Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás přátelé lepkavích palic .Zároveň bych chtěl poděkovat groweru.cz celému grower týmu a pěstitelům za cené informace !!!
Po pár letech pěstování outdoor jsem se rozhodl zainvestovat a postavit si vlastní pěstební prostor k celoroční sklizni. Prostor mám o velikosti 5x3 metry.Takže něco k mému nízko energetickému pěstu
SETUP:
osvětlení : 4x400W
GIB - Lighting Flower XTreme Output
stínítko : 2x Adjust A-Wing Medium použit HeatShield
1x Diamond Reflektor Large
1x obyč
no trochu času to zabere horši je přístup , no jsem zvědav na rozdílnou gramáž ,ale je jasný že zastřihnutej to vyhraje na plné čáře.Snáší dobře zastřihnutí takže doporučuji .
měl bych dotaz ohledně groteku final flush strawberry . Pokud tenhle produkt nějak ovlivní chuť výsledného produktu nebude to spíše na škodu ? určitě vyzkouším tímhle některé propláchnout a některé ne takže budu chytřejší po sklizni. Má s tímhle někdo zkušenost ?
no to verim, ze to je problematicke, velky respekt za tu pracu co si s tym das! Ja mam skusenost len s CannaFlushom a to nie moc dobru - mam pocit, ze hulo viac skrabalo v krku nez bez CannaFlushu, vynos neovplyvnuje nijak.
Co sa tyka toho, ze to je "strawberrry" bol by som este opatrnnejsi, to musi byt sialena chemia, co budes vo vysledku fajcit, ked to ma ovplyvnit chut..
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
takže myslíš že bude dobrý propláchnout to enzymem a pak už jen čistou vodou ? Docela jsem tu pozoroval proplach z finalem a bez a někdy dokonce výsledný produkt s proplachem pouze vodou byl natom o něco lépe jak chuťově tak prý i osypaní pliskyřicí . S fotek se to těžko porovnává takže pro jistotu tím propláchnu jen jednu kytku je to přece jen na zkoušku a abych nakonci nehulil nějaký škrábaví chemikálie a né jak píší jahody i když se my to vůbec nezdá že by něco takovího mohlo ovlivnit chuť k lepšímu a přiblížit k jahodám jsem k tomu docela skeptický . No uvidíme
jojo, ja mam s vodou najlepsie skusenosti, doma sa mi valaju 2 flasky CannaFlushu, napisem to aj sem, za symbolicku cenu (najlepsie vymenny obchod) prenecham komukolvek v Prahe, kto to ma chut vyskusat a veri ze to robi zazraky.
Urcite to na jednej skus, pri tom pocte to moze byt jedno
No rozhodne tu nikto so 130 kytkami v hline nefelli, rezpect!
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Čest k tomu prolévání bych se plně vys..l na nějaký Grotek,použij upravenou vodu a pořádně je propláchni,věř mi že výsledek origo modelu bude lepší než nějaké strawberry,od toho jsou přeci ty modely,aby každá genetika byla odlišná od ostatních,jak strukturou/kvalitou a v neposlední řadě chutí
pěstu zdar a při tom zalévání poťeš koště,respekt du budoucna třeba kapiláry a nb chceš zůstat u růča?
Každopádně má to své kouzlo,ke každé rostlině se musíš dostat a tak je s každou kontakt,kdežto přes kapiláry třeba do 6 řady nevidíš,víš jak to myslím