Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w 90x90x160 prvni grow - Klikni zde pro originální téma
fuckenbite
Cau, dlouho jsem se rozhodoval jestli tu neco dam a nakonec jsem se rozhodl. Je to uplne prvni grow vubec, veskere info sosam z g.cz. Holky jsou ted ve 3 tydnu a za par dnu prepinam. Je to AK47 bral jsem rizky.
---------
Stan:90x90x160
Odtah:125tt(chce to trochu vic obcas bojuju s teplotou)
Svetlo: 400w v cooltube a obe spektra
Pachac
Hnojky: JIDB
--------
Astronautr
ahoj jaky tam mas teploty? co mas za substrat? jak svitis jak sou stary? jaky mas ec a ph zalivky?
Priste skus fotit bez rozsviceny lampy je to pak lip videt barva :) BTW cool tube mas napojenou na jakej vetrak nebo pachac jak to mas napojeny?? a je to celkem na prd stinitko jsou mnohem lepsi ovetrany
fuckenbite
Jo priste udelam lepsi foto a snad nebude obracene, teploty zalezi na pocasi venku ale nekdy klidne 30-31 pres den a vecer nejdou pod 20 kolem 22 se to drzi. Svitim 16/8 ale behem par dnu prepnu 12/12. Ph upravuju na 5,8 a ec nemerim. Substrat plagron royal mix. Zacal jsem hnojit az posledni tyden ted - 2 tydny bez hnojeni a ted tyden hnojim.
fuckenbite
Tak nejake foto
fuckenbite
Sory jsem jelito z tabletu mi to otaci, poradi mi nekdo ohledne prostrihani spodku? nebo proc se to dela?
fuckenbite
Tak, nejaky update, je prepnuto na 12/12 ted 4 den, teploty ve vedrech 31-32 kdyz je pod mrakem tak 26-28. Kdy zmenit hnojeni na kvet? A muzou se rostliny v kvetu ohybat?
str3p
Ohybat se samozrejme muzou (i kdyz budou krehci a krehci). Ty fotky proboha otoc tohleto je des! At se dari.
Astronautr
vetsina lidi hnoji na kvet hned jak prepne ale klidne muzes este minimalne prvnich 7 dnu hnojit dusikem (na rust) pac to zrovna nejvic rostou vetsinou tak 10-12 dni nez zacnou trochu kvest....
fuckenbite
Sory za to foto dalsi uz budou normal uz jsem na to prisel, mam stan 160 ma to cenu ted zastrihavat nebo je ted mam 14 dnu nechat rust a napokoji. Zastrihavani ovlivni vynos ne?
fuckenbite
Nejake foto, vlkost mam kolem 50%.
Zedy
Zdarec, na fotce výš jde vidět vzduchovej filtr na odtahu mimo stan, ty tlačíš vzduch skrze něj ven ze skříně do místnosti?
fuckenbite
Jo ve skrini mam cooltubu a kousek potrubi do vetraku(tt) a z vetraku ven a do filtru..
Astronautr
tak to mas asi na prdika ja myslel ze to je prubeznej filtr? sli jo tak to je dobry ale jesli ne je dobry dat filtrone uplne na zacatek vedeni....
fuckenbite
Takhle to mam snad to jde trosku videt
Astronautr
filtr je treba zapojit este pred cool tube jesli teda neni prubezbnej... + cely vedeni co nejkratsi a co nejmene zatacek!!
NoStress
taky jsem mel podobne ten filtr - akorat hozenej nahore. musel jsem casto vetrat ale slo to..
ted kdyz jsem ho dal do novyho boxu na zacatek sani tak z nej vylitalo hodne uhli :)

jinak to vedeni si nejak porovnej dal bych to: ke kraji boxu od CT - nahoru - tt125 - ven (ventak muzes mit i vertikalne)
fuckenbite
No zitra to upravim, pak hodim foto, a co prostihavani kytek na spodu zda se mi ze listy dole jsou takove zvadlejsi mam je oholit?
fuckenbite
Tak foto jak jsem to upravil pristi kolo snad uz bude jinak. Ted to doufam bude stacit
fuckenbite
Takze nejaky update:
Rostlinky jsou v 5 dnu kvetu, neco uz se zacina objevovat snad to na fotce jde trosku videt
Zda se mi ze predelani odtahu pomohlo snizit teplotu ale uvidime za par dnu
Zacal jsem michat hnojky na kvet

Ted otazka na vas, co ty spodky ostrihat?
Zedy
Pro správnej efekt filtru by bylo dobrý kdyby jsi skrze něj vzduch nasával, tzn jak už psal Astronautr, aby jsi měl filtr před odtahem. Na dýlce toho vzduchovýho vedení taky ztrácíš na efektu proudění vzduchu ven ze stanu.

Vidím, že máš dost vysoký teploty, kde ve stanu je měříš?

Jo a spodky prober, počítej s tím, že ti holky po přepnutí ještě dorostou, taky s tím co ti 400w prosvítí do "hloubky rostliny". Nevím od kterého matkáře to AKčko máš, ale bylo by dobrý si zjistit jak se rostlina chová a podle toho to probrat do efektivního dosvitu lampy ;)
fuckenbite
a neni jedno jestli je pachac na konci a nebo na zacatku?(nevim to jen se ptam) no pocitam s tim ze vyrostou, ze zacatku jsem je ohybal a roztahoval do stran a ted mam docela rezervu(snad) takze nechavam volne, a 400w by mela byt ok na 80cm co jsem tu cetl, ale pachac nenarvu uz pred ct:-/
Zedy
Tady to borec napsal docela pěkně, mrkni ;)

Pokud si nejseš jistej jak moc spodky rostlin obrat, tak se mrkni do jiných 400w galerek.

Napadlo mě zbavit se toho CTčka, ale jestli máš takle vysoký teploty, tak by to chtělo řešit lepší ventilací, tady bude zakopanej pes...
trigi
Já mám ten samej stan a i tu samou wattáž a takový problémy nemám. Pacháč sem umístil do rohu boxu hned vedle mam UFO a pak už to jde hned ven. Mám tam 2 ofuky zaplý, když to svítí a používám klasický stínítko. Zkoušel jsem cooltube protože ze začátku sem měl ten samej problém a teď se mi válí doma. Nebo si tam zaveď pasivní přítah taky to nějakej stupeň stáhne.
fuckenbite
Trigi vyfotil bys mi to prosim?at mam inspiraci?
fuckenbite
Dneska jsem to trosku prostrihl , snad jsem to moc nezvrtal:-D
fuckenbite
Tak nejaky update: 13 den 12/12 jsou pekne osypane
Teplota den 28 noc kolem 22, vlkost kolem 50 nekdy klesne az na 35 pred zalitim pak zas vyleti k 50,
Objevil jsem par musek a doufam ze to nejsou svilusky:/ ale listy v pohode zadne skvrny a dneska pri zalivani nic ale i tak budu ted davat pozor.
Klidne piste rady.
PS: musim se pochlubit, dneska jsem si nechal udelat navrh na skrin s prostorem 145x60x200 a vedle skrinkou na zazemi tak za mesic mesic a pul hodim foto:) aspon to uz nebude tak napadne.
fuckenbite
Jeste foto
fuckenbite
Venku neni moc horko tzn. Teplota ve stanu kolem 28 takze super ted je to cca 22 den na kvetu a uz ted se tesim na vysledek
fuckenbite
Tak nejake up. Je 26 den v kvetu. Ph pri zalivce udrzuju kolem 5.8 ale dneska mi kamos rikal ze pri kvetu klidne zvednout na 6,5? Je to ok? Zkousel jsem aji upravu svetla a odtahu s pachacem jak radili kluci na zacatku s tim ze jsem tubu nechal jen tak a dovnitr hodil pachac na zacatek odtahu ale teploty byly nekde kolem 34 takze to nechavam jak to bylo a resit to budu dalsi kolo. Zalivam 6 rostlinek 10l cca co dva dny, jeden den pekne at jsou mokre druhy rozliju zbytek cca 4l a trosku at proschnou. Foto je tabletem tak ty makra nic moc a jak prikladam zapik tak je umeni to vyfotit jednou rukou tak snad neco jde videt dik za rady.
fuckenbite
Jeste dve
Kiddnaped
Tak každopádně 5.8 je málo to jedou lidi v hydru nebo v inertním médiu. ty máš hlíny jeď normálně 6.4-7.0 ale zvedej to postupně ne že jim hned z 5.8 dáš 6.8 :D ale kytí vypadají zdravě tak ať mě kdyžtak někdo opraví jestli to takhle může nechat :-)
fuckenbite
No krom otrhavani zlutych listu pomalu kazdy den je to vpohode ale myslim si ze je to nedostatkem svetla protoze je to vzdy na spod. Tak zkusim teda zvysovat no uvidime, je mozne ze pri jinem ph prijmaji jine ziviny?
Kiddnaped
Rozhodně při jiném ph přijímají jiné živiny najdi si tu ve Faq tabulku.
Pokud to máš v malé míře ze spod tak to neřeš sv. to není jde o to že kytí vyhání energii ze spoda nahoru a z listů které nepotřebuje vstřebává všechny žživiny a látky potřebné do sebe a listy zežloutnou a odpadnou.
fuckenbite
Takze to ze obiram lehce zlute listy nepomaham rostline? Obirat je az jdou sundat dotekem? Aby presunuly vsechny ziviny?
Kiddnaped
jo pomahas jen rikam ze to neni vada svetla :-)
fuckenbite
Takze po delsi odmlce par fotek. 35 den v kvetu, keriky rostou pekne pravidelne hnojim jidb podle tabulky a ph zalivky kolem 6,5, jsem zvedavy na vynos pri prvnim kole.
fuckenbite
Tak 45 den kvetu od zitrka zacinam prolivat jen vodou s upravenym ph, melo by to kvest 53-55 dnu. Nevite jestli je to problem u posledni fotky ty suche listy na te palici? Je to jen u jedne..
fuckenbite
Tak tu je ta fotka s tema suchyma listama
teatree
není to plíseň? tu paldu, jestli to je jen na jedný, bych radši sundal..
fuckenbite
No to prave nevim ale zaclo to tim ze listecek zezloutl a uschl a jinak nic vic se nedeje a je to jen z jedne strany paldy
teatree
a nešedne/nehnědne ti v tom místě ta palda? zkus vyfotit na denním světle ať je vidět víc..mě takhle začínala plíseň na venkovkách, jde to od stonku, zkus v tom místě tu paličku rozevřít a pořádně prohlídnout..
prasek
Jakou máš teplotu ? Vysoká teplota tohle dělává, lístek jednoduše uschne a na to pozor.. Jak je uschlý a je u té vlhké palice tak se na něm může vytvořit plíseň, která se rozšíří na palici.
fuckenbite
Zkusil jsem co nejlepsi foto, kdyz ji poradne rozevru tak stonek je normalne zeleny jen proste to jakoby uschlo.. Pod tim byla mala palicka sucha... Asi to radci strihnu a vyhodim nez riskovat vsechny kytky...
teatree
ono je divný, že ti takhle uschnul jen jeden ten lístek..když usychaj stářím nebo třeba kvůli živinám, většinou to nějak postihne víc kousků najednou, ale jak je to jen na jednom místě, tak se radši mám na pozoru..
fuckenbite
Nevim mam max 10 dnu do konce mam se ji zbavit?
teatree
néé, kytku určitě ne :) buď sundat tu paličku, nebo jen vystřihnout ten suchej kousek a pozorovat jestli se to nebude někde objevovat dál..;)
fuckenbite
Ne prave zvazuju tu palicku kytky by byla skoda doufam ze tam je tak 20 gramu :)
NoStress
jestli je tam jakoby pavzcina, tak s tim rychle pryc - tohle se mi udelalo na venkach po desti a hodne peknych palic bylo do 2 dnu na vyhozeni
fuckenbite
Nastesti pavucinka nebyla, vytrhl jsem z palicky suche a napadene misto a zatim v pohode, jinak uz prolivam jen vodou s ph 6,5. Za chvili bych mel mit hotovo tak snad poznam kdy sklidit. A jsem zvedavy na gramaz napoprve. Pozdeji hodim foto.
fuckenbite
Takze jsem trosku nestihal davat fotky tak jedna te suseni... Jsem zvedavy na vysledek nejake tipy?
nice bloom
pestu zdar pánové

přispěju zkušeností já mel pacháč zapojenej stejne na konec soustavy ale nesvěčilo mu to ale prej se to dá zapojit i takhle no mel sem to spatne a filtr sem ucpal :( po špatné zkušenosti sem instaloval dle návod z tube a vše maká v poho. kdyz to zapojis na konec soustavy vyuzijes max plochu filtru a ta bílá tkanina (dá se sundat a opláchnout vodou třeba) je filtr hrubých částic tudíž se prach nedostane ke vnejsimu obalu filtru do míst ke přímo nasává vzduch z boxu. určitě to nemá 100°/p účinnost ale ale lepší než to tlačit do nej pak už jen vychytat ventilaci.
máš to hezký :) at ti to roste peace.
nice bloom
oprava na zacatek soustavy :) peace
nice bloom
typnu si vypada to hezky takovejch 270 g samo preju co nejvic
fuckenbite
No pachac jsem pak uz neresil priste bude na zacatku viz foto jen to bude viset ze stropu a to silet tt je uzasne... Tohle je kamosove na zkousku ale poridim, pridavam foto uz otocene normalne dalsi kolo jedu ve spesl skrini a pojedu ted 600w na prostor 150x60x200. Do nedele muzete tipovat, a v nedeli rozhodnem. Diky vsem za pomoc.
KREATOR
333.3g =P
sWei
291,5 gé
nokian
350
Praseone
278 gé :-) přeju více...
yabasta
288 g
fedousek
243 gramíků :-)
DOCtom
Tipnul bych 251g.
teatree
266 g ;)
TommyGun
240germánů..
fuckenbite
Takze naporcovano a zvazeno. Diky ze jste mi tak verili ale nakonec je toho min, ze 6 krasnych kyticek je 211ge tzn ze tommy byl nejblize tak leti k+. Nejaky smoke report dodam pozdeji. Takze vychazi to na 0,52g na 1W na prvni grow jsem spokojeny. Tak behem 14 dnu bude dalsi kolo s novym hardwarem tak pak sledujte. Dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma