Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Problém se vzduchotechnikou - Klikni zde pro originální téma
lebanner
čaute,

před pár dny mi jeden člen zdejšího fóra dal do hlavy brouka týkajícího se řešení vzduchotechniky v mym roomu, proto bych se chtěl poradit s ostatníma :)

Room má rozměr cca 2x2 metry nic zvláštního, problém je v tom, že na jedné straně mám přítah u stropu a na druhé straně roomu odtah u podlahy, čili přesně naopak jak by tomu mělo správně být, ale bohužel to jinak vyřešit nejde. Ke stropu u přítahu jsem proto dal jeden celkem výkonej větrák který fouká přivedenej vzduch směrem dolu ke kytkám -> víc se dozvíte z profi nákresu :D

Myslíte si, že to bude stačit pro dobrej pohyb vzduchu v místnosti?

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/28/e4cn.jpg
Vemach
no je to dost nešťastný řešení, pritah i odtah jsou aktivní ? a z jakého důvodů to nejde jinak ?
lebanner
Odtah aktiv, přítah pasiv.. Kvůli vedlejším sklepům, kdybych udělal ten přítah u podlahy tak je to v té společné chodbě odkud se to nasává hrozně nápadný, takhle je to schovaný mezi trubkama co jsou u stropu
Vemach
no a odtah napaadnej není ? podle mě je napadnejsi ( více vnimatelny ) vzduch který z trubky vychází než vchází. a tak pochopil jsem že jde o nějakou místnost. co zrušit práh a nasavat pod dverma.
lebanner
odtah jde do druhý místnosti, která je jakoby taky moje.. kdybych udělal přítah i tam tak se nasává zpátky ten stejnej vzduch takže nic :/
Vemach
Promin, snazim se poradit ale nejspis to stale nechapu. Tak udelej odtah co bude shovanej jak rikas nahore mezi trubkama u stropu a pritah z vedlejsi mistnosti ktera je tvoje.
Mr.MEN
Jak čtu taky to nechápu. :D Ale pokuď budeš mít čerství vzduch a bude se dobře kontrolovat teplota tak to tak nech.
Není to ideální, ale když se nedá co děla.
Nevím v čem chceš poradit když to stejně nijak jinak nejde. :D
lebanner
Koukali jste na ten nákrs? :D Jen jsem chtěl vědět jestli to bude nějak fungovat a ten vzduch se tam bude měnit, nebo to mam nějak lámat přes koleno.. Mi neříkejte, když jeden větrák fouká na kytky ze zhora a jeden ze strany, že se k nim ten čerstvej vzduch nedostane :D
Mr.MEN
Počkej špatně si to pochopil. To je mi jasné jak to myslíš uvnitř pěstírny.
Ale nějak nechápu proč to tak musíš dělat. Proč musíš vyfukovat zrovna dole než tahat. Pravě to nechápu jak je méně nápadné foukání než nasávání.
Ale jak tak čtu tak to stejně jinak udělat nejde. Tak že to riskni jestli nebudeš mít jak už jsem psal s teplotou nebo čerstvým vzduchem není problém. :)
Karel Zahradník
Zdravím mám prosbu chtěl bych skusit indoor,ale bydlím v paneláku a nechci dělat odtah a přívod vzduchu až ven. Stačily by tam větráky stím,že odtah by šel jen do bytu a od rána bych začal větrat oknem stím,že bych potřeboval nějaký pohlcovač tý vůně šlo by to nějak prosím ?
Mr.MEN
Hele Kájo. :) Pro tebe bych měl takovou radu hlavně si důkladně pročti FAQ. :)

A jinak to že foukáš vzduch do bytu je v celku normální dělá to hodně lidí dokonce i já. Když budeš dosti větrat je to bez problému. A pachoví filtr před ufem ve skříni je proti zápachu. :)
koles
citace:
Původní příspěvek od Karel Zahradník
Zdravím mám prosbu chtěl bych skusit indoor,ale bydlím v paneláku a nechci dělat odtah a přívod vzduchu až ven. Stačily by tam větráky stím,že odtah by šel jen do bytu a od rána bych začal větrat oknem stím,že bych potřeboval nějaký pohlcovač tý vůně šlo by to nějak prosím ?


Jasně, nějakým vhodným ventilátorem to poženeš vzduch z boxu přes pachový filtr a bude vystaráno. Mám to podobně a ventilačka do pokoje je otevřená furt, i v zimě. Jinak by tam bylo celkem horko.
Karel Zahradník
Jo děkuju za rady.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma