Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
250W #scrog-> Bubbler50l, Skunk#1 DS60, 2.grow - Klikni zde pro originální téma
Minotaur
:jumper: Díky chytrému threadu Milujeme Bublinky a Indoor s Hlavou podrobnému popisu bubbler a nasbíraným informacím jsem se pustil do druhého pěstovaní za pomocí bubbleru vypěstovat zase o něco kvalitnější produkt :jumper:

Díky všem aktivním co vznesli v prvním pokusu nějakou optimální kritiku.. Ještě jednou všem dík za každou dobrou radu oceněnou K+..

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Jinak více méně se ve stanu s předešlého set upu nic extra
nezměnilo až na novej hurricane klipsňák.
Vybudování scrogové sítě a bubláku zapralo pár odpolední strávených v dílně a hlavně sháněním věcí v obchodech s akvariatikou a několika hobby marketech :D

Pár fotek z výroby bubláku :)

Jinak 50 litrovým bublákem hejbou dva vzduchovací motorky Hailea, levná náhrada značek..
Jeden dvouvývoďák 2x 4,5l/min 296,- ;příslušenství 150,- ; zednická nádoba 50l 270,-
a Jeden jednovývoďák 4l/min 199,-
Dostal jsem se na hodnotu 740l/h takže otočí 44l roztoku za hodinu zhruba 18krát což je celkem fajn :)

Další věcí pro kterou si půjdu v týdnu je Milwaukee PH tester..

Jinak tohle kolo do týdne rozjedu.. :-P
Co nevidět, další update :jumper:
Pěstu zdar!
Minotaur
Ták nějaká výbavička mi přišla včera :jumper:
Ec tester a Ph metr od společnosti Milwaukee.. Doporučil mi ho typ v growshopu, kvůli manualní kalibraci a že prej za ty prachy lepší neseženu.. Tak uvidíme jestli s nima bude víc radosti než starosti.. :D
Jinak semena už přes noc popukali.. Už jsou strčený v rockwoolovej kostkách.. Včera jsem také provedl generální úklid stanu, dezinfekce proběhla výměna sodíku, vinstaloval jsem bubláček do boxu a na scrogovou síť je ještě brzo .. :)
:jumper: Hlavně ať to co nejdřív bublá :jumper:
Minotaur
Zase se mi nějak jebou fotky..
Tak vám zkusím ještě ukázat bubláček a novej setup skříně :jumper:
Minotaur
Kytičkám chvilku trvalo než kořínky prorostli rockwool a keramzit..
Ten den nastal a nyní kytky vypadaj jinak ráno a večer.. Rostou před očima.. Velkej problém mám s vodou.. Z kohoutku mi teče šíleně trvdá voda plná dusičnanů.. V tomhle koutku republiky nemůže pěstitel používat bez osmózy vodu s kohoutku..
EC 0.8?
Ph 7.6??
What?? :(
No ještě že pršelo.. Posbíral jsem 50 litrů dešťovky.. Ec metr ukazoval hodnotu 0.1! Ph bylo 7.2.. Po jemným zahnojení a přidání aditiv na tvorbu kořenů a vitality, Ph kleslo na 6.8.. Použil jsem Ph- a připravil roztok o hodnotě PH 6.2.. EC se zvedlo na 0.5..

Jedinej problém.. Voda má neustálou teplotu od 15-18 stupňů Celsia, ale přijde mi že se kazí.. Zřejmě hnojivo se sráží na košíkách a po stěně bubbleru a jeho víku.. Myslím si že to zapříčiňuje i hnědnutí konečků listů..
Kde by mohla bát chyba? Myslím že Víko bubbleru které jsem vyrobil je ze špatného materiálu.. Zvolil jsem klasickou lepenou překližku a oblepil ji alobalem avšak ze spodní strany je dřevo na kterym se sráží bublající roztok.. Je možné že je to tou překližkou?
Viděl jsem thread jednoho uživatele kterej musel kolo ukončit právě proto že použil podobnej materiál vyráběnej chemickou cestou.

Přikládám pár fotek :)
:jumper: Díky všem kteří sledují thread a poradí :jumper:
Minotaur
.
Minotaur
..
Minotaur
last
Klamath
cau, zacal bych tim phckem. Michej ho tedkon ze zacatku na 5.3-5.5 a pak postupne zvysuj na 5.8, ale tech 5.3 je takovej ideal. Ph je hodne dulezity, nesmis ho drzet jako v hline ale min o dost - to je mozna taky duvod tech spalenejch listu. Proste ph ted do 5.5. Proc nejedes rezance? Semena musej mit 4 tejny na rustu a to te limituje. Dal to hnojivo co mas je celkem uchazejici, ale je podle me moc komplikovany a zbytecne. Nicmene ja ho dostal zadaca na Canna festu, tak jsem ho vyzkousel a jsem si jistej, ze uz se k nemu vracet nebudu. Co se tyka ph metru tak ho pred kazdym merenim kalibruj, protoze se to rozhazuje. aspon s adwou mam tyhle zkusenosti. A posledni vec v tech hydro ketinacich si mel vystrihat diry, kvuli korenum. Ja odstrezaval tu malou mrizku a nechaval jsem tam diry.Ay prijdes hydru na chut, tak uz se k hline nevratis. Hlavne to ph kontroluj. 6.2 je fakt hodne
At to roste

Ps:To ze mas travu v bublaku neznamena,ze budes mit kvalitnejsi hulco :D
PSS : K+ ode me ted nedostanes, ale jen tak dal. Jo a ten alobal toho se zbav, to je hrozny :D - stejne to nic nemeni, to uz by byl lepsi bilej papir. si tam radsi dej bilo cernou folii, nebo kup diamantovku a potahni to tim. Ja ji driv pouival na spodek od bublaku.

EDIT: jeste bych ti doporucil pridat enzymy, moza to vyresi tvuj problem s tou srajdou hnedou xP
yabasta
Jak pokracujes, hod nejaky update.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma