Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Villainův out White russian - Klikni zde pro originální téma
Villain
Zdar

Tak jsem se rozhodl založit své první téma.

Model
4x White russian z řízků od zdejšího člena

Pěstební médium
Biobizz All-Mix
Perlit
Keramzit

Pěstební nádoby
malé květináčky pro zakořenění
6,5 l květináče
20 l kýble

Hnojiva
BioBizz Starters Pack - (1 l Bio-Bloom, 1 l Bio-Grow, 500 ml TopMax,250 ml BioHeaven, 250 ml RootJuice)
Atami - PK 13-14

Rostliny zatím nechám v malých květináčkách, aby líp zakořenily. Za týden je přesadím do 6,5 l květináčů a později až se vytáhnou tak je přesadím do kýblů.

Téma se pokusím aktualizovat každý týden a pokud máte nějaké rady tak pište sem nebo do Pm budu rád.

To je ode mě prozatím vše. Díky a pěstu zdar
Villain
Zdravím

Týden uplynul a já jsem zde s aktualizací jak jsem řekl.

Dnes jsem kytky přesadil do 6,5 l květináčů ve kterých teď budou po delší dobu. Zatím zalévám jednou týdně a do zálivky přidávám BioBizz RootJuice 2 ml/l. Od příštího týdne začnu pomalu přidávat BioBizz Grow.
pH zálivky okolo 6 - 6,5
Snad se zlepší počasí a konečně vysvitne slunce.
Slick-ace
Zdar, vidím špatně nebo už je máš nakvetlý?
Villain
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Zdar, vidím špatně nebo už je máš nakvetlý?


jo ty nakvetlý byly už když jsem je koupil, ale to by problém být neměl ne?
mumuk
Mě by to vadilo ja bych nekoupil nakvetle řizky ,přeju ti at ti to nezhermy,,,,,,
mumuk
Kvalitni matkař
Podle mě to docela vadí, pokud to nedáš pod lampu na 16/8 tak nevím nevím jak ti to pojede. Venku je jetě málo světla :) navíc to že si řízky jsou už nykvetlé buedš kytku hodne streosvat, muže to vést k hermení
Slick-ace
No problém může i nemusí. Buď se v pohodě přepnou na růst bez stresu anebo sním. To uvidíš až časem.
Máš je od někoho z gorweru? Já bych je nakvetlý nekoupil.
Už mám podobnou zkušenost.
Villain
Tak teď nevím co s tím. Počkat co se s tím stane nebo koupit nové řezy? Nechci aby peníze co jsem do toho dal přišly vniveč kvůli hermačům.
zde jsem ještě vyfotil jak to vypadá zblízka.
Slick-ace
Já bych sehnal další, tyhle ale nevyhazuj, uvidíš jak to dají/nedají. Pokud u nich budeš pravidelně, uhlídáš i ty nové před případným pylem.. .
MedvedBrtnik
Nakvetlé jsou dost, sežeň jinačí. Z Frisianů mi taky občas lezou chlupy, ale toto už je extrém. Navíc White Russian není zrovna kytka na outdoor, měl jsem je loni z Vídně a žádnej zázrak. Ale třeba máš lepší pheno..
Azachyel
tak tak nakvetlí sou hodne, jeste je zkus trocha oholit a dej je nekam kde mas nejvic svetla celej den a mohli by se zpet prepnou, akorat se ti muze stat ze to nebudou takoví kytky jaký by bykli kdyby to jelo normalne bez stresu, ja bych je nechal ale prikoupil bych aspon dva pekný nenakvetlí řezany at mas vysledek jasnej:) at to roste
Tak ma nakvetlý řezy, tady z toho děláte vědu, já měl za tu dobu co pěstuju nakvetlejch kytek a řezů hromady a žádný problémy nebyli, dokonce jsem dával ven i zralou kytku z pozaokna, ostřihal jsem jí palice a pak krásně obrazila a ve finále to byla největší kytka.
http://grower.cz/forum/showthread.p...1452#post361452
Tady nejaky info.

Whiskey_777
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
Nakvetlé jsou dost, sežeň jinačí. Z Frisianů mi taky občas lezou chlupy, ale toto už je extrém. Navíc White Russian není zrovna kytka na outdoor, měl jsem je loni z Vídně a žádnej zázrak. Ale třeba máš lepší pheno..


tak to já musím oponovat, bereme z Vídně z FF řezy rusů už pátým rokem a bezproblemu......
MedvedBrtnik
Whiskey_777: Nepsal jsem, že s tím byly problémy, psal jsem, že mě Rusák neoslovil a z těch asi 10ti modelů, co jsem loni pěstoval, byly slušný tři: Sensi Star, Somango, Wonder Woman. V indooru teda ještě OG Kush 18, ale ten venku nedojížděl vůbec. Asi jsem od toho čekal moc, ale byly to prostě obyč brčka, ani z jedné jsem si na prdel nesdnul, když to tak řeknu. Nebo respektive z Wonder Woman jo, ale ta dojela v půlce listopadu. :D Samozřejmě na kouření to stačí a není to špatný, ale to můžu pěstovat normál venkovky, které v poho dozrávají na přelomu září/říjen a nebudu mít tolik šedin z plísně a počasí.

to Mirex: Podle mě tady z toho nikdo nic nedělá, každej doporučil dle svýho mínění to nejlepší, kámoš to dělal tak, že zasadil v březnu, od května zatmíval, v červnu ostříhal palice a kytku nechal znovu narůst a pak sklízel znova. Brka z toho byly luxusní, hermení neproběhlo, kytky zdravý. Ale doporučil bys sázet nakvetlý klony záměrně? Asi ne, co?
MedvedBrtnik:Rozhodně ne, ale hned píšete jak mu to zhermí a kdesi cosi, navíc je to novej člen a to člověku zrovna dvakrát na úsilí nedodá.
Villain
Zdar

Po týdnu jsem zde s další aktualizací. Díky Mirexe jsem se rozhodl kytky si nechat a musím říct, že jsem celkem spokojený za uplynulých 7 dnů porostly cca o 6 cm.
Zalévat jsem začal častěji zhruba 350 ml na kytku co 3 dny.
Do zálivky teď dávám 2 ml/l root juice a 3 ml/l BioGrow.
pH se snažím držet okolo 6 - 6,5 a upravuju ho pomocí Advanced Hydroponics - pH Down Grow v dávce 0,1 ml na 2,5l vody.
prispeju trochu k tomu nakvejtani a zpetnymu rustu.. minulej rok jsem zatmival 3 kytky, ale cca po tejdnu jsem se na to vykaslal. zacli vyhazovat blizny a pak se vratily na rust s tim ze se zacaly strasne moc vetvit. byly z toho dobty kere, ale mini palicky. takze udelej jak uznas za vhodny
Villain
Zdravím

Další týden za námi a já jsem zde s dalším reportem :) .
Kytky celkem vyrostly, už mají 20 cm a tak jsem je dnes dal konečně ven tak uvidím jak se jim bude dařit. Začaly se celkem dost větvit, některé větve jsem byl nucen ohnout a vytvarovat do stran, protože se táhly nahoru a navzájem si stínily.Se zálivkou se nic nezměnilo, pořád vše stejné.
Villain
Zdar

Po týdnu jsem zase zde, sice s menším zpožděním (v pátek jsem dělal hašiš a tak nějak jsem zapomněl :D ).
Kytky rostou celkem pěkně venku substrát rychleji prosychá tak zalévám co 2 den, dávku hnojiv jsem o něco zvýšil 4 ml/l root juice a 4 ml/l Bio grow. Tím, že jsem některé větve ohnul a zároveň dal kytky ven tak jsou asi trochu v šoku a tvoří pouze trojcípé listy. V průměru kytky týdně vyrostou o 5-6 cm.
Villain
Takže, tento týden kytky moc neporostly, celý týden pršelo, slunce nikde a celkem nízké teploty. Ani jsem je nezalíval.
v pici to pocasi taky mi to vubec neroste...nema cenu sem ani nic davat :D vubec se nam to nemeni
Villain
Dnes zde máme další fotky, minulý týden jsem zde nic nedával protože nebylo pořádně co fotit když pořád pršelo. Od té doby trošku porostly a rozvětvily se pořádně jak můžete vidět na obrázku, takže budu muset později některé větve vystříhat a nechám jen ty silnější. Na příští týden plánuji, že bych je přesadil.
budes je mit pekne rozvetveny zatim bych to nechal jet tak jak je ....
Villain
Zdravím

Tento týden jsem kytky přesadil do 20 l kýblů tak doufám, že se jim bude dařit. Na fotce jsou vidět trochu nažloutlé listy kvůli nedostatku živin, nebyl jsem celý týden doma a tak kytky nebyly hnojené.
fiste
Caw,
vidim špatně nebo nemáš na kytkách ani jeden pěticípej list? A řízky je měly.
Ty kytky nevypadaj na nedostatek živin, ale na problém s kořenama a na nedostatek větru. Živin maj víc, než potřebujou. Na tý 1. fotce bys měl mít tu kostku "hlíny" obrostlou kořenama. Maj kořeny dost vzduchu, zálivky? Co Ph? Nezkoumal jsem obsah toho tvýho substrátu, ale mixnul bych to s hlínou..
Villain
citace:
Původní příspěvek od fiste
Caw,
vidim špatně nebo nemáš na kytkách ani jeden pěticípej list? A řízky je měly.
Ty kytky nevypadaj na nedostatek živin, ale na problém s kořenama a na nedostatek větru. Živin maj víc, než potřebujou. Na tý 1. fotce bys měl mít tu kostku "hlíny" obrostlou kořenama. Maj kořeny dost vzduchu, zálivky? Co Ph? Nezkoumal jsem obsah toho tvýho substrátu, ale mixnul bych to s hlínou..

Zdar
Vidíš dobře řízky měly pěticípé listy poté rostly jen jedno dvou a třícípé ale poslední týden začínají růst zase pěticípé. Kytky měly menší nedostatek živin, kořeny jsou prorostle zespod jdou dobře vidět bohužel foto zespod nemám, substrát je biobizz all mix, přidal jsem pouze perlit byl zde problém s tím, že substrát vytvořil nepropustnou vrstvu a když jsem chtěl kytky zalít tak voda jen protekla, ale v substrátu se neudržela to by po přesazení neměl být už problém (minulí rok to bylo stejné a přesazení to vyřešilo). Co se týče pH tak pH zálivky udržují 6 - 6,5.
fiste
Caw,
no to je o čem mluvim. Jedna z výhod hlíny oproti substrátu je, že nevysychá tak rychle, skoro nikdy nevyschne úplně. Při zalití se tak zálivka může spojit s vodou v květináči. Jakejkoli vyschlej substrát musíš nejdřív namočit a až pak se dá zalejvat. A buhví co to vyschnutí udělá s mikroflorou v květináči. Může to klidně rozhodit Ph a způsobit tak poblém s výživou, nehledě na stresování kytky prudkym střídánim podmínek a spoustu jinejch věcí.

Jsou rostliny, kterejm čistej substrát nevadí, třeba rajčata, chilly, pelargónie a asi i některý druhy konopí (větší kytky), ale tobě s klidnym svědomim poradim, že substrát neni hlína, protože ty kytky už spíš připomínaj chilly než konopí.
Villain
V tom s tebou souhlasím, proto jsem přidal perlit aby držel lépe vodu a podle mě stačí mít trpělivost, zalívat pomaleji at proleju celí substrát nebo kýble postavit do vody at si vodu samy nasajou.
fiste
Jo taky to jde, ale kde je nějaká výhoda substrátu? Snad jenom to, že nebudeš mít práci s přesazovánim. Jako asi si časem zvyknou, ale je to pro ně zbytečnej stres.
Gorzan
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Zdar, vidím špatně nebo už je máš nakvetlý?


No ty trojlístky budou asi tímto. Ono to nějakej ten měsíc trvá,. než se to spraví :rejp: Dal jsi řízky moc brzo na denní světlo a od té doby to stojí za starou bačkoru. S tím souvisí i nedostatek živin, protože při revegingu tam ten dusík musíš hnát ve velkém, aby se kytka co nejrychleji vzpamatovala dala zase na růst
Slick-ace
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
No problém může i nemusí. Buď se v pohodě přepnou na růst bez stresu anebo sním. To uvidíš až časem.
Máš je od někoho z gorweru? Já bych je nakvetlý nekoupil.
Už mám podobnou zkušenost.


Jojo, tak teď už je jasný, že to problém je. Vůbec bych se nedivil pokud by to bylo už nevratné a z palic by byla jen řídká čutka, tak jak už to aktuální fotky naznačujou.. .
Villain
Konečně rostou i pěticípé listy. No jo no udělal jsem chybu, ale chybama se člověk učí :D
Villain
Zdravím

Jsem tady s dalším updatem. Kytky už vypadají lépe díky zvýšené dávce hnojiv, nyní je to 4 ml/l Bio Grow a 5 ml/l Root juice. Já si myslím, že z toho ještě něco bude.
Jasně že bude :D
Mě tak napadlo dát za ty kytky, když je máš takhle u zdi, nějakou folii bílou ;)
treba nakonec budes nejspokojenejsi z celyho groweru :D ono z toho neco vzejde neboj :)
Gorzan
No vidíš to, jak jednoduché že? :D Určitě z toho ještě něco bude, ještě mají měsíc na růstu před sebou ;)

Hlavně to s těma hnojkama nepřežeň, přece jen jedeš v kýblech. Už se navíc vzpamatovaly, takže klidně teď dávej hnojek podle výrobce. Občas to zalij čistou vodou, ať to moc nezasolíš a propláchneš si to, spapaj tak i přebytky hnojek :whisperer

Dík za ká a ať to roste

PS: Písni nějakému Modovi, ať Ti smázne ty dva příspěvky co máš stejné :david:
Villain
Mirex: To není špatný nápad, ale rozhodl jsem se přesunout je do rohu zahrady kde na ně bude svítit slunce celí den a fouká tam o něco víc vítr takže by mohly zesílit.

Spill it: Třeba jo. :) Loni jsem měl kytky touhle dobou asi o 15 cm menší a nebyly tak rozvětvené a nakonec jsem byl dost spokojený.

Gorzan: Já zalévám co druhý den a každou čtvrtou zálivku nechávám bez hnojiv. Dávku dávám přesně podle výrobce.
Villain
Zdar

Po 2 týdnech jsem zde s dalším updatem. Kytky denně vyrostou o 1 - 1,5 cm, došel root juice takže teď jsou jen na Bio Grow 5 ml/l, zalévám co druhý den 2,5 l na kytku. Bohužel na kytkách začaly růst znova pouze trojcípé listy na kterých se objevují krystalky pryskyřice jak můžete vidět na obrázku č.3. Dále bych se chtěl zeptat jestli bych neměl kytky začít pomalu prostříhat a zbavit je tak malých větviček.
Čau.
Určitě ty středy a spodky vystřihat bo na nich beztak nic nebude.
Ten root juice je na kořeny, si myslim že už neni třeba a proč tam dáváš Bloom, ten je na květ ne? Měl bys dávat něco dusíkatýho na růst.
Villain
Jo díky tak jsem to chtěl vystříhat a ten bloom byl překlep měl tam být grow :D
MedvedBrtnik
Taky jsem blbec nechal nakvetlé řezy, dělalo mi to moře maličkých větviček, které jsou stejně k ničemu. Nechal jsem jen konce hlavních větví, zbytek jsem oholil a teď už to roste tak jak bych si představoval. Mrkni ke mně do galerky, doporučuju to taky zpracifikovat. :)
Villain
MedvedBrtnik: už jsem koukal :) průběžně sleduji tvůj thread už od začátku akorát jsem chtěl vědět váš názor jestli to mám prostříhat nebo ne.

Jinak ohledně toho proč rostou znova jen trojcípé listy nevíte čím by to mohlo být?
MedvedBrtnik
Na listy se vykašli, spíš mi přijde, že Ti strašně málo vyrostly. Kolik měří? Hlavně je zbav těch větví, ještě budou měsíc a půl růst, to dojedou v pohodě.
Villain
Teď mají 70-75 cm počítám s tím, že až budu sklízet měly by mít 120-140 cm. Loni jsem měl kytky ještě menší touhle dobou a nakonec měly 120 cm a celkem slušné palky.
Villain
Čau

Kytkám jsem prostříhal spodky a částečně středy, vršky nechávám tak jak jsou a kytkám příští týden ohnu a přivážu spodní nejsilnější větve do stran, aby se prosvětlily vršky. Dochází Bio Grow proto budu muset dokoupit a od poloviny srpna bych začal používat Bloom. Kytky momentálně mají 80-85 cm.
Hy3nA
hnojivo na květ začni používat až se začnou formovat paličky a kytka přestane růst, ne podle toho, jak se ti zachce :)

jinak pěkný, když pořádně ohneš hlavní větev, uvidíš, jak se ostatní budou drát na její místo.
Villain
Čus
Po týdnu jsem zase zde. Kytkám jsem už roztáhl větve, 2 kytky jsem přesunul aby měly víc místa. Nejvyšší kytka má 94 cm, nejnižší 86 cm. Došlo hnojivo Bio Grow takže v pondělí ještě zajedu dokoupit 0,5 l. Kvalita fotek nic moc.
Villain
Zdar
Kytky se nějak zasekly za poslední týden vyrostly maximálně 2 cm.
Highskór
Čau :)
Hele podle mě vypadaj hodně v pohodě a jestli se zasekli tak mě napadá jedině nedostatek půdy.
K+
citace:
Původní příspěvek od Villain
Kytky se nějak zasekly za poslední týden vyrostly maximálně 2 cm.


Bylo extrémní vedro a velmi suchý vzduch (u nás přes den 25-30%).
Villain
Čau
První kytka přesáhla hranici 100 cm :D navíc kytky začínají pomalu kvést takže od příštího týdne začnu pomalu hnojit Bio-Bloom. Dále bych se chtěl zeptat kdy je nejlepší začít hnojit Bio-Heaven když mám pouze 250 ml.
MedvedBrtnik
Začni hnojit už teď, příště bych si dovolil Ti doporučit booster PK 13/14, je celkem jedno, od které firmy, je levnej a podle mě nadělá víc parády než Bio Heaven, navíc litrovku koupíš do 300,-
PanPapa
Zdravím.k tomu rusovi,tam co žiju ho pěstuje out 80% lidu.Dojede koncem září a je silný.Já ho měl loni od vizion seeds,velká prohra ,vzhled,výnos s síla byla,ale ta chut..hegeš!moc se nedivím že už rusa banka nenabízí..
Osobně sem přerusovaný:)..přeju at to kvete,v kýblu to máš první týden v říjnu pod střechou
Villain
Zdar
Po dvou týdnech jsem zase zde. Kytky dostávají Bio Bloom 4 ml/l, TopMax 2,5 ml/l a jednou týdně PK 13/14 0,5 ml/l. Od příštího týdne začnu přidávat BioHeaven tak jsem zvědav. Na kytkách se už objevují krystalky pryskyřice a začínají sladce vonět.
Villain
Zdar
Dneska mi den začal nepříjemným překvapením, když jsem se ráno šel kouknout na kytky tak jsem zjistil, že mi někdo přes noc obral 2 kytky o hlavní větve :( .
Villain
Čus
po 2 týdnech jsem zase zde :) . Kytkám jsem musel přitáhnout větve, protože se začaly lámat. Došel TopMax takže ted kytky budu do konce září hnojit s Bio-Bloom, BioHeaven a sem tam P-K 13/14. poté do poloviny října flushing. Včera jsem na jedné kytce našel plíseň kterou jsem zatím jen oškrábal.

foto 1: kytka se zlámanou větví a plísní.
foto 2: plíseň
foto 3: palice
foto 4: to co zbylo
Villain
Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.
Villain
Zdravím
Dnes přináším pár nočních fotek. Ještě 2 zálivky budu hnojit pak flushing a v polovině října sklizeň. Kytky už jsou dost cítit, můžu říct, že kytky s tak silnou vůní jsem ještě neměl. Dvě větve se už suší na mast protože se zlomily.

Fotky focené foťákem mi zde nejdou uploadnout takže jsem je uploadnul na jiný server.
http://s12.postimg.org/bg7mahny5/P9270405.jpg
http://s12.postimg.org/jkfqf8ad9/P9270406.jpg
http://s12.postimg.org/42s8bj3wd/P9270420.jpg
http://s12.postimg.org/53sh0nkvx/P9270425.jpg
Hy3nA
pamatuj na to, že out by se měl proplachovat výrazně dýl než indoor, takže cca měsíc pro dobrej výsledek :)
Villain
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
pamatuj na to, že out by se měl proplachovat výrazně dýl než indoor, takže cca měsíc pro dobrej výsledek :)


Na měsíc flushingu je už pozdě, ale těch 14 dní by mohlo taky stačit. :)

Ještě jsem se chtěl zeptat, když v noci padají teploty pomalu k nule mám možnost na noc kytky schovat do sklepa, ale byl by zde dost vysoký teplotní rozdíl. Mám je tedy schovávat nebo ne?
Villain
Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... :D . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.
Villain
ještě jedna kytka není dostříhaná, musel jsem už jet na intr tak jsem pověřil babku at to dostříhá. Snad to nepok.rví
citace:
Původní příspěvek od Villain
Zdar
Dnes jsem kytky už ostříhal. Některé palice začínaly chytat plíseň. Tak co na to říkáte? Podle mě celkem slušné na to jak lidi říkaly na začátku, že to zhermí, nebudou z toho žádné pořádné palice atd... :D . Akorát, že jsem měl flush provádět o týden dřív a sklizeň možná taky, blizny jsou totiž tak z 80% hnědé.

Bych řek že dobrý, hermy nikde, kedlubny taky pěkný, asi bude veselo nějakej ten Pátek :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma