Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
greenlight GALERIE 4x400W - Klikni zde pro originální téma
greenlight
Zdravím vás přátelé lepkavích palic .Zároveň bych chtěl poděkovat groweru.cz celému grower týmu a pěstitelům za cené informace !!!

Po pár letech pěstování outdoor jsem se rozhodl zainvestovat a postavit si vlastní pěstební prostor k celoroční sklizni. Prostor mám o velikosti 5x3 metry.Takže něco k mému nízko energetickému pěstu :)

SETUP:

osvětlení : 4x400W
GIB - Lighting Flower XTreme Output
stínítko : 2x Adjust A-Wing Medium použit HeatShield
1x Diamond Reflektor Large
1x obyč

VENTILACE :
odtah 1040m3/h
ofuk 2x stojanoví ventilátor 1x stolní

MÉDIUM : substrát : Green Label - Totall Mix
květníky jsou o různé velikosti od 3,5 po 6,5 litru
vše zalévám ručně :)

HNOJIVA : mám tu toho víc ale převážně budu používat
Jungle in da box
B´cuzz : atazyme
na závěr proplach od groteku final flush strawberry

MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE: ph+ec metr milwaukee

Je to můj první indoor budu rád za jakýkoli dotaz a ještě radši za každou cenou radu . Tak ať se líbí.
greenlight
Na první kolo jsem si vybral OSAZENSTVO:
120x big bud ( sensi seeds ) od známého
6x white rusian ( serious seeds ) od zdejšího člena

big bud byl na růstu 20 dní
white rusian jen 7
greenlight
26/12 teplota vzduchu 26 u vršku 29 C° . vlhkost 68%
ph-6,0
ec-1,2
1x týdně proplach enzymy
greenlight
Big Bud - pro porovnání
foto 1 - 20/12 nezastřižený ( 105cm )
foto 2 - 26/12 zastřuhnutý
greenlight
26/12 big bud
greenlight
White rusian sou to takoví drobci sehnal jsem si je pozdějš a tak taky vypadají chtěl jsem koštovat aspoň 2 různý genetiky.Výška 40cm
funec
to frcis skoro 130 kytiek rucnou zalievkou j? wow! respekt! Inak ten rozdiel medzi zastrihnutym a nezastrihnutym big budom je obrovsky! :O
greenlight
no trochu času to zabere horši je přístup , no jsem zvědav na rozdílnou gramáž ,ale je jasný že zastřihnutej to vyhraje na plné čáře.Snáší dobře zastřihnutí takže doporučuji .
greenlight
měl bych dotaz ohledně groteku final flush strawberry . Pokud tenhle produkt nějak ovlivní chuť výsledného produktu nebude to spíše na škodu ? určitě vyzkouším tímhle některé propláchnout a některé ne takže budu chytřejší po sklizni. Má s tímhle někdo zkušenost ?
greenlight
27/12 big bud
funec
vypadaju fakt krasne a zdravo :)

no to verim, ze to je problematicke, velky respekt za tu pracu co si s tym das! Ja mam skusenost len s CannaFlushom a to nie moc dobru - mam pocit, ze hulo viac skrabalo v krku nez bez CannaFlushu, vynos neovplyvnuje nijak.
Co sa tyka toho, ze to je "strawberrry" bol by som este opatrnnejsi, to musi byt sialena chemia, co budes vo vysledku fajcit, ked to ma ovplyvnit chut..
greenlight
takže myslíš že bude dobrý propláchnout to enzymem a pak už jen čistou vodou ? Docela jsem tu pozoroval proplach z finalem a bez a někdy dokonce výsledný produkt s proplachem pouze vodou byl natom o něco lépe jak chuťově tak prý i osypaní pliskyřicí . S fotek se to těžko porovnává takže pro jistotu tím propláchnu jen jednu kytku je to přece jen na zkoušku a abych nakonci nehulil nějaký škrábaví chemikálie a né jak píší jahody :D i když se my to vůbec nezdá že by něco takovího mohlo ovlivnit chuť k lepšímu a přiblížit k jahodám :D jsem k tomu docela skeptický . No uvidíme :)
Zbyněk
Cau,skoro 130 kytek?? :D se stim teda neseres....
Drzim palce at dobre sklidis,budu sledovat.
Pestu zdar....
greenlight
Zdarec a dík ! No dlouho jsem tu neviděl a jestli vůbec takovej počet kytek tak jsem to tu chtěl taky trochu obohatit a taky jich mám dost na pokusy :D
funec
jojo, ja mam s vodou najlepsie skusenosti, doma sa mi valaju 2 flasky CannaFlushu, napisem to aj sem, za symbolicku cenu (najlepsie vymenny obchod) prenecham komukolvek v Prahe, kto to ma chut vyskusat a veri ze to robi zazraky.

Urcite to na jednej skus, pri tom pocte to moze byt jedno :D

No rozhodne tu nikto so 130 kytkami v hline nefelli, rezpect!
milkbyrtr
Čest k tomu prolévání bych se plně vys..l na nějaký Grotek,použij upravenou vodu a pořádně je propláchni,věř mi že výsledek origo modelu bude lepší než nějaké strawberry,od toho jsou přeci ty modely,aby každá genetika byla odlišná od ostatních,jak strukturou/kvalitou a v neposlední řadě chutí :)

pěstu zdar a při tom zalévání poťeš koště,respekt du budoucna třeba kapiláry a nb chceš zůstat u růča?
Každopádně má to své kouzlo,ke každé rostlině se musíš dostat a tak je s každou kontakt,kdežto přes kapiláry třeba do 6 řady nevidíš,víš jak to myslím :)
greenlight
Zdarec máš pravdu model má dělat chuť ,ale koupil jsem to ze zvědavosti no takže to vykouším teda jen na jedné a zbytek pořádně propláchnu čistou vodou :) No k tomu zalévání mám jak kapiláry tak čerpadlo jen jsem neměl všecky květináče stejný a nato už finance nevyšli takže každá schne trošku odlyšnější dobu .Ale už zezačátku jsem to chtěl zalívat ručně hrát si s něma však to znáš :) přece jen je to pro mě první pěst a musím si to trochu ošahat :D naštěstí se mě celkem vytáhli ,spodky sem oholil a dá se zespod dostat malou konvičkou .A do budoucna bych chtěl vyzkoušet nějaký jiný systém možná nft nevím nechal bych si poradit .Jinak díky za rady !!!
greenlight
28/12 menší uprava vzduchotechniky
ec- 1,3
greenlight
a zatmy
greenlight
35/12 konečně to začíná trocha kynout
greenlight
48/12 BIG BUD už jen enzym a čistá voda
Withman
Luxus, to vypadá libově. K+
greenlight
tak po delší odmlce přináším aktualizaci , sekl jsem to 62 den 14 dní proplachu + 2 dny tmy , nad stříháním listů jsem ztrávil 10 hodin .
greenlight
BIG BUD nikde jsem nenašel ani kousek plísně a to sem tam přez noc měl i 82% vlhka
.t.u.r.i.s.t.a.
twl moc se stim nepařeš 4x 4kilo 130kytek, palec nahoru ! K + letíí
sem zvedavej kolik g to hodí celkově,. fakt parada nech si dařit.
greenlight
Takže už to tady uzavřu .všecko už je nasušíno nastříháno :) celková hmotnost je 1450 G dobrého kouře :popcorn: . průplach jahodovím grotekem jak jsem říkal použil jsem jen na jednu a oproti ostatním žádnej rozdíl jen v tom že to celkem v krku škrábe . Všem chci poděkovat co to tu sledovaly díky za káčka komentáře rady ! a doufám že se uvidíme u mého dalšího pokusu ktérý už mám rozjetý



foto 1-3 BIG BUD -nejvíc na nezastříhlé bylo rovných 30g a na zastřihnuté 36 takže je lepší jet na central

4 - white russian - velice zklamal matkář !!!! žádná vůně chuť jak sušenej hřib ,řídký pomalu nehulitelný ještě že těch je minumum.



smoke report odemě nečekejte nejsem člověk kterej by dokázal chuť či vůni popsat nebo přirovnat ač sem se snažil sebevíc :) zhuluje pěkně voní pěkně a chlámka potom je ! toď vše :teef:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma