Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Sušení vs mol šatní - Klikni zde pro originální téma
Bakla_Jean
Zdravím growery,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás má nějaké zkušenosti se sušením kytky v místech, kde se vyskytuje mol šatní. Má mol tendenci kytkám škodit? (klást vajíčka atp..)
SOMBruno
Prečo by si sušil na miestach kde máš mole ??
Je to minimálne nehygienické... :rejp:
Možno vylučujú aj nejaké toxíny ale to neviem...
Bakla_Jean
Protože jsem na privátě a nemám možnost dát to na hůru nebo třeba do sklepa, či tmavé koupelky. Šatna je nejlepší, je tam absolutní tma, akorát tam v minulosti byli moli. (Poslední dobou je to už lepší, ptám se pro sichr)
Pepe666
natrhej ranec Levandule a tu dej do skříně s moli....Nebo ještě lépe, kup Raid na moli do skříně a pak si suš kde chceš.....jinak je to fakt humus a zhulovat to bude i s molama...:-D
Bakla_Jean
Právě ta levandule tam všude je a právě díky ní mi přijde, že už tam žádní moli nejsou, ale jak říkám, ptám se pro jistotu ;)
Ms. Herb
heheheh:-D myslím že ti moli na ganju nepůjdou, maybe ji pos...u když na ní budou sedět:D nevím, ale vajíčko by tam naklást mohl,já být mol tak už kladu:D ale toho bysis všiml....
fuj :D
tecetisklivec
pánové teda moly nemám, ale mám plchy :D každopádně můj dotaz je takový jak se to zavěšuje? já to pích kolmo k trámu, takže kytky nevisí je to nějaká patálie?? nebo to tak může být?
Balon
samozřejmě může
tecetisklivec
ještě bych měl dotaz ohledně teploty a větrání... jelikož jiné místo nemám, tak to mám na půdě je zde docela dobrý tah, ale počasí mi neumožní ° více než 12-15 mám pod to hodit nějaký teplomet nebo to přemístit do místnosti kde je teplo ale není průvan?
Bigoss
tecetisklivec : Skoro bych řekl, že taková teplota je v pohodě, radši suším v chladnější místnosti, byť to dýl trvá. Pokud tam vzduch cirkuluje, nebál bych se toho.
Balon
souhlasim s bigbossem... nevadí to. pokud to před sklizní nemělo tendenci plesnivět, tak je to pomalejší sušení nejlepší
tecetisklivec
tak pánové jelikož podnebí je na prd tak mi to začalo plesnivět, pokusil jsem se to prostříhat co nejvíce to šlo a myslím, že to byly dost razantní zásahy... tzv. na jistotu každopádně jsem to oddělil od zbytku a lehce posvítil uv-čkem . co mám počít dál??
Pepe666
postav na půdu jeden stojanový ventilátor


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma