Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
nováček 7.7. - Klikni zde pro originální téma
wShark
Ahoj všem, Grower jsem prošel křížem krážem až jsem se musel taky zaregistrovat. Tady si chci zkusit přidání fotek, napsat pár otázek (zkusil jsem hledat) :-) a krátce se tu představit.
Jsem spíše mastičkář než konzument, ale to neznamená že bych sklizeň nezkusil.
Loni jsem měl na balkoně jednu no-name a letos se tam sluní African free (východní strana), dále se na jižní na okně hřejí miminka Jack Herer, White Shark a ještě jeden African, kolem 2,3 patra půjdou na balkon kde Africana střihnu a zbytek zkusíme LST přivazovánim co jsem tu našel. Hnojky moc neřešim, na mimina jde Krystalon start a připravim jim do květináče na přesazení granulovanej slepičinec (Hoštické hnojivo - NPK 9-13-6) cca 1 lžíci na 8,5l květináč.

Stále pročítám a snažím se zlepšovat, ale s minimálními náklady.

Začalo se mi tu líbit micro, tak přemýšlím že zkusím jedno nízkonákladový s LED osvětlením cca 4x 3w teplá bílá (žlutá) + 2x pc větrák přítah, odtah a domácí pachový filtr zdejšího návodu. Zkusil bych to buď na 40l kýbl od Primalexu, nebo vyhledal nějakou vhodnou skříňku.

Dále mastičky - četl jsem různé návody a napadla mě výroba z návodu na hašiš "gumby hash extraction" a výsledný materiál před vysušením rozšlehat ve vodní lázni v lékařské vazelíně. Podobný recept jsem tu nenašel, tak se ptám jestli si myslíte zda by to bylo efektivní - pracnost, kvalita mastě a množství.

To je asi všechno, čekám na kritiku, názory, vylepšení.
Teď ještě přijít na ty fotky..
wShark
foto Bonsai African free + jedno makro
wShark
další foto pro lepší srovnání a moje přípravka na jižním okně od zadu : African, Jack H., W. Shark
wShark
další makra a dnes tu končim s fotkama :-)
Creed
...
wShark
citace:
Původní příspěvek od Creed
...


Dík za kritiku.. :-D Čekal jsem názor a ne tečky..
wShark
Tak jsem se byl dnes podívat ve skleníku, kde je mezi okurkama další rostlinka. Bohužel už vím jak vypadá plíseň na šiškách, ale na druhou stranu na ní můžu provádět pokusy. Zkoušel jsem rozdrcení stonku co jsem tu našel jako tréninkovou techniku. Rozmáčkl jsem 3 větývky a kvůli plísni zastřihl špičku. (rostla přírodně bez zastřižení) Nevím jestli toho stresu na ní nebude moc, ale kde jinde si to vyzkoušet, že.. :-)

Doufám že se tu objeví nějaké názory na mou představu mikra a výroby masti, nechci to cpát do jiných témat. Předem dík všem..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma