Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
PC Grow Box - Klikni zde pro originální téma
Praseone
Zdravíčko lidi, tak sem si konečně všiml že běží zase moje oblíbený géčko :D a tak se Vám pochlubím se svým malým growem. Chtěl jsem si to zkusit v tak malých prostorách a nenapadlo mne nic jiného než PC kasle. Takže k věci :)

Sestava: PC Box
Půda: Kokos
Květináčky: 1,5L PETky
Osazenstvo: 1x OTM, 1xBK x DPD
Sluníčko: 3x 25W a 1x 15W GreenLux úsporky
Hnojiva: Cann Flores a Vega, Bcuzz A+B + PK 13,14
Dva větráčky, jeden odtah druhý přitah, jedou nonstop
Stabilní teplota 27 stupňů

Tady fotky celé věci, já jsem teď zhruba na 20 dnu. květu, ale k tomu se dostaneme...
Praseone
Tak box a osazenstvo. Prozačátek půllitrové kelímky s Plagron Bat mixem a jednou denně na 8H zvhlčovačka, posléze přesadím do těch 1,5L PET flašek.

4. OTM

5. BKxDPD
Praseone
Tak jdeme dál. Jinak se omlouvám jediný co pořádně nevim jak dlouho byli na růstu...Holčičky jsou v PETkách, v kokosu a hnojím Bcuzz A+B.


4. fotka je ze třetího dne květu
5. fotka 15. den na květu, holky in da box ::flick:
Praseone
15. den květu

2. OTM

3. BK x DPD
Praseone
Tak a tady dnešní a tedy současný apdejt.
21. den květu, holky se mají k světu :D

2. BK x DPD

3. OTM

Jinak před odjezdem na hory musíme holkám udělat manikůru, fotky doufám stihnu dát ještě než zmizím:bounce:


ApPias
Moc krásne :) Tie kvetináče s PET sú super :) ja som do môjho PC hľadal jeden kvetináč o rozmeroch 15x35 ale nikde nemajú také... tak mám dva ale ďalšie kolo idem určite tvoj systém :)
Praseone
Jednak zaberou jenom spodek boxu, čili máš víc místa a když je pořádně nacpeš, tak máš parádní 1,5L květináč. Ale pokud budeš používat průhledný, tak určitě omotat tmavou páskou a udělat si víc přívodních dírek nahoře na flašce, jinak to pořádně celý neproleješ, je to hrůza co si budem povídat :D a jestli máš větší box, což nevím tak zkus klidně 2L Petky:rejp:
ApPias
To mi je jasné :) idem to hneď aj pomerať ;)
techem
óóó super boxík, jak už bylo zmíněno, petka jako květináč je vymakaná a kytičky jsou parádní a vypadají čile k světu...Ať se daří v pěstu...jinak jedním slovem paráda...mám rád tyhle micro pěstky ;-)
K+ letí za provedení a super vychytávky
Praseone
Diky za K a podporu ;-) Tak včera dostali holky zálivku A+B, v patek bude zalivka vodou. Holky uz jsou po pedikure a o vykendu nahodime další fotky..
Praseone
Tak sme tu s dalším apdejtem dneska je to 30. den na 12/12
Praseone
Tak sme tu s dalším apdejtem, pěkně kveteme, dnes je to 30. den na 12/12, přijel sem z hor, minulí týden se mi o to staral kamarád a koukám že paráda až na OTM kterej jsem musel znova přitáhnout tak je chudák trochu pokřivenej na fotkách

1.-2. BK x DPD

3. konstrukce BK x DPD :-)

4. OTM

5. OTM:starwars:


Příště si radši vemu stejnou odrůdku, měl sem si vzít dva kushe, ty se v tomhle prostoru krásně větví, i jak vidíte samy. Nevadí zkouším rád víc věcí na jednou:winner:
Praseone
Další fotka konstrukce OTM a zbytek fotek je komplet jak si bydlej v domečku.... Jinak díky že sledujete, kdyby něco zajímalo pište, jinak další apdejt brzoo :-)

1. konstrukce OTM

4. Rozvětvenější a rozjetější kytička... BK x DPD

5. pokřivenej OTM:jumper:


Brzy naviděnou s dalším apdejtem:jumper:
techem
krásně ti to pokračuje, jen tak dál ;-)
Praseone
Tak dnes sem dostal darem druhou kasli, takže bychom udělali ještě jeden?:punk:
Praseone
32. den 12/12 detaily palicek....

1. Celek ;-)

2.-3. BKxDPD

4.-5. OTM
Praseone
38. den 12/12

2. OTM

3. BK x DPD
techem
vypadá to lususně ;-) o kytičky máš očividně dobře postaráno, podle fotek jim nic nezchází...přeju pěknou sklizeň ;-)
Praseone
Dekuji, včera zahnojeno b-cuzz A+B + Bloombastic ;-) Jojo, kdyz je člověk zahradik a baví ho to a rozumi tomu, tak to potom vypada ;) kort tenhle plevel ;))
Praseone
Jinak doufam, ze se dostanu aspon na nejakejch 40g a byl bych spokojen ;)
Praseone
41. den 12/12, dnes zálivka čistou vodou

1. BK x DPD

2.-4. OTM

5. BK x DPD
Praseone
NEXT: BK x DPD:leaf:
cardiak
čau krása smrdi to hodně ?? :) předpokladam že tam pachač není takže to asi maš někde dobře uklizene , a taky možna ne a pletu se každopadně je to suprový !
Praseone
Hele smrdí to pekelně ;) kdyz nechám otevřeny dveře z pokoje tak během hodiny smrdí celej barák dost intenzivně. Jinak pachac nemam a smrad v pokoji ni nevadi... Jinak smrad je jako při 400w a treba 10. kytkach, takže smrad je, ale jak říkám me to v pokoji nevadi a začlo to bejt cejtit az kolem 20 dnu květu jinak to bylo ok ;)
Praseone
45. den na 12/12, dnes zálivka čistou vodou a v pátek naposledy B-cuzz A+B a Bloombastic :-)

1. Celek

2.-4. Bubba Kush x Double Purple Doja:leaf:
Praseone
NEXT:bounce:

1.-2. Old Time Moonshine

3. OTM a BK x DPD

A tak za týden už budeme skoro ve finále, natěšenost :driver:
Praseone
Tak pomalinku ale jistě se blizime do finále, dneska hodím další foto, zalivka vodou a menší depilace, apdejt odpoledne ;-) zatal
Praseone
Tak jsem tu se slibovaným apdejtkem:afro: Holky byli na depilaci ....
Dnes 48. den 12/12 a 7 den co si holky ujíždějí pouze na odstáté vodičce:bounce: :bounce:

1. Celek po depilaci :punk:

A zbytek fotek je Old Time Moonshine :flamer:
Praseone
Tady zase fotky druhého nájemníka v boxu Bubba Kush x Double Purple Doja opravdu ta se teď pekelně rozvoněla...:starwars:

Jinak rozhodně doporučuju koukat na fotky v plné velikosti :-):cox:
Praseone
Tak dnes 53. den na 12/12 a je čas sklizně, holky pěkně dozráli, dnes na hodím foto.
Tady fotka oholených pálek, tak můj odhad byl velmi na hovno, to sem asi trošku přehnal :grrr: takže lidi, vyhlašuju tipovačku... Kolik si myslíte že toho bude? Vítězovi letí Káčko:bravo:
techem
můj tip 21g suchého ;-) jinak to máš pěkné, je toho sice poněkud méně, ale aspoň se bylo o co starat nee? ;)
Kiddnaped
25gé přeju víc samo.. :-)
cardiak
17,5 g hodíš sem pak prosím fotku suchého :)
polovina watáže, co sem měl já a sklizeň vypadá stejně, néli líp :D takže já typuju krásnejch 22,7 g
Praseone
To je jasny, udělám poradny fotky chlape ;) A jo jsem spokojen techem, je to paráda...jinak klogu, tvůj pěst byl super model vypadal moc pekne...
yabasta
16, 66
sailinder
zdarec,muj tip 24,5g. je mozno premrsteny,ale co to vim o OTM a robi hodne sutrakove paldy,a je to najlepsi pohulco,a dla mojho nazoru este tak 4-5dni to chcelo aby sa ti kalichy trochu do fiealovka zbarvili...
Praseone
Zdravicko lidi, tak sme tu s finálním zvážením a smokereport dodám později, nechám si to ještě pár dnů uležet :-) Tak výsledek: OTM: 6g suchého a BKxDPD: 7,49g takže žádná síla :D no nic tady fotky sušenek :D

Jinak nejblíže se trefil yabasta s tipem 16,6 g gratuluji a posílám K :flamer:

První fotky je všechno BK x DPD:baby:
Praseone
Tady další fotky, vše OTM
Praseone
A tady fotky celků, první dvě fota BKxDPD, další dvě OTM
yabasta
Je ja vyhral tipovacku :D
At chutna
Praseone
Zdravim growers!

Opět se pustím do tohoto malého počinu s PC kaslí.
Během pár dní nahraju 2. kolo, ještě si musím něco nařezat :D, připravit nový větráky, strhat alobal a nacpat tam diamantovku (prostě změnit skoro vše, těším se na rozdíl..) a bude menší změna, asi budu svítít ještě navíc LED chipem 50W červený spektrum (kamarád dostal ode mě k vánocům a kolo se mu povedlo, teď nejede nic tak zapujčil jeden chip :D) k těm úsporkám myslim že supr, ale na tak malej prostor to bude úlet... :bounce:

Zatim:titanic:
techem
Tak to si nenechám ujít, taky letos možná zkusím zase micro, ale pod obyč. Sporivkama, možná tech 20-30W only for fun a uvidím kolik bude matrose po sklizni ;)
Každopádně budu tvůj PC počin sledovat ;)
Praseone
Yes, jako 20-30W jé málo, aspoň těch 90W :-) , to máš 4 úsporky. Mě právě bude zajímat výsledný produkt ještě v kombinaci úsporky a červený LED chip. Dohromady by tam mohlo být 140W a hlavně i jiný spektrum než minule, ten LED chip svítí jako blázen a přemejšlím, že bych zvětšil pěstební plochu ale ten PC mi fakt přirostl k srdci :D ještě mě napadlo vyřezat díry 3x3cm a dát květináč pod PC box a holky by rostly přez diru ve spodku boxu a květináče by mi vůbec nezabírali místo a holky by rostli rovnou do boxu, ale nápadnost je tatam :D, tak uvidíme. I osazenstvo si ještě musím vybrat, ale první adeptka Skunk 1 :-)
techem
fajn, tak to propracuj a určitě budu koukat. Vím že 30W je málo ale už jsem tu samou watáž jel a udělal jsem pod tím něco kolem 15g, sice to bylo na růstu asi 3 měsíce nebo ještě dýl abych trochu zaplnil plochu ale bylo to fajn odreagování po šichtě a zjistil jsem že i malý kašpárek dokáže zahrát velké divadlo (ve smyslu watt na Gram tzn 30W/ 15g a vůbec ne spektrum na pěstování ale spektrum na osvícení hajzlu a koupelny :D :D........) Mám to i v podpisu (První home made box 2012)
Osazenstvo ještě nevím co dám, ale viděl bych to na tu moji noname fialku co už pod těma wattama fičela...jiné semínka nemám, až na pár z legalizace, ale u nich nevím ani jestli to jsou sativy nebo indiky a jak dlouho zrajou, takže ty hodím příští rok ven ;)
Tak hodně zdaru!
Praseone
Tak je to tady, dnes namontujeme a svítíme ;-)
Akorat uz mam v kelímku presazenej AAB, nevim které feno a začlo nakvejtat, tak mu rovnou prepnu režim a pojedem rovnou květ, jeste uvidim pokud se nic jiného nenajde, zatim!
techem
Zdarec tak budu sledovat tvůj micro počin, uvažuju teď někdy nad cfl 200w květ, ale nechci kupovat novou, nejradsi nejakou jetou za rozumnou cenu, moja by tu palbu 1400,- nepřežila a poslouchal bych to ještě půl roku :D :D
Kámoš mi teď daroval 200w dual cfl, že ji od někoho dostal a má ji na nic, ale účka se trochu hýbaly, a doma jsem zjistil že nejede...byly odpálené ty čtyři kontakty co vedou to toho skleněného bazmektu :D
tak zkusím něco poshánět a uvidíme.
Jinak přeju hodně zdaru a tvrdé pálky ;)
Mitch Buchannon
to techem: http://hadex.cz/m036-usporna-zarovk...-5xudenni-bila/ toto by mohlo být řešení tvého problému ;)
Praseone
No tak paráda.... :D Nemám zapojený ani větráky, nesvítíme s LEDkou, nemám ani zdroj do zásuvky, no a nakonec aby toho nebylo málo sem se samozřejmě nemohl dostat do práce... Bože... No není to skvělé? "Když si koupíte jedny telepantofle, obdržíte druhý pár zcela zdarma.." Pardón, nedalo mi, vzpomněl sem si na tele tele... :D Takže dnes ještě UPík nebude a kvůli čemu? Fakt posraný auta, ať chcípnou... :D
Takže se omlouvám a budu se snažit co nejdříve... Zítra, pozítří...
Mitch Buchannon
Jo život je pes, ale v klidu :D Čo bolo to bolo... :D Sem zvědavej na up :D
Praseone
Tak UP bude do konce týdne, auto bude až v Pátek... ;(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma