Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Barevné spektrum pro AF - Klikni zde pro originální téma
DopyBoy
Čaute, jen drobný detail (pro srovnání v hlave)...mohu dát AF ihned po vyklíčení pod světlo se spektrem na květ? (Red)
Budou stále růst? nebo zakrsnou?
Za odpověd dík!
Tomsio
V nejlepšim možnym případě AF vůbec nedávej vyklíčit.. Následný růst/květ pod umělým světlem se nevyplatí.. Radši si kup fem. semena..

Jinak odpověď na tvoji otázku je ANO můžeš to dát pod spektrum na květ při periodě 20/4 celou dobu růstu/květu..
DopyBoy
Ahoj, AF jsem vzdycky delal na slunku ale potřeboval bych kvetinky co nejryhleji a venku už nemám šanci...
AF jsem pod svetlem jeste pořádně nedělal ale četl jsem a hledal pestitelé AF pod svetlem a výnosy nebyly nejhorší, co si o tom myslíš ty?
dík
Tomsio
Taky jsem to nejel a ani bych nechtěl.. vem si že máš u AF do konce 65 a někdy i více dní.. Když si najdeš rychlej model za tak za tu dobu máš květ u fem. semen.. a 2 týdny navíc bych na růstu klidně vydržel.. Popřípadě když si seženeš kvalitní řízky tak se ti doba ještě více zkracuje..

Muj názor.. :) určitě ti někdo poradí kdo už něco takového jel..
DopyBoy
Chápu tě ale ješte jsem fem. která bude za 2 měsíce hotová neviděl, měl jsem AF Afghan Kush Ryder a do harvestu to bylo fakt čisté 2 měsíce, sice out a né in...
Nebo máš info o nějaké fakt rychlé fem.?
Dík
mumuk
Sežen si řezi od dobrého matkaře ,nevim odkud jsi ,ale třeba Bart ma SSH,a Med.man ,SSh je hotova za 65 dni ,M.M za 60 ,mužeš přepinat hned na květ a určitě se to vyplati vic než af at vynosem i kvalitou SSH je luxusni kouřeni
DopyBoy
Má tu někdo zkušenosti s AF pod lampou?
Za odp. díky
yara
Já bych pro začátek zvolil klasiku. Výsledek bude jistější než u AF a ušetříš na elektrice 6 - 8 hodin svícení denně a ono se to za rok nashromáždí, to mi věř (nezvýšil jsem si zálohy a doplácel jsem 8kKč za první rok, ale co by člověk pro zdraví neudělal).

AF byly vyšlechtěny na OUT, protože některá klasika nestihla dozrát.

To se u klasiky v indooru stát nemůže, protože to přepínaš dle libosti světlem a taky to většinou dosvítíš do konce, takže ti to dozraje vždycky!!! Proto AF out.

Ale každý si tím prostě musí projít, vyzkoušet svoje nápady a jak vidím jsi neoblomný.

Jestli chceš častěji sklízet, je na to lepší řešení.
Pořídíš dvě lampy. Pod růstovku si dáš matku ze který řežeš nový kytky a ty řezy si necháš u matky i vyrůst (18/6). Mezitím ti pod květovou lampou (12/12) dozrajou kytky, který jsi udělal předtím a sklidíš. A takhle jedeš pořád dokola, každý 2 měsíce sklizeň.
Než ti dozrajou palice necháš vyrůst řezy, které po sklizni přesuneš pod květovku, zase uděláš nový řezy, atd atd. pořád dokola a hlavně ušetříš za semena a máš jistotu holek.
Je to náročnější na dvě lampy, ale to se u matky stejně musí, tak proč toho nevyužít i pro růst řezů.
Navíc růstovka může být třeba jen modrá CFL a u květovky je sodík dle plochy.
Pro inspiraci mrkni třeba ke mně, ale jsou tu i jiní s různýma nápadama, jak zvýšit výnos. Za mě doporučuji hlavně měřit pH u odstáté vody a udělat drenáž na dně květníku - to je základ, to ostatní už se vychytá.
Minus
Ahoj čistě teoreticky může af dojet kdyby byli pod 200cfl blue a 250 mh 24/0. Nebo to nenakvete? Nějaký postřehy ?
drago101
Ja pestujem iba automaty posledné 2 roky a to jak indoor tak outdoor... Môžeš to pestovat pod svetlom aj vonku keď je nato počasie.. Pri indoor svietim 20/4 a nikdy neboli problémi.. Je pravda ze vonku sú vecsie a vynosnejsie ale pod svetlom to ma tu vyhodu že môžeš pestovat v jednom boxe rastliny co kvitnú tak isto ako aj napr 2 týždňové pretože sa nemení svetelná perioda.. Takže môžeš stále odkladať ďalšie a nové rastliny... Ostatný skeptici co su proti automatom alebo ešte nemali poriadne kvalitny automat ti neporadia.. V dnešnej dobe sú už automaty o niečom inom ako boli kedysi.. Dnes sa už kvalitou aj chutou vyrovnaju klasickym fotoperiodam... Takze smelo do automatov.. Môžeš kľudne nane svietiť čím chceš samozrejme na úkor výnosu a kvality.. Takže nerieš kktiny a chod do toho
Pítr90
Jenže pořád jeden problém přetrvává a sice to, že musíš svítit 20 hodin denně místo 12ti 😉 a taky nemůžeš přepnout, kdy chceš. Auta jsou na ven 😉😉😉
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od Pítr90
Jenže pořád jeden problém přetrvává a sice to, že musíš svítit 20 hodin denně místo 12ti

citace:
Pri indoor svietim 20/4 a nikdy neboli problémi..

:)
drago101
Môžeš svietiť aj 18.. Neprepnes kedy chceš.? Prečo by to mal byť problém..? O tom sú predsa autoflowering.. V zahraničí to idú vo velkom.. To len tu sa automaty stále hejtuju.. Ale 100 ludi 100 chuti.. ✌️ Mier


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma