Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Outdoor 2013 - Klikni zde pro originální téma
mareno89
dik hoši ,presadil som vsetko,..stahovanie mi trvalo do 3 rana ,nejake 3 hodiny som to stahoval ,cely som bol od blata tak dufam ze to vsetko bude stat za to ..teraz len pockat ci sa to ujme a dozreje to ,lebo inak bude sklamanie velke ...vsetci co pestujete viete aka je to robota a je to na nervy ked to niekto sklidi za vas...tak vsetkym prajem aby vas obchadzali čorky a aby ste zbierali bohatu urodu !! zatial sevas ..
sWei
ještě si jim tam měl něchat nějakej vzkaz čorkám zas......
frek
Přeju Ti hodně štěsí, ať už sklízíš jen a pouze Ty! :)
techem
Zdar letos mě potkalo to samé svinstvo co tebe akorát já už jsem neměl po nájezdu corek co přemisťovat...ukradli mi všech 11kytek 170-220cm vysokých...polamal bych jim ruce na desetkrát...
Tak upřímnou soustrast a zbytek sklid ty!!!
mareno89
odkaz som tam aj chcel nechat ze to je otravene nech sa doseru vandráci ,ale rastliny mi to aj tak nevrati ...
techem tak to uz je velke chrapunstvo ,to si ani nechcem predstavit ze by mi tam nenechali nic :O musime dat hlavy hore a na novu sezonu najst lepsie miesta ,ine nam nezostava,uprimnu sustrast aj tebe !! dakujem vam ..dnes som bol pozret jak sa im dari a po presadeni vyzeraju zdravo ,tak dufam ze uz to skidim len ja ! zdar

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma