Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bol som nútený zrušiť box tak som si povedal že už toho na staré kolená nechám. Túžba po pestovaní ale bola väčšia a tak som nechal naklíčiť pár semien a šup s nimi do zeme. Dúfam že sa mi čorky vyhnú a úrodu pozbieram celú len ja :-). Našiel som si dobré miesto ale nebola tam vhodná zemina. Tak som sa rozhodol že tento out pojdem v nádobách. Nevedel som ako dostať 50l nádoby na miesto tak aby ma nikto nevidel ako ťahám také opachy do prírody. Otvorím leták z Lídlu a čo nevidím, 80l skladacie vaky pre záhradníkov. Všetko bolo zrazu vyriešené. Štyri slečny išli teda do vakov a jednu som si pre istotu strčil na iný flek do slnečnice. Štyri budem strihať a jednu nechám tak lebo som zvedavý aký dokáže spraviť centrál.
Hnojivo Boibizz- Grow, Bloom, Darina4
Foto 1a2 semená
Foto 3a4 skladací vak
Foto 5 až 8 slečny vo vakoch.
Ty vaky jsou luxusní, mám stejnou otázku,kolik stojí??? Mají nějaký název?? Našel bych si to na netu.. dík za info.. Taky se chystám vysrat na indoor a věnovat se jenom out....
Update: Bol som skontrolovať a pohnojiť slečny. Po príchode som ostal trochu zaskočený. Slečný majú nejak moc dlhé nohy :-). Spravil som chybu že som ich strčil do rákosia a málo to okolo vykosil. Ťahali sa za svetlom.
Zdravím všetkých. Dnes som bol poliať a pohnojiť. Slečny mi robia radosť. Po zaštipnutí sa celkom pekne začali vetviť. Nechám ich ešte trochu podrásť a potom začnem s ohýbaním a viazaním.