Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
můj druhý grow - Klikni zde pro originální téma
IP2014
Zdravím všechny, pročítám tu vše co člověk to názor,ale co si vybrat je to těžký!!
Můj první grow jsem začal nedávno 2x600w HPS a výsledek totální propadák myslím, že nikdo neudělal tolik chyb jako já. Sklizen byla na množství o ničem ale chut a účinek exkluzivní. Tak to zkouším podruhé a uvidíme za jaké koliv rady budu rád . Připojuji foto z prvního growu!! Doufám že dělám vše jak se má, jsem taková lama :-)
IP2014
A z druhého pokusu o pěst.15 den růstu. 10x California hasplant , 7x OG Kush , 7x Blue Hash, 5x Power Kush,1x White widow Nejsem si úplně jisty kdy přepnout všechny jsou feminizované od DINAFEMU . Místo aby šli trošku do výšky tak se táhnou do šířky .
zdar, já bych je, s ohledem na vejšku boxu, nechal pořádně narůst a vubec bych se toho nebál, protože 2x600w už prosvítí dobrou džungli :)
jinak pěkný, budu sledovat
TommyGun
IP2014:
Čau, co je totální propadák?? A chtělo by to trochu víc info.. hnoje,substrát,ph,ec,teplota atd..
IP2014
Totální propadák je pod 2x600w 180g z 30 holek :-( !! Jinak ted jim CPU alga grow,pure enzyme,super vit od hesi a už teď z toho mám dobrej pocit protože ten rozdíl mezi těmito a prvními je obrovský. substrát jsem si namichal sám. Na první grow jsem koupil od plagronu a dopadlo to zle ne kvůli substrátu samozřejmě. Dolů keramzit ,30% perlitu a zahradní substrát od agra. PH 5.8-6. Vlhkost 60%,teplota 20 noc a 30den .
Pajas
Tvl z 30kytek a 2*600w jen 180g?? jak se ti to povedlo?? nevíš co si tam posral??
Tomsio
Držim palce.. ;) Jinak ty si jel hned na 1. pokus 2x600 nebo jsem tě špatně pochopil? :) pokud jo tak docela odvaha pokud to bylo hned takle na poprví.. :) Já bych tu teplotu přes den stáhnul na 28°C.. ale pouze moje rada..

Hoď sem ještě nějakou fotku..

Měj se
IP2014
Posral jsem asi úplně všechno!! Po přečtení návodů na internetu jsem holkam svittil 24 hodin v růstu !! Úplná picovina ted už to vím :-) pozdě ale přece . Krmil jsem je vodou odstatou z vodovodu přitom mám na zahradě studnu . Hodně jsem to podcenil!! jsem si myslel jo mám to načtený a ted je ze mě ten nejlepší grower!!!! Chyba velká chyba ,ale snad se to poddá !! Alespoň v to věřím :-)!!! Jdu fotit a pridam nějaké foto zatím díky za koment. Ano jel jsem hned na poprvé 2x600wecek
IP2014
tak tady nějaké čerstvé foto
Tomsio
Tak to si docela šílenec jéct hned takle na poprví 2x600w, ale asi máš levnej přísun elektřiny.. :D Rozepiš se trochu o boxu a dalších komponentech..

Přeju hodně štěstí ;)
IP2014
JJ přísun elektřiny mám levnej asi jako ty :-)
Co bych mohl napsat o boxu je to sklep,který jsem olepil diamantem,odtah mám zatím pasivní jelikož ze sklepa mi jde 2stovka komín asi 4metrový, přísun vzduchu mám přivedenej 110kou takže o výměnu vzduchu není nouze.Na Ofuk jsem si pořídil stojanový ventilator 40 cm ,stínidla vlaštovky levnější verze Adjust , lampy 2x Sylvania Grolux kombi,a na květ mám 2x GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output 600W HPS, květníky 11l, substrát jsem si míchal sám jsk už jsem také psal ,jinak nemůžu se rozhodnout jaký odtah si pořídit proto na to nespěchám na poprvé ta vůně u sousedů prošla ale nevím jak by to dopadlo ted:-) jinak rozměry jsou 220 na 140 a vyška je také 220 pokud by měl někdo nějaký nápad budu za něj vděčny :-)
IP2014
Ještě, poradí mi někdo kdy nejlépe přepnout ?
Keen
tim že tam máš x různejch modelů bych volil přepnutí mezi 20-24 dnem růstu, až budou mít od půdy cca 45-50 cm
IP2014
To máš pravdu x ruznejch modelů mám ale všechny jsou na dobu květů stejný ale ještě porad te mi co zvolit na tu parametry místnosti za odtah díky za reakce!!! A jinak tobě děkuji za radu
Tomsio
Ptal ses kdy přepnout.. máš tam různý modely který mají jiný průběh růstu.. některý ti vystřelí víc některý míň.. mě se ukázalo že čim víc modelů tim víc práce navíc.. jinak odpověď si dostal.. ;)

S tim zápachem a sousedama si pěkně zaděláváš na průser.. a ještě když už tam něco cítili.. teď už se ptát nebudou.. měl sis schánět odtah a pacháč ještě než si začal.. )

jinak hledej šmudlo.. :D http://grower.cz/pestovani/navody/o...tirny/3.html#59
IP2014
Ne se sousedama problém není a nebude bylo to v zimě a oni bez auta ani ránu proto to ted musím řešit :-)
IP2014
Zkusím to ještě jednou poradí mi někdo jakej odthah na ty rozměry místnosti použít jde mi o značku a výkon . Vim hledej smudlo ale uz toho mam nactenyho tolik ze nevím prosím poradte dekuju jen pro orientaci chteljsem si vybrat něco co vysává kolem 800 m3 za hodinu je to dobře nebo moc . Jinak jde mi primo o výrobek co koupit
WAMParjan
a z čeho to máme asi vydedukovat vole když nenapíšeš ani jak je ta místnost velká ? každopadně 800 m3 je tak na větší box na místnost nevím nevím . .
Tomsio
Někde to tam psal..

Můžeš si to taky spočítat sám.. poslal jsem ti odkaz kde máš napsanej vzorec jak zjistit potřebný odtah.. podle toho co ti vyjde si projdeš nějakej gshop.. pak se můžeš tady poradit jakej by byl úplně ideál (ze zkušeností) pokud nepřídeš s vlastní zájmem a nápadem kterej by si chtěl probrat.. nikdo ti moc neporadí.. ;)

tak znova.. ;)

"Stačí si spočítat, objem pěstírny (např. pro 1m x 1m x 1,5m je to 1,5m3). Vzduch v pěstírně by se měl kompletně vyměnit cca. 20 - 30x za hodinu (tj. pro 1,5m3 je to 45m3/h)"


Popřípadě si to tam přečti úplně celý.. máš tam i něco o teplotě..
IP2014
Tak znova omlouam se že jsem to zde neuvedl ale můj původní záměr byl prima klima 160 mm ,800 m3, s regulací a pachac can lite,jinak díky tomsiovi za nakopnuti :-) . Přímo od prodejce jsem zjistil ze s primou jsou nejčastější problémy ze nejvíce reklamaci tak musím vymyslet něco jiného díky za reakce
koogi1
Na ty rozmery si kup zaboxovanou ulitu ta by se ti mela hodit i na tu dvoustovku komin
sice te to bude neco stat,ale ver ze ve sklipku a obzvlast tech rozmeru se ti vlhkost bude
spatne odvadet,takze je lepsi mit sylnejsi odtah a radeji jet na80% nez mit slaby a problemy.
Jinak osmistovka ventas primaklima je uplne v pohode,kurvi se hlavne ty co maji regulaci
ja mam dvoustupnovou a uz mam druhy ventas a zadny problem.
st3pi
citace:
Původní příspěvek od IP2014
Tak znova omlouam se že jsem to zde neuvedl ale můj původní záměr byl prima klima 160 mm ,800 m3, s regulací a pachac can lite,jinak díky tomsiovi za nakopnuti :-) . Přímo od prodejce jsem zjistil ze s primou jsou nejčastější problémy ze nejvíce reklamaci tak musím vymyslet něco jiného díky za reakce



Ahoj, mam 2 prima klimy, jednu dvou rychlostni 240/320, 3 roky zadny probelm jede non stop a tu 160 a 800 s regulaci otacek a teplotnim cidlem, 2 roky zadny problem. Nevim kdo ti co rekl, ale posrat se muze vsechno a kdykoliv, nicmene ja ti ho klidne doporucim.
Drzim palce ;)
IP2014
Ahoj všem s vlhkostí problémy nemám spíše musím vlhkost zvedat uměle . Jinak už na to dva dny koukam jako blázen . Líbí se mi Vents VK 150 U . Co si o něm myslíte bude v pohodě ? Jinak ta ulita taky nevypadá špatně ale spíš bych se přiklonil k tomuto . Za chvíli mě čeká přepnutí už jsem na to natesenej jak 5letej kluk když vidím jak se jim daří . Ten rozdíl oproti prvním je fakt krutej proto ta radost.
IP2014
Ahoj všem ,tak nějaké poslední foto před dnešním přepnutím na květ ,zatím to vypadá velice dobře a jsem zvědav jak to dopadne :-).Omluva se za kvalitu jsem bez fotáku malá nehoda
IP2014
Tak nějaké čerstvé foto :-) doufám že vše probíhá jak má no uvídíme :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma