Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Outdoor 2013 - Klikni zde pro originální téma
mareno89
Dufam ze pisem spravne,ak nie tak sorry a vymazavam
zasadene mam:

-Automazar 7x
-Durban poison 10x

subtrat:
-Plagron Royalty Mix

-Plagron Growmix

hnojiva :
- Plagron Alga Grow na rast

- Plagron Alga Bloom na kvet

uspesnost klicenia 100% ,mazarov mam v 10l kvetinacoch,v (žihlave) koprive a dvoch uz zozrali slimaci :/ lebo bola dost velka zihlava a pekne po nej sa mi dostali do kvetinaca ...a tretiu nacali ,podcenil som slimakov ,teraz si uz dam pozor !! dal som tam skrupiny z vajec,tak dufam ze to zabere !! Durbanov mam zatial este na okne a za tyzden pojdu do kukurice ,mam 15L kvetinace tak hadam to postaci ..tak dufam ze mi tu niekto pomoze keby nieco ,budem rad ,tak nech to raste a pozor na čorkarov ,nech sa darii !
mareno89
fotky mazara po 23 dnoch od vyklicenia ,zdaju sa mi dost male , prvy krat som hnojil po dvoch tyzdnoch ,ale tak dufam ze narastu jak sa patri ...hnojim 15ml Alga Grow na 2,5l a mam taku otazdku ,mam zasadene durban poison ako som uz pisal len neviem ci to mozem pridavat sem alebo treba vytvorit novu temu ?ale myslim ze nie ,dik :)
asfalt
ahoj, takhle malinký nehnoj vůbec, zabiješ je...
toho alga grow dáváš 15ml na dvaapůl litru vody ?to je strašný hafo...

http://www.alchimiaweb.com/images/x...-1l_1352_2_.jpg
mareno89
15ml na 2,5l vody som dal 23 den ano. ked mali 2 tyzdne tak som daval 4ml na liter ako je písane a vyzeraju spokojne,tak hadam ich to nezabije a posilni .ti poviem ze pred rokom som hnojil hned po tyzdni ako som presadil a to kristanolom a nic im nebolo,metrovy Think diferent vyrastol, tak tento rok ich hadam plagron nezabije ,ale dik za radu !
MedvedBrtnik
Nakládáš jim fakt moc, ta koncentrace je na tak malý kytky extrém, pokud máš dobrou hlínu, tak automaty není třeba hnojit v podstatě vůbec, maximálně třeba párkrát v květu, ale odjel jsem kolo i úplně bez hnojiv, chuť výborná a pálky stejné, jako kytky, které jsem hnojil. Tyhle rostliny mají tak krátký životní cyklus, že toho opravdu nespotřebují mnoho. Ale každej dle svého uvážení.
Ja to mam ozkouseny s automatkama cca takhle:

Pokud ji nechas rust, jak to priroda zamyslela (zadnej training), neni treba v rustu hnojit vubec.

Pokud aplikujes pri rustu LST pro vetsi pocet hlavnich palic, je dobry to hnojit. Kdyz sem zkousel LST a nehnojil, kytka rostla spatne - nemela dost energie na stavbu ty spousty novych tlustych stonku.

Jinak samozrejme fosfor navic pri kvetu nikdy neuskodi, pokud mas nejaky chudsi substrat :-)
mareno89
tak to som asi dost prehnal teda,lebo mazarov mam v royalty a tam je akurat hnojiv ,zajtra ich idem pozret ako vyzeraju tak dufam ze budu v poriadku ! zajtra budu mat uz presne mesiac od vyklicenia tak uz by som mal davat hnojivo na kvet? diky hoši.. a vy mate zahradku? nech to pozrem :) ja ich zajtra nafotim a pridam foto ,zatim zdar .
mareno89
dnes je 29 den ,rastlinky maju 20 cm, ta v bielom kybli je nejaka spomalena a pomalsie raste,no a jedna nejakemu hmyzu asi dost chuti, lebo kazdy jeden list je obzraty ,ale asi to velky problem nebude lebo rastie pekne. ale aj tak,dufam ze sa mi vytiahnut viac do vysky ,neni podla vas po mesiaci rastu 20 cm malo?
Ak je uvás také "krásne" počasie ako unás tak a niet čomu čudovať :)
MedvedBrtnik
Jurgiano má pravdu, špatný počasí, kytky jsou zpomalený, zasadil jsi je moc brzy, příště bych doporučil sázet až v červnu, to už je většinou optimální počasí. Ráno bylo 5 stupňů u nás, v tom to fakt nejede.
Pocasi dela divy, ja sazel 7.5. v horach cca 900m n.m., ted sem tam koukal cca 2 dny zpatky, a kyti 2 patra a vysoky tak 10cm :D

Je tam zima, v noci to momentalne jde na nulu, nebo dokonce i pod nulu. Prezijou to, a nastartujou, az bude hezky :-) nic si z toho nedelej.
mareno89
tak to pocasie by sa mohlo umudrit uz konecne! lebo takto to naozaj neporaste !minuly rok som mal think diferent (DP) a sadil som ho 15.6 ,slnko prazilo a rastliny mali na konci meter ! nevadi, na buduci rok budem vedet ze automaty je naozaj lepsie sadit tak v polke juna ,ako som sa tuna docital,ked uz poriadne prazi slko a len sa to potvrdzuje ,lebo maju dost kratky ciklus a potrebuju slnka a tepla dost...ale nechame sa prekvapit :)
mareno89
32 den ,na to ze je vonku dost zima a noci su chladne, tak rastlinky rastu celkom v pohode,tu mate dalsie fotky ... do zahradky chodim kazdy piaty den ,aby by zem stihla aj trochu preschnut ...tento tyzden pridam fotky aj hore uvedeneho Durbana ,ten mam zatial doma na okne, ale za tyzden pojde do kukurice ,dufam ze ma nikto nezbada za bieleho dna v strede pola :)) dufam ze budu stat svaty pri mne :)
mareno89
10x Durban poison (DP) ,maju 14 dni a pekne sa tahaju,chcel som ich dat von tento tyzden ale este tyzden pockam,lebo vonku je zima :/ pojdu do zahradky za dom a chcel by som urobit mensi foliak tak meter do vysky a meter a pol do sirky,aspon pokila su male a je chladnejsie ,neskor pridam fotky.zatim
mareno89
tak po tyzdni pridavam dalsie fotky mazarov ,su v 6 tyzdni ,teraz ich nepolievam, nakolko je zem vlhka po dazdoch .rastu celkom pekne ,maju priblizne 40 cm a milo ma prekvapila kvetinka v bielom kybli, ktora bola zo zaciatku spomalena,ale teraz sa vyrovnala ostatnym.tak hadam sa vam to paci a ked mate nejaky dotaz ,piste budem rad :) nech sa dari,zatial cawte.
mareno89
takze tu uz mam presadenych durbanov v 12l kvetinacoch ,na buduci tyzden spravim foliak,chcem ich aj zastrihnut dva krat ..a chcem sa spytat na tie kvetinace,ze ked maju len 12l ze ci to ovplivni rast ,lebo nechcem aby mali cez dva metre,dakujem :)
guarana
Obecné pravidlo je 4 litry objemu na každých 30cm výšky. http://grower.cz/pestovani/navody/h...ubstraty/8.html
Ruprecht
ahoj, pokud chceš aby kytky měli míň než 2 metry, tak jsou tu hned 2 rady (budeš moct aplikovat až za rok ale)

1. nesaď semena nikdy v květnu, nech si to až na začátek června

2. pěstuj z řízků, kytky se tak netáhnou a hned od země se krásně větví, řezy klidně sehnat až touto dobou, není kam spěchat, i tak kytky porostou 3 měsíce



Teď už je zpomalíš tím že je střihneš až poporostou a necháš je měsíc v těch 10ti litrácích..

nebo kytky můžeš až budou velké zalamovat, nebo nejlépe je pěstovat tak že je budeš táhnout (přivazovat) po zemi, latiníci tomu říkají super croping nebo tak nějak se to píše, nechce se mi ten pojem tady nahánět.. :-)

Durban poison se s růstem moc nesere a umí udělat 2 a půl metru vpohodě :-)
mareno89
najskor dik za rady ! :)

k prvemu pravidlu mam hned otazku,ked to nasadim zaciatkom cervna tak to stihne dozret?

urcite to budem zastrihavat ,chcem tak 2-3 krat strihnut a potom len ohybat :) po zemy to tahat nechcem aj ked som videl par fotiek tu na G ,ale to ma neoslovilo ..ale este raz dakujem,vazim si kazdu pomoc !!:)
Ruprecht
citace:
Původní příspěvek od mareno89


k prvemu pravidlu mam hned otazku,ked to nasadim zaciatkom cervna tak to stihne dozret?





kua pokaždé když se s touto otázkou setkám, tak mě to dost zarazí, nákvět závisí na DÉLCE SVĚTELNÉHO DNE (tedy jak DLOUHO je světlo, voe) je úplně jedno jestli kytka bude na růstu 4 měsíce nebo 4 dny, kvést začne až bude kratší den, bude dokonce kvést stejně dlouho ať má to feno 4 metry nebo 40 cm...to jestli to dozraje záleží na genetice a né jak dlouho ji budeš trápit na stanovišti!

podívej se do mých starých trýdů....do skleníku sadím zásadně na konci prvního týdne v červenci a kytky udělají skoro 2 metry fklidu..


to je to samé jak když si hovada myslí, že teď už je pozdě na koupi řízků na sázení ven, pozdě je až v srpnu!

ať se daří!!
mareno89
jasnee pozrel som ti to,rozumiem uz.. som zaciatocnik vies,ale uz tomu chapem ! sewa !
mareno89
dnes som bol pozret mazarov ,maju 44 den a 55 cm a tu su fotky :) vobec som ich nehnojil ani nepolieval uz 2 tyzden,lebo stale prsalo .. zatim nazdaar
mareno89
automazar uz prepol na kvet v siedmom tyzdni , vsetky maju okolo 70 cm ,slnko nam krasne prazi a rastlinky maju kraasnu vonu,dnes som ich polial hnojivom na kvet alga bloom (plagron) a tu su fotky ,dnes fotene ,zatim sa tu majte :)
mareno89
10x Durban poison :) ten ma mesiac ,zatial polievam len vodou ..myslim ze uz by som ho mohol aj strihnut co na to hovorite?
bruno.kudrna
Zdravím
Na klasiku je 12l květináč málo.Dej radši kýble 25-30l.Pro kyti to bude lepší a přes 2m to nepude....
Zdárek:sun:
mareno89
kamo dik len neviem ci je dobry napad to presadzovat uz teraz ,nemyslis ze by sa porusili korene?
tohle jeste takovej korenovej system mit nebude, klidne presad
Majky-man
možná to bude malinko ot ale durbany už mám taky nasazené venku mají okolo 20cm každopádně budu tvůj thread sledovat potom porovnáme fotky jak dopadneme ;-) každopádně nebudu jim hlídat výšku když budou chtít vyrůst 4 metry tak ať je třeba mají ;-) nechť nám to všem roste a nikomu nikdo nic neukradne ;-)
mareno89
citace:
Původní příspěvek od Filosof
tohle jeste takovej korenovej system mit nebude, klidne presad


ja uz to necham tak,na buduci rok dam vacsie kvetinace a porovnam si to ,ale dakujem za nazor :) tak nech to Rastee ,sewaa :)
mareno89
citace:
Původní příspěvek od Majky-man
možná to bude malinko ot ale durbany už mám taky nasazené venku mají okolo 20cm každopádně budu tvůj thread sledovat potom porovnáme fotky jak dopadneme ;-) každopádně nebudu jim hlídat výšku když budou chtít vyrůst 4 metry tak ať je třeba mají ;-) nechť nám to všem roste a nikomu nikdo nic neukradne ;-)



tak uvidime ci im nebudu male tie kvetinace ale na skusku to neni zle :) a ty mas kolko litrov subtratu?? corkarov sa bojim aj ja ,ale hadam to ustrazime ,..rozmyslam ze pat kvetinacov dam do kukurice,lebo 10 durbanov na zahrade je pomerne dost :)) a ja by som si tiez rad pozrel tvoju zahradu len nevidim ziadne fotky
mareno89
- automazar krasne kvitne
- dnes maju 8 tyzdnov
- dostali 15 ml alga bloom
- a duufam ze sa to nikto neopovazi skosit skor ako ja !!!!!! :D
fiste
Ahoj, no pěkně se ti táhnou :)
Všimnul jsem si, že máš v květináčích po 3l hlíny, což neni moc. Těžko říct, kolik kořenů už vyrostlo ven z květináčů, takže bych s nima nehejbal, ale nikdy neni pozdě na dosypání hlíny :)
mareno89
citace:
Původní příspěvek od fiste
Ahoj, no pěkně se ti táhnou :)
Všimnul jsem si, že máš v květináčích po 3l hlíny, což neni moc. Těžko říct, kolik kořenů už vyrostlo ven z květináčů, takže bych s nima nehejbal, ale nikdy neni pozdě na dosypání hlíny :)



pjekne pjekne :) len teraz by sa mohli poriadne nafukovat :P jasnee, dobry dotaz ,ale kvetinace su na mieste a nehybem s nimi...je tam 7 litrov subtratu ,ale ako vidis staci im to, takze dosypat nebudem,aj ked som to mal v plane ! a ked chces potom ti napisem ci sa korene tahali ven ,zatim čus :)
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od mareno89



pjekne pjekne :) len teraz by sa mohli poriadne nafukovat :P jasnee, dobry dotaz ,ale kvetinace su na mieste a nehybem s nimi...je tam 7 litrov subtratu ,ale ako vidis staci im to, takze dosypat nebudem,aj ked som to mal v plane ! a ked chces potom ti napisem ci sa korene tahali ven ,zatim čus :)


Tak ja ako vidim, že jim to rozhodně nestačí.
Vždyť už teď ( a to jsou relativně malé) ti žloutnou listy - to znamená, že si z nich rostlina bere živiny, tudíž jich má v mediu málo...
Takhle to půjde pořád dál, spodní části ti budou žloutnout a odpadat, aby se tvořili nové patra nahoře. V tom horším případě bude nakonec použitelná 1/3 z vršku.
mareno89
citace:
Původní příspěvek od JAHmaican


Tak ja ako vidim, že jim to rozhodně nestačí.
Vždyť už teď ( a to jsou relativně malé) ti žloutnou listy - to znamená, že si z nich rostlina bere živiny, tudíž jich má v mediu málo...
Takhle to půjde pořád dál, spodní části ti budou žloutnout a odpadat, aby se tvořili nové patra nahoře. V tom horším případě bude nakonec použitelná 1/3 z vršku.



kamo mas pravdu ,uplne s tebou suhlasim,..ale napr. pred rokom som mal tieto kvetinace plne subtratu a spodne listy mi tiez zozltli a zivin mali dost ,tak to necham uz takto,zem objednavat nebudem...a necham sa prekvapit co dokazu v takychto podmienkach
mareno89
durbanov som zastrihol ked mali 4 poschodia , dnes maju 37 den,polievam Plagron ALGA - Grow a pridavam dalsie fotky.
mareno89
automazar neska dostal dalsu davku alga bloom a 8ml ATAMI BLOOMBASTIC nech sa pekne nafuknu :) su v 9 tyzdni maju meter a viac uz k tomu asi netreba :)
ty blazne parada k+ krasny kytky. budu to sledovat moc se mi libi
mareno89
najskor dik za karmu pani :) tu su dalsie fotky automazara ,je v 10 tyzdni ,dnes dolstali 15ml bloombastic ,davam im tak 3 tyzdne este a pojdu dole :p
mareno89
citace:
Původní příspěvek od mareno89
najskor dik za karmu pani :) tu su dalsie fotky automazara ,je v 10 tyzdni ,dnes dolstali 15ml bloombastic ,davam im tak 3 tyzdne este a pojdu dole :p
mareno89
citace:
Původní příspěvek od mareno89
mareno89
durban poison ,raste pekne,stale hnojim alga grow (plagron) ,len taka otazocka ,zastrihol som pred tyzdnom a po tyzdni vysli nove vyhonky a uz ich mozem zastrihnut znovu? zatim cwte .
mareno89
no seruste,kvetinky maju dnes 10 tyzdnov ,krasne sa cukruju ,tvrdu ,lepia a vonaju :D dostali poriadnu davku bloombastic ..ale najblizsie ich polejem len vodou a za tyzden sa pojdu susit :)
mareno89
automaty som dnes polial vodou a v nedelu ich pojdem cvaknut :) uz sa to bliizi :P
marw
No být tebou tak bych u těch automatu ještě minimalně deset dní až 2 tydny počkal.
JAHmaican
V klidu 3 tejdny.
mareno89
Páni, rád si necham poradit ! necham to este kvitnut dva tyzdne ..keby viem tak to este hnojim ,ale nevadi...aspon sa poriadne prečistia .nech sa dari ,zdarec.
mareno89
automazar sa uz susi,dobojovali v dvanastom tyzdni a dalsie 3 automaty este necham tyzden vonku.ked uz bude aj ostatok skoseny ,tak to tu nejako ukoncim a napisem kolko bolo z toho gramov a ake stavy mi to spravilo,ked vas to zaujima vobec ... zajtra pridam aj fotky durbanov ,tak nech vam to raste !!
mareno89
-durban poison
-9 tyzdnov
-2x zastrihnute a uz to necham len rast
-raz za tyzden hnojim Plagron ALGA - Grow
mareno89
automazar je na placi uz len jeden ,pod kosu ide v piatok .durbanom som spravil mensi plot ,aby susedi nic nevideli ,pekne na to svieti slnko a zatial sa im dari ,tu su fotky.

1- automazar
2- automazar
3,4-durban poison 10x
mareno89
cawte po dlhsej dobe . zacnem asi tym ze durbani mi prepli na kvet 7.8 ,ale nakolko sa par ludi dozvedelo ze pestujem v zahrade, tak durbanov som premiestnil do zihlavy ,kde som mal tento rok mazarov ..to bola cesta plna stresu , na 3 krat s autom plnym travy :D jedna rastlina sa dolamala,ale som ju zaviazal a vyzera ze zije ..pri poslednej navsteve mali zvadnute listy,moze to byt zmenou prostredia alebo len ze neboli 3 dni poliate??
mareno89
od poslednej navstevy vyzeraju lepsie :)...kazda dostala 2l vody ale musim polievat castejsie ..sewaaa
mareno89
mohol si sa opytat aspon :) ale mas to pekne
mareno89
dnes poliate alga bloom a bloombastic ..kazda dostala 2 litre ..tu su fotky,serus
mareno89
na ukoncenie automazarov som nejako pozabudol ..takze bolo tam dokopy okolo 150g ...pohulco bolo dobre ,bol to taky slimak ako sa hovori po 10 minutach udrel do hlavy ..no kazdopadne odpalilo ma to dobre :D tu su fotky :)
mareno89
dnes som bol pozret policko po silnejskom vetre a dazdoch ...4 rastliny som mal ohnute ale nastastie sa nedolamali ...len z jednej sa odlomil konarik tak som ho zobral ususit ,tak uvidime co to bude ...celkom ma tesi aj to ze ma obchadza plesen a ze mi zije vsetkych 10 durbanov,,este to vidim tak na 2 tyzdne max 3 a pekne ich seknem... karmu tu od vas nemam skoro ziadnu tak asi sa vam to moc nepaci...poviem pravdu neni to ziadna slava ale tak na prvy rok mozem byt zo sebou spokojny :) ja sa aj sam pochvalim :D cawte
mareno89
tu je par fotiek Durban poison :) ta zlomena haluzka je uz vysusena tak som si pofajcil ,a je to chutovenca dobra , stale mi bolo do smiechu :D vsetky som uz uviazal a napriek tomu sa z dalsej nieco ulomilo..ale nevadi ,hlavne ze sme zdravi :)
mareno89
cawte,Durbani sa uz susia ... vyzera to max. tak na pol kila suchecho,ziadna vyhra ale tak na to ze to bolo v malych kvetinacoch ,tak som celkom spokojny. na buduci rok kupim urcite viac subtratu a zasadim to rovno zo zeme..po vysuseny povazim a rozlucim sa s vami :D zatial mozte dat tipy kolko toho asi bude ,zatim cawte :)
kaktusx
Čau, tak čo ako to nakoniec dopadlo?...nejaké fotky sušiny DP a smokereport? :eek:
OUTLAW
Tip 425g, samozrejme prajem viac :D taktiež čakám na makrá
mareno89
no bolo tam 400g plus nejake drobne ,takze OUTLAW si dobry :) ked sa zadary o rok ,tak urcite chcem aspon 40L subtratu a poriadne ich dostriham aby bolo toho hodne víc....ale som spokojny ,hulenie je dobre na zimu ,ved aj z mazara som mal 150g :) DAKUJEM za karmy ,o rok zas tu ,sewas :)
mareno89
cawte aj tento rok skusam nieco vypestovat ale zatial sa nedari za ten posraty vietor pojebany!!!
-nasadil som vsetko od dutchpassion.
-10 white widow
-20 hollands hope
-20 durban poison
a zdarma som mal k tomu automazar.
co je horsie uz mi zije len nejakych 30 kuskov a z toho 5 ks nevypada najlepsie..ja len dufam ze sa im uz kurwa zacne darit lebo vykopat 57 dier a doniest vsetko na miesto mi dalo kurwa zabrat a ked vidim ze je to na kkt, da sa mi plakat .......niektore ako keby sa vysusili co mi nejde do hlavy lebo aj prsalo vela,ine zezrali slimaci a ostatok polamal vietor ,neskor pridam aj fotky nejake..sewas
mareno89
tu je par fotiek :)
mareno89
zastrihnuty white widow :)
mareno89
1-2 fotka schaman ,mam len jednu otazku,von isli 2.6 myslite ze to stihne vsetko dozret s dobrym vynosom ?
3-4-5 fotka , white widow ,raz strihnute ostatok pofotim neskor
PeeKay
Tak malá kytka a už se ptá na výnos... Za mne úplně mimo otázka :)
Pokud bude počasí, tak samo že to stihne :) A když z nich nebude výnos, tak co? vykopneš je a vyhodíš? :D
mareno89
mozno bola len zle polozena :) vlastne mi ide len o to ci to stihne dorast pekne ,dik caw:)
PeeKay
To už je jiná :)
Loni jsem dával klíčit semínka GWS od Fair seeds až někdy v půlce června a nakonec měli nějakých 170cm. Což mi příjde dostačující na to že byly v 10l květnících a byly jak vánoční stromeček... Léto má být pěkné, nebál bych se toho :)
mareno89
tak to uz ano potom :) zacinam silno uvazovat ze objednam dalsie kusky, aby bolo dokopy aspon tych 50 kusov :)
mareno89
povie mi tu niekto ci je toto zle PH alebo preco sa mi takto skrutili ?? :/ este ich nehnojim .takto som prisiel uz o 7 rastliniek :/
Praseone
Zkroutili se ti nejspíš pro to, že jsou malý a pálí na ně slunko jak hovado, měl jsi je aspoň přikrejt petkou kvůli vlhkosti, kterou teď hodně potřebujou....
mareno89
a kur*a mal som ich tam, ale naschval som ich dal prec aby sa tam nezaparili ,tak porad ich dam spatky :)
Ruprecht
citace:
Původní příspěvek od Praseone
Zkroutili se ti nejspíš pro to, že jsou malý a pálí na ně slunko jak hovado, měl jsi je aspoň přikrejt petkou kvůli vlhkosti, kterou teď hodně potřebujou....


ty vole, ty seš taky grafoman co se musí vyjádřit za každou cenu všude, ale neraď hovna, dovedeš si představit co to udělá, když to necháš v těchto vedrech přikryté petkou???? (skleníkový efekt jak zmrd)

petky nebo sklenice, dávají tetiny na dědinách na sazenice ne kvůli vlhkosti,ale že se zjara bojí aby jim to nespálil mráz, což už teď nehrozí, na zvýšení vlhkosti ( nebo spíše na její udržení u kytky se používá mulč, nebo netkaná textilie...)



ty kytky jsou na přesazování do přírody celkem malé, fotka stojí za prd,ale kdo ví proč ti zdechají...málo vody bych to viděl..
Praseone
Nechci se hádat Ruprechte, ale vím co mi to udělá v těhle vedrech, protože sem je sám používal a to dost, ne zrovna petky, ale špejle a pytlíky s dírkama a holkám to dost pomohlo, vlhkost se mi tam zvedla a rozjeli se mi jak hovado. Nechápu tvojí reakci, každej druhej tady má potřebuju bejt chytřejší než ten před ním, já mu akorát napsal to, na co se ptal. A nemám potřebu se vyjádřit všude, peace:rejp:
Ruprecht
Já zase nechápu, potřebu radit blbosti, je to prostě nesmysl, namulčuj kolem kytky naškubanou trávu,abys zakryl zem a nevypařovala se voda, když to přikryješ petkou, tak docílíš skleníkového efektu = zvedne se dramaticky teplota, kytka díky tomu ztratí ještě mnohem více vody a zastavíí se i metabolismus, protože se buňky snaží hlavně chladit a nedělají svou práci jak mají...je to základní věc při pěstování rostlin..
Nepotřebuju ukazovat, že jsem chytřejší, stejně tak jako nemám potřebu se vyjadřovat ke každému druhému tématu na která narazím!
Přikrývej sii ty kytky čím cheš,ale neraď tyto nesmysly ostatním.

SKLENICEMA SE PŘIKRÝVÁ JEN KVULI MRAZU tečka!! navíc se to dělá jen u teplomilné zeleniny a ne u toho našeho plevele, který roste v Himalájích!


a pro hrdinu co mi dal anonymně negativnní karmu: muhehe strašně mě ten tvůj jeden mínusový bod mrzí, myslím to ani neustojím, celý se z toho úplně třesu...je to opravdu strašný pocit! jsem potrestaný, fakt peklo! :-))) příště se podepiš a nebo napiš co ti tak strašně vadí hrdino!

autorovi trýdu se velice omlouvám za zasírání těmito OT,ale věz, že ne všechny rady které se ti zde dostanou jsou opravdu kvalitní...
Praseone
Nikdo se tady ale nebavil o sklenicích... Jinak ode mě si neg. karmu nedostal. Nebudu se tady dohadovat, já mám prostě svojí zkušenost že když si držíš vlhkej substrát a máš tam blbej pytlík s dírkama, tak se mi ta vlhkost zvedne, logicky i teplota, to se s tebou hádat nebudu a nikdy sem s tím problém neměl. To že nemáš potřebu se vyjadřovat k tématu je tvoje věc, ale tady to funguje jako Fórum, pokud nevíš co to znamená. Od toho to tady je aby spolu lidi komunikovali a mohli zakládat témata a podobně, kdyby to tu nikdo nekomentoval, tak už vidím jak sem lidi choděj, kromě rad na FAQ. Nic, končim tuhle nesmyslnou diskuzi, pokud máš takovýhle nálady, tak radši nezasírej vlákno, je to zbytečný. Pokud chceš poradit tak poraď, ale nehejtuj, je to zbytečný. Peace
Disco_Stue
Jo bude to vedrem taky se mi to ted na několika stalo, doufám že to přežijou, na féra sem dal kýble do stínu než trošku zakořeněj aby měli víc vody, s těma v zemi je to horší...dá se použít ta textilie jak psal ruprecht
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od mareno89
povie mi tu niekto ci je toto zle PH alebo preco sa mi takto skrutili ?? :/ este ich nehnojim .takto som prisiel uz o 7 rastliniek :/


tie kytky mas proste strasne malinke / zranitelne, na buduce to predpestuj trebars na okne, nech to ma aspon 25cm, potom supni von. no a vsetko ostatne uz napisal Ruprecht.
Inac prikryvat to fakt nema zmysel, osobne pri pestovani zo semien vlhkost (vzduchu) vobec neriesim
mareno89
ruprecht nemusis sa omluvat ,ide o to aby sme si tu vedeli poradit, takze to berem uplne v pohode a dik vsetkym za kazdy jeden nazor :) a teraz k teme,na okne som ich mal tyzden a ked bolo pekne vonku tak som ich rovno presadil von ,lebo som myslel ze slnko im lepsie prospeje, ako keby boli doma na okne .vody mali dost ,polievam ich vodou z jazera ktore mam kusok,takze neni to tym ze by mali malo vody ,zem som mal stale vlhku.zaujimave na tom je ze rastlinky ktore som sadil este v maji,tie som mal doma na okne 3 tyzdne a tym sa stalo presne toto iste a pred rokom som ich presadzal tiez po troch tyzdnoch a prezili to v pohode ,taktiez slnko velmi palilo..vcera som zasadil skunk od pasion,viem ze uz je dost neskoro ale to uz su posledne ktore som sadil ,tak uvidim co z toho bude
techem
Udělalo mi to nedávno to samé, zasazeny 3ks CBD HAZE Auto, vylezly tři rostlinky, nad děložníma lístkama začlo rašit 1. patro a pak mi z ničeho nic u dvou kytek zeslábnul stonek a prostě uschly. Ta poslední co zůstala roste dobře, nic ji neschází a vypadá zdravě. PH v pohodě, substrát stejný u všech kytek, Stále vlhký(nepřelívám jen rosím) přímého sluníčka mají denně tak 8-9hod...prostě vše jak má být a stejně zdechly. Tipuju to na slabé semínka, nebo vada genu......asi tak ;)
mareno89
zas otravujem ,ale teraz potrebujem kurwa poradit,..niekto mi nasiel miesto,vsetko tam je pochodene ,same cesticky v trave v zihlave ktore vedu k mojim dvom miestam,nechcem sa dat chytit a ani nechcem aby mi niekto ujebal moje rastliny !! tak ma napadlo ze by som ich presadil do kvetinacov a zobral na ine miesto .maju mesiac a pol a len chcem vediet ci by im uskodilo presadenie ??? vysoke su tak po kolena ..ale na tomto mieste urcite ostat nemozu !
DanWalk
vieš co skus si tm spravit pasce a presvedcit sa o tom ci tam vlastne niekto aj chodi alebo len ty si si to vyslapal sam ;) a ked ano tak myslím ze to neuskodi sice ich na nejaky cas spomalís ale to dobehnu rychlo ... ;)
mareno89
sam som to nevyslapal kamo,z kazdej strany je to tam vyslapane ,a ja mam len jednu cesticku a tej som sa drzal ..dal som tam vcera spagat tak po kolena a budem vedet ked ho pretrhnu.. 25 rastlin prenasat to bude masaker
techem
tipnul bych to spíše na nějakou zvěř nebo na nějaké děcka. Pokud by ti to našel nějaký čorkař, tak by ti to tam neschodil jako blázen, aby ti bylo jasné, že to objevil, ale dal by si pozor kam šlape a nenechal by po sobě žádné stopy...ale vím jak ti asi je...taky mi uklidili pole i foliak, takže tě chápu...jak psali tak zkus ty špagátky a pak přesaď no...co jiného bude zbývat....ale čorky jak něco najdou tak se vrací až v září jak to kvete, nechodí to obhlížet každý den....Hodně štěstí! Ať to sklidíš ty!!!!!!
mareno89
bodaj by si mal pravdu ze to boli nejake decka ,lebo presne ako pises,corky pridu na konci.neska som tam dal dalsie spagaty ,ale presadzat to je risk jak hovado lebo ich mam nasadene rovno v zemi a nie v kvetinaci ,takze nechavam to tam a mozem dufat ze to nikto neujebe,neska mi vysli vsetky skunky co som nasadil a tie dam do zahrady aby som mal aspon nieco :)
1-WW
2-WW
3-durban
mareno89
1-ww
2-ww
3-6x ww
4-3x Holland H
5-2x durban
IcanLearnUgRow
čau jinak koukám nepadla tam odpověď na tvou otázku co se stalo s tvejma rostlinama. Mě je to jasný. máš je zasazený moc blízko u povrchu hlíny a jak byli ty vedra tak se ti uvařily kořeny.... mě se to letos stalo i z oknem a jedině AF kytky . regular ani jeden. hold slabej jedinec to byl.- Příště radši dělej hlubší díry a sázej kytky hloubš a nebo hlínu přikryj trávou a na to kameny. pak se bude ohřejvat ten kamen a ne hlína. a nebo já povrch dycky překreju pár centakama hlíny, která byla původně v zemi, většinou je jílovitá a má světlo barvu, takže se tak nezahřívá jako dobrá hlína, která má tmavou barvu. a doporučuju chodit zalejvat radši večer než ráno.
A teda s cestičkou ti nezávidim. já už kolikrát měl takhle taky strach, a napadali mě různy věci :D třeba sehnat si policejní pásku a tu cestu převaž policejním páskou, někoho by to mohlo odradit :D nebo napsat dopis že jsou tam nastavené fotopasti a že zloděj bude obažovan za trestny čin kráděže lečebné marihuany :D nebo že dostane do držky pokud ¨jsi z vesnice a znáš tam většinu.
mareno89
ciao :) kamo dal som to dost hlboko,sadenicu som dal hlbsie a este dosypal zemou ,toto je moj 3 rok co pestujem a mam taky isty postup a este sa mi to nestalo.do teraz som pestoval v kvetinacoch ,ale to asi problem nebude ..ja neviem uz ale cil mi ide hlavne o to aby to nikto neujebal na konci lebo tie cesticky ma znepokojuju neskutocne !! policejnu pasku :D to by som sa prezradil sam hned :D ale nad tou fotopascou rozmyslam ,mas s tym skusenost? lebo co som ja cital tak aj tie co su okolo 150erve tak ze to je nic moc ..ale premyslal som tiez ze tam dam tabulu nejaku, ze mu kury polamem ,len zas nechavat tam nejaky odkaz a este niekoho vyprovookovat a zavola tam fizlov tak to asi jbm na to :D
mareno89
cawte :) po dvoch tyzdnoch pridavam nejake fotky .vyzera to celkom dobre aj ked sa pocet rastlin radikalne zredukoval ,kedze mi zostalo uz len 18 kuskov ,ale tak hlavne ze tieto su na tom dobre :) .najlepsie sa dari WW tie maju 1,20 ,neviem ci je to tym ze maju subtrat (Plagron Royalty Mix ) alebo ci je to kvalitne semeno,kazdopadne sa z nich tesim najviac.este som dal do zahrady dalsie skunky(DP) tie mam v kvetinacoch,ale su zatial krpate ,vysadil som ich 20.6 .
1-WW
2-WW
3-WW
4-WW
5-3x-DP
mareno89
.
mareno89
sewa,tak dnes som sa rozhodol ze musim presadit ,lebo na miesto mi niekto chodi .spagaty co som tam nastavil boli pretrhune a z jednej rastliny som mal odlomene a cela bola ohnuta a kolik co ju pridrziaval bol vytrhuty ,takze musim presadit :/ som toho nazoru ze radsej nech mi po presadeni uschnu ako keby mi ich mal niekto vytrnuhnut za mna ! nieco som tu precital ze je lepsie ich presadzat na vecer a ze mam preliat zem do ktorej to presadim..budem ich prenasat v kybli a pojdu asi do kukurice ,este to musim poriadne premyslet a idem do toho.mal som to uz spravit skor ale chcel som najskor tieto pasce dat a teraz som sa uz rozhodol,..je ich 18 kuskov a za tyzden zas povyrastli ,maju meter 30 tak dufam ze to preziju ..dnes pridam posledne fotky ako vyzeraju teraz a behom tohto tyzdna to chcem poriesit ,..skurvenci !!! cawte
mareno89
zdar a nazdar :) uz som presadil ,bola to drina ,necitim si cele telo tak dufam ze v tomto pralese to uz nenajde nikto a bude to stat za to! debilkom co mi nasli flek som tam nechal 5 najmensich rastlin ,aby sa uz jebali na to a nehladali moj novy flek ,dufam ze som im tymto zavrel papule !! 3 dni po presadeni to vyzera celkom dobre a zdravo ,napnute su riadne az na jednu ,ale hadam sa prebere ..spravil som dve miesta , na jednom su vsetko white widou a na druhom mieste je durban poison a hollands hope,neviem ktore su ktore, nemal som najmensu chut ich este aj znacit ,ide mi o to aby boli zdrave ,tak zatial caw,nech sa dari :)
1-fotka z presadzania
2-6x white widou
3-hollands hope,DP pokope
mareno89
cafte,po nejakom case som tu...rastlinam sa dari po tychto dazdoch rastu fajne ,skoro vsetky ma uz prerastli ,jedna sa zlomila alebo ju okusala srnka ,tazko povedat ,tu su fotky :)
1-mohla to byt srna?
2-6x white widou
3-white widou
4-DP,HH
5-DP,HH
mareno89
sewas komunita :) skoro pri kazdej navsteve na moje policka som sa stretol so srnkami ..okrem jednej rastliny sa mi pustili do druhej ,ale na ten si pochutnali len na stonke ...zohnal som za igelitku vlasov v kadernictve a dal ich na policko ,vsade na okolo a od vtedz je na policku pokoj ,tak dufam ze uz ich budu tie svine obchadzat :) a docital som sa tu ze uz ked su rastliny nejak v polke kvetu, tak srnam uz rastlinky nechutia?? je na tom nieco pravdy?? tu su nejake fotky,vsetky mi uz prepli prvy augustovy tyzden a su pjeknee :) tak zatim ahoj :)
1-6x WW
2-DP
3-DP,HH
4-okusana srnov ale vzchopila sa :)
mareno89
zdaar :) neska som bol na kontrolu a spravit par fotiek aby ste boli v obraze ak ma tu niekto vobec sleduje :) hnojim alga bloom a bloombastic ,pomaly ale isto sa nafukujeme tak hadam z toho bude nieco dobre :) najvacsie rastliny maju okolo 210 cm a vyzeraju zdravo,ale sak posudte sami :)
1-policko s HH a DP
2-HH
3-WW
4-WW
5-WW
mareno89
cawte,dnes som strihol jedneho durbana a dal ho susit,uz som nevydrzal :D ale ostatnych sa uz nedotknem a aj tak kvitnu o dost pomalsie,neviem preco ...nasadene boli narovnako a je to aj na fotkach vidno..tak isto aj WW jedna rastlina sa nafukje jak sa patri a ostatnym sa akoby nechce..ale inak vsetko v poriadku :)

1-DP dnes strihnuty
2- vsetko WW
3-WW
4-DP,HH
5-DP
mareno89
tak to najhorsie co sa mohlo stat sa stalo skutocnostou ...niekto mi ujebal rastliny :( :( nechal mi tam 4 durbanov a 3 ww...vsetky ostatne co im zostavalo 2 tyzdne od kosy mi ujebali svine vyjebane skurvene !!! chcel by som aspon nejako zachranit situaciu a tie co mi ostali by som chcel presadit ,len neviem ci to bude dobry napad :( momozte mi niekto lebo mi vyjebe dekel z hlavy
mareno89
HEPL !!!! mozem este presadit ked sme v 6 tyzdni kvetu ??? nechcem ich tam nechat lebo ked dozreju ujebu mi aj to co zostalo :( poradte mi niekto prosim vas
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od mareno89
HEPL !!!! mozem este presadit ked sme v 6 tyzdni kvetu ??? nechcem ich tam nechat lebo ked dozreju ujebu mi aj to co zostalo :( poradte mi niekto prosim vas


Nemas na vyber. Akurat dbaj na to aby na novom fleku nesvietilo slnko podstatne dlhsie, moze ti to predlzit kvet.
sWei
kopej celkem daleko od kytky at nepoškodíš moc kořenů a mělo by to jít jen to budeš mít těžký se stěhováním


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma