Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » nováček 7.7.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
wShark
Nový Člen

Karma uživatele wShark - 0% Pěstitelská

Zdraví nováček 7.7. Příspěvek č. 1

Ahoj všem, Grower jsem prošel křížem krážem až jsem se musel taky zaregistrovat. Tady si chci zkusit přidání fotek, napsat pár otázek (zkusil jsem hledat) :-) a krátce se tu představit.
Jsem spíše mastičkář než konzument, ale to neznamená že bych sklizeň nezkusil.
Loni jsem měl na balkoně jednu no-name a letos se tam sluní African free (východní strana), dále se na jižní na okně hřejí miminka Jack Herer, White Shark a ještě jeden African, kolem 2,3 patra půjdou na balkon kde Africana střihnu a zbytek zkusíme LST přivazovánim co jsem tu našel. Hnojky moc neřešim, na mimina jde Krystalon start a připravim jim do květináče na přesazení granulovanej slepičinec (Hoštické hnojivo - NPK 9-13-6) cca 1 lžíci na 8,5l květináč.

Stále pročítám a snažím se zlepšovat, ale s minimálními náklady.

Začalo se mi tu líbit micro, tak přemýšlím že zkusím jedno nízkonákladový s LED osvětlením cca 4x 3w teplá bílá (žlutá) + 2x pc větrák přítah, odtah a domácí pachový filtr zdejšího návodu. Zkusil bych to buď na 40l kýbl od Primalexu, nebo vyhledal nějakou vhodnou skříňku.

Dále mastičky - četl jsem různé návody a napadla mě výroba z návodu na hašiš "gumby hash extraction" a výsledný materiál před vysušením rozšlehat ve vodní lázni v lékařské vazelíně. Podobný recept jsem tu nenašel, tak se ptám jestli si myslíte zda by to bylo efektivní - pracnost, kvalita mastě a množství.

To je asi všechno, čekám na kritiku, názory, vylepšení.
Teď ještě přijít na ty fotky..

Více mastičkář než konzument.

Old Post 07-07-2013 v 17:23 PM
wShark je offline   Profil uživatele wShark   Find more posts by wShark   Foto galerie člena wShark   Click here to Send wShark a Private Message   Add wShark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wShark
Nový Člen

Příspěvek č. 2

foto Bonsai African free + jedno makro

Old Post 07-07-2013 v 17:28 PM
wShark je offline   Profil uživatele wShark   Find more posts by wShark   Foto galerie člena wShark   Click here to Send wShark a Private Message   Add wShark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wShark
Nový Člen

Příspěvek č. 3

další foto pro lepší srovnání a moje přípravka na jižním okně od zadu : African, Jack H., W. Shark

Old Post 07-07-2013 v 17:33 PM
wShark
Nový Člen

Příspěvek č. 4

další makra a dnes tu končim s fotkama :-)

Old Post 07-07-2013 v 17:35 PM
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

...

Old Post 07-07-2013 v 20:21 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wShark
Nový Člen

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Creed
...

Dík za kritiku.. :-D Čekal jsem názor a ne tečky..

Old Post 07-07-2013 v 20:56 PM
wShark
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Tak jsem se byl dnes podívat ve skleníku, kde je mezi okurkama další rostlinka. Bohužel už vím jak vypadá plíseň na šiškách, ale na druhou stranu na ní můžu provádět pokusy. Zkoušel jsem rozdrcení stonku co jsem tu našel jako tréninkovou techniku. Rozmáčkl jsem 3 větývky a kvůli plísni zastřihl špičku. (rostla přírodně bez zastřižení) Nevím jestli toho stresu na ní nebude moc, ale kde jinde si to vyzkoušet, že.. :-)

Doufám že se tu objeví nějaké názory na mou představu mikra a výroby masti, nechci to cpát do jiných témat. Předem dík všem..

Old Post 08-07-2013 v 20:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2019 - Nováček - 0 odpovědí
27-10-2018 - Nováček - 10 odpovědí
01-05-2017 - Nováček - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás