Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Nevergrow I - Klikni zde pro originální téma
Zdravim místní komunitu :bandit: Na svůj úvod bych ukázal svoje mikro. Když to vezmu kolem a kolem, je to první pokus hodnej těch pár fotek. Zároveň je určitě co zlepšit, takže čekám i kritiku a rady. Bude tu pár fotek a časem i tipovačka, ale nebude to plnohodnotnej thread :o

LightBox 60x60x120
150W red CFL + euro reflector
odtah 125 m3/h
Hurricane 18cm
Biobizz light mix s trochou kokosu na povrchu + biogrow, biobloom
5x Somango od Natural seeds



1) začátky začátkem 2014 (ta okurka v pravo je ve skutěčnosti kiwano)


2) celkem aktuální fotka, kde je vidět, že se mi moc nepodařilo využít tu homemade oporu na styl scroogu :teef:
projevila se i cena semen a některý nakvetly se spožděním až 10 dnů :D
nedostatek dusíku už je vyřešenej, takže to žloutnutí se zastavilo
To spoždění v květu je docela patrný, ale co člověk nadělá :injured:
Příště spolehlivější geny :D
Praseone
Ahoj vypada to pekne, taky testuju ůsporky, posílám K
techem
Pěkný micro boxík...micro je prostě super...K+ letí a ať to roste
dneska mi přišel kapesní mikroskop a poprví sem viděl svilušky grrrrr... teď mam furt pocit, že po mě něco leze :D v týhle fázi květu asi jedině ňákej ten neudosan ne? počítám že do kosy sou max 3-4 tejdny
a jak je možný, že se zničehonic objevily až teď? :eek:
Praseone
Tak sis je tam klidne mohl přinést od nekud nebo je muzes mit doma. Jinak v tyhle fazy to podle me uz nemá smysl, jestli se ti jenom objevili tak bych to dojel. Jednak postrik na paličky, to pak teda dobrou chut a jestli jich tam moc neni tak to proste dojeď.
Takže holky dostali novej předsklizňovej sestřich, kdy šli dolu největší, poškozený a překáživší listy. Taky listy se sviluškama sem sundal a nakonec je řešit nebudu, tohle je snad ještě zabrzdilo :hanged:

Taky sem konečně pořešil nějákou tu mikro-lupu a budu sledovat trichomy, který řikaj, že je dost brzo a hádaj se s bliznama, díky kterejm už bych si jinak pomalu připravoval zavařovačku :whisperer To modrý světlo na skopu mě fascinuje :rasta: už jen čekat a nechat holky pracovat :popcorn:
techem
na tvých kytkách ani nejde poznat, že jsou napadené sviluškama, takže to nebude ještě tak hrozné ;-)
Já měl listy úplně flekaté, pokroucené a bez života, jak mi je ty svině vycucávaly...takže si myslím, že jak již psal člen praseone, prostě to dojeď bez jakýchkoliv zásahů a myslím, že to bude v pohodě...však jak to začneš sušit tak ty mr*ky prchnou, bo už nebudou mít z čeho cucat :-D

Dobrou sklizeň přeju ;-)
takhle sem je zdokumentoval... než sem je zabil :satan:
Mechanická likvidace by je měla zbrzdit tak, že o nich do prvních koštů neuslyšim :rasta:
Tak holkám dávám maximálně dva tejdny a kousek :) vysazuju hnojivo a kochám se :afro:
Jinak sem pochopil, že to tmavnutí patří ke genům Somanga, nebo je to nějákej problém?
koles
Žádnej problém, přesně takhle to má vypadat ;)
techem
ahoj tak jsem si koupil ten microskop s tím větším přiblížením a je to pecka, sice není tak hezký jako ten s tím menším přiblížením, ale good...a takhle jsem ty mrchy odfotil...to je hnus velebnosti!
zdar, to jo no :D škoda, že sem bral ten slabší, ale na základní věci postačí a navíc sem nějak přišel na chuť pozorování všemožných tvorů a struktur, takže si pořídim výkonější :)
Praseone
Hej dobra fotka sviluchy :D Jinak to zamoření na listech vůbec nemáš, takže do konce pěstu to bude v klidu, přeji pěknou gramáž a v kolikátém si dni??
nevim kolik 12/12, ale dneska 40. den květu, večer hodim aktuální fotku :)
Praseone
Tak to sme zhruba stejne, tesim se na výsledek ;-)
Tak sem tady s menší aktualizací a dotazem na zralost :jerk: Přesně nevim, jak sme na tom časově, ale první kvítek se objevil zhruba před 6 tejdnama. Mě už to připadá zralý, ale neublížil bych jim bez požehnání jiných growerů :pimp:
1) pozdrav z Nevergrowu :D
2) zasněžený spodečky, ještě že sem tam nějáký nechal :leaf:
3) trichomy, sorry, s většim zoomem už se to blbě fotilo, ale zhnědlejch je tak třetina, ostatní sou hezky zakalený a semtam nějákej čirej (podle kytky)
4,5) a takhle nějak vypadaj všechny paličky
Chtěl bych to seknout už dneska na konci dne, ale počkam na nějákej ten názor z venčí. Přece jen, já tady nad tim honim už pár tejdnů a mohl bych to unáhlit :D
Praseone
Vypada to krasne, hele klidne bych to jeste par dni nechal, sleduj trichromy ....
zdravos ve spolkos, nastal den kosy a holky šli jedna po druhý :banana: Tři už měli většinu trichomů tmavě jantarovejch a ty dvě, co později nakvetly si svojí ztrátu udrželi, ale aspoň si vyzkoušim ten rozdíl a pro příště budu vědět, kdy seknout.

1) čerstvě sklizený, nejpozději do tejdne hodim fotku suchýho pro účel tipovačky, brzo potom ohlédnutí se a zhodnocení celýho počinu :teef:

2) jinak tohle sem si nechal, abych si zkusil vyrobit aspoň kousek haše :D je to dost? jakou technikou bych na to měl jít? :D
Tak kdo má zájem může si tipnout kolik to bude mít, až to uschne :D bohužel moje karma zatim nestojí ani za to kliknutí, ale stejně jí pošlu vítězovi :)
yabasta
24g ale s tim hasem moc nevim jestli toho po ususeni bude vubec dost
techem
můj tip je 31g ;) ale samozřejmě přeju více ;)
cardiak
40g
Kenway
33G ale přeji ti mnohem víc :)
Praseone
45g je můj tip :-)
Kiddnaped
Můj tip 38gé ale přejů víc :-)
aminem
27.39g :D
Tak holky visí ve tmě, pořád 19-20°C a 45% vlhkost a pouštim jim nonstop větrák na nejnižší výkon. Schnou docela rychle a a průběžná ochutnávka ukázala, že to je celkem dobrý zmašďovadlo ideální na večerní procházku do města, i když sem podle genů čekal víc stoned stávek :jumper: je to docela sativka :D ale u Natural seeds sem si už zvykl na "nepřesnosti" v popisu.
Taky už plánuju novej počin přímo v kumbále, kde stál do teď box. Má to něco málo přes 80x80x250 cm, takže i po izolaci stěň to bude ideální na 400W HPS, lightBox poslouží jako matkárna a jesle :D
Už jen přemejšlim, jestli pojedu kokos nebo hydro s bubblerem.
Takže letí K+ for yabasta, byl nejblíž ke konečné váze 22,7 gramů (některý spodečky šli před tim na pokus o výrobu haše, z čehož sem dostal skoro gram docela příjemnýho zpestření :D )
Na gramáži se projevilo dost mých chyb a uspěchanost přepnutí. Ale musim říct, že na kvalitu to vliv nemělo a dočkal sem se fakt dobrýho kuřiva :rasta:
Naučil sem se dost věcí a myslim, že na příští kolo, který pojede ve větších prostorách s 400W hápéeskem, sem dokonale připravenej. Asi to bude SoG to Orange Bud od DP, přičemž matku chci vlastní matku :D tak držte palce a pěstu zdar chalani.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma