Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Lesní gRow 2013 - Klikni zde pro originální téma
Rumcajs
Zdravím všechny spolupěstitele,

už je na čase něco zasadit ven. Loni mi bylo vše ukradeno a nenašel jsem z toho nic, ale aspoň mě to motivovalo abych našel nové fleky a oprášil staré. Použiju jednu školku, kde mi to sebrali lesáci při prořízce před 4 lety a zbytek bude nový. Něco hodím na barák. Všechno bude letos v zemi, protože nebudu mít čas se o to dva měsíce starat.
Momentálně mám jen dvě fotky nepovedných klonů, kterým se až na jeden nedaří (dost pravděpodobně nějakou moji chybou) :) Počty upřesním podle toho co zdechne a co doplním.

Na první fotce jsou vidět, kromě řezů G13 a Mazara, ještě Skunk Passion a za oknem ožraný Cheese od nějakých breberek ( byl 2x větší)



Semena:

3x Skunk Passion (Dutch Passion)

Řezy:

3x White Widow (Dutch Passion)

2x Cheese (Dutch Passion)

G13 - od místního člena

Mazar - od místního člena



Náčiní:

kompost a kupovaný substrát
symbiotické houby - Symbivit, Trichoderma
Fishmix, GuankoKalong Grow+Bloom, kobylince, masokostní moučka, rohovina
Azotobag - bakterie vylučující dusík a fosfor
nopovka na izolaci od okolní zeminy
pletivo proti srnkám



Semena SP jsem dostal loni jako dárek k nákupu, ale nebylo na ně místo. Máte s nima někdo nějaké zkušenosti z loňska? Ještě jsem chtěl zkusit nějaký AF a našel jsem slibně vypadající odrůdu Magnum (Budha seeds). Hledám něco hodně výnosneho a samozřejmě kvalitného :)
adameen
Ty klony jsi dal do předhnojené půdy, nebo než zakořenily tak jsi čerstvé řízky zalil nečím s hnojivem. Začaly ti nejspíše hnít. Myslím že je už po nich.
Rumcajs
Na sazenice a klony používám substrát na palmy, který je předhnojený minimálně. Do zálivky jsem požil enzymy a to jim určitě neuškodilo. Prý se mohly zapařit po cestě, ale to už je teď jedno :)




Foto: z leva 2xCheese z toho jeden ožraný :)
potom 1x WW, 3x SP a 1x žijící G13
Rumcajs
1. WW s odstupem
2. druhá WW detail
3. Cheese
4. celek


Půjčil jsem si digitální PH metr a zjistil jsem, že mám 7,8. Přece jen je to skoro čistý kompost e ještě nedávno vápněný. Vdovy už jsou v hlíně dva týdny tak jsem je jen odkopal kraje a namíchal novou hlínu. Cheese je zasazen čerstvě. Včera mi to ukazovalo PH 6,2 a dnes 7,2 , tak jsem domíchal více lesní rašeliny a nechám to zas odležet do zítřka. Ještě jsem přidával lisovaný kokos a písek. Na všechny kytky jsem použil Symbivit a do hlíny pevná hnojiva včetně bakterii. Trichoderma se prý už nedělá a našel jsem ji jen pod Canna za 450,- cca. (dříve stála 70,-).


p.s.- už jsem přišel na to proč se mi tak změnilo PH. Vápnil jsem i kolem děr a jak začlo pršet tak to stéká do děr, ale veřím tomu, že se to časem srovná:) Při ohýbání se mi povedlo zlomit dvě větve, ktere jsem následně spravil izolepou a klacíkem:D, tak uvidím za týden jestli přežijou.
Rumcajs
Tak jsem stihl včera udělat pole o 3 kytkách na prudkém jižním svahu, kde nám to jednou lesáci při prořízce sklidili, ale bohužel jsem zapomněl foťák. Vykopali jsme díry, do nich dali nopovku a do každé se vlezlo cca 100L hlíny. Dal jsem tam ohryzaného Cheese, WW a Skunk Passion.
Další pole jsme nestihli udělat, ale vyložili jsme kousek od něj hlínu a o víkendu to půjdem dodělat. Pak nahodím nějaké fotky.



Nevíte jestli vadí mraveniště (černí) přímo v nopovce nebo jen provzdušní hlínu a budou hlídat kytku? Nevím jestli je mám hubit a popřípadě čím?
Astronaut
Mravenci ani moc neva ale ty msice co si pestujou ty jo! Takze se jich zbav.
Tomsio
Přesně jak řiká Astronaut vydržujou si mšice.. takže bejt tebou jim to tam nějak znepříjemni a oni se přestěhujou.. slyšel jsem o lógru z kafe, o vlejváním vroucí vodu do mraveniště, nebo o pepři.. zkus googlit a najít nějakou babskou radu.. ;) držim palce
Nech je tam, jsou skvělí, dejchaj hlínu a pruděj slimáky, leda že bys tam měl tu haldu jehličí co dělaj, to bych to zabalil, ale esi's je jen vyoral z hlíny tak to problém neni.
Tak ať to vzdušní :D
tuffgong1
Určitě je nezabíjej... pamatuj , že ty jsi narušil jejich domov ne oni tvoje políčko... Tak by bylo vhodné je nechat být... Minulej rok jsem taky vykopal díru a byly tam mravenci . Mužu jen říct , že to ničemu nevadilo když jsem je tam nechal.
Rumcajs
Dík za rady. Mravence zatím nechám na pokoji a uvidím co se bude dít.


Dneska jsem dokončil další pole. Při jeho hledání jsem narazil na cizí místo a dnes jsem tam potkal i majitele:) Tvrdil, že loňský rok tam odjel v klidu. Ujistili jsme se, že si nebudem krást a rozešli se v dobré víře :)

Jsou tam zas jen 3 kytky a to 2xSP + 1x G13 (jediný slušně přeživši rež). Našel jsem i idealní poměr hlíny pro mé potřeby (4x40L obyč. substrát, 75L rašelina, 50l kompost). S trochou vápna a granulovanými hnojivy jsem se pokaždé dostal na PH 6,2-6,5.






foto č.1 - Skunk Passion v popředí

foto č.2 - G13

foto č.3 - druhý Skunk Passion

foto č.4 - celek

foto č.5 - s plotem :) i když ten bude zbytečný, protože srnky do křídlatky určitě nechodí
Rumcajs
Pořád se mi nedaří utrefit PH u WW, drží se kolem 7,3, tak jsem odebral vrchní vrstvu a nasypal čistou rašelinu. Jinak ohýbám a ohýbám:)


foto č.1 - Cheese

foto č.2,3 - WW
Rumcajs
foto č.1 - nález nového fleku






foto č.2 - dokončení o hodinu později
3xG13 - zleva nahoře začíná pheno 4, následuje 5 a 15
1xMazar - nejbližší kytka
Rumcajs
UP z prvního pole v křídlatce. Kytky valí bomby a my zase ohýbáme a ohýbáme:)




foto.č1,3 - SP



foto č.2 - G13
Rumcajs
Něco ze zahrádky. Heslo letošního roku je: Ohýbat, lámat a roztahovat :D




foto č.1 - Cheese





foto č.2,3 - WW


Rumcajs
WW & Cheese two month after :) More updates will follow.
Rumcajs
První flek v křídlatce je v klidu. Kolega tam byl za 2 měsíce jednou a kytkám se stejně daří dobře :) Nedá se tam moc dobře fotit, takže foto nic moc. Zapomněl jsem si doma nůžky, takže prostříhávat budu příště.

Šel jsem i na druhé pole, které je opodál, ale těsně vedle něj začly probíhat jakési stavební práce či údržba vysokého napětí. Viděl jsem tam nějakého staršího pána v maskáčích tak jsem to rychle otočil a zmizel :D Průsek je tak 20-30m od toho tak doufám, že to nenašli. Přece jen v tom bordelu není nic vidět:)




foto č.1 - v popředí G13 a za ním SP




foto č.2 - zakrslý SP



foto č.3 - G13 palda
Rumcajs
Došel jsem i na druhé pole v křídlatce a zjistil jsem, že průsek je hned vedle pole, ale 3 ze 4 kytek tam jsou a nevypadá, že by si jich někdo všiml. :D Chybí úplně G13 pheno 15, ale tu určitě něco sežralo už dávno, protože po ní není ani stopa. Kytky jsou malé, protože kolega tam nebyl ani jednou..., ale díky tomu si jich asi nikdo nevšiml. Sám jsem je měl problém najít, úplně mi splynuly s okolní vegetací. Prostřiženo a pohnojeno Fishmixem, Atami enzymy a Plagron Alga Bloom. Pro pozdější použití mám nakoupeny tablety blossombuilder od BCuzz.



foto č.1,2 - úplně vlevo G13 pehno5, pak G13 pheno 4 a na konci Mazar




foto č.3 - G13 pehno5




foto č.4 - G13 pheno 4




foto č.5 - Mazar




Rumcajs
Kvete to necelé dva týdny, tak už jsem to i vyvázal ať se nepolámou. Pohnojeno Fishmixem, Guanokalong Grow, enzymy a Plagron Alga Bloom.


foto č.1 - celek



foto č.2,3 - Cheese + makro




foto č.4,5 - WW + makro
Rumcajs
foto č.1 - celek se srnkou (mají to tu holt rády)







foto č.2,3 - Cheese







foto č.4,5 - obě WW
Rumcajs
První flek v křídlatce. Největší SP je úplně rozlámaný a druhý taky nějak polehává. Kdežto G13 krásně kvete. Prostříhal jsem spodky a vše pohnojil Alga Bloom, enzymy a Atami tabletou. Půjdu tam asi pozitří to zvednout a vyvázat, dnes jsem na to nebyl vybaven.


p.s.- byl jsem se podívat na jížní svah a zjistil jsem, ž
e nějaká dobrá duše kytky vykopala a odnesla. Nechápu proč si nezasadí svoje, když to mají kam dát.... Až jednou někoho na poli chytnu, tak to schytá za všechny :)




foto č.1,2 - oba SP









foto č.3,4 - G13
Rumcajs
Krásně nám kvete na druhém poli v křídlatce. Pohnojeno a prostříháno.





foto č.1,2 - úplně vlevo G13 pehno5, pak G13 pheno 4 a na konci Mazar




foto č.3 - G13 pehno5 + moje šikovnost s nožem




foto č.4 - G13 pheno 4




foto č.5 - Mazar



p.s. - děkuji za K+ a ať nám to roste :)


Rumcajs
Pole v průseku bylo očesáno...












Druhé pole v křídlatce zatím neobjeveno, ale daří se jen G13. SP má úplně malé paličky a silně pochybuju, že to v tom zkurveném počasí ještě nabere nějaký objem.
Rumcajs
Zdravím po delší době. Loňská sezona stála úpně za hovno a fotky sem ani nemá cenu dávat. Jediná slušná kytka byla G13. SP vůbec nedojel, kytky na louce spálily mrazy a nejhezčí pole mi ukradli.

Takže pro velý úspěch si to zase letos zase zopakujem:)
frek
To je věčná škoda. :(

Letos budu určitě zase držet palce! :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma