Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Jack Herrer??? - Klikni zde pro originální téma
Legion
Zdravím, nemá někdo z vás zkušenosti s Jackem Herrerem? já ho mám ted ve skříni tak abych veděl co od něj očekávat. Jak třeba se větví, jaký má palice, vůně,výnos,učinky...... :cool: ;) :cool: slyšel jsem o něm různé zvěsti tak co je na tom pravdy.:wink:
hary
já ho jedu už podruhé. Poprví jsem ho nechal, at roste sám a byl jsem sklamenej roste do vejšky a strašně málo se větví takže se mu věnuj.A co se tíče výnosnosti tak to záleží pravě na tom jak budeš zastřihávat.Jo a je tady myslím že v základních pěstitelských problémech vyfocenej tek se koukni
Ant
Třeba zkus napsat někomu kdo ho má v galerii .......... (vevejka , ...... ) :D :D :) ( dobrá rada nad kytku ) :)
robos
mam ho rad
lSlUlPl
Je dobrej zkus jen ohejbat vrsek on zesili a pujde do stran
lSlUlPl
Ale nezapomen ho asi tak po tejdnu zas uvolnit
robos
su od neho dost divoke haluze...
Ant
A mimo jiné extrémě dlouho kvete ........
WHITEMAN
Pravda, ja ho mel a roste hrozne do nebe.Kamos ho zastipoval, nez ho prepinal na kvet.Ja ho po mesici kveteni zalomil asi 15cm od vrchu,
on pak zesilil a casem se narovnal a zpomalil.
Drsnejmuzik
listy jsou prý silný jako palice. a jsou po něm trochu haluze.Když se čumneš do galerie na člena walhalla2000 tak tam je vyfocenej ;)
RosSs
Halucinace sem po nem nemel ale je v poho.My si ho dovezli z Holandska a byl hustej
hYp3r
Mno teoreticky bych mel mit 3 kytky JH (2 venku a jednu ve skrini), ale bohuzel si nejsem jistej zdrojem semen. Jinak se podivej do moji galerie jak vypada. :c)
hYp3r
Mno vypada to tak, ze to nestihne. :c(
MysticX
Já ho mám ve skříni teďko počtvrtý, větví se mi nádherně(v bubleru), kvete dloooooouho, voní fakt výrazně (po celym bytě), pryskyřice je úplně všude (včetně stonků) a účinky jsou super:-))).Osobně ho můžu jenom doporučit.
P.S.:Teďko jsme ho měli i out a je fakt, že v našich podmínkách nestíhá dozrát.
skrisa
Kdyz kvalitni semeno (a jako ze ho mam..ehe..e...) tak s vnitrinim pestovanim... Pokud ale pestujes ve skrini, vzdy musis radne zastrihavat, protoze jinak jdou rostliny za svetlem, ktere je vetsinou nahore ..eh..e... (dal jsem kybl letosni venkovni sklizne a je mi fajn..ehe..).. No a co jeste?.... nic..? Tak custe babovky!!!
mmed
Nooo, Herer... Prvni indoor jsem jel Jacka a nemuzu na nej zapomenout. Nejaky fotky jsou v galerii.
Fakt to byl masakr. Obzvlast pro lidi, ktery ho nemeli par sklenic v lednici a nebyli na nej zvykly.
Vsak si ho zase snad co nevidet zasadim (thanks to BohouR)...
OK
http://www.overgrow.com/strainguide...eds/Jack_Herer/
armaggedon
som na to zvedavy mam ho z orig. semiacok od sensi seeds. polovica boli samci kurvy jedni tato kurvicka je tyzden v kvete a uz ma 1,5m tak neviem kde este chce rast
Gaylord
Kde můžu sehnat semínka Jacka Herrera ? Stačí tak 10ks
bassman
Jaky je rozdil mezi Jack Horror od Nirvany a Jack Herrer od Sensi seeds.Zajima me chut,velikost,vetveni,procento thc atd.Predem dik
UdL
bassman: zkus mrknout na www.overgrow.com (vyber si STRAINGUIDE) nebo www.cannagenetics.com a tam obvykle najdeš i reportáže pěstitelů, který jsou docela vychytaný...
Mr. Figaro
Mno já už teď pěstim, taky Jacka, ale mám dotaz. Když byl ještě malej tak se na něm objevili takový divný věci - jako že by to měl bejt samec, dal sem to pryč a čekal sem co udělá. Teď ho mám ve skříni už měsíc na růstu a vypadá neutrálně. Nevíte někdo jestli je u Jacka ještě nějaká věc jak by se dal rozeznat samec od samice kromě už výsledných kuliček nebo paliček?
UdL
Bláboly!!!

Jack Herrer ho nešlechtil, to je kravina číslo 1. Je to jen po něm pojmenovaný. JH je kříženec NL5xHazexSkunk1 (našel jsem, že NL5xHaze a to říznutý S1).
Jock Horror je F2 verze originál modelu od Sensi. Jelikož to maj registrovaný, nikdo jinej to používat nesmí... Nirvana vzala nějaký 2 JH od Sensi, nechali to naprcat a vzniknul Horror! ;)

Takže takovýhle příspěvky jako ten předchozí maj informační hodnotu asi jako "jedna paní v konzumu poudala, že..." :D :D :D

citace:
Původní příspěvek od Jeck Herer
bassman: No hele asi takhle.. Jack Herer je original ze sensi seeds! Vyšlechtil ho ten týpek Jack Herer a je to ta luxusní pravá odrůda,vyšlechtěná z Nothern Lights *5 a myslim že Nebuly.. Maj na to snad Copyright.. Jock Horor je ňákej hybrid bůhvíčeho z Nirvany.. Nirvana pravýho Jacka nemůže prodávat a tak se pokusila vyšlechtit si svýho,kterej akorát dostal trochu pozměněný jméno ale s pravym Jackem to nemá nic společnýho.. Rozdíl je taky v tom že na sensiseeds stojí Jack Herer 150Euro a na Nirvaně stojí Jock Horor 15Euro.. :)
wad
jj, přesně tak :sun: Nirvána prodává F2ky původních modelů, třeba jako AK-48 (která se jim prej moc povedla) a pod. takže zase tak hrozný to není. Vybírají rychlejší phena ale ne pokažé se jim to podaří asi tak jak chcou :) Originálího jacka herera může prodávat jen sensi a nirvána jen vzala jejich genetiku a udělal další genraci(e) za málo peněz :) (proto dávaj u toho u čeho nemaj copyright podobný jména, aby člověk věděl aspoň z čeho to vzniklo) Právě proto je nirvana tak levná, nemají eR (copyright) ale zato to vynahrazují cenou seeds. Buď si koupíš addidas a nebo odidos.. ale pořád máš v čem chodit, a vo to jde :)

to Jeck Herer: než něco napíšeš, přemýšlej než vyhodíš takovou kravinu... Nl x Nebula = JH ?? :D
UdL
Takže konzum! :D :D :D
MangoMan
Mám JH od Sensi Seeds-5 semen,tak jsem zvědavej jaký to bude,ale mám ho rád v chuti a stavu,a hlavně to je sativa,pojedu ho outdoor,tak se uvidí,ještě otázka,sice blbá,ale kolik se vyskytuje samců,je mi jasný že záleží na tom a tom,a na spoustě věcech,ale kdo ho pěstoval,tak jakej je ten samčí výskyt převážně?I když to je u každýho jiný.
já ho ještě nepěstoval ale hulení je to fakt brutální...:):)
grover
ja ho pestil,je to fakt dobry huleni,sice roste dyl a hodne se tahne(sativa) ale je gut.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma