Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
stres automatů vlivem změny světelného cyklu - Klikni zde pro originální téma
"Piece of s**t"
Ahoj. Že samonakvítačky nereagují na změnu světelného cyklu a jedou si svůj režim všichni víme. Ale jak to funguje, zajdeme-li ještě dál? Nechá se automatka vystresovat častou změnou délky sviceni? Nebo je imunní i vůči tomuhle a různé délky dne ji vůbec neovlivnuji v růstu? Předpoklad je takový, že samonakvítačky reagují stejně jako běžné strainy a světlo ignorují jen ve spojitosti s nástupem květu ? Otázka má své opodstatnění. Během růstu jsem byl donucen několikrát posunout cyklus (teploty, bezpečnost) a navíc odešly spínací hodiny (zjištěno po 2 dnech) Dokáže mi někdo říct, jestli to zvládnou, nebo můžu čekat hermy či mutace? Jak je to s citlivosti na světlo v těchto případech? Děkuji za odpověď.
Pepe666
Podle mne je vše v poho, automatky jedou na čas, ne na fotoperiodu. Ber to tak že čím více světla jim dáš, tím lépe se jim bude dařit.
Já stresoval automatky před kosou 24h světlem a pak zase tmou....mám to v podpisu tak koukni
kubok
Nepravidelnú periódu som mal pri mojom microgrowe tiež a žiaden problém :)
tutohentam
ja som mojmu svietil 24 hodin v kuse aj po zacati kvitnutia dobre dva tizne a prezil to kazdopadne ale moj osobny nazor je zesa im najviac paci 20/4 skratka tych 24 hodin ju len spalilo a vycerpalo neviem kazdopadne im to nic strasne nespravi
"Piece of s**t"
citace:
Původní příspěvek od Pepe666
Podle mne je vše v poho, automatky jedou na čas, ne na fotoperiodu. Ber to tak že čím více světla jim dáš, tím lépe se jim bude dařit.
Já stresoval automatky před kosou 24h světlem a pak zase tmou....mám to v podpisu tak koukni



Koukal jsem, ale asi jsme si nerozuměli. Za celou dobu pěstu jsi periodu změnil 1x v průběhu a pak 1x pár dní před koncem, kdy už se vlastně nestihne nic stát. To není ten stres, který jsem měl na mysli. Zkus jim svítit prvních 14 nějak, pak to na týden změň, pak (z důvodů bezpečnosti) každý den posouvej o hodinu, aby se svítilo přes den a ne v noci (týdenní proces) a ve finále (těsně před počátkem nakvítání) sviť 2 dny v kuse ( rozbitý hodiny) abys pak najel zase na 18/6. Tomu říkám stres. A ptám se, je TOHLE automatkám jedno, nebo můžou zhermit, jako klasický strainy bez genu Ruderalis ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma