Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, dlouho jsem se rozhodoval jestli tu neco dam a nakonec jsem se rozhodl. Je to uplne prvni grow vubec, veskere info sosam z g.cz. Holky jsou ted ve 3 tydnu a za par dnu prepinam. Je to AK47 bral jsem rizky.
---------
Stan:90x90x160
Odtah:125tt(chce to trochu vic obcas bojuju s teplotou)
Svetlo: 400w v cooltube a obe spektra
Pachac
Hnojky: JIDB
--------
ahoj jaky tam mas teploty? co mas za substrat? jak svitis jak sou stary? jaky mas ec a ph zalivky?
Priste skus fotit bez rozsviceny lampy je to pak lip videt barva BTW cool tube mas napojenou na jakej vetrak nebo pachac jak to mas napojeny?? a je to celkem na prd stinitko jsou mnohem lepsi ovetrany
Jo priste udelam lepsi foto a snad nebude obracene, teploty zalezi na pocasi venku ale nekdy klidne 30-31 pres den a vecer nejdou pod 20 kolem 22 se to drzi. Svitim 16/8 ale behem par dnu prepnu 12/12. Ph upravuju na 5,8 a ec nemerim. Substrat plagron royal mix. Zacal jsem hnojit az posledni tyden ted - 2 tydny bez hnojeni a ted tyden hnojim.
Tak, nejaky update, je prepnuto na 12/12 ted 4 den, teploty ve vedrech 31-32 kdyz je pod mrakem tak 26-28. Kdy zmenit hnojeni na kvet? A muzou se rostliny v kvetu ohybat?
vetsina lidi hnoji na kvet hned jak prepne ale klidne muzes este minimalne prvnich 7 dnu hnojit dusikem (na rust) pac to zrovna nejvic rostou vetsinou tak 10-12 dni nez zacnou trochu kvest....
Sory za to foto dalsi uz budou normal uz jsem na to prisel, mam stan 160 ma to cenu ted zastrihavat nebo je ted mam 14 dnu nechat rust a napokoji. Zastrihavani ovlivni vynos ne?
taky jsem mel podobne ten filtr - akorat hozenej nahore. musel jsem casto vetrat ale slo to..
ted kdyz jsem ho dal do novyho boxu na zacatek sani tak z nej vylitalo hodne uhli
jinak to vedeni si nejak porovnej dal bych to: ke kraji boxu od CT - nahoru - tt125 - ven (ventak muzes mit i vertikalne)