Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás má nějaké zkušenosti se sušením kytky v místech, kde se vyskytuje mol šatní. Má mol tendenci kytkám škodit? (klást vajíčka atp..)
Protože jsem na privátě a nemám možnost dát to na hůru nebo třeba do sklepa, či tmavé koupelky. Šatna je nejlepší, je tam absolutní tma, akorát tam v minulosti byli moli. (Poslední dobou je to už lepší, ptám se pro sichr)
natrhej ranec Levandule a tu dej do skříně s moli....Nebo ještě lépe, kup Raid na moli do skříně a pak si suš kde chceš.....jinak je to fakt humus a zhulovat to bude i s molama...:-D
,,Občas mám chuť se na všechno vysrat....ale pak si vzpomenu že na všechno seru"
heheheh:-D myslím že ti moli na ganju nepůjdou, maybe ji pos...u když na ní budou sedět nevím, ale vajíčko by tam naklást mohl,já být mol tak už kladu ale toho bysis všiml....
pánové teda moly nemám, ale mám plchy každopádně můj dotaz je takový jak se to zavěšuje? já to pích kolmo k trámu, takže kytky nevisí je to nějaká patálie?? nebo to tak může být?
ještě bych měl dotaz ohledně teploty a větrání... jelikož jiné místo nemám, tak to mám na půdě je zde docela dobrý tah, ale počasí mi neumožní ° více než 12-15 mám pod to hodit nějaký teplomet nebo to přemístit do místnosti kde je teplo ale není průvan?
tecetisklivec : Skoro bych řekl, že taková teplota je v pohodě, radši suším v chladnější místnosti, byť to dýl trvá. Pokud tam vzduch cirkuluje, nebál bych se toho.
tak pánové jelikož podnebí je na prd tak mi to začalo plesnivět, pokusil jsem se to prostříhat co nejvíce to šlo a myslím, že to byly dost razantní zásahy... tzv. na jistotu každopádně jsem to oddělil od zbytku a lehce posvítil uv-čkem . co mám počít dál??