Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Co takhle nucená legalizace?? - Klikni zde pro originální téma
Astahoe
Takže,napadlo nás s kámošem jak si možná vydupat legalizaci.Je to ale náročný na propagaci.Rekl jsem že to hodím sem na Grower.Kdyby všichni lidi v týhle republice a nebo jejich valná část co pěstujou a hulej trávu se sešli třeba na Václaváku,Letný a nebo kdekoliv jiinde a kžadej by měl sebou jednu,dvě nebo prostě pár kytek bylo by nás tolik,že by to nemohli všechno pozavírat.Takže jsou tři varianty co by mohli.Bud dát pro ten den všem milost :devil: (ty by mě pěkně nasralo) nebo zavírat do zešílení :rolleyes: (což je asi pěkná kravina) a ta poslední je všem doufám jasná..........no pište a pište třeba se k něčemu doberem.
Dude
hm, mam pocit, že už jsme to tady řešili - dobrej nápad - sám jsem byl pro - ale myslim si, že by se nás tam sešlo tak 20-30:( - přece jenom spousta lidí se bojí, něgdy se jim ani nedivim...
Astahoe
Největší problém je ten že se lidi bojej.Kdyby tam šlo opravdu hodně lidí.........ale jak to zařídit ?
Nikodym
Lepší šance je spíše využít zákona o referendu a využít také to, jak jsou lidé líní. Tedy: podpisové akce a vyvolat referendum o legalizaci. Pak by na něj, v souladu s naší tradicí, přišlo jen minimum lidí (kdo jinej, než huliči (a pár lidovců v čele se Severou a komunistů:) a huliči by museli být v převaze:)
Astahoe
hele to je celkem cool nápad :) Všichni by totiž zůstali doma a říkaly si to nemůže projít :)
Astahoe
Zatra.........musí se to prostě nějak vydupat ne?:bandit:
dalajlama
2Nikodym:
tak to je fauckt moooc koshér nápad - teda, možná, že to nevyjde, ale docela by stálo za to to zkusit!!!!
Kdo teda je pro, nechť sa . . nechť sa co? - no třeba: přihlašte sa na mail dalajlama@graffiti.net Ti lidi, kteří by byli ochotni tu podpisovou akci celou udělat ve svým městě (či regionu v případě větších měst) a dáme to dokupy! Já sám můžu nabídnout klidně tři čtyři města naráz, respektive myslím, že já sám a nebo s pomocí kamarádů, bychom zvládli celej kraj Vysočina - a co vy?????

tak šup šup!! :-) a pak :smoke:
Nikodym
Možná by stálo za to zkusit to nějak domluvit se serverem legalizace.cz a jejich (oficiálním) sdružením OSLÍK. Myslím, že mají dost členů na takovou věc.
Euroob
Nekteri lidi se proste stydej ze hulej.... Ja to sice kazdymu klidne reknu do oci ale pravda ze nasim bych to nerekl nebo byl nerad kdyby jim to nekdo rekl (i kdyz uz se tak stalo, pulka profesorskyho sboru :)) jak to jen ty mrchy poznaly :DD ). Mozna je to tim ze mi je 16 a mamka i tatka sou policajti :)) Ale pestovani za oknem mi zatim povolujou i kdyz remcaj :))
Nápad je to dobrej, ale chtělo by to vypilovat. Předně by to chtělo přesvědčit lidi (=huliče), aby podepsali. Já je plně chápu, bojí se policejní represe. Já skámošema si teď od jistý doby dáváme trochu bacha. Ale do tý petice bych šel.
Nikodym
Vtip je v tom, že by to byla petice za vypsání referenda o hulení, takže by tím nikdo automaticky nepřiznával, že hulí. Jenže mám pocit, že ono to s tím referendem není u nás tak jednoduché. Myslím, že nakonec ho lze vypsat jen v ústavních záležitostech nebo tak něco. Jedině že by se to předělalo na svobodu vyznání - tedy zoficiálnění Rastafariánské církve, která hulení praktikuje. Ti by měli najednou příznivců!:D
2 Nikodym: hmmm, joooo. Najednou by přibylo rastafariánů
Johnny Von Kris
myslym...... ze se nic takovýho tady dlouhodobě nepodnikne.... česi sou lýný,....,..,. já sem línej ....... a co znam lidi, tak se vetsinou do niceho co je nejistý nehrnou............ ale uvidim jaká bude ucast na volbách.. 000:) stejne proste tomu neverim....
kazdey by se klidne podepsal ale neveri.....
HighToDeath
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Nápad je to dobrej, ale chtělo by to vypilovat. Předně by to chtělo přesvědčit lidi (=huliče), aby podepsali. Já je plně chápu, bojí se policejní represe. Já skámošema si teď od jistý doby dáváme trochu bacha. Ale do tý petice bych šel.

Ale když tu petici pidepíšeš, tak to eště neznamená že hulíš, nebo ne?:satan:
drinker hulič
lewap: haha, no JXD je tady už hodně provařenej a kdyby ho někdo zvolil nahoru, no to nevim co by bylo lepší, to už radši snad aj ty komouše :D (ironie!) ne, fakt si to představuješ moc naivně.
b.bang
napad super.slo by to spis pomoci petice a nejakeho zpravnyho obhajovatele. Vsem se bude zit v pohode a statu taky protoze stat bude pestovat nej.travy do svich coffu .Turisti se budou mit taky dobre. nacisti ustoupi vlada se omladi vse bude OK.



ALE musime jit do toho.peace all
Rory
no jako nevim nevim... myslim že každej hulič bo grower má na sebe aspon 3-4 důchodce co sou proti a ani nevěději proč.... ten nástup s těma kytima mi připoměl tu ekšn "co takle šířit kyti po městě" ja sem teda jako doost začátečník ale takle čas od času "zahodit" semínko na zadradě radnice, v parku..... at to bije do očí a krapet se o tom mluví
Jahudka!
Nevim jakej je pro ne problem pozavirat hodne lidi.Myslim ze je to dost kratkozraky si myslet ze kdyz nas bude hodne nemuzou vsechny zabasnout.Za komancu kdyz byly demonstrace tak tam bylo opravdu hafo lidi a no problem.Proste prijelo 150 antonu,lidi do nich nahnaly a uz to jelo..Kazdopadne muzete tvrdit ze takovy praktiky by si uz mohly jen tezko dovolit a mozna to je i pravda.Ovsem by to nejspis dopadlo tak,ze by pochytaly par (treba 100 lidi) jeko exemplarni pripady pro vystrahu a tem by daly co proto(domovni prohlidky atd) pak by to nalezite rozmazly v mediich a ty ostatni nechyceny lidi by uz pro priste urcite nemely roupy nekde demonstrovat..

Kouknete se na to co by jste delaly vy bejt v jejich kuzi jaky maj moznosti..Bejt treba diktator a kdyz bych chtel delat represi proti drogam tak necham par lidi pro vystrahu postrilet a ty ostatni uz by si zadny demonstrace proste a jednoduse nedovolily..
Oni kdyz budou chtit tak rozhodne prostredky k tomu aby nas zlikvidovaly maj.Kdyz to dokazaly za komancu tak nevidim duvod proc by to neslo stejne i ted.Nerikam ze nebyly fetaci.Byly ale daleko min a lidi se proste baly a takhle otevrene s tim nikdo ven nemohl..Nedejboze aby existoval nejakej grower.Za komancu by sme byly vsichni tady uz davno v base..

A pak ze to nejde;)
Breinwolf
Vzhůru na Marihuana Marsch 2006!!!!!!!!!!!
papaja
přesně
say no to the devils

na Letnou si se vydal na Letnou
tam na tý velký pláni
tam jsi řekl ďáblovi ne
a to tvé ne
o jak to bylo bazvadné

květen 2006 Letná?????MMM2006
vivat oslíku
Breinwolf
S tím celonárodním referend je to fakt složitější a Jirku bych asi taky do politiky netahal, ale petice je naprosto realná záležitost a když tady máme už Vysočinu. Ja jsem z jihu,takže J.Hradec, Č.Budějovice, Tábor a přilehlé okolí bych zařídil já. Rasta církev je dobrej plán,ale já moc církve neuznávám.Jsem pro mnohem volnější sdružení lidí než je církev.
papaja
breinwolfe
sv. Augustin
mnozí, kteří jsou uvnitř, jsou mimo církev..pozn. papaja
mnozí, kteří jsou mimocírkev..pozn. papaja
, jsou uvnitř....
petice už je na světě
ted máte možnost se aspon podepsat:rejp:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=66757


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma