Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor #01 - Klikni zde pro originální téma
Jaro je konečně tady a s ním i plno zeleně, tak jsem si řekl že se s vámi taky podělím. Není to můj první venek ale tady ho dávám prvně, očekávám kritiku :))

- Jack Herer od Fair Seeds
- vyklíčeno 8/10 (předklíčeno na kapesníku)
- médium Plagron Allmix

foto:
Zatím jsou kytí stále za oknem, později budu přidávat další fotky...
Ottar.1
Zdarec,jsem tady úplně nový a zaujalo mne,že jsem tu našel někoho kdo letes jede JH.Pokud by ti nevadilo přidal bych se k tobě bo jsem rozjel taky JH pro out.Tak bych mohl sem k tobě dávat i mé fotky abychom to mohli porovnávat v reálu.Já jedu první rok a dost mě to chytlo.Pro info :
Jack Herer - Fair seeds - feminizované
klíčivost 10/10
3 rostliny zasazeny v " Plagron Royal mix
7 rostlin " Plantanella Balkonia"
rostliny všechny vitální a zatím od poloviny dubna venku v velkém pařenišťáku.Foto popř. dodám.Zatím jsem si netroufal.
Ottar.1
Tak po domluvě s DR.FELL dávám pár fotek z přípravky na out.
Tedy jestli se mi to podaří
Ottar.1
Tak se pokusím sem hodit nějaké foto mých Jacků a AF Caramel Cream od FS.
Musím přiznat,že Jackovi se o trochu více líbí ten " Plagron" , ale " Balkonia "
funguje taky.Jen nevím jak dopadnou ty automaty od FS.Z pěti vyšly 4 a dvě vypadají,že to asi nerozdýchaj.Přitom péče rovnaká jako pro JH.
Asi špatnej oddíl :-( , no ještě uvidíme.
Ottar.1
Tak dnes jsem vyřadil jeden Caramel cream.Vytáhl pouze dva lístky a byl celý zkroucený.Listy byly nějak do hněda a tak jsem tu agonii ukončil.
Jinak všech 10 JH v pohodě.Už začaly dělat pětilístky.Tak mám radost.Jen je vidět dost rozdíl v hlíně.Ten Plagron je určitě výživnější a tak jsou v něm kytky větší.Jinak mají podmínky všechny stejné.Tak snad se to srovná až se ten Plagron vyčerpá.
Těm JH se daří to máš pravdu. Taky u mě jedou všechny a celkem stejně rychle až na jednu ta je nějaká pozadu :D. Jinak Plagronu palec hore, je to dobrý substrát. Teď už jen čekám až se kytičky zpevní a půjdou pěkně ven, ale vidím to až na začátek června kvůli počasí, no možná dříve :( později přidám foto ... ať to roste ;)
Ottar.1
Tak další report z růstu JH.
Tak nejvyšší krasavice měří již 50cm a bohužel ta nejnižší pouhých 25cm.Napadlo mě,že to bude nejspíše tvarem a velikostí květináčo-kýblem.Pokud mají kbelík 12l a kulatý vše OK a výška rostliny cca stejná.Pokud mají nádobu hranatou a s větším obsahem (tipuji cca 16l) tak výška zaostává a to až o polovinu.Zřejmě kořeny mají více prostoru a proto kytky vytvářejí nejprve kořenový systém.Nic jiného mě jako důvod nenapadá,protože péči mají všechny stejnou.Hnojení,vodu i světlo s teplem.
Doufám,že brzy začnou razit nahoru a vše doženou.
Nemáte někdo zkušenosti s JH od Fair seeds?Zajímalo by mne na jakou velikost se připravit či kdy to asi dozraje a vůbec vše kolem této odrůdy z Fair seeds.Domnívám se,že se tato genetika bude lišit banku od banky.
S pozdravem a přáním dalšího plodného růstů ZDAR
Ottar.1
Tak další report
Tak nejvyšší krasavice měří již 50cm,naproti tomu ta nejnižší " pouhých " 25cm.Péči mají všechny stejnou ale domnívám se,že příčina je v tvaru a velikosti nádob.Ve větších nejspíše tvoří větší kořenový bal a tak tolik nerostou do vrchu,ale je to můj osobní názor.Doufám,že až se to ustálí tak pojedou o to rychleji.
Tak kytičky konečně venku. Daří se jim nádherně uvidíme jak to půjde dál :) ....Objevil jsem v jednom listě zakuklenou housenku a na druhém zas nějaké drobné černé tečky, tak jsem je ošetřil Fastem (M) a myslím že to zabralo. Jinak jsou již po prvním hnojení (slepičince) akorát toho sluníčka by mohlo být více. Zatím zdar
Tak opět po delší době přidávám fotky, kytičky přežily povodně,ale rychle se vzpamatovávaj, některé listy oschly,tak jsem je utrhl ale vyrašily nové a větví se :)
ushakkk
Čus hoši. Zatím to vypadá fair.
Otázka na DR.FELLA: Nikde jsem se nedočetl, zda-li se jedná o guerilu venku či zahradu apod? Podle fotek bych to tipoval na tu guerilu. Nemáš ty květiny zbytečně blízko u sebe? Díky a hodně štěstí s geny JH a podzimníma pílskanicema. Budu sledovat
to ushakkk: Zdravím, dalo by se říci,že je to normální zahrádka. Jo s tím rozsazením máš pravdu jsou blízko u sebe a vím že JH má raději více prostoru, ale byl problém s místem a hlavně celodenním světlem, takže proto jsou na sebe takhle nalepený :D. No uvidíme jak se tomu bude dařit. Zatím zdar, ať se daří :)
Po dlouhé,dlouhé době opět si dovolím zde přidat nějaká fota...
Po dlouhé,dlouhé době opět si dovolím zde přidat nějaká fota...květ
2/8 rostlin mají přes 2 metry,zbytek okolo 1,5 metru
hnojeno Kristalonem na květ
na začátku květu jsem cvakl největší listy rostoucí přímo ze stonku
kvůli vyskytující se plísni používám postřik BIOAN
:leaf:
Další fotky...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma