Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W, 9x S.A.G.E, by LeFly - Klikni zde pro originální téma
LeFly
Startovní konfigurace je následující:
-Box 95x95x160
-400W Gib Growth Spectrate MH
-400W Gib Flower spectrate Xtreme Output
-Odtah Ruck 125LS
-Ofuk Hurricane 15cm
-9x 11L květináče
-hlína Biobizz Light mix
-hnojivo Biobizz Fish Mix, Bloom, a možná dojde i na Top-Max
-9x řízky S.A.G.E.
- a nějaká další el. droboť

Rozhodl jsem se svůj první indoor rozjet se S.A.G.E.m, Slyšel jsem na tu kytku jen dobrý ohlasy jak ve fázi růstu/květu. Tak i po kuřácké stránce. Takže uvdíme co budoucnost přinese.

Tak dnes jsem doladil box do finálové podoby a zasadil řízky do květináčů. Rovnou do 11L kořeny měli přes RW kostku hezky prorostlé tak jaké pak copak.

Aktuální teplota 28.1°C a vlhkost 63%
LeFly
Další foto...
LeFly
Nechce mi to povolit víc jak jednu fotku...
LeFly
Tak to k fotkám aby jste měli představu, jak to vypadá v reálu...

A teď můžete házet rady tipy a podobně.
Já osobně jsem zatím vždy jel Out, ale přišel čas zkusit IN tak jsem na to zvědav. :smoker:
Craft
Zdar, jen jedna fotka ti jde přidávat protože to máš v Indor sekci. požádej nějákého moda
ať ti to přehodí do Fotogalerie Indor, tam ti pude přidávat fotek 5. Ať se daří
Dr.Bobby
Ahoj nechci být zbytečně. Chytrej, ale neměl by byt za ventilatorem alespoň metr potruby?
LeFly
Zatím tahám 165m3/h, v noci zkusim jen 70m3/h. Ofuk 24/7. Vlhkost se drží níž než bych chtel je tam 65% při 26°C. Rozprašuju do vzduchu... A svetlo pujde rano níž, uvidíme jestli si mimča už navykli. Bez toho metru za ventilatorem to zatím funguje... Na vlhkost zkusim přidat misky s keramzitem a vodou.
Dr.Bobby
Ok, ale pokud das misku s vodou men ji kazdy den, nebo se ti začnou množit stavu.
LeFly
Oukej, Díky
IcanLearnUgRow
čau potrubí-sonoflex (odhlučnený potrubí) za větrák se dává u silnejch/hlučných větráku jinej důvod to podle mě nemá. já ho měl i u takhle slabýho větráku, když sem vedle toho spal..
Jinak teda na 4kilo docela slabej větrál, uvidíš v létě... ja takovej měl na 250w a v letě přes 30°C
Dr.Bobby
Ja mel na 400w 800m3 + 280m3 2x ofuk pritah 2x 150m3 den cca 23* pod lampou cca 26*C když bylo venku 35*C
LeFly
2. den růstu.

Tak pasivní zvlhčovače (voda+keramzit ve 2 miskách) tomu moc nepomáhaj. V noci jsme zkusili dát odtach jen na 70m3/h a teplota klesla až k 18°C (bez ofuku) je pravda že dnešní noc byla venku pěkně studená a měli jsme otevřená okna. Jinak max odtahová síla je 355m3/h. kterou jedem teď přes den dokud se sluníčko neuklidí z dosahu černého boxu. Pak to zkusim stáhnout na 265 nebo když to bude přívětivé tak na 165. Nevim jestli je to tím že si kytí nevytvořili ještě mikroklima ale teplota skáče jak na horské dráze.

Je mi jasné že když to postříkám rozprašovačem tak se zvedne vlhkost a klesne teplota ale je to tak na 10 minut.

S teplotou bude problem byt 1+1 poslední 4.té patro a okna na jih. Jdu se mrknout po nějakém lepším způsobu zvlhčování. Zkusím tam dát nějaké hadry, to by mělo snížit teplotu a zvednout vlhkost. Ale prvně musím přidělat dvě tyčky na boky boxu. Jak pro lepší úchyt na ofuk (ta rohová tyč se mi nějak nezamlouvá. Tak na ty hadry.

Světlo je tak 50cm nad vrcholky.Jít níž se zatím bojíme, kvůli té teplotě.
Smart
Všechny ty metody s mokrym hadrem,vodou v misce jsou prakticky neučinné,a když už jo tak jenom minimálně,nemá cenu hledat jiný způsob,prostě si jednoduše kup zvlhčovačku,ale né jenom nějaký to topný tělísko co dáš do vody a bude se to z toho vypařovat (prodavaj v growshopu) to je taky celkem k ničemu,kup si nějakou co to rozfoukává,investice to není zas tak vobrovská a ušetří ti celkem dost starostí :D Jinak já sám zvlhčovačku nepouživám,občas orosím rozprašovačem to jo,stejně růstová fáze trvá poměrně chvilku,spíš budeš v květu bojovat s tím že je vlhkost moc vysoká :D Samozřejmě každá investice se vyplatí a ulehčí ti práci... Doporučil bych ti třeba http://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovac...sencor-shf-900/ cena je dost dobrá :D A co sem slyšel tak není špatná...
TommyGun
Tak já doporučím taky.. http://penzo-zdravi.cz/zvlhcovace-v...s-818a-z_40506/
za super prachy hodně muziky
LeFly
Na tu od TommyGuna už jsem taky koukal... upřímě se mi nejak moc pořizovat nechce tu 80% vlhkost tam potřebuju udržet max 2 tejdny, a to se mi aktualně nevyplatí. Zkusim takovej experiment. Dám nad vršky igelit po skoro celé ploše boxu (horizontálně), mělo by to simulovat pařník. uvidíme jak to hne s teplotou vlhkostí a průtokem vzduchu. Foto dodám.
Keen
Nojo, ale tim zase moc nepořešíš výměnu čerstvýho vzduchu a koleduješ si o plíseň :/

Za mě můžu doporučit tu SPS 818, tu jsem měl a je super.
Smart
Udělej jim malé pařníčky,já vlhkost nějak moc neřešim,roste to i při 40%,ale osmdesát je nejideálnějších pro co nejrychlejší rozvoj :D Až holky povyrostou tak si udrží vlhkost samy...
LeFly
Tak celkovej pařník nevyšel a styděl jsem se to i vyfotit, prostě to budu rosit ručně co to pujde. Na druhé kolo už tu zvlhčovačku pořídíme.

Teď z jiného soudku, mám v plánu první týden zalévat jen odstátou vodou, což je do příštího víkendu. A pak nasadit Biobizz fish mix dle dávkování výrobce. + nasadim rosení s peroxidem. Po přepnutí na květ (nedokážu si představit kdy to bude) přidám Biobizz Bloom zároveň s fish mixem.
LeFly
3. den růstu

Tak vypadá to že se všechny řízky chytli, přes noc šla teplota k 19°C takže to bylo tím chladem venku. Za cenu častějšího rosení neodstátou vodou držím vlhkost kolem 70% při odtahu 165m3/h.

Ofuk foukal neideálně tak jsem tam přidělal el. lep. páskou tyčku která drži jednu z bočnic stanu (levou) dole napnutou takže vzduch co jde skrz sací otvor dovnitř ted krásně ofukuje první dve kytičky.

V podkvětníkách je voda z včerejšího večerního zalévaní, hraju si s myšlenkou dnes nezalévat, i když to jsou řezy 3 dny staré nechci tu hlínu přelít.

Dva z řízků měli už od začátku chromé lístky (viz foto) tak doufám že to do budoucna nebude větší problém a že to ostatní mimča neokoukaj.
koogi1
Cus ty spodni listy neres,to se u klonu takto obcas deje jakmile zacnou kytky rust stejne ty nejstarsi nepotrebne listy odhodi a pofici si smele dal.
Klony je treba drzet ve stale vlhke pude nez poradne prokoreni coz trva cca 5-10dnu zalezi na statnosti rezu,pak je mozno nechavat i vice proschnout hlinu pro lepsi vzdusnost.
Ale jak koukam na fota tak mas v podkvetnicich prebytecnou vodu to je spatne
prolevej tak at ti neco vytece z kvetinacu,ale prebytky vody odlevej pryc at ti v tom
kytice nestoji!
LeFly
Tak jeden večerní raport...

Dnes jsme nezalévali páč se mi hlína zdála dost vlhká.
Odlil jsem na radu koogiho vodu pryč, ale myslím že tam trocha vody nevadí je tam takový rantl na kterém květináč sedí (foto). Na druhou stranu čím méně místa pro všelijaké neřesti, tím lépe.

Jo a vypadá to že termo-hydro metr nepřežil mé snahy o zvednutí vlhkosti rozprašovačem, a buď odešel celej nebo jen displej. Uvidíme ráno... Když tak pořídím ten s externím měřákem.

Jo a dotaz... Kdy zalévat? Je mi jasné že když je hlína vyschlá, ale co je lepší pro příjem hnojiv (pozdeji tedy) na den (vstřebává za svetla) nebo na noc (za tmy)?:cox:
Jazz
zalevat na noc.
koogi1
Vzdy pokud mozno za rozbresku svetla zalevat,pokud nejeses hydro tam se zaleva podle potreby I vicekrat denne. Ale zpravidla se zaleva jak se zarovka rozne.
Pro vice info Hledejte kluci;) ve faq,a kdyz nenajdete uspokojive odpovedi klidne se ptejte.
LeFly
Ja sem si myslel že to bude po ránu. Nic proti Jazz. Jináč tuta otázka v FAQ vyřešena není :faq:. FAQ mam projetý snad už celý, je to výborný rádce. Díky
Ale ano urcite to ve faqu bude. Je to jako se vsim rosenim.
Proste zalejvas na noc nebo rano. Nemelo by se to zalejvat pri nejvetsim teplne. Plati to i v prirode. Pokud zalejes travnik za parnyho dne tak ti proste zezloutne a spalis ho.
Strikat by se kytky mely na noc aby se jim kapkama nevypalily skvrny. Kapky pusobi jako mini lupy.
Vypada to pekne. At se dari chlape
LeFly
Jo toho postřiku pod plným světlem jsem si vědom, ale bohužel mi nic jiného aktuálně nezbývá. Potřebuji držet vlhkost vysoko, ale nemám strach o spálené listy, Ofuk a odtah jedou tak akorát. na 75-80% musím rosit po 15min. by vočko.
Jazz
prostě se zalívá při vypnutém světle,takže vlastně v noci:-)
koogi1
Zalevani v rustu na noc budiz vlhkost je k dobru,bohuzel jakmile nastane kvet kazda vlhkost navic muze pusobit poradne problemy. Ale urcite kazdy zaleva jak mu to nejvice vyhovuje,rostliny se rosi kazdopadne v noci at se nespali kytky kapky pri svetle funguji jako lupa,ale to s ti travnikem je pekna kravina travu na zahradce nezalevame od stonku:-P
Zpravidla ja osobne zalevam pouze za svitu zarovky a za ty roky jsem nevidel jediny problem se zloutnutim ci podobne.
LeFly
Teď při růstu zalévám chvilku před tím než se zhasne... Až přepnu na 12/12 budu zalévat těsně po rozsvícení. Takhle mě to přijde logické když nad tím chvilku přemýšlím.

Zatial díky páni.
LeFly
Tak dneska jsem pořídil pořádnej rozprašovač, protože z toho starého mechanického jsem měl už mozoly. :)

A taky jsem pořídil novej Termo-hydro metr. Sice v domnění že ta sonda bude měřit jak teplotu tak vlhkost (nebude :D měří jen teplotu). Protože můj starej měřák při vlhkosti nad 70% neudrží čitelné krystaly na displeji (je vevnitř).

Každopádně ho nějak užiji.

Vyvstává tu otázka... Je nějaký přístroj který měří jak teplotu tak vlhkost pomocí sondy? (myšleno sonda IN da box, displej OUT da box)
:smoker:
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od LeFly


A taky jsem pořídil novej Termo-hydro metr. Sice v domnění že ta sonda bude měřit jak teplotu tak vlhkost (nebude :D měří jen teplotu).

:smoker:


Nevím jak tobě já mám ten samí přístroj a měří mi i vlhkost na sondě.. :-)
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od koogi1
Vzdy pokud mozno za rozbresku svetla zalevat,pokud nejeses hydro tam se zaleva podle potreby I vicekrat denne. Ale zpravidla se zaleva jak se zarovka rozne.
Pro vice info Hledejte kluci;) ve faq,a kdyz nenajdete uspokojive odpovedi klidne se ptejte.


Ahoj koogi, podle mě by se mělo zalévat než se světlo zhasne.. :P...
když světlo zhasne tak kytka vstřebává živiny, pije a roste.., když svítí světlo tak se kytí dobíjí energií... kterou pak vynakládají když je tma ke vstřebávání látek.. z vody.. tak nevím ..
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od LeFly
Teď při růstu zalévám chvilku před tím než se zhasne... Až přepnu na 12/12 budu zalévat těsně po rozsvícení. Takhle mě to přijde logické když nad tím chvilku přemýšlím.

Zatial díky páni.


Zalévej i v květu než se světlo zhasne... pořád máš odtah a když už v květu rosit nebudeš a budeš zalévat s mírou tak to na vlhkost mít vliv nebude..
Astronautr
citace:
Původní příspěvek od LeFly
Vyvstává tu otázka... Je nějaký přístroj který měří jak teplotu tak vlhkost pomocí sondy? (myšleno sonda IN da box, displej OUT da box)
:smoker:


Ano jsou ale asi nesezenes v g-shopu a ani pod 1000Kc chce to kouknout na laboratorni pomucky :)

jinak k tomu zalevani ja zaleval vzdy za svetla v hline ale to si myslim neni tak moc dulezity venku prsi taky pokazdy jindy jak psal kolega ze kdyz zalejes travu na slunicku spalis ji tak to je za 1 tim ze se voda z listu rychle odparuje a pali je a za 2 vodni kapicky udelaj jakoby lupu a kdyz pres ne jde slunce tak je to proste spali jako kdyz zapalujes veci lupou... takze kdyz zalejes na hlinu nevadi ze to bude pod rozpalenou vybojkou jen nebejva moc dobry za svetla na to strikat prave kuli tomu spaleni.
ale vetsina lidi zaleva bud kolem rozbresku nebo kolem setmeni a rosi za tmy nebo alespon nerosi vrchy na ktere dopada primy svetlo (strikaj jen na spodnejsi casti kytek a na steny) :)
LeFly
citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped


Nevím jak tobě já mám ten samí přístroj a měří mi i vlhkost na sondě.. :-)


Vážně ten samej?

-Vnitřní termo-hydro metr s externí tepelnou sondou-

jenže to jsem si v krámě nějak nepřečetl :frog:
Jazz
souhlasim s kiddnaped,kyticka potrebuje vodu hlavne v noci.i venku na zahradce se zaliva na noc.je to blbost zalivat pri zapnutem svetle,hodne vody se zbytecne odpari.nevim no,muj nazor,co na to koogi1?
Rascal33
je to ptákovina... přes den se nemá zalívat jenom aby Ti kapky ulpělé na listech neudělaly "lupu" a nespálily listy. Kytka funguje celý den stejně. Akorát přes den tvoří pomocí slun. záření chlorofyly (energii/cukry), které průběžně svým metabolismem (respirací) spaluje. Kytka odpařuje vodu a pomocí toho se chladí. Takže voda se ani tak neodpaří sama, jako ji spíše "nasaje" a odpaří kytka, aby udržovala teplotu. Venku taky prší jednou ve dne a podruhé v noci....
LeFly
Dobrá vynáším verdikt nad zaléváním... chvilka napětí... Ať si zalejvá každej kdy chce :afro:.

A teď se vrhneme na téma zaštipování. Co myslíte už by to šlo na FIMku?

Sorka za kvalitu ale pořád je to jen z mobilu.
Rascal33
jo, už by to šlo :c)
LeFly
Tak jsme zastřihly Fimkem 4 kytí a zbytek jsme nechali normálně. Jsem zvědavej jak tento porovnávací pokus dopadne. Hlavně v oblasti výnosu. Foto dodám.

Edit.: Foťák dokopal pralesní ligu a je pod drnem a na telefonu nemám toliko potřebné makro... ale zatím to vypadá dobře.
LeFly
16. Den růstu, po týdnu zase nejake to foto. Vypadá to že se maj holky dobře :banana:
LeFly
Tak jak to tak vypadá tak asi přepnem...
onesoul1
urcite prepnout jinak ti to preroste pres hlavu
LeFly
4den 12/12

První fotka není aktuální ale vypadá dobře.

Kytí byly zastřiženy.

Mno a máme tu špatnou zprávu, objevily se sviňušky. Takže jsem strávil dnes 3 hodiny v koupelně sprchováním a zítra sjedu pro nějaký postřik. Zatím sem uvažoval o Floramite, Vertimec, Nissuron.

Tyhle mrchy už mi jednou pěkně zavařili při OUTu ale pak to ukradli cikáni tak ani nevim jestli tabáková léčba nějak pomohla.

Jsem jemně rozhozen z konceptu protože jsem dezinfikoval box, prohlížel důkladně řízky, a (asi) naivně doufal že z hlíny BioBizz light mix nic nevyleze....

Za další myslíte že když mi dírou na přítah svítí dovnitř světlo ( na 1 kytku) že to nějak echt vadí? viz foto.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od LeFly
Za další myslíte že když mi dírou na přítah svítí dovnitř světlo ( na 1 kytku) že to nějak echt vadí? viz foto.


Echt ne, ale když tu přítahovou díru přikreješ např. víkem od banánovky apod, nic tím nezkazíš už jen kvůli světlu, který kytky registrujou přes "noční režim" ;)
DOCtom
Čau. Já ten tabákový výluh na out používám s úspěchem. Dávám do toho ještě pepř. Ale vždy jsem to podchytil v začátcích a kytku to chce postříkat ob den několikrát.
LeFly
Jo sviňušky jsme chytli na začátku. zejtra je zase osprchuji, a uvdíme jak se bude dařit.

Edit: Ošetřeno Vertimecem, děj se vůle Šivova :flamer:
LeFly
Tak dneska zase zalito 10l vody s 30ml Biobizz Fischmix a 10ml Biobizz bloom. Holky se maj pěkně k světu, brzo zase hodim nejaké fotky.
LeFly
Tak jsem tu s dalším raportem je 12.den 12/12...

Holčiny si říkali o jemné prostříhání kvůli světlu. Také jsem pořádně zkontroloval ztráty po útoku na svilušky (steč byla úspěšná, alespoň se tak jeví protože jsem už žádnou nikde nenašel.)

Fotky 1-4 jsou před zastřihnutím, je to taková malá džungle.

Fotky 5,6 detail na začínající květy.

Fotka 7 prdelka v prostoru :D

Fotky 8-10 je po zastřižení...

Stále hnojím 30ml Fisch mix a 10ml bloomu na 10l.

Při příštím zalévání se poměr bude asi trošku měnit
Občas to ještě trošku porosím ostřikovačem kvůli vlhkosti ale už se mi moc nechce když tam vidim ty malý květy a vim co dokáže plíseň.
LeFly
ta poslední fotka měla bejt tady první nedaří se mi to prohodit tak je to 7/8/9/10/6
FrYnK
Skoda ze si je neostrihal ještě vic...Nech si odoperovat levou plíci, třeba se ti bude lip dýchat a celkove zit...
LeFly
Myslíš že to bylo hodně jo? byla tam světlu neprostupná džungle.
Budu rád i za další ohlasy, přece jen jsem začátečník a nebojím se to přiznat.
FrYnK
Bohuzel bylo to hodne no...teda dle myho nazoru,,když uz je potřeba prostrihat je lepsi volba prostrihat jednotlivý cepele na listech, ne cely listy..proste třeba ze 7-mi cípého listu udláš jenom tri nebo peti cipej...
LeFly
21. den 12/12 holky jedou...
-Pacháč zatím není třeba.
-Zalévám obden.
-30ml Biobizz Fischmix a 20ml Biobizz Bloom na 10L

Příště už zvednu Bloom taky na 30ml, a uvažuju že přidám ještě Top Max.

Jináč jak už je vidět se dělaj krásný paličky. Enjoy le makro :)
LeFly
ještě 3
LeFly
39. den 12/12

Bohužel foťák to má za sebou takže ted to bude chvilku bez fotek. Navštívilo nás pár parazitů se kterými byl ovšem učiněn rychlý nechemický proces. Kytičky se mají dobře a příští zálivku jim zvednem množství hnojek...

Problém je, že palice jsou tak mohutné, že se kytí neudrží ve vzpřímené poloze. to vyřešíme zítra přidáním vzpěr na rajčata nebo něčeho podobného.

Zatím pěstu zdar...
LeFly
40. den 12/12

Pár fotek kde je vidět kultivace pomocí tyčky a drátu a hlavně už pěkné palice.
LeFly
A protože jsem měl menší problémy se zálivkou a hlavně s konví tak jsem vymyslel tutento...

edit: obsah 10L
edit 2: závit protékal takže jsem ho utěsnil... samozřejmě postaru konopnou přízí :)
zelenymuz
Luxusní vynález, kolego. Budu sledovat..
stalada
zdarec sem tu první den kolikateho je to naposled focení?nějak se pořád nemuzu chytit
Easy Grow
Nevím jestli se mi to zdá ale buď nerozumím významu slova KULTIVACE já a nebo ty čéče páč podle mě není moc kultivování to že jim tam šoupneš bambusové tyčky Kultivací se v mikrobiologii rozumí cílené udržování či rozmnožování mikroorganismů v podmínkách in vitro. Bakterie se kultivují nejčastěji na růstových médiích, viry zase v buněčných kulturách nebo v embryích. Ke kultivaci jsou nutné určité specifické faktory nezbytné pro růst mikroorganismů nebo udržení buněčné kultury. Hlavním faktory je teplota, tenze oxidu uhličitého.(zdroj WIKI) Sice nejsme v mikrobiologii ale nešlo jinak se neozvat :D promiň.
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od Easy Grow
Nevím jestli se mi to zdá ale buď nerozumím významu slova KULTIVACE já a nebo ty čéče páč podle mě není moc kultivování to že jim tam šoupneš bambusové tyčky Kultivací se v mikrobiologii rozumí cílené udržování či rozmnožování mikroorganismů v podmínkách in vitro. Bakterie se kultivují nejčastěji na růstových médiích, viry zase v buněčných kulturách nebo v embryích. Ke kultivaci jsou nutné určité specifické faktory nezbytné pro růst mikroorganismů nebo udržení buněčné kultury. Hlavním faktory je teplota, tenze oxidu uhličitého.(zdroj WIKI) Sice nejsme v mikrobiologii ale nešlo jinak se neozvat :D promiň.


vela slov okolo pestovania cannabis sa prebera z Anglictiny, medzi nimi aj "cultivation". V anglictine sa pod slovom cultivation rozumie veskere pestovanie, techniky pestovania, atd.. asi tak to myslel LeFly

napr. https://www.erowid.org/plants/canna...ltivation.shtml

@LeFly - daj si to pls potom promazat (kedze nemam pravo mazat vlastne prispevky)
celek
Ahoj, takže možná pro příště použít termín třeba "zkulturnění". :) Asi tak to nejspíš LeFly myslel... To fakt je rozdíl oproti kultivace. P.S. Pak klidně smáznout.
LeFly
Ahoj lidičkové,

to stalada: 22.7. - 40. den květu

K té kultivaci, ano mělo to být přebráno z angličtiny. A ano mohl jsem použít jiné slovo třeba jako že jsem je zkulturnil. Ale prostě mi tam to slovo nějak sedělo. Přece jen je to zásah do stylu růstu/pěstování.

Ale všem vám děkuji za postřehy. :)
LeFly
Dneska zvednuta zálivka 30ml Fisch mix, 30ml Bloom a 10ml Top max na 10L. Protože se uprostřed skříně dělal "lavor" tak jsem vypodložil prostřední kytí aby palice byly cca ve stejné výšce.

Jediný co mě ted tak trošku s**e je to že po každé zálivce musím s kytkama ven a vylejt opláchnout a usušit podkvětníky...
LeFly
Tak dneska poslední zálivka s hnojkama (vše 40ml) a začíná flushing.. Paličky pomalu přibývají, až zprovozním foťák, přibudou i fota....
grizly
citace:
Původní příspěvek od LeFly


Jediný co mě ted tak trošku s**e je to že po každé zálivce musím s kytkama ven a vylejt opláchnout a usušit podkvětníky...




Zdravím,z jakého důvodu se s tím takto dřeš?
MaLdeSs
pekne ti to jede ...
LeFly
citace:
Původní příspěvek od grizly




Zdravím,z jakého důvodu se s tím takto dřeš?


Po každé zálivce čistím podtácky kde je zbytková voda a poslední dobou i chvostoskoci...
LeFly
Tak teď už probíhá jen flushing čistou odstátou vodou.
Listy sice nevypadají moc zdravě ale to už teď neřeším. (Jestli někdo víte co to způsobilo a podělíte se o tuto informaci budu jen rád)

Omluvte kvalitu fotek, přístroj prostě nechce pracovat podle představ.
Trichomy ještě průhledné/jemně zamlžené...
MaLdeSs
Mám dotz , vidím to vsude ty klacky v době květu prosím o vysvětlení proc ? na co se to hodí a nějaky info proste prosím :) jinak krasny kytky

EDIT: listy ? davas jim snad jen vodu ne ? :D tak co by jim tak mohlo chybět hnojky :D
LeFly
To: MaLdeSs, hele ty klacky jsou prostě na podporu těch kytek, aby se nezlomily pod vahou nakvétajících palic. Já mam udělaný dva klacky a mezi nima drát do kruhu udrží to kytí vzpřímenou a stonek s palicí se tolik neohýbá.

Ty listy takhle vypadali už před tim než sem začal flushovat... neřešil jsem to proto že zbývá něco kolem 10-ti dnů do kosy.
LeFly
Sklizeň se kvapem blíží :)
LeFly
Tak máme pokoseno a ted už se kytičky sušej. Jsem zvedav jestli jsem to neutnul moc brzo ale trichomy se mi zdály vydatně a chutně 50:50.

Můžete si zkusit tipnout...
LeFly
A další...
LeFly
A ještě něco pro efekt.
koogi1
Pěkné macky.Na kosu vypadaly tak akorát.

Tip: 290,8g
fedousek
ja si tipnu 333g :-)
Praseone
Rovnejch 300 gé :-)
kybork
Tipuju 280 :)
Skyline4
tipuji 267,67
TommyGun
303,3 gééé
Maxeaux
345g
DOCtom
295g. Pěkné. :-)
stalada
dobře to vypadá.tipuji 312g
LeFly
Tak přátelé kamarádi... 373g.

Kuřácký report: Jemná nasládlá vůně, v krku neškrábe a nekope...
Stav: Po delším 5-10ti minutovém náběhu, se dostaví silná povznesená nálada. Po cca 2 hodinkách přechází v klidnou únavu.
Povedlo se co se zamýšlelo a není to stoned gaučák :D

Kytky: 5x nezastřižené 40/34/44/45/55g => 218g
4x metoda FIM 37/43/43/32g => 155g

Děkuji všem za rady a tipy. Sám sem byl mile překvapen z kvality i kvantity, a myslím že tato odrůda má velký potenciál.

Plusová karma letí k Maxeauxovi za nejbližší tip 345g.
Pine
to listí hodilo barvu a zkroucení asi díky tvému fishmixu v takovém velkém množství v době květu, jinak si to nedovedu představit
LeFly
Čus, hele asi ne. Jedu teď další kolo a už mám i grow a fishmix dávám doplňkově a stejně se to udělalo. Podle různých tabulek to vypadá na málo vápníku, pokud se pamatuju. Spíš je zajímavé, že to udělá až po přidání topmaxu.. nevím, ale jinak kytí nevypadá, že by strádaly, jen občas divný ty listy. Jo a teď jedu SuperSkunk, takže to neni ani odrůdou..
Pine
když myslíš, mně to přijde jako přebytek nepotřebných živin v květináči co způsobuje právě fishmix ale ty asi víš co děláš. Fishmixem hnojím jen jednou a to většinou v 2-3 týdnu růstu a pak už ne je to moc silné hnojivo.
LeFly
Je to možný, neřikám, že ne. Jen mi přišlo divný, že ačkoliv sem ho teď používal o hodně míň, tak se to udělalo taky, tak sem hledal řešení jinde.. No příště to zkusim ještě jinak, člověk se má stále co učit;-)
Pine
Uvidíš sám, snad ti moje rada aspoň trochu pomůže!
LuckerOne
tipujem 350g :)
Dr_paradox69
ty vole lucker o par prispevku vys je napsany 373 vysledek...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma