Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

 
Návrat k outdooru ( Biddy Early - Serious seeds) - Klikni zde pro originální téma
kofein76
Bol som nútený zrušiť box tak som si povedal že už toho na staré kolená nechám. Túžba po pestovaní ale bola väčšia a tak som nechal naklíčiť pár semien a šup s nimi do zeme. Dúfam že sa mi čorky vyhnú a úrodu pozbieram celú len ja :-). Našiel som si dobré miesto ale nebola tam vhodná zemina. Tak som sa rozhodol že tento out pojdem v nádobách. Nevedel som ako dostať 50l nádoby na miesto tak aby ma nikto nevidel ako ťahám také opachy do prírody. Otvorím leták z Lídlu a čo nevidím, 80l skladacie vaky pre záhradníkov. Všetko bolo zrazu vyriešené. Štyri slečny išli teda do vakov a jednu som si pre istotu strčil na iný flek do slnečnice. Štyri budem strihať a jednu nechám tak lebo som zvedavý aký dokáže spraviť centrál.

Hnojivo Boibizz- Grow, Bloom, Darina4

Foto 1a2 semená
Foto 3a4 skladací vak
Foto 5 až 8 slečny vo vakoch.
kofein76
...
cont3
cau pekne kolik stojej ty vaky ? :)
kofein76
Čau jeden vyšiel okolo 2,50€
TommyGun
Ty vaky jsou luxusní, mám stejnou otázku,kolik stojí??? Mají nějaký název?? Našel bych si to na netu.. dík za info.. Taky se chystám vysrat na indoor a věnovat se jenom out....
Opravdu dobry vaky za dobrou cenu. Kolik litru pojmou?
kofein76
Písali 80l. Sú aj dosť pevné nakoľko sú určené na nosenie záhradného odpadu a tak.
A muzes dat odkaz kde si je koupil? Nebo aspon nejakej specifickej nazev?
kofein76
Kupoval som to v Lidli. Bol to akciový tovar nemajú to stále
Jo takhle. Jasny tam obcas maj dobry veci.
At se dari mas to pekny k+4u leti
kofein76
Ďakujem.... Aj tebe nech sa darí
guarana
Tu to mate borci http://www.akcniceny.cz/detail/vak-...a-odpad-267041/
kofein76
Update: Bol som skontrolovať a pohnojiť slečny. Po príchode som ostal trochu zaskočený. Slečný majú nejak moc dlhé nohy :-). Spravil som chybu že som ich strčil do rákosia a málo to okolo vykosil. Ťahali sa za svetlom.
kofein76
...
kofein76
Zdravím všetkých. Dnes som bol poliať a pohnojiť. Slečny mi robia radosť. Po zaštipnutí sa celkom pekne začali vetviť. Nechám ich ešte trochu podrásť a potom začnem s ohýbaním a viazaním.
kofein76
...
kofein76
Včera a predvčerom sa u nás prehnala búrka tak som dnes vybehol pozrieť či prežili. Slečny mi robia len a len radosť. Teda až na jednu. &tá sa rozbehla a rastie ako zmyslov zbavená, tak som ju musel poohybať a ostané zastrihnúť.Som zvedavý koľko ešte vystrelia keď začnú kvitnúť. Tá najmenšia bola ohnutá a ležala na zemi tak om ju narovnal ale nezastrihol.
kofein76
..
kofein76
Dnes som si vyšiel na biku len tak pozrieť ako sa majú slečny. Mal som obrovské šťastie lebo po príchode som videl bledozelené rastliny a jedna už uvädala. Tak som som rýchlo otočil domov , zarobil krmenie a hneď naspäť. Každá dostala 5l kvalitnej stravy. Jednu som polamal a popriväzoval a ostatné pozastrihoval. Táto odroda má asi radšej zastrihovanie. Zastrihnuté sú pekne košaté. Tak som zvedavý ako sa ešte predvedú keď začnú kvitnúť. Ak to tento rok zdárne dotiahnem do konca a nikto to neukradne, tak ďalší rok využijem plný 80l potenciál vakov.
kofein76
Kontrola po týždni. Slečnám začali dosť žltnúť ti velké listy. Ináč vypadajú v pohode. Krásnew tenké sativové listy, väčšie rozostupy medzi poschodiami. Nech už to začne kvitnúť :-)
kofein76
Na poslednej fotke je vidieť nejaký sliz. Neviete od čoho to je? slimák by nevyliezol na tak tenkú sstonku a tak vysoko
kofein76
Včera sa zase prehnala búrka tak som dnes tých utekal na kontrolu. Samozrejmes om priniesol kockam aj 10l maškrty. Vyzerá to tak že za chvíľu začneme kvitnúť.
kofein76
...
kofein76
Dnes som bol ešte pohnojiť pred dovolenkou. Táto odroda je dosť pažravá. Hnojím ich v každej zálievke 6-7ml/l a vyzerá to že by chceli ešte viac. Tri slečny už kvitnú. Pridal som im už aj hnojivo na kvet.
kofein76
nejké detaily mobilom. Ak už bude v plnom kvete tak si zoberiem foťák so sklom na makro.
kofein76
Kontrola políčka po dovolenke. Stavba prvej a tretej rastliny z ľava mi viac pripomína indicu. Rozostupy medzi poschodiami sú menšie šišky kompaktnejšie. Druhá a štvrtá má stavbu sativy. Rozostupy sú väčšie a kvitne aj pomalšie.
kofein76
Pár detailov
kofein76
Zdravím z upršaného Slovenska. Vyzerá to že zber sa asi posunie. Slnko nikde len stále dážď. Predpokladám že dve indicové slečny slečny pojdu najskôr za tri týždne dole. Tie sativové počítam niekedy ku koncu októbra ak nepríde slnečná jeseň.
kofein76
pár detailov
kofein76
Dnes som bol pozrieť políčko po tých dažďoch a skontrolovať či sa neobjavila pleseň. Foto dodám večer. Väčšie obavy ako z plesne mám z čoriek. A čo čert nechcel ani 5m od mňa som našiel cudzí flek. Na milión percent on vie o mojom. Mám mu napísať nejaký odkaz že viem jeho fleku a že sa nemusí báť že mu ho vyberiem a nech on nevycoruje mne alebo mám tíško trpieť do zberu. Stalo sa to už niekomu z vás? Prosím poraďte.
celek
No,pokud máš v hloubi duše ideu,že lidé jsou v podstatě dobří,tak by stálo za to, se pokusit s tím člověkem skamarádit. Bylo by vás na postarání se o kytky víc. A jak píšeš,že ten druhej o tvým fleku ví, tak co. Třeba by se pak vytvořila dobrá spolupráce a buď on a nebo ty se můžete něčemu od sebe přiučit. A kdyby ne,tak aspoň společně zabáňat. Já než abych se mučil nejistotou co bude, tak bych se o to pokusil.
Maxeaux
jojo, nechal by som mu tam nejaky pekne sformulovany odkaz, snad diplomacia zabere (ak to neni nejaky kokot) :) mozes sa s nim dohodnut aj na pivo, spojite sily :)

edit - celek ma predbehol :)
jackherer
já nějak nechápu jaktože sis nevšiml že je to "ani 5m od tebe" :D každopádně dá se poznat jaxe o to stará jestli hodně tak je větší pravděpodobnost domluvy podle mě ale nemusí to tak bejt :O
kofein76
Pre jackherer: ako si si všimol pestujem v rakosi. Bolo dosť vysoké ale ako boli tie dažde a vietor tak to sadlo cca 0.5m a nestačil som sa diviť
jackherer
Aha no ale i tak co jsou to 4m . Strasna haluz ja bych zkusil nejakej vzkaz pro jistotu stejne o tom vi tak at vi jak to mas ty . Sem zvedav. Jednou sem nasel uprostred kvetu nejaky ustrihnuty vetyvky nechal vzkaz o pouziti chemek (fail)a ze kdyz to chce kourit tak to vyprcha v listopadu a ejhle ono jo konec rijna harvest vklidu naletel na to
kofein76
Prikladám slúbené foto. Na jednej sa objavili lokálne ložiská pliesne. Zatial nič moc ale budem to musieť strážiť.
kofein76
pár detailov
kofein76
Rastlina spomínaného suseda. Ak to náhodou čítaš nemusíš sa báť že ti ju čornem a dúfam že necháš aj tz mňa si pozbierať svoju úrodu
kofein76
Dnes som bol skontrolovať slečny ako sú na tom s plesňou. Na jednej som dostrihal ešte nejaké zbytky a vyzerá že sa ďalej nešíri. Počasie sa našťastie trochu umúdrilo ale nie je to stále ono.
Slečna na prvej foto pojde dole posledný deň v septembri. Bola najviac napadnutá plesňou. Na fotke je to aj vydieť koľko je tam vystrihaného. Pozeral som to aj pod mikroskopom a takých 60 percent trichomov je mliečnych. Tak ju dám radšej dole aby ju nezožrala plieseň. Rastlina na trtej foto ( tiež indikové pheno) pôjde dole prvý októbrový týždeň. Ostatné dve sativové phena pojdu dole v polovičke októbra, teda ak ich nenapadne plieseň.
kofein76
...
stalada
čau.vypadá to slušně,sem zvedav jak dopadnes hlavně s tím sousedem.má tam vyslapanou cestičku nebo něco,je nějak poznat že tam někdo chodí? to neni dobrý když o tom ještě někdo ví.dej pak vědět.držím palce.
kofein76
Dnes som bol rozhodnutý jednu rastlinu už skosiť. Došiel som na flek a začal ostrihavať velké listy. Vtom počujem kroky. Celý som zamrzol a sledoval kto príde. A prišiel SUSED :-). Hodili sme reč a tiež nemal v úmysle pobrať moje rastliny. Tak mi padol kameň zo srdca a nechávam ich tam ešte dopiatku keď tak pekne svieti slniečko. Dám sem aspoň pár foto detailov.
kofein76
...
Saruman
Máš to parádní +K a hřeje mě u srdce, že se ještě dneska najdou i slušní lidi :) at to zraje peace.
kofein76
Dik. Ja som tiež dúfal že to bude férový grower a nemýlil som sa. Vyzerá to tak že nakoniec zožnem čo som zasial a ešte aj pekne dozreté. Čo viac si môže človek priať
techem
Zdar tak to je fakt štěstí... Tak to vklidu dojedes, je pěkné vědět že ne všichni lidi jsou svine...tak ať vám to oběma dozraje bez plísní a ukradeni ;) a pak si vítězně se sousedem zapalte dýmku míru :)
stalada
no pěkný,aspoň že ste se potkaly tak snad tě nepodela.držím palce
kofein76
Tak dnes padli dve slečny. Išli dole obe indicové phena. Keď sa dosušia pojdu potom aj sativové.
kofein76
ešte nejaké dateily a na poslednej foto obe slečny čakajúce na zber.
kofein76
Tak dnes prebehla kosa posledných dvoch slečien. Spravil som dobre že som ešte počkal a nechal ich dozriež. Keď som prichádzal tak na 5m bolo cítiť prenikavo sladko ovocnú vôňu. Po rpíchode sa mi rozbúchalo srdce keď som ich zbadal krásne sfarbené a orosené. Nebudem Vás už obťažovať svojimi žvástami a hodím sem aj pár foto. Asi za 14 dní sem hodím súhrn a smoke report.
kofein76
,,,
kofein76
Usušené a okoštované.
Zo štyroch semien boli dva phena.

Indicové pheno : bolo zrelé na konci septembra a vyskytovala sa na ňom lokálne plieseň ale nič dramatické na to že na začiatku septembra dva týždne pršalo. Boli to malé ložiská ľaho odstranitelné. Vôňa bola silnoovocná. Po usušení dosť zoslabla Konzistenicia šišiek dosť tvrdá. Dym hustý trochu škriabal ale myslím že po dlhšom odležaní sa to stratí a bude jemný. Chuť dosť sladká s korenistým, ovocným koncom. Stav skôr sativový energický do spoločnosti ale vo väčších dávkach človek slušne vytuhne. Podľa mňa je to vydarený model ktorý pôjdem aj budúci rok.
Celkové hodnotenie : 8/10

Sativové pheno: Zrelé bolo začiatkom októbra. Absolútne bez pliesne. Vôňa veľmi ťažká sladká s ovocným nádychom. Bolo ju cítiť cca 10m od miesta. Zatial som nezažil takto výraznú a silnú vôňu v outdoore. Po usušení ovocná vôňa zoslabla ale ojavila sa fantastická orientálna vôňa strašne mi pripomínala vôňu na egyptskom trhu v kombinácii stou sladkou vôňou niečo fantastické. Konzistenicia šisiek je vzdušnejšia a nádherne orosená. Dym hustý, vôbec neškrábal. Chuť korenistá s ovocným koncom. Stav typický sativový, energický, kreatívny, ideál do spoločnosti ale aj pre huličov samotárov čo v poslednej dobe preferujem aj ja.
Ako som písal pojdem ho aj na budúci rok a budem sa modliť k všetkým bohom aby boli všetky sativové phena :D
Celkové hodnotenie 10/10 ( pre mňa )
kofein76
Foto usušené sativové pheno
stalada
no vidíš povedlo se.nečekal sem že to bude až tak pěkný v tom vaku.
kofein76
To stalada: ani ja som nečakal. Budúci rok pôjde normálne do zeme nech sa ukáže v plnej kráse
stalada
no měl sem takhle diesla v kvetinaci a ta v zemi byla 10krát větší,mohutnější samozřejmě o vinou ani nemluvim.tak zase za rok.maj sa chlape.
Liverone
krása, na to že počasie nebolo až tak príjemne tak si to dal na vybornu. k+
kofein76
To Liverone: tak nejaká pleseň sa našla ale cchvála Bohu nič strašné. Som rád že som konečnepo rokoch nnašiel miesto kde si pozberam čo som si zasadil.
Dirty86
no a kolik si sklidil materialu na g?:)jinak super prace man palec hore
Kmotr007
Krásné palice! Můžu se zeptat, co znamená pheno?
kofein76
To Dirty86: obe indicové phena dohromady mali 208g a sativové mali dokopy 186g
NT guerilla
dobre si to vymyslel stymi vakmi..
sakumprdum
Na 80lhliny nejaky mali kytky sused mel teda jiny strom jinak palec hore za tebe
kofein76
Vaky su 80l ale hliny tam bolo len 50l
PeterJozef
pekne outdoor mi viac chutí


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma