Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Forest Gardens 2014 - Klikni zde pro originální téma
Praseone
Zdravíčko obyvatelstvo groweru!!

Tak tu máme další rok a já bych se s Vámi rád podělil o svůj letošní grow. Něco málo bude na zahradě a zbytek půjde na 3 krásná políčka v lese. Počítám, že by se mi tam mohlo vejít něco okolo 25 exemplářů (do lesa), soustředím se na rozmanitost, takže doufám, bude na co koukat.

Tak a letošní osazenstvo: :winner:


Lesní plantáže

Flek č.1

1x White Phoenix
1x Herihuana x Triple Afghan Slum
1x Old Time Moonshine
1x Alien Abduction
2x Biddy Early Citral
1x LA Confidential
1x Bubba Kush x Double Purple Doja
1x Tahoe Alien
1x Flo x PowerPlant

Flek č.2

3x White Phoenix
2x Alien Abduction
1x Old Time Moonshine
1x Noname ( nejspíš BEC )
2x EUxBS2.2xLR2 reg.
1x SHAxLR2 reg.
1x AK48xLR2 reg.
1x Purpurea Ticinensis
1x Critical Kush fem.

Flek č.3

8x ChronicRyder x LowRyder
3x Russian Rocket Fuel x Onyx y CA
2x First Sativa x Erdbeer
2x Purple Pine Berry
4x Ak47 x BlueBerry
2x Mendobog x haze
1x Critical Kush fem.
1x Flo x PowerPlant

zahrádka

1x Mendobog x Haze
1x Herihuana x TAS
1x White Phoenix
1x Bubba Kush
1x Biddy Early Citral
1x Critical Kush fem.
1x Skunk 1
1x Alien Abduction

Zbytek sem promazal, tak kdyby něco pište.
Praseone
Ahoj lidi, tak konečně už sem dopsal úplně finální updejt, ještě pár holek přibylo tak snad už máme konečně vše:jumper:. Jinak zítra jdu na políčko, popracovat, zasázet a tak, takže už budou fotky všech 4. fleků, tak se těšte šmejdi:rejp:. Dneska Vám představím svůj projekt na zahradě, ten až na poslední dva kousky je komplet a tady jsou...

První tři byli už delší dobu v 0,5L kelímkách a po přesazení a samozřejmě zaštipování vypadají takto. Poslední dva kusy sem si přivezl minulý týden a prdnul sem je rovnou tenhle Pátek do země, 2.dni měli pařníček.

1. Herihuana x Triple Afghan Slam

2. Mendobog x Haze

3. White Phoenix

4. Bubba Kush

5. Bubba Kush x Double Purple Doja
Praseone
A tady fotka Critical Kushe po zastřižení, doba růstu venku, 12. dní
fire.ent
Tákže šváby..:D dorazily sme z přeposlední úpravy lesního políčka, poštípaný, požahaný, prase chytil asi 12 klíšťat..:teef: mě se klíšťata asi bojej...:D takže zasazený H- TAS, a OTM na nejslunější plácek, 2 x WP a 2 x AA na prostřední políčko....okolní větve vyštípaný, dodělanej pařníček a druhej klafas na vodu...fotky a popisky uvidíte navečer..;) f.e
Praseone
Ahoj lidi, tak koukám že mě f.e už předběhl, každopádně má tak trochu recht, klíštata si libujou, mám asi chutnou krev. No, ale máme tu slibovaný updejt všech plácků, nově zasazených holek, přidání kalfásků na vodu, atd.... Takže se začnu rozepisovat a nahrávat, kdyby byl nějakej dotaz nebo cokoli, pište lidi rád budu špekulovat o něčem :-))
Praseone
Flek č.1 ( nejslunější místečko ) :winner:

Na tomhle místě, jsme udělali menší díry na kalfasy, ve kterých je plachta a zachytává nám dešťovou vodu, což nám, aspoň teda doufám, bude usnadňovat tahání vody do kopce :D

Na stejném místě máme vykopaných 9 dír a ještě aspoň 3 nás čekají, všechny by měli mít aspoň 25L vykopáno.:angel: Budou tu jen klony.

No a aktuálně na fleku č. 1 máme zasazeno:

1x Herihuana x Triple Afghan Slum
1x Old Time Moonshine
1x White Phoenix
1x Alien Abduction

Zde jsou fotky holek a celého fleku, nejde to vyfotit na jednu fotku :D a také se omlouvám, ale mám nějaký rychlý net takže to nahazování fakt trvá :grrr: No a ještě si zajdu na brko :p:
Praseone
Fotky klonů a kalfasů na vodu

1. Alien Abduction ( po kamarádovým revengingu)

2. White Phoenix

3. Herihuana x Triple Afghan Slum

4. Kalfas no. 1

5. Kalfas no. 2
Praseone
A tady poslední ze zasazených na fleku č.1

1. Old Time Moonshine
Praseone
Flek č.2

No a tady budeme mít klony i semenáčky, máme tu už pár holek zasazených v zemi, díry opět tak 25L. Pak v pařníčku klony v kelímkách co čekají ještě pár dní aby pěkně prorostly a zasloužily jsi jít pod zem. Plus tu máme i semenáčky co sme si přivezli.

V dírách je 50% zem a 50% substrát, na zbytek si budeme ještě kupovat jako přídavek trochu hydrogelu :D

Tady osazenstvo fleku č. 2

3x White Phoenix
2x Alien Abduction ( opět revenging kamaráda )
2x Euphoria x BS 2.2 x LR2
1x Citral x Bubbglegum x LR2
1x Shaman x LR2

Všechny LR mám sesazený u sebe než určíme pohlaví, zatím to vypadá pozitivně.... A tady fotky fleku č.2 a holek:popcorn:

1. - 3. Flek

4. Semenáčky, horní oba EUxBS2.2xLR2, levo dole SHxLR2 a v pravo CxBGxLR2

5. Celek White Phoenix
fisHunter
Tak to solidní výběr semen :D to asi nebudeš sázet všechno ne?? Jo klíšťat je letos fakt hodně, při poslední návštěvě políčka asi 15sem jich ze sebe sundal naštěstí ani 1 nebylo zakouslé :D jinak hodně štěstí a určitě budu sledovat...
Praseone
Děkuju, tak skoro všechno, trochu to pak nahoře sesumarizuju a předělám, až vše bude na místě zasazený a určený pohlaví... No a jednu chvíli mi po noze lezlo třeba 8 klíštat, ale fakt prťavejch :D
Praseone
1. - 3. White Phoenix

4. - 5. Alien Abduction

No a zítra doděláme další dva fleky, stejně o nic nepřicházíte ješte tam nic neroste:bounce:
Praseone
Flek č.3

Tak tady máme plácek na kterém pojedeme hlavně semenáčky. Celkovou sestavu, úpravu pole a podrobnosti sem dodám během týdne, ale bude to ještě hodně práce, slušně to zarůstá:vampire:
Praseone
Flek č.4 ( pole pro automaty )

Tak tady budeme mít super polostínek pro naše automaty. Zatím vykopaných 10 děr tak 15L objem. Aktualizaci taky dodám během týdne:busted:
Praseone
Klony v pařníku a semnáčky...
Praseone
Tak dneska roztahány holky na zahradě kolínkama, zítra se chystáme opět na pole do lesa, takže budou zítra fotky, něco málo ještě přisadíme co už máme na místě v pařníku a během příštího týdne přivezu jedny z posledních klonů a to 3x flo x pp, 1x skunk 1 a 1x puprpurea t.
Praseone
Ahoj lidi tak tady máme slibovaný upík, konečně jsem dorazil na políčko a nestačil sem se divit jak některý slečny za týden popojeli :) Flek č.3 kompletně znovu vyčistěn a připraven na semenáčky, které mám zatím v pařníku. Flek č. 1 a 2 osázen dalšíma rostlinkama. No a zasazeno máme :

1x LA Confidential
1x Bubba Kush x Double Purple Doja
2x Biddy Early Citral
1x Tahoe Alien
1x Noname klon ( zapoměl sem si popsat, tak časem zjistíme :D)
1x Old Time Moonshine

Dnes trochu přihnojeno canna vega + dešťovka. :starwars:
No a tady nějaké foto z Fleku č.1

1. Herihuana x TAS

2. Old Time Moonshine

3. Tahoe Alien

4. Bubba Kush x DPD

5. LA Confidential
Praseone
1. Biddy Early Citral

2. Biddy Early Citral

3.White Phoenix

4. Alien Abduction

5. Flek č. 1

Zbytek upo a fotek Vám nahodím zítra, dnes už nestíhám, tak zatim:winner:
Praseone
Flek č. 2

Tady máme dva nové přírůstky, příští týden se rozsadí semenáčky a bude snad už konečně hotovo. Dnes jsem dal klíčit RFR x OX x CA a LWR x CHR, všechno AF... Těm ještě musíme dopřipravit flek č. 4, ale na to ještě máme čas :)

1. White Phoenix collection

2. - 3. Alien Abduction

4. Old Time Moonshine

5. no a náš zmiňovaný no name :busted:
Praseone
1. fota semenáčků

2. - 3. flek č. 2
Praseone
No a dneska poslední, krásně přpravený flek č. 3 Stále zatím bez osazení.
Každopádně během příštího týdne už to nějak sesumarizuju tady, aby v tom nebyl takovej bordel. Mějte se lidi:angel:
Praseone
Ahoj lidi, tak zase tisíc pětset devětset klíštat, to je fakt hrůza :D Dnes sem se byl opět podívat na políčkách a paráda, zase týden krásný počasí a jak se nám holky vytáhli. Zahnojeno Canna Vega a B-cuzz A+B a dešťovka, fotky sem nedělal, ale koncem týdne tam půjdu zase, tak něco nafotím pokud budete chtít, nechci to sem házet každej týden, ale stejně asi kvůli Vám to udělám a budeme mít vždy týdení UP. Jinak na zahradě rostou holky jako z vody, HxTAS a TMelone se krásně větví, ty večer nafotím a hodím to sem. Jinak zatím ani jeden Regular neukázal, že by chtěl být chlapečkem, ale času je ještě doost. No a dneska sem hodil na vatu 9x CHRxLWR a 8x RRFxCAxOX. Budu opět průběžně informovat, pokud Vás cokoli zajímá, poďte trochu diskutovat, diť se tady nic neděje... Peace:girl:
cardiak
čau na tom místě jak máš vyfoceny ten černý kýbl z práskácím obalem či co to je tak to máš na odchytávaní deštné vody ?? možná si to už psal nevíém de o to že my minulý rok jely místečko a kámoš tam dotah takový kýbl nalil tam vodu a pak jsme tam natrhaly kopřivy když jsme přišli za týden sežrali nás komáři velký roj jako prase měl jsem kratasy 15 štípanců třeba vedle sebe tehdy sem dostal dobré kapky ...
Praseone
Čau, jojo, mám tam dva kalfase jeden má tak 40L a druhej 60L na zachytávání dešťovky. Jenže problém je ten že i když celkem prší, tak se to naplní pěkně málo a já budu časem potřebovat kurva hodně vody, takže to budu rešit přivodníma okápkama, všechno budu dokumentovat, takže to tu bude snad brzy :D
Praseone
UPDATE ze záhonku

Zdravim growers, tak nám to roste jako prase :D holky už dost rapidně povyrostli, zatím akorát jednou zálivka Canna Vega, jinak dešťovka.... v Pondělí se chystáme opět do lesa, tak se těšte :D No a tady máme nějaký fotos :chef:

1. Herihuana x TAS :popcorn:

2. Mendobog x Haze

3. Critical Kush fem.

4. Bubba Kush

5. Biddy Early Citral
Praseone
NEXT

1. White Phoenix

2. Biddy Early Citral

3. G13 x LR2

4. Shaman x LR2
Praseone
UPDATE z pralesa

Zdravím komunitu! :leaf:

Flek č.2

Tak tu máme konečně nějaké ty fotky z lesních plantáží, ale blbec sem nevyfotil největšího aliena, krásně se rozjel a já zjistil že mi ho foťák nevycvakl, takže bude příště :-)
Dneska sem jim dal B-cuzz a vodu a jak tak koukám tak na to že 9 dní nepršelo, tak i u těch nejmenších nebyl náznak dehydratace :D Paráda, doufám že se to udrží a ještě tomu pomůže určo ten slibovanej hydrogel :D Chytnul sem další klíště takže fakt super :D, no a tady nějaký fotos.

1. White Phoenix collection

2. AAB

3. OTM

4. neznámej ( asi BEC)

5. Semenáčky, příští týden letí na flek č.3 :banana: :leaf:
Praseone
Flek č.1

Tak a tady dnes také zálivka B-cuzz a voda...
Hodně nám to tady začalo zarůstat, takže musíme začistit, to ale, až příští týden. Bude to chtít vzít pořádně a vyřezat i pár větví, takže budou fotky políček až budou hotová. :flamer:
Flek č.3 bude kvůli menší demenci a tomu že nemáme substrát hotovej až příští týden, ale je už krásně prosvětlenej a připravenej na výsadbu, takže fotky příští týden...

1. BEC

2. BEC

3. OTM

4. HE x TAS

5. BK x DPD
Praseone
1. TA

2. LA Conf.

3. White Phoenix

No a samozřejmě tady se mi AAB taky nevyfotil, takže příště.
Další UP za týden, mějte se tu a ať to roste!:starwars:
Praseone
Pěkný podvečer, tak dneska jsem se byl zase podívat jak to roste. Flek č. 1 a 2 jsem trochu prostřihal od bordelu a holkám jsem přidal npk s guánem, teda pekelně smradlavá záležitost, ale chtěl jsem to vyzkoušet, no a krásně se mi vyplatilo udělat zadržovací plůtek na plevel.. Pěkná plevelová zeď :D Flek č.3 také prostřihán, ale konečně už také okopán a osázen. 5 hodin práce jako bejk, to jestli to někdo sklidí za mě, tak se snad po....:flamer:

No a na Fleku č.3 máme zasazéné automaty, klíčivost u ryderů fajn a u RRF už celkem na kokos.

CHR x LWR 8/8 paráda
RRF x OX x CA 4/9 a ktomu ten čtvrtej je hybrid ...

Musel sem zrušit Flek č. 4 a trochu to proházet protože to opravdu nestíhám, takže spolu s auťáky tu máme ze zahrady přesazený ty dva LR2 crossy, ještě jsem ani nekoukal pořádně na pohlaví, ale zatim by to mělo bejt ok.
Dále sem tam přihodil: Mendobog x haze, Flo x PP, Critical Kush, First Sativa x Erdbeer, Purple Pine Berry a od kámoše nějaký crossy ak47 x bb :starwars:
Dnes proběhlo zároveň i zahnojení všech exemplářů a přidání npk s guánem. Tady fotky a omlouvám se za kvalitu... :(

1. Flek č.1

2. Flek č.2

3. Flek č.3

Pole nedám celé do záběru no, ale budou i fotky z jinýho úhle :vampire:
Praseone
Flek č. 2

Opět sorry za kvalitu fotek, no a dneska se pro změnu nevyfotil OTM a NoName :sun: Ale ve 4 fotce je vidět, předposlední z prava OTM a poslední z prava NoName (BEC). Vůbec sem se nedostal ani k přesazení těch vytáhlejch semenáčů, málo substrátu, prostě hrůza :girldevil Jediné OTM dnes zastřiženo.

1. White Phoenix collection

2. Alien Abduction collection

3. levá strana

4. pravá strana:cox:
Praseone
Flek č.1

1. HE x TAS :whip:

2. OTM

3. TA

4. BEC zastřižený

5. BEC
Praseone
Další fotky:

1. LA C.

2. BK x DPD

3. WPH

4. AAB

5. shit fotka zabírající 65% pole :(
Praseone
Flek č.3

Tak a tady to bylo teda šílený, po dešti, ještě sem si několikrát rozbil držku.....:winner: Popisky ještě budu doplňovat, měnit a tak. Musim nejdřív z5 a všechno si popsat pořádně abych už věděl kde co všechno je, mám to pouze ve "fotošopu" v hlavě :D

1. automatky, hore first sativa x erdbeer a ppb

2. Na levo mendobogy x haze a Flo x PP

3. tady sou ty ze zahrady, crossy LR2, asi g13 a shaman, nevim přesně

4. automatky

5. no a tady taky fakt ještě nevim :D nebyl prostě čas...
:bath:
Praseone
Zdravím obyvatele groweru!!!

Tak dneska sem nahodím pár fotek ze zahrádky. Zálivka pořád dešťovkou a hnojení 1x týdně B-cuzz A+B....

Musíme opět proplejt celej záhon :D Takhle mi to snad ještě nikdy nezarůstalo :D

1. Herihuana x Triple Afghan Slum

2. Mendbog x Haze

3. White Phoenix

4. Critical kush fem.

5. Bubba kush

:titanic:
Praseone
A zbytek

1. Biddy Early Citral

2. Alien Abduction

3. Skunk 1

No a zítra mě po práci čeká návštěva lesních zahrad, tak doufám že za ty 2 blbý dny trop čerstvě zasazený holky neexly :D
Jinak kdyby Vás něco zajímalo pište, je to tu dost mrtvý, tak když už se snažim, tak ať je aspoň o čem mluvit...
:bath:

Praseone
Flek č.3

Tak menší UP třetího fleku, byl jsem zalejt přez ty úděsný sucha, asi nebudou nej fotky, byl jsem tam brzo ráno a slunko bylo velmi intenzivní... No a vidim to tak, že tohle asi bude poslední várka fotek. Nikdo nic, žádnej náznak že by to někoho zajímalo, metody apod... Tohle mě neba... No uvidíme. To sem hodim pak finální fotky a bude to. Hezkej den těm co sledujou :winner:

Jinak oboje LR2 kříženci jsou samci, do piče....:devil:
Praseone
Ahoj lidi, mám menší problém a potřeboval bych pár názorů....
Jde o ten Mendobog x Haze, to je ta prostřední slečna, no a zajímá mě kdybych jí zaštípl těch 5 centrálních větví o cca 20cm (viz obr.1) jestli by mi to pak v květu nepřerostlo ten živej plot (viz obr.1), nechci aby to koukalo. Bohužel sem výšku dříve neřešil, ale teď jo a fakt to narostlo. Takže jestli to mám nechat nebo zkrátit, nějakej názor?:rejp:
MedvedBrtnik
Jestli je kam, tak to radši roztahej, zkus pohledat něco o LST technice. Loni jsem roztahovat a max spokojenost. ;)
techem
Taky bych to spíše roztahnul a pouvazoval jak píše medvěd Brtník než stříhat a stejně neodhadnes o kolik to ještě povyjede... Já jsem na balkoně nedávno ustrihl cca 25cm a už je to zase vysoké jak to bylo...a to ještě nebudou dlouho kvést, tak budu ještě min. Jednou stříhat ale já už roztahovat nemam kam...Pak bych tu ani neprošel... Ale dělá mi to jen afghan, to je růstový rychlík, shiva je typická indica, jednou zastrizena a robí se z ní krásný menší ale bohatý keř ;)
Tak ať to vyjde ať už se rozhodneš jakkoliv ;)
IcanLearnUgRow
čau hale a když říkáš žádnej náznak že by to někoho zajímalo. Tak co myslíš že znamená přes 4200 zobrazení tvýho threadu? za poslední měsíc 20 nejsledovaní thread v out galerce, si myslim slušný:D
Jinak jasný že je lepší ohýbat kytku než zastřihnout , pokud je prostor a ty ho tam evidentně máš :-) měj se, at to roste :D
benjichaouat
Vzhledem k tehle genetice ti poradim jednu vec, je mi jedno, jestli se tim budes ridit. Serizni to ve vysce toho dratu, predel je tam patrnej. a co nejvic zastipuj, at se vetvi a zahustuje co nejvic. drz zhruba tuhle vysku+-. Ve chvili, kdy zacne nakvetat nech vrch kazde vetve ...tzn 3-4 internody. zbytek az ke krcku stonku ohol.
Praseone
Taky jsem přemejšlel že to roztahám, ale zase nechci aby mi to lezlo nějak moc do zbytku kytek, i kámoš říkal že bych to měl potahat, ale benjiho nazor mě celkem zaujal, pouvažuju nad tím... No a během zitřka asi skočíme skontrolovat pole, tak upnu nějaký fotos. Zatial:cox:
Praseone
Zdravim ve spolek!

Tak jsem se vrátil z dovolené a nahodím další UP ze zahrady. Narostly jako kráva, doufám že si ve finále nebudou moc překážet... No a Mendobog x Haze sem ještě ani nenatáhl, ani nezastříhl. Roztahat totiž už není moc kam a šmikat se mi nechce. Každopádně do konce týdne zakročím a postnu to :winner:.

Další UP bude během týdne z políčka, tak doufám že ty kurvy přez ty vedra neuschly, hlavně automats .... Snad to bude ok a budu čumět jak debil :D

Čágo growers!

1. - 2. Alien Abduction

3. White Phoenix

4. - 5. Herihuana x Triple Afghan Slum

No a tuhle poslední mrchu musím pořádně prostříhat a roztahat, vůbec sem se jí teď nevěnoval a strašně se smrskla a zahustila :afro:
Praseone
Další fotos.... U všech holek dneska přidáno do odstáté vody hnojivo od Atami....

1. - 2. Skunk 1

3. Mendobog x Haze

4. - 5. Bubba Kush
Praseone
Zbytek

1. - 2. Biddy Early Citral

3. - 4. Critical Kush fem.

5. Celek :flamer:
Praseone
Tak jak sem slíbil, během pár hodin se razim podívat na políčko do lesa, tak kdyby chtěl někdo zdokumentovat co by ho zajímalo tak pište...
techem
nazdar, foto určitě přihoď...rád se kouknu a určitě nebudu sám....a zajímalo by mě, jestli se ti to taky košatí ja na záhonku v příspěvcích ze včera, mě se zdá, že moje kytky venku se až tak pěkně nevětví a uvažuju nad tím, že je asi v pátek pojedu zastihnout, než začnou kvést ať se ještě rozkošatí ;)
Tak to sem šupni ten UP ;)
Praseone
Čau, tak jediný co se mi táhne je OTM a to jenom na jednom plácku, na druhém mi jí nadvakrát zlomila zvěř po zastřižení, ale už se krásně větví. Jinak jak se starám tak se mi vše krásně košatí :-)

Tak tu máme ten slibovaný UP, narostly hrozně :D

Fotky z Fleku č. 1

1. LA Confidential

2. White Phoenix

3. Alien Abduction

4. Bubba Kush x Double Purple Doja

5. Tahoe Alien
Praseone
Zbytek holek z Fleku č. 1

Jinak sem se chtěl zeptat jeden BEC mi jakože lehce nakvejtá, to samí mi dělá heri, podle mě je to prostě genetika a špatnej vliv by to mít nemělo, musím ještě napsat matkáři. Nevíte čím to může být? Jestli chyba v genetice nebo tak, foto toho BEC je č.3, není to moc vidět, debilní fotka....


Flek č.2 nahodím po obědě a co zbylo na Fleku č.3, zatim growers!

1. Old Time Moonshine

2. Herihuana x Triple Afghan Slum

3. Biddy Early Citral 1.

4. Biddy Early Citral 2.

5. Celek Flek č.1

:vampire:
Praseone
Tak teda Flek č.2

Tady máme, WP, AAB, OTM, NN a 4x Regular, jeden z nich už je samec, ale zbylé tři slečny zatím ukazují pozitivnější pohlaví :-) Krásná košťátka to jsou. Jinak AAB se rozjeli jak bejk, krásně se větví. Máme v plánu vše pořádně roztahat, místo sme si nechali....

1. White Phoenix Collection

2. Alien Abduction Collection

3. Old Time Moonshine, po úrazu, dost se zpomalil hajzlík :D

4. NoName, zjistím při kvetení

No a poslední bude Flek č.3, teda aspoň to co přežilo :D a celkem super když člověk zjistí, že ze 17 automatů, přežila jedna samice :D
:cox:
Praseone
Tady fotka Fleku č.2 :girl:
Praseone
Tak a tady něco málo co přežilo na Fleku č.3, musíme ještě zjistit co je co, u něčeho víme u něčeho máme popisky doma a máme je jenom očíslované.

Jak jsme zjistili, dostává se sem daleko míň světla než na zbylé dva fleky, holky se táhnou, ale valej krásně, to jako jo, pokud vydrží, tak to budou pěkný košťata, doufam že i Flo se rozjede...

1. Purple Pine Berry, tipuju

2. First Sativa x Erdbeer

3. Tady dva řezy asi T-Melone a dole Flo x Powerplant

4. Jedinej samičí automat, asi Dieselryder

5. Critical Kush fem.

Jinak mě opravdu mrzí jak dopadl zbytek FSxEB, PPB a tak dále. Doufám že aspoň to co zbylo, bude samičí, protože na tyhle věci sem se dost těšil.... Ať Vám to roste líp jak mě lidi... Čágo bélo:banned:
Praseone
Hello growers!

Tak nejprve chci poděkovat za pomoc s mým dotazem ohledně jedné rostlinky, nikdo jste nic nenapsal ani neporadil, tak vám tedy pěkně děkuju za reakce... :rasta:

Dnes nahodím foto ze zahrady, rozepisovat se nebudu, nemá cenu, pro vás zbytečný. Jinak lidem co sledujou: dnes poslední UP než to začne konečně kvést, během týdne poslední UP z lesa.

Jinak Heri pořád ukazuje náznak květu, čekám co se stane až přepne na květ, vůbec netuším co by to mohlo bejt za vadu, pokud to vada je..

Mějte se:titanic:

1. - 2. Bubba Kush

3. - 5. Critical Kush fem.
Praseone
1. - 2. Alien Abduction

3. - 4. Herihuana x Triple Afghan Slum, to je ta s tim nákvětem..
Praseone
1. - 3. Mendobog x Haze, nakonec zastřižen o 85cm :devil:

- největší kytka, měří 198 cm...

4. - 5. White Phoenix
Praseone
1. - 2. Biddy Early Citral

3. - 4. Celek na záhoně
Praseone
Zdravíčko lidi, chtěl sem se zeptat, už vám začíná něco kvést bo pořád nic?
benjichaouat
Zdar, me uz kvete legends ultimate indika, the purps/herijuana zacina a jedno pheno NHU/herijuana taky. Ostatni zati otali.
Mě ještě nic ale už se chystaj ;) tipuju 2-3týdny a začne to :D
Mankey
Frisian dew už taky jede
IcanLearnUgRow
čau , mě venku kvetou jenom automaty... mam venku cream caramel, afghan, white rhino a další no furt je 14 hodin světla, tak ještě maj čas, ale už by mohli potvory no.
Praseone
No mě přijde že už možná začíná ten mendobog x haze a heri x tas měla celou dobu růstu jakože nákvět a teď mi přijde že se jí ty pálky zvětšujou, tak už možná taky jede, ale jinak nic.

Na políčku jsem ještě nebyl takže tam nevim co kvete a co ne, ale doufám že srpen a září bude pěkně...
sWei
mě kvete orange bud sativa cca 17tý den
Astronautr
Automaty uz mam sklizeny ae normalni kytky nekvetou jen ukazaly pohlavo ale to uz pred cca 4 tejdnama.
Praseone
Jasný, tak auto neřeším vid, spiš ty normal.... Tak snad už se to probudí a začne to kvést. Závidím těm co už to kvete... :-(
Praseone
Čauwes lidi,

tak už konečně všichni kveteme, na zahrádce má náskok heri, ta už se pěkně obsypává :), ale přišlo mi že skočila na květ nějak rychle. Jinak před odjezdem na dovču sem se byl podívat na políčku...
Foto a info koncem týdne, teď jdeme na véču.... Tady kdyžtak nafouklá heri... Zatim

1. - 5. Herihuana x Triple Afghan Slum:titanic:
Praseone
Ahoj lidi tak dneska menší UPík zahrádky, na políčku už jsme taky byli, ale to sem nahážu ještě večer podle zájmu nebo zítra přez den.

Tak Herihuana je fakt parádní, dělá pěkně tvrdé utažené a obsypané palice, na tu se fakt těším. Ostatní holky jsou tak v 16 dni květu, takže zatim nic moc.

Jo a mám dotaz ohledně B-cuzz blossom builder tablet, koukal sem že píšou rozpustit ve 100L vody 1-2 tablety, ale ja to chci zatim použít na Heri a té by bohatě stačili dva litry tak nevim kolik bych toho tam měl dát abych jí zase neubližil. Nemáte s tím někdo zkušenosti s touto tabletou ? Za radu mockrát děkuju, sypejte to sem...

Tady fotky Herihuana x Triple Afghan Slum:starwars:
Praseone
1. Herihuana x Triple Afghan Slum

2. Alien Abduction

3. White Phoenix

4. Biddy Early citral

5. Bubba Kush:starwars:
Praseone
1. Critical Kush fem.

2. Mendobog x Haze

3. Celek
Praseone
Tak a tady máme po babičce koutek kde měla dříve kompost, holky zahnojeny akorát jednou na růst jinak bez hnojiv, až příští týden jim dám trochu Biobizz Bloom a nic víc, chci vidět rozdíl mezi hnojenou a nehnojenou. Hlína je krásně černá a holkám opravdu nic nechybí, jsou zdravé až až....

Fotky jsou ze 2. září tuším, vyfotil jsem je až teď když sem se tam byl po asi měsíci a půl podívat a moc mile mě překvapili, dokonce ten BK přerostl ten co mám na zahradě :cool:

1. - 3. Bubba Kush

4. - 5. Critical Kush fem.
Praseone
Tak to by asi pro dnešek stačilo, políčka z lesa UPnu zítra, asi zajdu udělat fresh fotky a zahnojit... Tak se mějte bando a doufám že mi poradíte s těma tabletama viz. příspěvek č. 68





1. - 2. Celek
benjichaouat
Paradni to mas, radost pohledet. Ja mam jiny 2 phena TAS/herijuana, selekci jsem delal ja a kamos by je mel drzet je to F3 generace, ta tvoje bude nejspis F2. Prvni pheno je zhruba na stejne vlne jako to tvoje, druhy o tyden zaostava.
Nedavno jsem se dozvedel, ze Tas je z casti petrolia headstash, nejakej zakrslej afghan pochazejici z afghanskych hor a herijuana je taky z petrolia headstash rodiny, takze uzasnej promyslenej cross. U me je tas strasne dominantni a herijuana dodava vic na sile a trosku popohnala rust, ale to nejlepsi z TAS si tenhle cross zachovava, nadherny tvrdy nuggetky naprosto odolny plisni a dozravajici rychle a brzo. budes prekvapenej v co se ti promeni behem 14 dnu. Plisne bych se u tehle odrudy vubec nebal a presto, ze palicky budou mit tvrdost indooru. Nadherna prace.
Praseone
Jako dnes sem opět vyklepával vodu z palic a musím říct že plíseň se objevila jen na jedný paličce a to fakt jenom trochu. Už teď je to tvrdý :D Jinak díky za info o původu, tohle si rád vemu do hlavy. Koukal sem no, nářez jako, kamarád měl právě semena heri/NHU, heri/erdbeer a heri/NN a všechno samci, ale našli se tam celkem pěkný kousci takže pyl už máme uskladněn....
Jinak doufám že budu mít prostor na revenge, rád bych si tohle feno schoval i na příští rok a fakt mě zajímá co udělá ta tableta od b-cuzzu, prej to má kytku přepnout do režimu že se věnuje jen tvorbě květů...:frog:

EDIT: Taky mě překvapilo, jak to rychle začlo kvést
Praseone
Halo, halo, potřeboval bych poradit ohledně těch tablet....
Časlove
Hezký to máš!
Předpokládám, že tohle pheno jsem selektoval loni já. Jedná se o pheno víc na TAS stranu. Vybral jsem ho kvůli rychlýmu a brzskýmu nákvětu, dost se mi líbilo, nicméně jsem ho ani neochutnal. Ukradli mi ho celý těsně před koncem, tak doufám, že i kouř bude stát za to!
Jinak Bubba (katsu) je nejvíc okrasná rostlina, ke konci květu fakt pecka, doufám, že ho máš někde pěkně na očích :D.
Bubba x DPD je super na out, místo palic kameny :D, ale musí bejt slušnější podzim.
Nevim jestli jsem se nepřekouknul ale Tahoe alien je venku nemožnej, nedozraje...
Good luck!
Praseone
Díky chlape, jestli jsi ho loni selektoval, tak opravdu fajnovej kousek musím říct. Jak říkáš, do květu šla hodně rychle, až mě to zaskočilo...Opravdu nádherná rostlina, rád bych si jí sehnal i na příští rok a s matkářem by neměl být problém, super spolupráce s ním. Jinak rád se sejdu klidně na nějaké to pivko a výměnu názorů a ochutnávek, abys věděl co dobrýho si selektoval :-) ...
Ano Bubba, to je opravdu výstavní kousek, nádherný listy, nádherná stavba. Ano na očích ho mám, to je jasný. (i rodině se zamlouvá)
BKxDPD, jestli si koukal, super stavba, velkej keř, takže na toho se moc teším. Místo palic kameny? Supeer :winner:
No a Tahoe Alien by mělo být nejrychlejší feno, ale stejně si myslim že to nestihne ani náhodou. Je tam jen jeden a na zkoušku....

EDIT: Fakt nikdo nic ohledně těch tablet od b-cuzzu?
Praseone
Menší UPík...

1. Herihuana x Triple Afghan Slum

2. Mendobog x Haze

3. Bubba Kush

4. Critical Kush

5. Biddy Early Citral
Praseone
a zbytek...

1. Alien Abduction

2. White Phoenix
Praseone
Čaute, tak tu mám menší UP, z babičina rohu, 1x zálivka grow a před týdnem 1x bloom jinak nic, super půda a mám tu nějaké foto z kosy Herihuany.... Jojo, bohužel mi jí začla, ale brutálně napadat plíseň, takže buď kosa v 58. dni květu +- a nebo 80% plísně na kytce, takže sem samozřejmě holku podřízl..Týden by klidně ještě snesla, ale jako celou dobu nic a pak najednou bum a hrůza a to sem si to hlídal... :mad:
Jinak sem fakt blbec, doteď sem nebyl na poli a to už je tomu 14 dní, zítra bez podmínečně návštěva, jen doufám, že to nebude taková katastrofa :(
Praseone
A tady ta Herihuana, zkuste si schválně někdo tipnout kolik by toho mohlo být, fotky nic extra... Mějte se holky
Praseone
Menší UP ze zahrádky... Večer UP z lesa, nebo zítra přez den, ale celkem katastrofa (plíseň) :(
Jinak na zahradě hnojeno už 2x B-cuzz tabletama, zálivky biobizz bloom a PK 13,14...
Tady fotky nájemnic

Jinak koukám, že nikdo zatím netipoval na výslednou gramáž paní Heri/TAS...
Praseone


1. - 2. White Phoenix

3. - 4. Critical Kush

5. Biddy Early Citral:starwars:
Praseone

1. Biddy Early Citral

2. - 3. Bubba Kush

4. - 5. Alien Abduction
Praseone
Mendobog x Haze

2. plná velikost :pimp:
huhuga
pěkný fotos :)

Heri/TAS - 127g ale přeju víc :D
vv2
140g?
Praseone
Tak tady teda něco z políčka, co stojí za zmínku, hodně se mi tam rozjela plíseň, dnes se jdeme o to postarat a trochu to postříkat...
Praseone
Takže Flek č.1

1. - 2. Bubba Kush x Double Purple Doja

3. - 4. Herihuana x Triple Afghan Slum

5. Tahoe Alien
Praseone


1. - 2. Old Time Moonshine

3. - 4. Biddy Early Citral

5. LA Confidential
Praseone
Flek č. 2

1. - 2. jeden z kříženců LR2 netuším kterej :rolleyes:

3. Alien Abduction

4. Old Time Moonshine

5. Biddy Early Citral
Praseone
1. Biddy Early Citral

2. -3. No a tady White Phoenix, tohle mi udělali úplně všichni WP na políčku v lese, absolutně nechápu co jsem udělal špatně, nevíte někdo co to může znamenat...:titanic:
Praseone
Ahojte,
tak tu máme dneska menší UPík... a musím dodat že jsem ochutnal Heri/TAS a pomalu mi tu tuhnou prsty na klávesnici, pekelná věc, smokereport bude níže. :)
Jo a zítra na políčku postřik proti plísni, vyčištění a sklizení 2 holek a jednoho oprcanýho diesela...
Jako první babičin kompost.... BK a CK

1. BK

2. CK

3. BK

4. CK

5 BK a CK
Praseone
Tak a tady slibovaný SMOKEREPORT....

Model: Herihuana x Triple Afghan Slum

Report:
Tak vůně sušinky je ovocná, hodně pronikavá. Když sem si jí nadrtil tak se vůně skvěle zintenzivnila, jinak si jí určitě nechám ještě tak týden doležet.... Palice jsou celkem tvrdé a parádně oskafené. Určitě moc povedený kros....

Smokereport:
No a když sem si odpálil "jointíčka" tak chuť taková nepopsatelná, ale voní to zajímavě a celkem mi to chutná, každopádně hutnej kouř, silný na moje plíce. High dost silnej a intenzivní tak hodinu a půl a další dvě hodiny skvělej zkouřenej stav plnej zábavy a smíchu :D Všeho všudy model dobrej na párty s přáteli na zahájení akce :)

Fotoreport:

No a na závěr výsledná gramáž suprovejch +- 239g i s nějakýma těma stonkama, ale čekám že to ještě slehne trochu takže později upřesním...
Byli akorát dva tipy a ty se nijak moc nepřiblížili, ale i tak posílám klukům karmu a děkuju za účast...
Praseone
Tak se omlouvám, ale zapoměl jsem na pude 4 dalsi větve Heri/tas :D takze jsem v noci převažoval a tedy výsledná gramaz je 288,42 ge, takze fakt spokojenost, zkusím vám odpo udělat fotky se zrcadlovkou, mějte se boys. Dnes UPik z lesa, kolem 6...

Edit: mobil. příspěvek
Praseone
Ahojte,
tak dneska UPík ze zahrádky, začíná se to pěkně obsypávat, počasí celkem přeje zatím a prý má vydržet do konce týdne tak uvidíme :-) Jinak po dosušení, převážení a nalezení dalších větví, je tý heri/tas sumasumárum 247,5gé, jak doschlo a ještě si to chvíli leželo tak chuť daleko lepší, i vůně... Jen pro info...
No a dneska máme obvyklou skvadru, BK, BEC, AAB, WP, MBxHZ a CK... Včera naposledy zahnojeno tou květovou tabletou od Atami a stále 2x tydně biobloom, příští týden naposledy....
Užívejte fotos v plný velikosti :-) Přístě fotky zrcadlovkou...
Majte sa

1. - 2. BEC

3. - 5. BK:leaf:

- Napedenej plísní lehounce :(, ale má tvrdý pálky jako kámen :D
Praseone
Další....

1. - 2. CK

- Tahle kytka je hrozně zahuštěná a pořád mi plesniví, už 5tej den stříkám "bud rot stop" a pěknej hovno efekt, teď mi začíná se dostávat i na jiný holky, ach jo

3. - 4. WP (2. nejpomalejší slečna)

5. AAB (1. nejpomalejší slečna, stejně byla jen na zkoušku)
Praseone
A další...

1. AAB

2. - 3. MBxHZ
Praseone
Zdravím,
tak dneska další porce koutku, vypadá to zatím hodně dobře, vypadaj fakt krásně tmavě zeleně, super. Jestli to dozraje tak to bude paráda, no a CK vypadá fakt skvěle , ale uvidíme jak v klidu dojede...
Zatim
Praseone
Tady Critical Kush


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma