Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Dědek kořenář - Klikni zde pro originální téma
Bakla_Jean
Sice už mám fotky svých legálních rostlinek ve stejném threadu jako ty nelegální, ale nedá mi to a musím to pichnout i sem :D. Jelikož nejsem jen hulič, ale taky gurmet a milovník chillies a všelijakých produktů z nich, rozhodl jsem se k pěstování bazalky, saturejky, cherry rajčátek, pažitky, petrželky a ještě plánuju doukoupit sazeničky dalších pár bylinek. Všechno (kromě petrželky, jedu od semínka a v případě chilli papriček, hodně punk způsobem- semínka na chilli jsem jednoduše vykutal z uschlé chilli papričky a dal naklíčit :D )

Foto č.1 : Chilli papričky (rostou jako z vody a navíc jsou to nádherné rostlinky, takže mi dělají radost snad i víc než to nelegální kytí )


Foto č.2 : Nalevo Saturejka, navrchu rajčata (ještě mám jeden truhlík a květináč, ale ten se nevlezl do záběru) a dole bazalka

Pokud se etikety od semínek rajčat nemílí a každá rostlinka vyplodí 500 cherry rajčátek, tak ze vzniklé záplavy rajčat plánuju společně s chilli udělat nějakou super omáčku.

Zatím Growu zdar !
Ms. Herb
hoj! tu si ti dovolím hodit link, omáčka je ozkoušená :) a vážně výborná:)

http://www.seminka-chilli.cz/recept...28salsa-dip%29/
Bakla_Jean
Díky ti, seminka-chilli znám, je to super stránka (hlavně ty jejich videa na YT :D ). Určitě vyzkouším a pak sem postnu výsledku (i když na to je ještě času dost).
Ms. Herb
joo sou super, hlavně mají obrovský výběr odrůd, co sem si od nich kupovala semínka tak už je držim druhým rokem, a stále extrémně plodí, ted na grill je to paráda utrhnout si svoje čerstvý chilly, nebo černý čaj s chilly,v létě super!
Bakla_Jean
Up to date UPDATE

Už je to nějakou tu dobu, co jsem postoval své legální výpěsty a tak su tu zas.

FOTO č.1 - Chillies jsou furt poměrně menšího vzrůstu, tak jsem je začal přesazovat do větších květníků/truhlíků, zbývá přesadit ještě tři a pak je pohnojím výluhem a uvidím, co se bude dít.

FOTO č.2 - Rajčata, Bazalka, Saturejka- rajčata jsou takové všelijaké, sice už kvetou, ale dost jim žloutnou listy a některé jsou seschlé (že by to bylo slunkem?). Bazalka se Saturejkou mi dělají asi největší radost, protože voní tak intenzivně a úžasně, až to snad není možné, navíc s tím jak se umoudřilo počasí a častěj teď svítí, tak obě rostlinky vystřelily do výšin a rostou a rostou.
Bakla_Jean
Dva týdny za náma a je tu další aktualizace:

V uplynulých dvou týdnech jsem stihl přesadit všechny chillies do větších květináčů, ve kterých už zůstanou. Od té doby se nestíhám divit, jak mi to všechno roste. Posuďte sami:

1) Saturejka nám začala kvést (v nejbližší době budu sklízet první část úrody)

2) Rajčata

3) Chillies

4)Zelenavá římsa (rajčata, rajčata, bazalka, saturejka) - rajčata, která jsou na fotce v pořadí druhá, vypadají tak nějak všelijak, asi jsem je dal do malého truhlíku a nemají moc místa.

5)Bazalková sklizeň :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma