wShark
Nový Člen
|
nováček 7.7. |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj všem, Grower jsem prošel křížem krážem až jsem se musel taky zaregistrovat. Tady si chci zkusit přidání fotek, napsat pár otázek (zkusil jsem hledat) :-) a krátce se tu představit.
Jsem spíše mastičkář než konzument, ale to neznamená že bych sklizeň nezkusil.
Loni jsem měl na balkoně jednu no-name a letos se tam sluní African free (východní strana), dále se na jižní na okně hřejí miminka Jack Herer, White Shark a ještě jeden African, kolem 2,3 patra půjdou na balkon kde Africana střihnu a zbytek zkusíme LST přivazovánim co jsem tu našel. Hnojky moc neřešim, na mimina jde Krystalon start a připravim jim do květináče na přesazení granulovanej slepičinec (Hoštické hnojivo - NPK 9-13-6) cca 1 lžíci na 8,5l květináč.
Stále pročítám a snažím se zlepšovat, ale s minimálními náklady.
Začalo se mi tu líbit micro, tak přemýšlím že zkusím jedno nízkonákladový s LED osvětlením cca 4x 3w teplá bílá (žlutá) + 2x pc větrák přítah, odtah a domácí pachový filtr zdejšího návodu. Zkusil bych to buď na 40l kýbl od Primalexu, nebo vyhledal nějakou vhodnou skříňku.
Dále mastičky - četl jsem různé návody a napadla mě výroba z návodu na hašiš "gumby hash extraction" a výsledný materiál před vysušením rozšlehat ve vodní lázni v lékařské vazelíně. Podobný recept jsem tu nenašel, tak se ptám jestli si myslíte zda by to bylo efektivní - pracnost, kvalita mastě a množství.
To je asi všechno, čekám na kritiku, názory, vylepšení.
Teď ještě přijít na ty fotky..
|
Více mastičkář než konzument.
|