Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Help - Klikni zde pro originální téma
MDMAX
Zdar, hele mám problém s kytkama. Kroutí se jim listy směrem dolu. Od středu listu. Ne celkového listu ale jednotlivých lístků. Je jim cca měsíc, před 10 dny jsem je přesadil do větších květináčů s novým substrátem. Po asi 5 dnech se začaly kroutit vrchní listy u první kytky. Po 9ti dnech růstu (vyrostly cca o 15 cm) se jich kroutí už 5. Může to být ph? Nebo voda z kohoutku? Další věc, jak je teď venku zima tak jsou doma na okně kde se poslední 3-4 dny topí. Že by moc velký vedro? Dřív jsem je dával přes den ven na noc domu a fungovalo to (ikdyž jsem je asi mírně šokoval). Jinak vypadají zdravě až na ty pokroucený listy.
MDMAX
Ještě dvě fotky...
Martin666
Zdar pěstiteli nenapsal jsi jestli jde o automat či regulár, ale i tak ti trochu ulevím, také se mi to občas stává, asi půjde o malou vlhkost a prudké světlo v kombinaci s nedostatečně vyvinutými kořeny, kytka se něčemu brání, nezapomeň že je pěkně chytrá / semeno bohů / hlavně to neřeš tím, že dáš holky pod vodu, pokračuj rozumně, optimálně vody s hnojivem.
MDMAX
Zdar, hele dík. Já to na konec nijak neřešil. Asi máš pravdu pravdu s tou vlhkostí + velký teplo, světlem to nebude. Udělalo se teplo tak jsem je vykop ven a oni si s tim nějak poraděj. No uvidíme zda se jedná jenom o jedno patro nebo je tem problém hlubší...
Jaguar
ahoj, je to určitě práce toho puštěnýho topení, to nemaj rádi.. no stress ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma