Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor grow 2014 - Klikni zde pro originální téma
Villain
Zdar
Po roce zase přišel čas něco zasadit.
Model: 2x Chocolope
2x Chronic
Od zdejších členů

Nádoby: 6,5l květináče
později 20l kýble

Médium: Biobizz All-Mix

Hnojiva: Biobizz Grow
Biobizz Bloom
Biobizz TopMax
Atami PK 13-14

Kytky zatím nechám 2-3 týdny na okně, poté půjdou ven. Rozhodoval jsem se mezi substrátem a hnojivy Plagron nebo Biobizz, v obchodě nakonec substrát od Plagronu neměli tak jsem se rozhodl pro vše od Biobizz.

Na fotce zleva chocolope zprava chronic.
Zdravim te. Preju ti hodne zdaru at je to lepsi nez minulej out s nakvetlejma rusakama. Na chronica jsem zvedavej. Chtel jsem ho taky zkusit. Rozhodne budu sledovat
Villain
Doufám, že bude o něco lepší podzim než minule. Oba modely by měly dozrát podobně jak ten rusák minule, na konci se tam ukázala i nějaká plíseň.
Villain
Čus
Po týdnu jsem zase zde. Chronic se celkem vytáhl, už má 21 cm a vypadá to, že se bude dobře větvit i bez zaštípnutí. Chocolope má 14 cm a dost dobře jde cítit, příští týden je nejspíš zaštípnu.
Villain
Čus
Týden uběhl a já jsem zase zde. Kytky se celkem vytáhly, hlavně chronic který má 22 cm. Vypadá to, že se bude dobře větvit a tak ho pojedu nejspíš bez zaštípnutí. Chocolope má 14 cm a jde dobře cítit, počítám s tím, že ho příští týden zaštípnu nad 5 patrem.
Villain
Čus
Kytky rostou jako z vody, Chronic už má 30 cm a Chocolope 25 cm. Včera jsem chocolope zastřihl nad 6 patrem, sice trochu pozdě, ale přece jen :) nečekal jsem, že za 3 dny co jsem byl pryč se vytáhne téměř o 7 cm a udělá další patro.
Villain
Zdar
K dnešnímu dni mají tři kytky víc než 44 cm a jedna 33 cm. Chocolope se po zastříhnutí konečně větví, ale dost mě štve, že zase kvete. Proto budu další roky sadit nejdříve v polovině května. Chronic jede v pohodě bez známek kvetení. Začal jsem přihnojovat Bio Grow 1,5 ml/l. Tento týden půjdou kytky konečně ven.
Villain
Zdar
K dnešnímu dni mají tři kytky víc než 44 cm a jedna 33 cm. Chocolope se po zastříhnutí konečně větví, ale dost mě štve, že zase kvete. Proto budu další roky sadit nejdříve v polovině května. Chronic jede v pohodě bez známek kvetení. Začal jsem přihnojovat Bio Grow 1,5 ml/l. Tento týden půjdou kytky konečně ven.
Creed
Stačí to mít v místnosti kde i večer svítíš a nevykvete to.
Proc si je nejebnul ven? Uz ti vrnku nechcipnou staci je mit nekde kde je nesfoukne vichr a je to... nebo si jim mohl udelat provizorni parnicek z potravinarsky folie
Villain
Kytky mám venku od pondělí 19.5. a řekl bych, že jsou v pohodě akorát až je potom budu přesazovat tak budu muset substrát mixnou s hlínou jelikož venku na slunci dost rychle prosychá.
Jestli dost rychle prosycha tak kup perlit. Ja ho pridavam furt a ten drzi paradne vlhkost. klidne pridej i kokos.
Villain
perlit mám koupený, ale budu ho přidávat až to budu míchat substrát 50%, hlína 40% a perlit 10%. Ještě mě napadlo přimíchat do toho nějaké slepičince, ale to je asi blbost
To uz je pozde. Moc by si zakyselil substrat. Slepicincema jenom zalejvej. Je to skvely dusikaty hnojivo. Teda kdyz to neprezenes s dávkováním.
Villain
Zdar
Kytky rostou celkem v pohodě, Chronic má 53 cm obě kytky, Chocolope je ve fázi reveggingu za posledních 12 dní vyrostly o 1-2 cm teď mají 46 cm a 34 cm. Přemýšlím jestli bych jim neměl zvýšit dávku hnojiv abych revegging trošku urychlil, momentální dávka je 2 ml/l BioGrow. První 2 fotky chocolope a další 2 Chronic.
Villain
Zdravím,

Po dvou týdnech jsem tady zase. Rostliny neměly dost místa na kořeny, tak jsem je musel přesadit. Po přesazení se zase daly do růstu, Chronic jede bez problémů a obě kytky mají něco okolo 65 cm. Chocolope má 50 cm a 42 cm a začíná se pořádně větvit. Na místě zástřihu kde rostly 3 větve jsem teď napočítal nějakých 13 větví, spodní větve jsem ani nepočítal takže to budu muset prostříhat. Začal jsem hnojit taky slepičincema 5ml/l + Bio Grow 2ml/l. Substrát jsem namíchal 50l BioBizz All-mix + 40l hnědozemě + 10l perlitu.
Villain
Čus

Tento týden jsem u Chocolope vystříhal nějaké větve. Kytky nechám tak 2-3 týdny růst a poté je prostříhám do finálního počtu větví, Chronika prostříhám pouze střed. Výška Chronic 70 a 75 cm, Chocolope 60 a 65 cm. Kytky nevypadají nijak extra tím, že jim vlivem stresu a revegingu rostly hlavně 1 a 3 cípé listy. Tento týden se jim už objevily i nějaké 5 cípé.
Villain
Zdravím

Kytky rostou parádně za 2 týdny od 3 cípých až k 7 cípým listům. Chronic výška 80 a 85 cm Chocolope 75 a 80 cm. Zalévám 3x týdně 1,5l zálivky na kytku dávka hnojiva 4 ml/l BioGrow + 10 ml/l slepičinců, každá 4 zálivka pouze voda a pH se snažím držet v rozmezí 6-6,5.
Villain
Čus

Po dvou týdnech přidávám zase nějaké foto. Kytky se nějak nemění, akorát vyrostly cca o 10 cm a u chocolope jsem vystříhal střed kde byly větve na které se nedostávalo světlo a nic by neudržely.
Villain
Zdar

Kytky se za poslední 3 týdny skoro nezměnily, výška 100-105 cm a pomalu začínají nakvétat. Ještě 2 týdny budu hnojit BioGrow a potom už BioBloom a Top Max.
Villain
Čus

Rostlinky už pěkně kvetou, začínám hnojit BioBloom a TopMax. Chocolope jsem musel přivázat ke kolíku aby se nezlomily kvůli větrům a Chronic taky už kvete.


foto 1. a 2. Chocolope

foto 3. 4. 5. Chronic
Villain
Zdar

Tento týden jsem musel použít insekticid, protože mi kytky okousávaly nějaké housenky. Chocolope se začíná obalovat krystalky pryskyřice a žloutnou jim listy. Chronic se mi líbí čím dál tím víc, vypadá to, že bude mít parádní výnos.

Foto 1, 2 a 3 Chocolope
Foto 4 a 5 Chronic
Villain
Makro Chocolope
Villain
Zdar

Dnes jsem naposled použil hnojivo. Další 3 týdny budu zalévat jen vodou a někdy kolem 15.10 - 20.10 bych to viděl na kosu.

Chocolope
Villain
Chronic
Villain
Zdar

Mám zde zase pár fotek ze soboty večer.

Chocolope - Ovocná nasládlá vůně. Palice nejsou moc velké ale celkem tvrdé a osypané pryskyřicí.
Villain
,
Villain
Chronic - Na několika místech jsem našel plíseň kterou jsem vystříhal, ale kytky by potřebovaly ještš minimálně 1 - 2 týdny. Chronic má vůni jako po jehličí.
Villain
Zdar

Takže kytky jsem už sklidil. Chocolope padlo 11.10. a Chronic 18.10.

Chocolope má plno menších paliček, které pěkně voní hlavně při sušení.
Villain
Chronic má celkem tvrdé větší palice. Kytky rostly bez zástřihu.
Villain
Chronic
Mankey
Ten chronic vypadá teda dost nebezpečně. K+ máš to fakt pěkný
Villain
Zdar

Přináším Smoke report Chocolope

vůně: sladká zemitá s lehkým příznakem kávy

chuť: jemná chuť ani neškrábe moc v krku

struktura: menší, ale tvrdé palice na dotek dost lepí

účinky: stav začne pozvolna najíždět asi po 10 minutách, nejsilnější je asi po 30 minutách a vydrží cca 2,5-3 hodiny a člověk potom má takovou lehkou hlavu.

výnos: 158g + 153g = 311g

S tímto modelem jsem naprosto spokojený možná kdybych kytky nezastřihl tak mohly mít větší palice a nebyly by tak stresované.
Villain
Zdar

Tak ještě přináším zprávy jak dopadl Chronic

vůně: hodně sladká jako nějaké tropické ovoce

chuť: je ostřejší a trošku škrábe, při výdechu je trošku cítit ovoce

struktura: palice byly větší, ale né tak tvrdé jako Chocolope taky tolik nelepí a mají více blizen

účinky: naběhne celkem rychle 5-10 minut trvá ty 3 hodiny a pak následuje tak hodinový dojezd. Stav je jiný než u Chocolope spíše na relax člověk je po tom dost zasekaný

výnos: 136g + 182g = 318g

S Chronikem jsem taky spokojený určitě ho zase někdy pojedu znova, není náročný na pěstování větví se sám, ale chce to víc místa pro kořeny aby mohly kytky pořádně vyrůst.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma