Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Příprava na OUTDOOR pod úsporkou - Klikni zde pro originální téma
Davidino
Ahoj lidi jsem tu nový, sice ne zas až tak pročtený už tu něco mám ale až letos jsem se odhodlal zaregistrovat, protože se s vámi chci podělit o můj GROW.... Ale k věci, chci se zeptat předpěstovávám si za oknem a někdy začátkem května to chci dát ven (balkon) 20l květináče... myslíte,že má cenu kytičky občas odpoledne a k večeru, kdy už je skoro tma- hodit pod úsporku 11W 6400K třeba na 5h zhruba??? Myslíte že si trochu pomůžu a zrychlím růst? Mám jen 2 kytičky Drurbana od Dutch Passion...
Předem vám díky za rady... ;)
techem
Ahoj spíše je tam pod tou úsporkou nech 18 hodin a pak zhasni na 6 hodin, za oknek se ti ted budou táhnout za světlem a budou mít dlouhé a slabé stonky s vysokými patry...a za další je venku ještě málo světla...špatná perioda, ale jestli jsi sadil ze semínek teď někdy tak by to nemělo vadit, ale jak říkám je lepší to mít pod tou úsporkou, mít jí co nejníž nad kytkama a aspoň se nebudou táhnout...mrkni na tohle, snad ti to pomůže http://grower.cz/forum/showthread.p...149#post1112149
Davidino
Já ti děkuji za odpověď ;) ještě prosím o radu která ta úsporka je vhodnější podle parametrů jsem dohledal že jedna má 11W 4000K a ta druhá 11W 6400K, podle oka je zřejmé, že víc světla dává ta 4000K ale je spíše barvená do žluta to světlo ta 6400K nesvítí tolik, ale zase je to takové "víc modré" světlo... takže bude asi lepší ta 6400K že? Ale přeci přes den je lepší to mít za oknem kor když svítí slunce a potom bych to dával třeba na těch 6h pod tu úsporku to bude cajk ne? (Ano sázel jsem jsem v pondělí ze semínek...)
PS: ještě dotaz ke hnojení
Na růst mám připraveno Plagron Alga GROW + Vita race
Na květ: Canna - BIO FLORES
Od kdy mohu začít s tim vita race postřikem (pynth amin) ?
CiGi
Když už budeš mít ty ùsporky , tak je tam nech na celou dobu svicení a ještě si tam dej větráček na ofuk třeba od pc, abys měl silnější stonky. Jinak ten plagron mám taky na svoje mimča a daří se jim dobře, ale s tím dalšim hnojivem ti bohužel neporadím. Kdybys chtěl tak ti můžu poslat fotky mýho boxu s úsporkama.
Ať to roste čau
Positivevibes
Zdarex hele.vita race je svinstvo a rado se to kazi pokud to zacne smrdet jako cpavek tak pryc s tim nejlepe to skladuj v lednici
Pepe666
K těm úsporkám....Já používal Phillips Master 33W/6500K a naprostá spokojenost. Udělal jsem z alobalu kryt....
Když se podíváš do tabulek tady na G tak zjistíš že ve spektru kolem 4000K jsou fotosyntetické procesy na minimu. ROSTLINA VNÍMÁ SVĚTLO JINAK NEŽ ČLOVĚK.

Řekněme že 5000K a více, rostlinky budou dobře růst, větší rozestupy mezi patry, hezky se potáhnou....
Když použiješ 2700K (žlutá), budou mít rostliny pevnější stonek, menší rozestupy mezi patry a celkově pojede spíš ,,jako bonsaj"
Harvepino
Caute groweri,mam taky problem teraz si predpestovavam na OUT , spinacie hodiny mam nastavene od rána do vecera ,omylom som dnes zapol hodiny od obeda, co mam teraz spravit ?
Mam im nechat svetlo do vecera (mali by len 12h svetla) a rano znova dat rezim svetla 18h.
Može sa z rastlinami nieco stat? (Maju 15cm).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma