Praseone |
A tady Bubba Kush, musím říct že oba sou zalistěný až to hezký není :D |
|
|
Praseone |
Zdravím,
tak včera z důvodu plísně jsem sklidil ze zahrady Critical Kush. Kdybych ho nesetnul tak by za týden byl shnilý úplně celý ;-( Škoda, trpěl nejvíce, chtěl ještě tak 2 týdny. Dále Bubba Kush oholen od listů a dneska kosa. Biddy Early Citral z kterého se mi nakonec vyklubal BKxDPD.. Asi jsem pomíchal řezy, ale celou dobu vypadal stejně jako ten z lesa... Takže to tak bude, ten také oholen a dneska zřejmě kosa, taky se do něj pouští plíseň hrůza... A MBxHZ už z 90% zralej, takže dneska kosa i pana menda... Fotky odpoledne ;))
No a přez týden se jdu podívat do lesa, tak uvidime jak to vypadá tam a zkontroluju rovnou i babičin koutek s BK a CK, tady ani jeden vůbec neplesnivý, což mě moc potěšilo... Majte sa.. :winner:
EDIT: mobil. příspěvek |
|
|
benjichaouat |
Taky uz to dneska seberu, na pude to jeste snad dojde. |
|
|
Praseone |
Jojo benji, snad to na ty pude dojde. Sundavas ty heri vid? Jako MBxHZ je krasne zralej a nádherně voní, jako jedinej na 100%. Ten BK sem skosil vcera a ten je v pohode, tvrdý pálky jak hovado, nechapu ;-), ale ta doja by chtela tak tyden jeste, ale uz to jebu dnes sklidim oba a nechám jenom Phoenixa a mimozemšťana. Fotky postnu odpo, zatim
EDIT: mobil. příspěvek |
|
|
Praseone |
Tak jelikož je u nás ještě hezky tak sem se rozhodl že ještě pár dní nechám ten BKxDPD dojet, zůstává mimozemštan, White Phoenix a BKxDPD.
Mám tu nějaký fotky paliček ze záhonku a pár fotek holek z babičina koutku.... Jinak ten CK mě mrzí, začíná i v koutě už plesnivět a ještě by klidně dva týdny snesl :-( Uvidím co s ním, jinak z koncem týdne kosa BK...:babovka:
UPík lesních zahrádek bude o výkendu, nějak nestíhám....:busted:
1. - 3. Bubba Kush x Double Purple Doja ( Celou dobu až před týdnem sem zjistil, že podle stavby by to měl být BKxDPD co mám na Fleku č.1 a ne BEC :( )
4. - 5. Mendobog x Haze (Dnes setnuto) |
|
|
Praseone |
A tady BK a CK...
Jinak ten rozdíl v půdě je nesrovnatelnej, oproti záhonu....
1. - 2. Critical Kush
4. - 5. Bubba Kush |
|
|
Praseone |
Ahojte, tady fotka Alien Abduction...
A druhej přeživší White Phoenix, ten vyfotím koncem tydne při kose, dnes kosa BK a CK v koutku.
Info z lesních zahrad a fotky budou koncem týdne, uz sem tam byl ;-)
1. - 3. Alien Abduction |
|
|
Praseone |
Čaute, tady něco z lesních zahrad... Kosa bude zítra :-)
Samozřejmě plíseň je neúprosná, je to hrozný ale tak 1/3 úrody je plesnivá. Stejně počítám že další třetinu vrcholovek schovám a ze zbytku bez plísně udělám bubblehash, schovávám si i ranec listí a půlku BK a CK a celej WP včetně palic, co mám na zahradě, ten taky půjde do hashe.....
1. - 5. Alien Abduction 2 phena |
|
|
Praseone |
1. Tahoe Alien
2. - 3. Old Time Moonshine
4. LA Confidential
5. Bubba Kush x Double Purple Doja |
|
|
Praseone |
Přídavek ještě :-)
1. Bubba Kush x Double Purple Doja
2. White Phoenix (zahrada)
3. - 5. Bubba Kush z babičina koutu, hnojen jednou na růst, jednou na květ věcma od biobizzu a takhle se v kvalitní půdě odvděčil. Palice tvrdé jako kráva, nádherná ovocná vůně a ta vrcholovka? Sem vám ji vyfotil, ta byla teda excelentní.
Jako nejen že mi přerostla to BK na záhonku, ale i výnosem překonala.... Napíšu srovnání, gramáže, apod....
Fotky sušínek budou postupně během dnů přidávány ... :cox:
Mějte se tu.... a přeju taky parádní sklizně a bez čórek... !!:bath: |
|
|
|