Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Prosím o pomoc - zneškodnění falešných lístků - Klikni zde pro originální téma
Davidino
Zdravím, potřeboval bych poradit, před týden jsem dal do země automat Magnum od budha seeds - vylezl stonek s falešnými lístky a hned první den když jsem se šel podívat jestli je venku byl 1 falešný lístek pryč ( ukousnutý - pachatel neznámý - možná pták) za týden poté co jsem ho šel opět zkontrolovat a to už byl týden chráněn uřízlou pet lahví byl ukousnutý i druhý falešný lístek, zůstal pouze stonek 3cm bez lístků stonek vypadá zdravě, ale nemá žádný lístky. Otázka tedy zní vyrazí nové? nebo je vše ztraceno???
Předem díky za jakoukoliv pomoc.
brujeria
Pokud je to doopravdy jenom stonek tak je bohužel vše ztraceno!
Mr.MEN
Tak že za prvé si udělal velkou chybu tím že takovou malou rostlinku si dal už ven. Tak že tvoje chyba. Měl si předpěstovat doma tak aspoň do 5 patra stačilo by i méně.
A za druhé jsou to děložní listy a ne "falešné" takové pojmenovaní jsem ještě neslyšel.
brujeria
Mr.MEN nedělej mu v tom hokej předpěstovat automat do 5 patra a pak přesazovat je kravina! Času dost, koupit nové semena a zasadit třeba až začátkem června!
Davidino
Pohoda chybami se člověk učí příště chvilku počkám než ho dám rovnou do země. Ohledně automatů jsem chtěl postupovat takto a nevystavovat zbytečnému přesazování asi tak. Mám od kamaráda který kříží další semena taky automaty Haze X Durban takže s těmi to udělám už trochu jinak jsou to ale Regulary takže vytřídím samce a pak je šoupnu na místečko... Nevíte někde za jak dlouho je možné poznat pohlaví u automatů v tomhle konrétním případě? Díky ;)
PS: já říkám "falešné" vím že jsou děložní, ale každý si přeci může říkat to svoje... ;)
Mr.MEN
brujeria: To není žádný hokej kámo. Myslíš že taky nepěstuji automaty? A taky je předpěstován pod zářivkou a tam je 5 patro tak do + - 2 týdnů. Tak že podle mě akorát aby si to šoupl ven.
Podle mě je takoví nej začátek. Mají už rozvinutý kořenoví bal. Krásný malé kytky. Nikdy mi neumřeli. :)

PS: :D no říkat si může každý co chce. Ale vetšinou je jen jedna věc správně. :)
brujeria
Kytky určitě neumřou ale dal bych ruku do ohně za to že se sníží výnos! To přesazení každopádně možné je ale nemyslím si že je to ideální u těch automatů je znát každý den!
Vše je nejvíc závislé na individuálních podmínkách bude velký rozdíl pokud je přesadíš do kvalitního substrátu než když je šoupneš někam do kukuřice!
Dead Cat
Zdar, jednou se mi stalo, že ze země vyrostl jen stonek bez děložních lístků. Nechal jsem to být a po čase se stonek zazelenal a udělala se na něm malá bambulka, ze které pak vylezly lístky. Byly to kulaté jednolisty s vroubkama, takový mix mezi děložníma a 1. patrem. Mám to i nafocený někde v "second season". Takže příroda si poradí i s tím. Co se týče automatů, nemám zkušenosti, ale výnos se asi sníží, to jo. Je jen na tobě kolik máš místa a jestli se s mrzáčkem :injured: chceš zabývat, spíš jen tak pro zábavu, nebo ze zvědavosti. Vyhodit se to dá vždycky.:rasta:

p.s. Jestli ho nevyhodíš, tak pak nafoť, zajímalo by mě to ;-)
Davidino
OK podrobím ho testu.... ;) Dám mu měsíc.... :D pak jde z kola ven ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma