam uvidis ci ti bude na gymku ganjy liezt na mozog alebo nie. A bud rad ze ides na gymko lebo to je uplne super.Skoda ze to mam za sebou:(
StandaNovak
Panove, panove, ja zasnu. Jak chcete studovat na gymplu a pri tom hulit. Jestli chcete studovat, tak aby to k necemu vypadalo, musite byt plne pri smyslech a pevne se na studium soustredit. Rady tipu zahul si a uvidis jestli to stihas jsou fakt scestne.
Nehulte uz!
PiosOne
StandaNovak: hulit během studií se dá, ale né tím způsobem, že hulíš než jdeš do školy. klidně si můžeš v pátek po škole zahulit. nebo snad myslíš, že ani to ne?
plague_man
Jo hulili sme ve skole pravidelně pred odpoledkem a podle situace sme na nej sli nebo ne, hlavni ukazatel pro posouzeni byla sirka usmevu a pocet koncetin potrebnych pro pohyb

jinak to slo zvladat jestli nejses blbej tak stredni udelas klidne i jako alkoholik a fetak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma